indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 

Diem, ik ben er niet op uit om jouw "relatie" om zeep te helpen, ik gun je alle geluk van de wereld maar wil je alleen duidelijk maken dat niet alles altijd duidelijk verteld wordt door de Indonesiers. Kwestie van schaamte, verlegenheid "malu" enz.er wordt vaak omheen gedraaid.
Heeft ze geen ouderlijk huis waar je kunt logeren, waarom wil je op een 2 kamerappartement verblijven?
Dat de dokter niet wil vertellen welke medicijnen ze moet gebruiken klopt niet, een goede arts doet daar niet moeilijk over, laat het hem opschrijven en zoek het uit de mogelijkheid bestaat nl. dat er gewoon antibiotica of vitaminepillen voorgeschreven worden. Met "dat gaat je geld kosten" bedoel ik dat als je eenmaal samen in dat appartement zit er nog veel meer rekeningen boven water komen waarvan verwacht wordt dat jij ze gaat betalen tenzij ze zelf in staat is om alles te betalen. Weet jij bijv. wat voor werk ze doet en wat voor scholing ze heeft gehad, uit wat voor milieu ze komt. Christelijk wil niet zeggen dat ze altijd eerlijk zijn, om de zaak heen draaien is heel normaal in Indonesie dat verandert niet door een geloof.
Ik geef je nog een link en lees die goed door, laat haar een consult aanvragen bij een goede arts, desnoods als jij in Indonesie bent.

https://www.huidinfo.nl/h/herpes-simplex/
Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Mag ik vragen hoe oud je bent en welke christelijke stroming je volgt Diem Emoticon: Confused
Als ik moet raden Apostolisch of Jehova's, hebben jij en je vriendin dezelfde geloofsovertuiging. Emoticon: ConfusedDiem.
User
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. Malam: Dank voor je uitgebreide verhaal. En klopt, zij hebben veel ervaring met Indonesiërs en kunnen mij advies geven, dat is altijd welkom. Maar sommigen reageren alsof er geen andere mogelijkheid is dat ze het heeft opgelopen via seks. Als zij iets verder zouden kijken dan hun neus lang is, dan bestaat er de mogelijkheid dat je dit virus wel degelijk op een andere manier kan oplopen. De kans is klein, maar het is zeker mogelijk en ze zou niet de eerste zijn. Ik snap in ieder geval wel dat mensen zo reageren, jullie hebben ongetwijfeld al genoeg verhalen meegemaakt op dit forum.

Moet ik nu al m'n prive-gegevens doorsturen? Ik ben 27 jaar.
Apostolisch of Jehova? Nee sorry, gewoon een ''normale'' stroming. En don't worry, we hebben dezelfde geloofovertuiging Emoticon: Wink

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. jakarta-snacks: Er is een bloed- en urinetest afgenomen. Ook zijn haar wondjes onderzocht in het laboratorium. Haar bloedtest op HSV-2 was negatief. Wel kwam dit virus uit de urinetest. Gezien haar klachten en haar huidige wondjes begin ik steeds meer te twijfelen aan de diagnose, aangezien dit niet direct in lijn ligt met HSV-2. Ik heb al aangedrongen op een second opinion.

Dat topic heb ik al eerder doorgenomen btw, maar bedankt Emoticon: Wink

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. 4yoke4: Ik begrijp het, dank je wel voor de informatie.
Ik ben al eerder in Jakarta geweest bij haar, maar nu willen we samen een aantal dagen weg naar Jogjakarta, dus vandaar dat we een appartement voor een paar nachtjes hebben gehuurd. Ze heeft een goede baan en is manager. En bedankt voor de link Emoticon: Smile
spacer line  

Het is jouw feestje Dien, en hopelijk komt alles goed.
Vraag zeker een second opinion en laat haar naar echte specialisten gaan,

Verder raad ik je aan om alle goed bedoelde adviezen van ervarings-sprekers ter harte te nemen.

Ik heb 10 jaar in de Minahasa gewoond, gewoon tussen de lokale bevolking. Daar waren de Christenen in de meerderheid en hielden de Moslims zich koest. Waar ik woonde waren het voor 90% Christenen of Katholieken. Maar als het op streken aan komt zijn ze geen haar beter dan anderen. Wat dat betreft zegt wat haar geloof is niet veel. Wel heb ik in die 10 jaar nog geen enkel huwelijk meegemaakt van meiden onder de 25 die niet al zwanger waren ten tijde van het huwelijksbootje instappen.

