indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 
Eerst kijken ik begrijp dat mensen in Indonesie dat data kost, maar kan het niet anders uitleggen.
'Wij zijn geen carrièrepolitici. Daar kun je bij andere partijen heel anders naar kijken. Daar hebben ze partijdiscipline, coalitiebelangen, daar zit allemaal heel stil volk op de achterbanken, mensen die niemand kent. Mond houden, meestemmen, en dan worden ze burgemeester van een middelbare stad of komen in een adviesraad. Daar gaan we ook wat aan doen.'
De 27-jarige Yulia werkte tot voor kort bij de douane in Odessa, maar na haar vertrek wordt ze door de baas van de belastingdienst beschuldigd van het afromen van douanegelden. Yulia ontkent en beweert juist dat de belastingbaas corrupte figuren beschermt. En zo klettert het associatieland van de EU lekker verder omlaag in de bodemloze put van wanbestuur, corruptie en oorlogsvetes. De vrienden van Mark Rutte
Ik wilde eigenlijk terug komen op de Politieke situatie die kan ontstaan als Wilders de grootste partij zou kunnen gaan worden na 15 maart 2017.
En daar heb ik over nagedacht na aanleiding van dit filmpje van Pauw.
De grootse schuldeiser is de overheid die altijd gelijk heb.
Dat zou wel eens betekenen dat die ambtenaren zich gaan wreken op de mensen als ze door de belasting en of andere instanties afhankelijk zijn.
Dat is niet te over zien wat er dan gaat gebeuren want de meeste ambtenaren zijn van origine links te noemen en dat wreekt natuurlijk als ze ook zien dat hun eigen baantje op de tocht komt te staan.
Houden wij daar wel rekening mee en kan dat zo maar gebeuren.
Zij die ambtenaren zijn moeten het maar zeggen .
In velen gemeentes heb je een linkse burgemeester en die hebben allemaal mensen aan gezocht die hen van de linkse kant hem steunen, dus dat zou wel eens een handicap kunnen worden.
Voor Henk en Ingrit die er maar op los leef en denk ja de sociale dienst zal mij wel helpen.
Zou Wilders en de echte PVV mensen dat wel weten dat er een mogelijkheid er in zit, dat het kan gebeuren.
We hebben een recht staat maar, zie na het filmpje (ik weet het dat het veel data kost voor mensen in Indonesië) maar we zijn Nederlander en dat kan nog wel eens een inpact krijgen.
Omdat je merkt dat de instanties die er nu aan werken, steeds meer greep op de individuele mensen zal krijgen.
Je weet ook dat er mensen zijn die in het buitenland hun pensioen wel eens zal kunnen gekort worden.
Gelukkig in Indonesië nog niet, maar ga je naar China wonen dan heb je gelijk te maken met een 50% regeling van je AOW.
Dat weet ik van een kennis van mij die graag naar China wil verhuizen dat hij al weet, het zal gebeuren.
Want wie zeg mij en een garantie kan je niet geven, dat het juist onder een rechtse regime meer die kant op zal kunnen opgaan.
Deze regering nu is het aller slechtste die we ooit gehad hebben, maar het zou ook wel eens kunnen keren met een rechtse liberale regering dat juist in het land zelf de uitkeringen blijven bestaan en liefst wat hoger, omdat ze zo tegen de buitenlanders zijn, trekken ze die Nederlanders in het buitenland zitten er ook in mee.
Dus een dilemma van de grootse orde dat mijn ogen opent om door je eigen volk, die een volks politiek wil, je uitkering ingetrokken word, dus alle uitkeringen van AOW tot WAO aan toe.


Europese hof van de rechten van de mens.
https://www.amnesty.nl/mensenr(...)uvrm-volledige-tekst


https://www.nieuwskoerier.nl/n(...)brief-aan-mark-rutte

Harry 29-12-2016 16:21 print
De heer Peter Stuivenberg heeft een openbrief aan Mark Rutte geschreven en wilde de FOK!'ers daar graag deelgenoot van maken via de submit. Bij deze:

Beste mijnheer Rutte. Er is in Nederland en West-Europa een strijd gaande tussen ‘goedmensen’ en ‘nationalisten’. De ‘goedmensen’ gesteund door de regering willen economische migranten met een totaal andere cultuur en religie integreren.

