indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > In het nieuws > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 


On 03-11-2016 14:30 zieleffe wrote:

Er komen colonne motoren auto's miltaren voortuigen op naar Jakarta
dat is te zien ergens op Whatsapp, jammer kan dat filmpje niet plaatsen
Het is hier zo actueel dan begrijp ik niet, dat er niet gereageerd word
Voor mensen in Indonesie hoeven ze morgen niet te komen met bevestigingen want dat vind ik laf.
Als je nu geen mening heb, hoef je achteraf niet gaan bevestigen.
Achteraf lullen is gemakkelijker dan vooraf
Ik neem het kwalijk dat er niet op gereageerd word.
Voor mensen in Nederland hebben nog 6 uur de tijd om te reageren nadien hoef het niet meer, wat een site word dit.
Belachelijk voor woorden als je zo iets opent dan hoor je zeker antwoord te geven en waar blijven de voor en tegen standers Fuck of..... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Hier in Vlaanderen komt er niets over in de pers, het enige wat ik weet is wat ik hier lees. Een mening hebben over iets dat staat te gebeuren is moeilijk. Ik verwacht een rampzalige dag, niet alleen voor Jakarta maar voor heel Indonesië.


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 


On 03-11-2016 15:49 Malam wrote:

[quote removed]


Dat bedoel ik, in de loop van de dag kwamen er al bussen vol naar Jakarta toe, dat gaat de hele nacht door, er is al door de organisatoren toegegeven dat er 100 miljard beschikbaar is om dit hele circus te bekostigen.
Duizenden mensen die 10 tot 15 uur met de bus naar Jakarta reizen om te demonstreren tegen een christen kandidaat gouverneur die Godslastering gepleegd zou hebben.
Dan kan je op de vingers van 1 hand al natellen wat voor vlees je in de kuip hebt.


100 miljard? Emoticon: Stupid Daar kun je aardig wat mensen hun rijstmolen mee vullen, gvd, of wat arme rakkers naar school sturen. Helemaal van de pot gerukt dit!

Wat hebben die lullen op poten van andere provincies hiermee te maken? Alle toegangswegen afsluiten en terug sturen die troep!


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

http://www.tribunnews.com/metr(...)-rp-100-miliar-lebih

http://www.lensaindonesia.com/(...)ahok-4-november.html

http://m.harianindo.com/2016/1(...)ksi-demo-4-november/

Zo maar een greep uit de media die er melding van maken, ze zeggen dat het van giften uit heel Indonesië afkomt. Emoticon: Confusedspacer line  

Mijn vrouwtje zit momenteel in Jakarta, ik ben deze keer niet meegegaan begin het steeds meer een kutland te vinden, zeker voor een Cristen zoals zij is ! Er zijn betere plekken op deze wereld, maar ja zoontje moest wisuda doen dus daar hoort ma toch wel bij te zijn,
jammer van zo'n mooi land naar de kloten geholpen door die fucking moslim idioten.nsenada
User
User icon of nsenada
spacer line
 

U bedoeld waarschijnlijk: "Jammer van zo'n mooie wereld naar de kloten geholpen door religieuze idioten!"There's a big difference between kneeling down and bending over!

jupje
User
User icon of jupje
spacer line
 

Niet alleen in Jakarta, maar ook hier in Solo, altijd al een broeinest van extremisten, wordt er gedemonstreerd.
Dat liep in 1998 ook volledig uit de hand: tal van winkels en banken in de fik, heel wat chinezen gemolesteerd.
Ik hou me maar een beetje gedeisd vandaag.
Achteraf zal het deze keer wel allemaal met een sisser aflopen, hoop ik.