Nu wil dat nog niet zeggen dat er geen uitzonderingen zijn, maar ik kijk er wel van op.

We hebben net een andere topic gehad die enkele nadrukkelijke overeenkomsten heeft, dus een gewaarschuwd man …………

Pas goed op je zelf en probeer objectief te blijven. Ga op je boeren verstand af en probeer alles wat er beweerd wordt te beredeneren. Soms is het erg geraffineerd verpakt.45havana
User
spacer line
 

Probeer objectief te blijven,in Indonesie wordt heel vaak op je gevoel gespeeld.Of je FF wil helpen de dokter of ziekenhuis rekening te betalen en vaak heel goed op je gevoel spelen.
Denk hier maar aan! Toen jij nog niet ten tonele was,leefden ze ook gewoon en werden ze ook ziek en moesten ze de rekening ook betalen.Dat kon toen allemaal wel,en nu ineens niet?Of komt het misschien omdaat jij nu op het podium staat?
Dus ik wou zeggen "open your eyes and ears and smell the shit, make a dicision!" Zeg niets ten nadele van je vriendin of jou,maar herken de situatie. Emoticon: Yes!
Succes.Diem.
User
spacer line
 

Klopt, je moet altijd objectief blijven. Toen ik voor het eerst de datingsite gebruikte, was ik ook erg op mijn hoede. Ook in het contact daarna was ik altijd voorzichtig als je de persoon nog niet goed kent. En dat ben ik uiteraard nog steeds, je moet wel je verstand blijven gebruiken.

Vandaag heeft ze nieuwe plekjes gekregen, dit keer op haar wang en haar oor. Ik heb de foto gezien. Morgen hoopt ze terecht te kunnen bij een ander ziekenhuis, hopelijk komt daar meer duidelijkheid uit. De vorige dokter die HSV-2 vaststelde, appt haar dagelijks of ze de behandeling wil starten, wat ze erg vreemd vindt. Ook vroeg ze naar het type medicijn dat ze zou moeten innemen, maar de dokter vertelde dat ze een eigen medicijn (brouwsel) hebben, dus dat kon hij niet zo zeggen. Al deze dingen vindt ze erg vreemd en ze vertrouwt het niet, daarom wil ze morgen naar een ander ziekenhuis toe.4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 


Vandaag heeft ze nieuwe plekjes gekregen, dit keer op haar wang en haar oor. Ik heb de foto gezien. Morgen hoopt ze terecht te kunnen bij een ander ziekenhuis, hopelijk komt daar meer duidelijkheid uit. De vorige dokter die HSV-2 vaststelde, appt haar dagelijks of ze de behandeling wil starten, wat ze erg vreemd vindt. Ook vroeg ze naar het type medicijn dat ze zou moeten innemen, maar de dokter vertelde dat ze een eigen medicijn (brouwsel) hebben, dus dat kon hij niet zo zeggen. Al deze dingen vindt ze erg vreemd en ze vertrouwt het niet, daarom wil ze morgen naar een ander ziekenhuis toe.


Oh my God een appende arts, die wil geld verdienen aan zijn eigen "brouwsel"
Als de donder naar een andere arts toe, misschien een dermatoloog die haar wondjes eens bekijkt?

Ik heb ooit meegemaakt op Sulawesi dat ik een mij bekend antibioticum nodig had voor mijn longaandoening en daarom vroeg ik een lokale arts om een recept, dat kreeg ik ook en toen vroeg de arts of ik ook een injectie wou hebben. Ik vroeg dus waarvoor dat was, oh daar werd ik sterk van, was door hem zelf uitgevonden en iedereen nam die injectie Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Confused Ik heb hem daarvoor bedankt but he was not amused, daar ging zijn bonus !! Emoticon: Stupid en binnen no time stond ik weer buiten.