Meeuwen bij meeuwen
De ‘nationalisten’ zijn het daarmee niet eens. Zij vinden dat West-Europa reeds super-multicultureel van samenstelling is. Het is niet nodig om daar bovenop te Afrikaniseren of te islamiseren. Bovendien werkt het mengen van verschillende volkeren niet. Er ontstaan relletjes, onvrede en parallelle samenlevingen. Ook komt de veiligheid van de man in de straat in gedrang.

Mijn vriend brengt het als volgt onder woorden: ‘Meeuwen willen altijd bij meeuwen zitten en aalscholvers bij aalscholvers’. Hierbij ontkent hij niet dat in de Ooijpolder aalscholvers en zilverreigers samenwerken om vis te vangen. Hij zegt dat Turken, Marokkanen of Chinezen met hun eigen taal, godsdienst en cultuur liever bij elkaar zitten. Gezellig in hun eigen café of restaurant. Dat vinden zij leuker dan bij de zakenmensen in grand-café Het Witte Huis in Rotterdam.

Roep om eigen land
Het ‘samen’ zijn leidt tot het ontstaan van de staat Israël. En Joegoslavië wordt na de vele oorlogen opgesplitst in Slovenië, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Kosovo, Montenegro en Macedonië. Ook de Sovjet-Unie valt na februari 1990 uit elkaar in maar liefst 15 nieuwe landen, waaronder Rusland. De geschiedenis bewijst dat multiculturele verbroedering niet werkt. De landen bezet door Romeinen, Ottomanen en Britten vochten voor zelfbeschikkingsrecht. Net als de Franse koloniën in Afrika. Of het Nederlands-Indië. Zelfs Suriname, Aruba en Curaçao hebben zich van Nederland afgesplitst. En sinds kort heeft Groot-Brittannië de overgereguleerde Europese Unie vaarwel gezegd.

Overal ter wereld grenzen dicht
Landen die hun eigen nationaliteit willen behouden sluiten de grens voor degenen die er niet thuis horen. Zij stellen de spelregels op. Australië hanteert voor nieuwkomers een puntensysteem. In de Verenigde Staten wordt u toegelaten indien u een bijdrage aan de samenleving levert.

In Zuid-Afrika, waar ik gedeeltelijk woon, investeert u in een bedrijf met 5 medewerkers waaronder 3 zwarte of gekleurde Zuid-Afrikaners. Zuid-Afrika laat tevens weten trots te zijn op zijn republiek. Producten en diensten worden onder het logo ‘Proudly South-Africa’ op de markt gezet.

Europese Unie grenzen open
De supranationale Europese Unie houdt echter de deur open. Zij wil de economische migranten met de bestaande bevolking mengen. Begrijp goed mijnheer Rutte, dat een dergelijke autocratische EU-politiek nooit zal werken. En wel om redenen die ik net heb genoemd. Daarom vraag ik u beleefd het volgende. Laat Nederland net als andere Europese lidstaten zelf beslissen over de migratiepolitiek. Wij betalen tientallen miljarden euro’s aan opvang, scholing en integratie van economische migranten. Is het niet beter om dat geld deels te besteden aan sociale en economische ontwikkelingen in de landen waar de migranten vandaan komen? Moeten wellicht wurgende handelsafspraken worden herzien? Aldaar infrastructuur worden aangelegd en werkgelegenheid bevorderd? Scholen en medische voorzieningen gebouwd? Is het niet onze plicht om economische migranten aan te moedigen om hun land op te bouwen. In plaats van ervoor op de vlucht te slaan. Zie ook hierover mijn boek Europa en Migranten.

