indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (2 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Diem.
User
spacer line
 

Dank je wel jakarta-snacks. Zal ik zeker niet doen. Als je echt van elkaar houdt, dan zouden de procedures geen belemmering moeten zijn Emoticon: Smile
Diem.
User
spacer line
 

Vandaag erg vervelend nieuws te horen gekregen. Ze voelde zich al een tijdje niet goed en kreeg verschillende wondjes over haar lichaam. Ze heeft bloed geprikt en ze blijkt HSV-1 en HSV-2 (herpes te hebben). Een groot deel van de bevolking heeft HSV-1, maar HSV-2 komt minder vaak voor en komt bijna uitsluitend voor via seksueel contact. En daarom voelt het voor mij ongelofelijk, want ze heeft nog nooit seks gehad en daar ben ik 10000% van overtuigd.

Mijn vraag is: Komt het vaker voor in Indonesië dat er een verkeerde diagnose wordt gesteld, bijvoorbeeld HSV-2? En is het bijvoorbeeld meer gebruikelijk in Indonesië dat besmetting plaatsvindt op een andere manier zoals slechte hygiëne?elsbeth
User
spacer line
 

heel vervelend Diem, maar hoe weet je zo 10000% zeker dat zij nooit seks heeft gehad? En wat versta je onder seks? Herpes genitalis is een SOA, een Seksueel Overdraagbare Aandoening. Als zij dit inderdaad heeft is zij door iemand besmet, hoeft niet meteen dat ze met iemand "all the way" naar bed is geweest, kan ook via orale seks, met iemand die een koortslip heeft bijv. Tja, heel vervelend, maar denk toch dat ze wat uit te leggen heeft.Diem.
User
spacer line
 

Ik weet het en ik heb het allemaal al doorgenomen vanavond op internet. Veruit de grootste kans is seks, maar het is niet onmogelijk om het via een andere manier op te lopen zoals huid op huidcontact, of via zoenen (van een vroeger vriendje bijvoorbeeld). En een koortslip is alleen HSV-1. De bloedtesten in Indonesie zijn over het algemeen wel betrouwbaar verder neem ik aan?elsbeth
User
spacer line
 

Hoe oud is ze? Hoe kan je zo zeker van iemands verleden (en heden zijn) als je elkaar alleen in maart hebt ontmoet? Ik weet niks van bloedtesten in Indonesië. Weet verder ook niks van het onderwerp.Diem.
User
spacer line
 

Ze is 25 jaar. Ik snap dat je dat zegt, maar ik ken haar al een paar jaar en zoiets weet ik gewoon zeker. Daar kunnen we lang over discussiëren, maar dat is niet nodig. In ieder geval heb ik net op internet gevonden dat bloedonderzoeken niet altijd betrouwbaar zijn en positief kunnen uitslaan, terwijl het in werkelijkheid negatief is. Het is denk ik verstandig om nog een tweede test te laten doen.

Het is in ieder geval verschrikkelijk dat je maandenlang ernaar uitkijkt om elkaar te zien, en dat je nu na dit nieuws, als je over een paar weken naar haar toe gaat, je straks gewoon bang bent om met haar te zoenen Emoticon: Cry4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 

http://www.wikiwand.com/nl/Gen(...)le_herpes#/Symptomen

Hier al naar gekeken Diem?

Ben het met Elsbeth eens dat ze zeker iets uit te leggen heeft, zeker als je met haar verder wil gaan.

Misschien ligt er op jou ook wel een ziekenhuisrekening te wachten als je aankomt.


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 15-10-2018 22:09 Diem. wrote:
Ze is 25 jaar. Ik snap dat je dat zegt, maar ik ken haar al een paar jaar en zoiets weet ik gewoon zeker. Daar kunnen we lang over discussiëren, maar dat is niet nodig.


Ho ho ho Diem je had je account in de laatste week van 2016 aangemaakt, dus vanaf januari 2017 ging je van start en heb je 14 maanden lang verschillende contacten via internet onderhouden en eind februari 2018 ben je naar Indonesië gegaan om een paar contacten te ontmoeten.

Eind maart 2018 schreef je dat je terug was, zonder dat je een stap had genomen, je had nog wel diverse contacten via de chat.
Dan schrijf je eind september in een update dat je een innig contact hebt opgebouwd met een meisje en je vraagt nog trouwinformatie ook, dat is dus geen jaren maar 6 maanden en dan nog via internet ook en je hebt ze slechts één keer ontmoet.