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

spacer line  

Serieus? Een appende arts? Eigen brouwsel?
Ga onmiddellijk naar een normaal ziekenhuis.
Wordt copy paste van dat andere verhaal.Heldere ziende

Diem.
User
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. 4yoke4: Wow, dat is ook schrikken zeg. Ik kan niet begrijpen dat er zulke dokters rondlopen. Als het nou ergens zou gebeuren in een klein dorp op het afgelegen platteland, dan is het nog enigszins voor te stellen (maar alsnog niet goed te keuren natuurlijk), maar we hebben het in dit geval over een toch wel goed bekend staande kliniek in Jakarta. Gelukkig heb je die injectie niet genomen, je weet nooit wat erin zit.

Ik heb de uitslagen van het laboratoriumonderzoek gekregen van haar, ik zal vanavond een paar foto's uploaden.45havana
User
spacer line
 

Misschien is ze ergens allergies voor geworden na het slikken of eten van bepaalde medicijn of eten.Kan zo maar gebeuren(eigen ervaring) Kreeg ook jeuk op ongemakkelijke plekken en wondjes op mijn buik. Heb toen van de arts Hydocortison creme meegekregen en het werkt formidabel. 2 dagen smeren en weg jeuk en wondjes. De creme wordt ook gebruikt om psoriasis te behandelen.Achteraf erachter gekomen dat ik alergies ben voor bananen. Emoticon: Yes!spacer line  


Op 19-10-2018 09:48 schreef 45havana:
Achteraf erachter gekomen dat ik alergies ben voor bananen. Emoticon: Yes!


PROEST Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
Kan de koffie weer van m'n scherm vegen.
Bananen... In Indonesia... Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
Met die wetenschap maar een ander land zoeken dan?


Heldere ziende

45havana
User
spacer line
 

Emoticon: Laugh out loud Ja het is schijnbaar begonnen toen ik een keertje bananen chips had gegeten,lekker maar snachts kreeg ik zowat geen lucht meer en mijn hele lijf zat onder de rode bulten.Is waarschijnlijk gekomen door een of andere E conserverings middel. Maar later reageerde mijn lichaam ook op banaan. Vervelend in Indonesie maar gelukkig kan ik wel durian eten. Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party!Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 19-10-2018 06:29 Diem. wrote:
Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. 4yoke4: Wow, dat is ook schrikken zeg. Ik kan niet begrijpen dat er zulke dokters rondlopen. Als het nou ergens zou gebeuren in een klein dorp op het afgelegen platteland, dan is het nog enigszins voor te stellen (maar alsnog niet goed te keuren natuurlijk), maar we hebben het in dit geval over een toch wel goed bekend staande kliniek in Jakarta.


Diem, ga er maar van uit dat lezers hier, die goed bekend zijn in Indonesië er niet van opkijken, zo werkt het nu eenmaal in Indonesië en daarom moet je continue op je qui vive zijn als je met die Indonesische pillendaaiers te maken krijgt. Emoticon: Yes!

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Havana, gelukkig blijft de allergie beperkt tot het eten van die gele jongens, je kan ze in ieder geval nog gebruiken om in je oren te proppen als de één of andere kwakzalver in een ziekenhuis je eigen gemaakte pillen voor 13,5 juta wil verkopen zoals bij de vriendin van Diem. Emoticon: Laugh out loudDiem.
User
spacer line
 

Ze is vandaag naar een kliniek gegaan om een verwijsbriefje te krijgen naar een ander ziekenhuis, maar die kreeg ze helaas niet. Wel kreeg ze een kuur mee voor 2 weken, een medicijn dat ze ook in Nederland gebruiken om zoiets te behandelen. In dat opzicht is dat al een hele verbetering ten opzichte van die andere dokter. Bijgevoegd de foto's van haar wondjes inclusief de laboratorium-uitslag. Het blijkt dat HSV-1 niet positief is, maar HSV-2 wel (nipt). Of een waarde van 26 al deze wondjes kan verklaren? Ik geloof er niet in, en bovendien heeft ze ander soort wondjes dan normaal gesproken bij het herpes virus.Verder hoeft een licht verhoogde HSV-2 waarde niet te betekenen dat je ook daadwerkelijk besmet bent. Gezien dit hele verhaal ben ik bang dat de verkeerde diagnose gesteld is en dat de medicijnen niet gaan helpen. Iemand een idee wat het zou kunnen zijn?spacer line  

Zelfde vragen als in andere topic komen bij me op, zoals:
Er is wel een kuur voorgeschreven, maar nog niet duidelijk wat de oorzaak is. Toch?
Of is de diagnose HSV-2 gesteld (want in uitslag als positief bevonden).
Is er ook een HIV test gedaan?