it's good to touch the green, green grass of home

zieleffe
User
spacer line
 

Moet ik een discussie zo opgang brengen en zaterdag te lezen krijg dat ik ongelijk heb gehad dat is achteraf lullen.
Daar heb je niets aan eindelijk een aardige discussie opgang gebracht en zie hoe het dan wel kan.
Ik heb liever ,van te voren te weten of ik het onderschat, dan wanneer het achter de rug is.
Ja Anne_Miek daar werd ik boos over, het moet niet, je hoef er niet aan mee te doen.
Maar gewoon negeren het verhaal dat had ik niet verwacht.
Vooral van Malam die weet van wanten en dan had er een discussie op gang gegaan waardoor je les uit kan leren of ik het goed had of niet.
Ik kan je nu ook van af de TV melden dat je heel wat verschrikkelijke witjurken er lopen, maar een goed beeld heb ik nog niet.
Ik zie veel kijkers en verkopers die op zo evenement altijd komen......
Wel vind ik het jammer dat ik je die filmpje niet kan tonen die ik via Whatsapp heb ontvangen, dan kan je zien wat voor een maatregelingen getroffen worden en als je dan nog gek wil doen om bij de gebouw te komen van het Parlement of de presidentieel huis dan weet je dat er iets met je over komt.
Ik hoop om het dan maar zo te stellen dat het rustig verloop, maar in mijn gemene achterhoofd speelt toch een gedachte, laat ze het proberen en dan er op schieten dan gaat dit de geschiedenis in, zodat er nooit geen demonstraties meer komen door die smerige islamieten, voor de toekomst van Indonesië, wat zou dat een winst zijn, Emoticon: Cry Emoticon: Devil
Dat wil zeggen dat ze voor hogere lonen, zoveel mogen demonstreren, dan zou ik graag mee doen,

Jan wat jammer dat je niet meegekomen ben, je was welkom bij mij dan had je zelf mee kunnen maken dat er ook plekken zijn, zelfs in Indonesië, zelfs in Jakarta ,waar het goed te vertoeven is en waar met mensen heel goed te praten valt...... Emoticon: ShinyVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

De overheidsgebouwen zijn goed genoeg beveilig Ziel, maar als het los gaat dan zijn het de kleine toko's die de sjaak zijn.
Voorlopig kan ik niets op de tv zien en ook mijn kepeuter moet ik afsluiten, de fietsenmakers van de PLN zijn weer aan het knokken met een krom voltje in de lijn, dus ik zit alweer vanaf 7 uur zonder stroom. Emoticon: AngryMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Oeps de kromme voltjes zijn weer uit het elektrisch netwerk we hebben weer prik.

Ziel er komt een waarschuwing om op vrijdag Jakarta te vermijden vanwege een grote demonstratie, verschillende mensen geven aan dat ze hun hart vast houden en bang zijn dat het uit de klauwen gaat lopen.
Vervolgens kom jij met een bericht dat er op hoog niveau overleg is geweest, dat politie en leger paraat is met groot materiaal en dat ze blij mogen zijn als ze 10.000 demonstranten op de been krijgen en dat het allemaal wel meevalt.
Dan moeten we daar over gaan discussiëren, daar gaat dan even niemand op in en dan krijg je de pleuris er in, de meesten zullen net als ik gedacht hebben, het is te hopen dat Ziel gelijk heeft, een discussie of er wel of niet geweld gebruikt gaat worden heeft weinig zin, dat moet de praktijk uit wijzen. Emoticon: Blush

Over de reden dat deze al weer de tweede demonstratie vanwege hetzelfde feit valt wel te discussiëren, maar dat wordt een eindeloze discussie, het gaat hier namelijk om een interpretatie van een soera uit de koran, ik denk dat jij zelf ook niet weet waar het precies omgaat.
Voor mij in ieder geval geen punt van discussie, ze zijn voor mij zo wie zo van de pot gerukt als ze honderdduizend mensen op de been gaan brengen voor een paar zinnen uit een boek van 1400 jaar oud, het maakt alleen maar duidelijk waar Indonesië op af stevent. Emoticon: Angry

In de koran soera al-Maidah vers 51 staat:
“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden (voogden). Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden (voogden) neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet."

Ahok heeft een maand geleden dit vers genoemd in een toespraak, iets in de context dat mensen dit vers niet verkeerd moeten interpreteren, dat is in de sociale media volledig uit zijn verband gerukt.
Koren op de molen van extremistische groeperingen, die aangifte hebben gedaan voor godslastering, de politieke partijen met hun eigen kandidaat gouverneur hebben nog eens flink olie op het vuur gegooid.