Dan schrijf je dat je half november haar weer gaat ontmoeten en bovendien een weekje naar een appartementje in Yokyakarta met haar gaat, nadat je ze één keer hebt ontmoet en 6 maanden chatcontact hebt. Emoticon: Blush
Dat zal een Indonesische dame niet snel doen Diem die zijn namelijk niet zo vrij, nog sterker het is verboden, als je een appartementverhuurder treft die zich aan de regels houdt en die ziet dat jullie ongetrouwd zijn, dan weigert hij jou samen met je vriendin het appartement te verhuren. Emoticon: Talk to the hand

Een nadenkertje, de kans om herpes of een soa van de toiletbril op te lopen is minimaal, dat sprookje is inmiddels achterhaald.
Als jij moet oversteken op een drukke weg en het staat vast dat je 10 % kans hebt om plat gereden te worden terwijl je ook de keus hebt om niet over te steken.
Steek je dan toch over. Emoticon: Confused


4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 

Carpe diem Malam, carpe diem denkt Diem. Emoticon: Party!


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Diem.
User
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. 4yoke4: Bedankt voor de link, die had ik nog niet eerder gezien. Wel spreek je jezelf nogal tegen gezien de link die je stuurt. Je zegt dat ze wat uit te leggen heeft maar tegelijkertijd staat er in de link dat het virus tot 4 uur lang buiten het lichaam kan leven, en dan voornamelijk op vochtige en warme plakken (en die heb je in Indonesïe overal).

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. Malam: In januari 2017 heb ik haar voor het eerst ontmoet op internet, en vanaf die maand heb ik eigenlijk al intensief contact met haar, elke dag. Dus laten we zeggen bijna 2 jaar dan. En klopt, om dit op te lopen via de toiletbril is zo goed als onmogelijk, dus het is mij ook echt een raadsel hoe dit kan. Ik heb haar vanavond gesproken en weet wat meer informatie wat de dokter vertelde.

De wondjes die ze kreeg, begonnen op haar voet. Vervolgens kreeg ze een wondje op haar arm. Later kreeg ze die ook op haar rug en buik. Ik heb de foto's daarvan gezien. Het zijn wel flinke wondjes waar al een korst op zit en op dat moment jeukte het erg. De kleine blaasjes voordat het wondje ontstaat inclusief de jeuk heeft ze niet gezien of gemerkt, wat erg vreemd is als het daadwerkelijk herpes is. Ook liet ik haar een foto zien van herpes genitalis, maar ook dat heeft ze totaal niet. De bloedtest voor HSV-2 bleek trouwens negatief te zijn. Dit is mogelijk als het virus net is opgelopen. Toch begin ik meer en meer aan de diagnose te twijfelen of hier echt wel sprake van HSV-2 is en of de dokter wel helemaal eerlijk is. Ze vertelde me dat ze kon kiezen tussen injecties (nog nooit van gehoord in Nederland) of 3 maanden lang pillen slikken, wat 13,5 miljoen RP zou kosten. Ze vroeg aan de dokter wat voor medicijnen dat zijn, maar de dokter wilde het recept niet vertellen, ze moest eerst zeggen wat voor behandeling ze wil. Ze heeft besloten om nog even niks te doen en te overleggen met haar familie. Gezien haar klachten en het verhaal van de dokter begin ik me echt af te vragen of dit wel in de haak is. Ik denk dat ik dit het best aan een medisch forum kan vragen in de hoop dat enkele medisch-specialisten mij verder kunnen helpen als ik hen het verhaal voorleg inclusief foto's.

In ieder geval bedankt voor het meedenken allemaal.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Oeps dat is 3 maanden lang voor circa Rp 150.000 per dag aan pillen. Emoticon: Confused
Zo'n verhaal over dure medische kosten en een onduidelijke diagnose van de dokter heb ik pas ook nog ergens gelezen.4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 


4yoke4: Bedankt voor de link, die had ik nog niet eerder gezien. Wel spreek je jezelf nogal tegen gezien de link die je stuurt. Je zegt dat ze wat uit te leggen heeft maar tegelijkertijd staat er in de link dat het virus tot 4 uur lang buiten het lichaam kan leven, en dan voornamelijk op vochtige en warme plakken (en die heb je in Indonesïe overal).


Misschien komt het van haar lippenbalsem, zou ook kunnen lees ik in de link.
Misschien kan ze dat aan je uitleggen.

Ik geloof niet in sprookjes maar het is voor jou natuurlijk te hopen dat het geen SOA is.
Leer haar eerst maar eens beter kennen en wacht af of ze je vraagt om de nota van de dokter te betalen die torenhoog kan zijn terwijl hij niet wil vertellen wat voor medicatie hij haar wil geven.