Wat me overigens opviel:
De HSV-1 is niet Negatief, zoals je eerder stelde, maar "in between". Kijk maar eens goed.
Niet dat dat heel zorgelijk is, want dat is een vrij onschuldig iets.

Wat me ook opvalt is dat het eerste ziekenhuis geen geen verwijsbrief geeft voor ander ziekenhuis. STOP de persen. Dat bepaalt het ziekenhuis toch niet?
Ga zelf gewoon naar een ander ziekenhuis en laat ze onderzoeken.

Ga eens bijv naar Pondok Indah RS.

Een ziekenhuis die wat meer op google (ook foto's) laat zien dan die kliniek, war ik geen foto van aantref, alleen die stockfoto's met acteurs. Niet dat dat alles zegt hoor, maar ik heb een bepaald gevoel wat niet goed is.


Heldere ziende

Diem.
User
spacer line
 

Bedankt voor de informatie jakarta-snacks.
De dokter heeft als diagnose HSV-2 gesteld inderdaad. Er is geen HIV-test gedaan.

Ik heb niet gezegd dat HSV-1 negatief is. Ik zei dat HSV-1 niet positief is, blijkt uit de test. En klopt, HSV-1 is de mildere vorm en niet ernstig te noemen. De meerderheid van de bevolking heeft tenslotte HSV-1.

Nadat ze naar deze kliniek is geweest, besloot ze vrijdag naar de lokale dokter te gaan voor een verwijsbriefje voor een ander ziekenhuis. Je kan ook rechtstreeks naar een ander ziekenhuis gaan, maar dat is een stuk duurder zonder verwijsbrief begreep ik. En een verwijsbriefje kreeg ze niet van de lokale dokter. Ze heeft verschillende medicijnen gekregen van de lokale dokter, waaronder Aciclovir dat ook in Nederland wordt gegeven. Ze merkt dat de jeuk minder is geworden. Aciclovir wordt voorgeschreven voor herpes genitalis, gordelroos, een koortslip en andere virusinfecties, dus als dit medicijn helpt kan nog steeds niet worden gezegd dat ze daadwerkelijk HSV-2 heeft. Dat blijft dus nog vaag.

Mocht het niet overgaan, dan zal ik haar dat ziekenhuis aanraden, dank je. De lokale dokter vertrouwt het ook niet en zei tegen haar dat die dokter alleen haar geld wilde. En als we hier met oplichting te maken hebben, dan vraag ik me ook af in hoeverre we de diagnose moeten geloven. We zullen afwachten wat de medicijnen doen.spacer line  

Deze vraag is serieus:
Heeft ze pijn of branderig gevoel bij plassen?
Ik weet dat het een wat gevoelige vraag is, maar toch. Wil niet de wijsneus uithangen, maar heb een vermoeden.


Heldere ziende

elsbeth
User
spacer line
 

Wat zegt ze eigenlijk zelf over de diagnose? Zegt ze zelf ook dat het niet.mogelijk.is vanwege nooit seks gehad? Heeft ze zelf verklaringen of komt ze met evt andere diagnoses?Diem.
User
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. jakarta-snacks: Ze heeft verder geen (extra) moeite of pijn bij het plassen, dat is verder normaal. Wat voor vermoeden heb je als ik vragen mag?

Verder heeft ze ook geen blaasjes/wondjes rond haar lippen of in haar mond. Ze heeft dus verschillende plekken gekregen op haar arm, buik, wang en oor, terwijl HSV-2 normaal gesproken onder de taille blijft. Ook heeft ze geen blaasjes op de wondjes zoals je dat bij herpes ziet. Daarom vind ik het erg twijfelachtig dat het HSV-2 is.