Delen van welvaart
Helaas hoor ik dit niet van de Europese politieke elite. Wanneer Afrika tegen een scherpe prijs koffiezetmachines of windturbines op de markt brengt, verkopen onze producten niet goed. En wanneer Afrika zelfvoorzienend wordt in zijn voedsel, kan Europa geen gesubsidieerde landbouwproducten dumpen. Dan lijden wij een verlies aan inkomsten. Gevolgd door een verlies aan banen. En een verlies aan bruto binnenlands product. Dan gaat het in Europa wat slechter en in Afrika wat beter. Het op deze wijze manipuleren van volkeren doet denken aan het oude koloniale tijdperk.

Multiculturalisme geen voorwaarde voor groei
Tijdens mijn vele reizen door 50 landen heb ik geleerd dat een volk zich groepeert om taal, godsdienst en cultuur. Het wil, om de normen en waarden te behouden, een onafhankelijk land met eigen grenzen. Een land dat kan worden verdedigd tegen indringers. Een land waar je alleen binnenkomt als toerist of om er zaken te doen. Waar ik ook kwam, Sahara, India, Andes, Oceanië of Amazone oerwoud, zag ik een lokale bevolking met eigen land, taal en cultuur. Nergens ben ik multiculturalisme als een noodzaak tot ‘economische groei’ tegengekomen. Of als voorwaarde om te ‘overleven’. Of om ‘een oorlog’ te verhinderen.

Wij varen recht in de ‘Perfecte Storm’
Nergens ter wereld heb ik gezien dat regeringsleiders hun volk dwingen om met een ander volk samen te leven. Nergens, tenzij de volkeren moeten leven onder een dictatuur. Zoals Nederland en West-Europa moeten gehoorzamen aan de ondemocratische wetgeving van de Europese Unie. Wel heb ik overal ter wereld de bevolking zien vechten voor een beter bestaan. Ik snap waarom mensen uit het Midden oosten en Afrika naar Europa vluchten. Ik begrijp de schreeuw om in Godsnaam de levensomstandigheden te kunnen verbeteren. De Europese Unie snapt er niets van. En U, mijnheer Rutte, snapt er ook geen flikker van. U brengt mijn geliefde Nederlandse samenleving aan de rand van de afgrond. Bewust stuurt U mij en degenen die ik liefheb in een ‘Perfecte Storm’. Hierin zullen bestaande traditionele waarden en normen worden vernietigd. Ik vraag om uw migratiepolitiek te herzien. Of om af te treden.


EEn gelukkig 2017 toegewenst

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 

Ik begrijp dat onder de Indonesia lovers geen animo is, om nog iets over Nederland te schrijven..
Ik kreeg een mailtje en die gaf mij een inspiratie om deze foto te plaatsen .
De site van Salina is geworden van een aanvaring met het personeel, tot een theekransje.
Op zich zelf interessant, zeg eerlijk een leed vermaak is een vermaak en daar zullen velen onder ons zich behoorlijk aan het lachen brengen, we genieten er van op afstand.
Dus het gaat hier over je oude land die aan het veranderen is en niet zo klein beetje ook.
Zo heb ik u wakker gemaak sorry hoor, bij voorbaat mijn excuses..... Emoticon: Party! Emoticon: Shiny
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

De hele wereld is aan het veranderen om Ziel, niet alleen Nederland. U hoeft daarvoor in Jakarta niet al te ver om u heen te kijken denk ik.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 

Ik ben een Belg en de verkiezingen in Nederland interesseren mij geen flikker. En moest het mij interesseren zou ik andere websites verkiezen om daarover te lezen/discussiëren.
Ik surf naar Indahnesia om zaken te lezen die betrekking hebben met Indonesië.