25 jaar en met jou in een appartement in Yogyakarta? Dat kost je geld.
Dan heb je nog het verschijnsel "privie" ik schrijf het maar zoals ze het uitspreken.
privé voor jou alleen zolang als het duurt. AWAS !!!!Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

spacer line  

Sorry Diem, ik hoop niet dat je droom nu in duigen valt.
25 jaar jong en voor 1000 % zeker weten dat ze nooit seks heeft gehad terwijl ze wel met je in het gehuurde appartement wil nog voor het huwelijk.
Een maagd van 25 lentes is in Indonesië bijna niet te vinden, maar jouw vriendin kan best de uitzondering op de regel zijn. Hoewel de maagden via een datingsite waarschijnlijk nog dunner gezaaid zijn.
Ik weet dat je dit niet graag hoort, maar wees voorzichtig en probeer langs de roze bril heen te kijken.

Het is overigens helemaal niet erg indien ze geen maagd meer zou zijn hoor, wat dat betreft hoeft ze hiervoor echt niet veroordeeld te worden. Dat is gewoon menselijk.
De ziekte verschijnselen zijn wel zorgelijk, ik hoop dat er een goede behandeling is met snelle genezing.

Veel sterkte en beterschap, zal voor jouw ook geen gemakkelijke tijd zijn met veel onzekerheid.
jstar
User
spacer line
 

Maagden van 25 zijn hier zeer veel maar die zijn inderdaad miet zomaar even te vinden en ze gaan echt niet met jou op hotel of zo.

Die panikeert nu omdat ze beseft dat je bij het bezoek gaat ontdekken dat ze die aandoening heeft. Die er al lang is natuurlijk.jstar
User
spacer line
 

Dat is trouwens geen waardeoordeel. Maagd of niet is voor mij totaal irrelevant en ik hoop voor jou ook. (Eigenlijk is wat ervaring helemaal niet zo slecht.) En ik kan me goed voorstellen dat men bepaalde aandoeningen in het begin verzwijgt.Diem.
User
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. Malam: Inderdaad erg hoge kosten, ik neem aan dat dat niet normaal is? Of kunnen zulke behandelingen echt zo duur zijn? Het grote verschil is dat ze mij nog nooit iets van geld iets gevraagd en zoiets nooit zou doen Emoticon: Wink

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. 4yoke4: Waarom kost me dat geld? Ik ga 4 daagjes met haar naar een appartement in Jogja en we weten allemaal dat Indonesië geen duur land is, dus ik snap het probleem niet.

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. Erik Manado: We gaan slechts voor een paar dagen naar een appartement en bovendien hebben we onze eigen kamer, dat wilden we allebei zo. En dat maagden van 25 jaar bijna niet te vinden zijn vind ik wat overdreven. Uiteraard heb ik in maart ook vrienden ontmoet die geen maagd meer waren, maar dat betekent niet dat niemand het meer is. En geloof het of niet, maar ik ben ook nog maagd. Wij zijn beiden christen en daarom willen we dit zo houden tot het huwelijk. Ik weet uiteraard niet alles, ik ben ook maar een mens, maar ik denk dat ik het het beste kan inschatten wat voor meisje het is en of ik haar kan geloven of niet. En dank je wel Erik Emoticon: Smile

Ik word er een beetje moe van om me constant te moeten verdedigen tegen zulke vooroordelen. Er is nu genoeg over gezegd en ik zal meer informatie inwinnen op een medisch forum om te achterhalen wat voor ziekte ze kan hebben.spacer line  


Op 17-10-2018 00:52 schreef Erik Manado:


Het is overigens helemaal niet erg indien ze geen maagd meer zou zijn hoor, wat dat betreft hoeft ze hiervoor echt niet veroordeeld te worden. Dat is gewoon menselijk.Ik gaf er ook geen oordeel over, zie mijn opmerking hierover.

Je hoeft je er ook niet voor te verdedigen, het zijn goed bedoelde adviezen.
Ik hoop oprecht dat alles goed gaat komen voor jullie.
zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Erik dan zal ik mij maar niet bemoeien en mijn mening plaatsen.
Want er lopen heel wat sukkels rond in de wereld die iets aan aantrekking kracht hebben en daardoor gemakkelijk in zeversloten te gelijk in lopen....... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.62,468,896 topic views - 228,708 posts - 13,635 topics - 19,566 members - last post @ 17-10-2018 14:29 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2018
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

106,733,705 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com