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. elsbeth: Zelf weet ze het ook niet precies en vindt het ook wel vreemd allemaal. Die eerste dokter heeft haar wijsgemaakt dat je HSV-2 ook kan oplopen bij slechte hygiëne op een openbaar toilet of bij het delen van voorwerpen. Het is mogelijk, maar het komt niet vaak voor. Gezien deze informatie inclusief de symptomen die ze heeft, geloof ik eerlijk gezegd niet in HSV-2. Het ziekteverloop en type wondjes zijn te afwijkend. Nu is het afwachten wat de medicijnen gaan doen.spacer line  

Dat het een simpele SOA was, zoals een chlamydia en/of gonorroe.
Doe google en je ziet, voor zover beoordeelbaar op jouw foto's geen visuele overeenkomst met HSV-2.

Dat slechte hygiene verhaal dat zoemt hier nog steeds rond (meer als sociaal excuus denk ik, want SOA en seks taboe). Malam zei t al eerder, zeer, zeer onwaarschijnlijk. Klinkt heel anders als "komt niet zo vaak voor".

Komen we weer terug bij de primaire vraag: Hoe kan een arts in godsnaam een medicijn voorschrijven als diagnose niet duidelijk is?


Heldere ziende

elsbeth
User
spacer line
 

Ik snap eigenlijk de twijfel over HSV 2 niet. De symptomen kloppen, de bloed- en urinetesten wijzen het uit, alleen kan jij je niet voorstellen dat ze seks heeft gehad. Nu komt JS met een.mogelijke andere SOA, waar ze m.i. de verschijnselen juist niet van heeft. Gonorroe en chlamydia zijn bacteriele infecties itt HSV. Ik heb het idee dat je vooral twijfelt aan de HSV diagnose vanwege je ongeloof over eerdere seks. Ik heb de indruk dat daar toch een moeilijk punt ligt tussen jullie. Vandaar mijn vraag wat ze er zelf van vindt. Ze vindt het raar zeg je. Ik hoor je niet zeggen: ze zegt dat een SOA absoluut uitgesloten is. Lastig verhaal en ik wens je.veel sterkte.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ongeloof/ontkenning, speculaties en feiten.

Ongeloof/ontkenning van Diem dat de mogelijkheid bestaat dat zijn vriendin door seksueel contact is geïnfecteerd. Emoticon: Talk to the hand

Speculaties dat de test niet goed is uitgevoerd en zelfs dat zijn vriendin de infectie op een andere manier heeft opgelopen (de toiletbril theorie). Emoticon: Confused

Feiten waar aan voorbij wordt gegaan, bij een bloedtest wordt het bloed op anti stoffen tegen HSV 1 en 2 getest.
Anti stoffen (igg) HSV 1 is een grensgeval, HSV 2 is duidelijk positief, de kans dat er fouten worden gemaakt bij dit soort testen is minimaal, het meten van antistoffen (igg) is namelijk een fluitje van een cent. Emoticon: Yes!

De enige manier om een einde te maken aan alle onzekerheid, met een miljoen op zak een goed ziekenhuis binnen lopen en een second opinion test op HSV 1 en 2 te laten doen. Emoticon: Blush

Hoe simpel kan het zijn.

Gelooft Diem het dan nog niet dan vervallen we in wat ik al eerder aangaf, steek je een weg over als je 10 % kans hebt plat te worden gereden als je de keuze hebt om niet over te steken.4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 

nog wat info over testen

https://zogetest.nl/wat-kost-e(...)test/?v=796834e7a283

https://aidsfonds.nl/nieuws/hi(...)ests-in-de-apotheek/

Wanneer ga je naar Indonesie? Las ergens dat het volgende maand is.

We proberen jou allemaal iets duidelijk te maken Diem maar voor een definitieve uitslag zal ze toch naar een arts of ziekenhuis toe moeten gaan.
In bovenstaande link staan prijzen van testen in Nederland, ze zouden dan toch niet duurder moeten zijn in Indonesie.


Je bent niet erg duidelijk wat ze er zelf van vindt, ze stuurt je wel foto's en lab. uitslagen maar hier op het forum zijn we geen van allen arts voor zover ik weet.

Wat ik wel weet is dat er hier veel mensen met een gezond verstand zitten die een poging doen om jou iets duidelijk te maken.

Ik hoop voor jou dat er duidelijkheid is over haar ziekte voordat jij naar indonesie gaat.