Je gaat toch ook niet naar een tennisforum om over voetbal te lullen? Emoticon: Stupid


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

zieleffe
User
spacer line
 

Dat is grote nonzins erwin wat je nu schrijf deze site kent ook andere praat dan alleen over Indonesie.
Je bent daar weer een uitzondering want ik ken een Belg die is overal in geïnteresseerd, dan ben jij een buitenbeentje in België.
Want wat er in Nederland gebeurd,kunnen jullie Belgen weer veel van opsteken en je beter oriënteren op je eigen land, of zijn er Belgen, (Vlamingen denk ik niet), bang dat Brussel opgedoekt word,dat zou een grote strop worden voor België, dus ga jij maar alleen naar het voetballen kijken, en in de tussen tijd gaan we wel bij houden wat er gebeurd in Nederland
Want ik weet zeker dat velen onder ons toch nieuwsgierig naar Nederland kijken.
Ja en als je een van die domme Belg ben, dan is je interesse maar smal..... Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Erwin,

Zou er dan toch een kern van waarheid schuilen in het Nederlandse vooroordeel over Belgen? Emoticon: Laugh out loud

De beschrijving van subforum "Andere praat", zie::
forum.indonesiepagina.nl/forum(...)8/0/andere_praat.php

luidt als volgt:
"Ook Nederlanders hebben wel eens wat anders te bespreken. Dat kan hier uiteraard, zei het met mate."

Hoop dat die beschrijving geen nadere toelichting behoeft, derhalve "I rest my case".

Zieleffe heeft zijn topic keurig in dit subforum geplaatst, dus prima zo.Heldere ziende

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Sorry Ziel en Jak, het zal jullie best niet bevallen wat ik nu schrijf, maar dat moet dan maar.
Ziel je begint wel eens meer een discussie, of laten we liever zeggen je tracht er één te lanceren.
De meest spraakmakende vond ik het overlijden van Castro, dan heb ik zoiets als wat moet ik daarmee. Emoticon: Blush
Ik zie na een lancering van een stelling enkele dagen geen antwoorden of reacties, al verschillende keren gebeurd, dan gaat Ziel volledig uit zijn strot, er moet en zal een reactie zijn, dan komt er één of ander bericht als "He lullies, hebben jullie mijn bericht niet gezien, waar blijft mijn antwoord of interesseert het jullie niets", maar zo werkt het toch niet. Emoticon: Confused

Nu komt Erwin met een gepast antwoord, ik ben het volledig met hem eens, als ik over dit soort dingen wil discussiëren dan zijn er zat andere mogelijkheden, met mijn aantekening, en dat ben ik dan wel met Jak eens dat het hier in "andere praat" wel kan. Emoticon: Yes!
Maar laat ik duidelijk stellen dat iedereen voor zich zelf uitmaakt om daar wel of niet aan mee te doen en als Erwin dus zegt dat hij andere sites heeft waar hij die discussie aangaat en daarmee gelijk een domme Belg is, dan ben ik dus een domme Hollander, ik maak namelijk dezelfde keuze. Emoticon: Bye bye
Ik laat me niet dwingen aan een bepaalde discussie mee te doen die ik liever ergens anders voer en al helemaal niet als je er niet aan mee wil doen en als dom of ongeïnteresseerd te worden uitgemaakt. Sorrrrrryyyyyy Emoticon: Blush Emoticon: Bye byeerwin
User
User icon of erwin
spacer line
 

Even de reactie van 'die domme Belg' verduidelijken.

Het is niet de eerste keer dat Om Ziel nogal pissig reageert als een topic dat hij is gestart niet aanslaat. Het is ook niet de eerste keer dat Om Ziel daarbij de topic van Salina aanhaalt.


On 29-11-2016 07:22 zieleffe wrote:


Ook hier weer is het duidelijk wat ik schreef niet goed begrepen of gelezen is geweest, wat ik bedoelde dat het alleen over Indonesiè ging en niet over de wereld en alle fratsen die daar bij horen.

Maar ja dan gaat het de verkeerde kant op om te verder te schrijven en dan gooi ik het maar over de schutting en jullie bekijken het maar.

Mij hadden ze gesuggereerd om net als Salina haar verhaal over Yogyakarta te gaan schrijven en dan over Jakarta .
Dat Salina haar privé leven daarmee in mee neem maakt het smeuïger dan dat het gaat over Yogyakarta, maar de ervaring die ze heeft opgedaan met haar Bungalow te verhuren en de daar bijkomstige problemen heeft wel iets in zich om van te leren, maar toch trappen er velen hierna er nog in om samen met iemand het zei familie of kennis vrienden iets te beginnen .

Nu kom ik uit op een ander verhaal want juist dat word heel erg onderbelicht de verhalen van reizigers die overal rond zwerven in Indonesiè te verstaan want we zitten op een site dat over Indonesië gaat.En nu dus weer.


On 06-01-2017 19:25 zieleffe wrote:
Ik begrijp dat onder de Indonesia lovers geen animo is, om nog iets over Nederland te schrijven..
De site van Salina is geworden van een aanvaring met het personeel, tot een theekransje.

Zo heb ik u wakker gemaak sorry hoor, bij voorbaat mijn excuses..... Emoticon: Party! Emoticon: Shiny


Een topic slaat aan, of niet. Dat hangt vaak af van toevalligheden. Om Ziel is vast een goeie vent, maar het komt op mij over dat hij jaloers is dat zijn topics geen tientallen pagina's bevatten.

Vandaar mijn reactie. Misschien wat te scherp verwoord, dat zou kunnen. In dat geval bied ik mijn excuses aan.Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

zieleffe
User
spacer line
 

Och jullie bekijken het maar graag of helemaal niet.
De meest spraakmakende vond ik het overlijden van Castro, dan heb ik zoiets als wat moet ik daarmee.
Die leverde toch nog 2 pagina's op Malam dus waar heb je het over. Emoticon: Angry
En wat moet ik er mee je hoef er niets mee, ik plaats de berichten niet alleen voor jou.
Jij hebt het niet het alleen recht of denk je nu dat je heer en meester ben op deze site je gaat dan wel naast je schoenen lopen.... Emoticon: Angry
Ook betreft dat jij er niet aan zou deel nemen, dat wist ik al van te voren, je hebt je daar al eens over gehad en uitgelegd.
Maar ik heb deze niet voor jou geplaatst, want er zullen best mensen zijn die gewoon interesse hebben en daar moet je het maar mee doen. Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Niet boos worden Ziel, mensen geven een reactie of niet, zo simpel is het, je schrijft, je raakt je ei kwijt, ik ook, maar je kan niemand dwingen te antwoorden. Emoticon: Nooozieleffe
User
spacer line
 

Ik kreeg een mail van iemand die hier ook af en toe schrijf.
Die vroeg aan mij om die foto hier in te plaatsen en daar bij heb ik een verhaaltje bij bedacht. maar niemand gedwongen om op te antwoorden
Dat is ook weer zo iet als een suggestie van jou ik dwing niemand waar haal je het vandaan. Emoticon: Angry
Dan hoort het verhaal over Canada ook niet thuis hier, in topic prijzen, laat de mensen in hun waarde verdomme en ik ben echt kwaad Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ziel het gaat er niet om of hier iets wel of niet thuis hoort, mogelijkheden zat om overal over te schrijven, andere praat en omong omong zijn uitermate geschikt, niets mis mee, daar gaat het dus niet om.
Zelfs zijstappen in een topic leveren geen problemen op, maar als niemand de behoefte heeft om ergens op te reageren dan zijn dit soort commentaren een beetje overtrokken. Emoticon: Blush

Ik begrijp dat onder de Indonesia lovers geen animo is, om nog iets over Nederland te schrijven..
Ik kreeg een mailtje en die gaf mij een inspiratie om deze foto te plaatsen .
De site van Salina is geworden van een aanvaring met het personeel, tot een theekransje.
Op zich zelf interessant, zeg eerlijk een leed vermaak is een vermaak en daar zullen velen onder ons zich behoorlijk aan het lachen brengen, we genieten er van op afstand.
Dus het gaat hier over je oude land die aan het veranderen is en niet zo klein beetje ook.
Zo heb ik u wakker gemaak sorry hoor, bij voorbaat mijn excuses.....