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Diem.
User
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. jakarta-snacks: Klopt, het heeft inderdaad weinig overeenkomsten met HSV-2 en daarom is het zo twijfelachtig. Chlamydia of gonorroe lijkt me ook erg onwaarschijnlijk omdat ze niet zulke klachten heeft. Ze heeft geen bloedverlies, pijn of irritatie bij het plassen, pijn in de onderbuik of keelontsteking.

En klopt, dat verhaal is zeer onwaarschijnlijk. Het (direct) delen van voorwerpen van een geïnfecteerd persoon die wondjes heeft is wat dat betreft waarschijnlijker, al is die kans ook niet groot.

Dat vraag ik me dus ook af jakarta-snacks. De diagnose is HSV-2, maar zoals je zelf al aangeeft heeft het weinig overeenkomsten, hier klopt iets niet.

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. elsbeth: Ik weet niet of je het gesprek een beetje volgt, maar de symptomen kloppen juist niet en ze heeft ander type wondjes dan die je zou hebben bij herpes. Bovendien is een bloed- of urinetest geen goede methode om HSV-2 vast te stellen. Uiteraard zegt ze dan een SOA uitgesloten is omdat ze nog nooit seks heeft gehad. HSV-2 is dan weer ook op te lopen via een andere manier zoals gezegd, maar die kans is klein, hoewel niet uitgesloten.

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. Malam: HSV-2 duidelijk positief? 20-25 is een grensgeval, dus 26 ''duidelijk positief'' noemen gaat me te ver. Bovendien is een bloed- of urinetest geen goede methode om vast te stellen dat je geïnfecteerd bent. En als je dan weet dat de symptomen ook nog eens afwijkend zijn, dan is het allemaal erg twijfelachtig.

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.4yoke4: Dank voor de links, ik zal ernaar kijken. Klopt, over ruim 3 weken vertrek ik.
En dank je wel, ik hoop ook dat het binnenkort duidelijk wordt wat ze precies mankeert. Mochten de medicijnen niet aanslaan, dan zal ze worden verwezen naar een ander ziekenhuis.

----------

Ik denk dat dit een eindeloze discussie gaat worden of ze wel of geen seks heeft gehad. Inmiddels heb ik waardevolle informatie gekregen van een medisch onderlegd persoon die alle laboratorium-resultaten heeft geanalyseerd. Alle symptomen wijzen op dit moment naar een bacteriële infectie. Ik zat bijvoorbeeld even te zoeken op tyfus, het komt veel voor in Indonesië en bovendien heeft ze klachten als koorts, erge hoofdpijn en huiduitslag. Diarree heeft ze dan weer niet, dus dat lijkt me onwaarschijnlijk. Zodra ik meer weet, zal ik een update plaatsen. In ieder geval bedankt voor het meedenken.spacer line  

De discussie niet alleen wel/geen seks, maar een gedegen onderzoek en diagnose.
Als 26 voor HSV-2 wordt omschreven als positief, dan is het positief. Niet een beetje, want dat noemen we facultatief (in dit geval 20-25).

Dat er dan niet standaard op tyfus wordt onderzocht, is mij een raadsel. Kan van alles zijn dus wederom: Waar blijft dat gedegen onderzoek? Exact tzelfde verhaal als Belanda69.

De discussie is ook niet eindeloos inzake wel/geen seks, want HSV-2 is positief. Je moet ongeveer toiletbrillen aflikken (bij wijze van spreken) om het via een toiletbril te kunnen krijgen.
Om het uit te drukken met de forensische "reeks waarschijnlijkheidstermen":
"Waarschijnlijk" tot "hoogstwaarschijnlijk" wordt HSV-2 enkel opgelopen door seksuele handelingen. Niet dat dat iemand hier iets kan interesseren, denk ik.

Wat ik ook wat vreemd vind: HSV-2 is positief, maar het medisch onderlegd persoon geeft aan dat de symptomen wijzen op een bacteriele infectie. Kan, maar wat vindt ie dan van de HSV-2 uitslag van 26?

Enfin, sterkte.

EDIT: Op basis van welk resultaat geeft die persoon dan aan dat het om een bacteriele infectie gaat? Geen verhoogde leuko's waarde. Wel interessant om dat te vernemen.


Heldere ziende


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,810,192 topic views - 242,062 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 24-10-2021 22:04 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,643,981 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com