Dan daarna nog de reactie op Erwin Emoticon: Blush Nogmaals niet boos worden, is nergens voor nodig. Emoticon: Nooo
mahonie
User
spacer line
 

Hallooooo , niet boos worden, wij zijn net het nieuwe jaar "ingeknald"zieleffe
User
spacer line
 

Jij laat je eigen door een Belg opnaaien, meer zeg ik er niets meer over ,je had niet hoeven te reageren op die Belg, ik ken een andere Belg die jou wilde ontmoeten dat is een echte Belg.
Maar goed ik ben boos en zal dat wel een poosje blijven ook, niet terug krabbelen je heb je zegje gedaan zo is het leven .
Maar je sloeg de plank geheel mis. Houw doe , Rotje knor.............. Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Even naar de tijden van de postings kijken Ziel voordat je met losse flodders gaat schieten, ik plaatste mijn posting een fractie eerder als Erwin, ik kon onmogelijk gelezen hebben wat hij ging schrijven. Emoticon: Blush
Onze postings kruisten namelijk elkaar, we zaten op hetzelfde moment te schrijven, ik was hem alleen even voor. Emoticon: Yes!
Het kwam dus echt uit mijn eigen koker. Emoticon: Bye byeerwin
User
User icon of erwin
spacer line
 

Ik had de posting van Malam niet gelezen. We waren beiden op hetzelfde moment aan het typen blijkbaar.
Ik ben ook op niemand boos, laat dat duidelijk zijn. Het nadeel van fora is dat je tijdens het lezen niet naar de lichaamstaal kan kijken van de schrijver. Ik weet zeker dat het er tussen pot en pint veel gezelliger aan toe gaat, terwijl hetzelfde gezegd wordt.


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

zieleffe
User
spacer line
 


Sorry Ziel en Jak, het zal jullie best niet bevallen wat ik nu schrijf, maar dat moet dan maar.
Ziel je begint wel eens meer een discussie, of laten we liever zeggen je tracht er één te lanceren.
De meest spraakmakende vond ik het overlijden van Castro, dan heb ik zoiets als wat moet ik daarmee. Emoticon: Blush
Ik zie na een lancering van een stelling enkele dagen geen antwoorden of reacties, al verschillende keren gebeurd, dan gaat Ziel volledig uit zijn strot, er moet en zal een reactie zijn, dan komt er één of ander bericht als "He lullies, hebben jullie mijn bericht niet gezien, waar blijft mijn antwoord of interesseert het jullie niets", maar zo werkt het toch niet. Emoticon: Confused

Nu komt Erwin met een gepast antwoord, ik ben het volledig met hem eens, als ik over dit soort dingen wil discussiëren dan zijn er zat andere mogelijkheden, met mijn aantekening, en dat ben ik dan wel met Jak

Donder ju ben ik nu gek of maken jullie mij nu gek
Je heb het over gelijk over erwin de eerste reactie daar had ik het over, dan moet je dat gelezen hebben beerrrrrrr ik word stapel van jullie verwarringen....
Erwin je bent je kritiek wel op een verkeerde manier aan het plaatsen dat jij geen interesse heb dat mag, jaaaaa,........... maar ga mij niet veroordelen over deze posting Beerrrrrrrrrrrrrrrrr ik word er stapel van G.V.D........ Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry .


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 

Malam je word dement denk ik, je zou zorgen moeten maken omdat je niet meer weet wanneer je iets post terwijl je wel er over schrijf.

Maar morgen maak ik weer een interessant bijeenkomst mee, ik ben uitgenodigd om bij een bijeenkomst te komen waar ik uitgenodigd ben .
Ik heb al een speciale T-shirt gekregen die Ahok ook vaak draag.
Ik kan nu niets er over schrijven hoe en wat er gaat gebeuren maar ik doe graag mee ondanks dat ik slecht kan reizen mijn benen willen niet zo meer.
Maar ik heb een grote pijn grens dit wil ik niet missen.
Ben een gehele geëerd persoon dit te mogen mee maken als belanda.
Maar ik begin te twijfelen om het hier te plaatsen, want ze willen graag lezen wat ze graag willen lezen .
Daar begint het er wel op te lijken
Is het negatief dan hoor je het, is het positief dan lezen jullie er niets van.
De groeten allemaal je bekijk het maar........ Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 06-01-2017 22:43 erwin wrote:
Ik ben een Belg en de verkiezingen in Nederland interesseren mij geen flikker. En moest het mij interesseren zou ik andere websites verkiezen om daarover te lezen/discussiëren.
Ik surf naar Indahnesia om zaken te lezen die betrekking hebben met Indonesië.

Je gaat toch ook niet naar een tennisforum om over voetbal te lullen? Emoticon: Stupid


Dat was het gepaste antwoord waar ik het over had ongeveer 12 uur voordat ik schreef, niet het schrijven van Erwin nadat ik het over dit gepaste antwoord had.
Alles staat nog steeds in de juiste volgorde Ziel je haalt de dingen door elkaar. Emoticon: Yes!
Veel plezier morgen Ziel, heel bijzonder dat mee te mogen maken.zieleffe
User
spacer line
 


Op 07-01-2017 11:35 schreef Malam:
Even naar de tijden van de postings kijken Ziel voordat je met losse flodders gaat schieten, ik plaatste mijn posting een fractie eerder als Erwin, ik kon onmogelijk gelezen hebben wat hij ging schrijven. Emoticon: Blush
Onze postings kruisten namelijk elkaar, we zaten op hetzelfde moment te schrijven, ik was hem alleen even voor. Emoticon: Yes!
Het kwam dus echt uit mijn eigen koker. Emoticon: Bye bye

Ja dat klopt niet dat is het dan hem zijn gelijk te geven en hem daarover zijn gelijk te geven was de aanleiding, dus je hebt je eigen opgenaaid door die Belg of ben ik nu aan het dementeren..... Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

salina
User
User icon of salina
spacer line
 

Ik heb het hele fimpje van Pauw zojuist gezien zonder stotteren (herloaden etc) Emoticon: Party!

Interessant en ook heel zielig voor die mensen Emoticon: Cry

Ja, Nederland is naar de klote. Inmiddels al een tijdje. Ik ga niet stemmen omdat ik vind dat ik daar geen recht meer op heb sinds ik daar niet meer woon.zieleffe
User
spacer line
 


Op 07-01-2017 11:16 schreef mahonie:
Hallooooo , niet boos worden, wij zijn net het nieuwe jaar "ingeknald"

Mahonie je zal wel een heel lieve mens zijn, maar ik heb er niet zo op, om elkaar zo te over tuigen met lovers berichten ik houd lieve mijn voeten op de grond.
Ik weet dat jullie het goed bedoelen, maar ik heb er niks mee.
Dat geld ook voor Kembang lieve mensen maar ik heb er niets aan.
Doe wat je doe , maar als ik het over een handtekening actie heb, samen aan te gaan is er niemand thuis, dus wat moet ik met al jullie lieve woorden.....
Malam wel die is heel gevoelig, zoals ik hem ken voor die lover woordjes.
Mij doet het niets, dus het helpt bij mij niet, ik ben een realist en daar ga ik voor, door dik en dun, maar al moet er muren omver gaan, ik ga voor mijn eigen opkomen .
Of ik gelijk heb dat zal andere kunnen over oordelen.
Later blijkt dat ik gelijk heb, duurt wat dagen, weken, maanden en jaren maar gelijk krijg ik dan.......
ps .
Het zij zo ,niets aan te doen dat is mijn lot...... Emoticon: Red face Emoticon: Clown Emoticon: WorshipVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Is goed Ziel houden zo, ik heb geen zin in deze discussie. Emoticon: Bye byezieleffe
User
spacer line
 

Welterusten Malam slaap lekker en droom er niet van want dromen zijn bedrog.... Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

je bent niet verplicht iets te lezen of te reageren,dit is een vrij forum. Emoticon: Party!
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,810,192 topic views - 242,062 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 24-10-2021 22:04 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,615,731 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com