De hele demonstratie draait nu om het feit dat de extremisten eisen dat Ahok onmiddellijk wordt opgepakt en gevangen gezet , dat al-Maidah verhaal is gewoon een stok om mee te slaan, zo willen ze van deze christelijke gouverneur afkomen die bovendien ook nog Chinese roots heeft.
Een discussie waard? Nee toch, het geeft alleen maar aan dat tolerantie t.a.v. andere religies ver is te zoeken en steeds verder zoek raakt en dat een aantal extremistische groeperingen die hun poen uit Saudi Arabië krijgen inmiddels zo machtig zijn geworden dat het niet meer mogelijk is ze aan te pakken zonder een revolutie te veroorzaken. Emoticon: Bye bye

Jakarta heeft meer als een decennium de macht van de hardliners gebagatelliseerd, nu is het te laat om in te grijpen, de demonstratie van vandaag is daar een bewijs van, ik denk dat we het daar allemaal wel over eens zijn. Emoticon: Yes!
Naar verluid moet Ahok zich maandag bij de politie verantwoorden, gisteren heeft de opperpisvlek van de FPI Habib Rizieq 8 uur bij de politie gezeten.
Deze zich al kalief van Indonesië voelende Habib beweerde een uur geleden dat vanavond al Ahok de status van verdachte krijgt, als dat zo is dan weten we gelijk waar we aan toe zijn en uit welke hoek de wind waait.spacer line  


Op 04-11-2016 01:01 schreef nsenada:
U bedoeld waarschijnlijk: "Jammer van zon mooie wereld naar de kloten geholpen door religieuze idioten!"
g
Correct meneer !
spacer line  

Duidelijk verhaal Malam !
dank voor de uitleg.
greetz Janzieleffe
User
spacer line
 

Malam ik moet je tegen spreken wat er in de koran staat
De Imams hebben dat zwaar ontkent dat het in zulk tekst in de koran staat.
Bunijani is de provocateur die dit er uit gehaald heeft en naar zijn eigen uitleg er aan gegeven.
De Koran zou liefde propaganderen maar niet heus jij Malam je hebt juist de verkeerde tekst gebruikt die juist het volk opgehitst heeft en daarom Ahok en Jokowi de kwade geesten zijn geworden.

Als ik nu de beelden moet beoordelen dan is het nog steeds onder controle.
Zoals altijd is dit volk chaotisch ze lopen elkaar allemaal in de weg Bundaran Hi ze zitten op straat bij die mooie paarden koets monument bij Monas.
Kathedraal Blok A is beschermd zoals als ook Glodok
Maar de paleis en al die belangrijke gebouwen kunnen ze niet komen want daar staat een macht van politie soldaten en prikkel draad
Gisteren is Jokowi en Kala samen op de TV geweest en heb min of meer laten blijken dat die oude president Judiono S.B.I die schijnt er een vuurtje bij opgestookt te hebben.
Het gaat niet alleen om Ahok via hem willen ze dichter bij de president komen.
Is dit geen discussie waard dat begrijp ik niet waar je dan wel over kan discussiëren.
Over corruptie is door jou Malam duidelijkheid geschapen jij weet van toeters en je pluist het helemaal uit.
Maar dit zijn bijzondere uitzonderingen heeft dit geen aandacht nodig!!.
Wat wil je dan nog over Indonesië schrijven .
Jou standpunt deel ik geheel niet, want dit is iets aparts en geen dagelijkse gebeurtenissen.
Wat ik ook niet begrijp dat je dit spektakel heel hoog in schat dat het tot een revolutie mogelijkheid in geschat kan worden.
Als je het zo hoog in schat ,dan is dat wel een discussie waard, want achteraf er over oordelen als het gebeurd is dan hoef het niet meer, want dan heb je over iets wat ieder dan wel weet hoe het afgelopen is dan is die discussies niet meer nodig.
Dat je citaten uit de koran uit, dat is duidelijk, we weten dat die vol met extreme voorbeelden zit dat je het niet kan begrijpen, dat je daarop nog zo fanatiek ben, dan ben je niet waard in deze huidige tijd te leven en dan kan je beter je eigen ophangen zoals de koran de dood ook kan beschrijven en wat gehanteerd word in Saudia Arabie.
Dat ze daar in die zandbak elkaar uit moorden hoe meer hoe beter, alleen je gaat over je nek als je ziet en dat laten ze duidelijk zien, hoe kinderen er onder lijden en nu kan je daar ook een discussie overhouden, het blijft een verschrikkelijk gebeurtenis.
Dan terug komend op de situatie hier, dan kan je met zo veel politie macht en zo gewaarschuwd mens, toch wel begrijpen dat je een achterlijke bent als je dat gaat forceren, daar zullen die laffe honden hun handen niet aan branden, maar schreeuwen dat doet geen kwaad.
Ahok word er niet koud of warm van Emoticon: Stupid Emoticon: Eerie Emoticon: So funny
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

trenza
User
spacer line
 


Op 03-11-2016 15:54 schreef Kembang:

Ziel ik woon en werkt niet in Indonesië..... Emoticon: Emoticon:

En je wéét hoe ik over moslims dénkt.....dat zeg genoeg toch ??? Emoticon: Shut up! Emoticon: Yes!

Jij en Malam en vele anderen die daar wonen hebben het meeste last .....mijn advies is

blijft binnen Ziel.....anders nemen ze zéker een Bule c.q. Belanda te grazen... Emoticon: Cry Emoticon: Angry


ik niet vertel wat denk je over moslims???spacer line  

Men vermengt politiek met geloof. "Lastig" en hoort niet thuis in de seculariteit. Bovendien is m.i. wel aangetoond dat politieke systemen obv geloof niet werken. integendeel: Alleen maar ellende.

Hoop dat Indonesia niet vervalt in geweld, veroorzaakt door een heel klein percentage gewelddadige, opgehitste, onderontwikkelde mafklappers. Simpel: Respecteer elkaar en val elkaar niet lastig vanwege andere mening. Dat is zo'n beetje de basis van een ontwikkelde samenleving, vrijheid en democratie.

Wens Indonesia en de mensen die het wél goed met het land voorhebben het allerbeste.

Nu duimen maar dat het géén 1998, 2.0 wordt. Niet vandaag, never nooit niet meer.


Heldere ziende

zieleffe
User
spacer line
 

Op het ogenblik is de TV uitgevallen dus kan niets meer volgen zijn er toch vreemde dingen aan het gebeuren in Jakarta????
Er is een wonder gebeurd nu kreeg ik ook CNN Aljazeera en BBC.
Ze zijn naar een meer zender pakket gegaan waar ik al van het begin gevraagd had .
Dat kon niet, niet te veel bewoners
Dus je zou bijna ze beschuldigen dat er de pelures was uitgebroken en daarom de zenders stil hadden gezet maar gelukkig niks aan de hand de demonstratie verloop nog goed tot aan het prikkeldraad en dat is afwachten of het nu escaleert.
Het mooiste de soldaten waren allemaal aan het bidden...
Het blijft een vreemd moslimland...... Emoticon: Stupid Emoticon: So funny


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 04-11-2016 05:27 Malam wrote:
....
Voor mij in ieder geval geen punt van discussie, ze zijn voor mij zo wie zo van de pot gerukt als ze honderdduizend mensen op de been gaan brengen voor een paar zinnen uit een boek van 1400 jaar oud, het maakt alleen maar duidelijk waar Indonesië op af stevent. Emoticon: Angry

In de koran soera al-Maidah vers 51 staat:
“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden (voogden). Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden (voogden) neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet."
Ahok heeft een maand geleden dit vers genoemd in een toespraak, iets in de context dat mensen dit vers niet verkeerd moeten interpreteren, dat is in de sociale media volledig uit zijn verband gerukt.
...................
De hele demonstratie draait nu om het feit dat de extremisten eisen dat Ahok onmiddellijk wordt opgepakt en gevangen gezet , dat al-Maidah verhaal is gewoon een stok om mee te slaan, zo willen ze van deze christelijke gouverneur afkomen die bovendien ook nog Chinese roots heeft.
Die interpretatie ja. Vertalingen zijn sowieso al vaak moeilijk naar op zichzelfstaande talen of talen van een andere familie. De Koran is op zich al een moeilijk “wetboek” die door natives al divers geinterpreteerd wordt, laat staan als er dan vertalingen bij aan te pas komen en ook nog begrepen moet kunnen worden door alle simpele zielen ter wereld. Dat is op zich al om problemen vragen.
Zover had ik het nieuws nog wel meegekregen dat er een islamitische stok is om mee te slaan. Het probleem is het schapengedrag, het “wij-zij”gedrag. Ik weet niet wat hier uitkomt maar wellicht blijft het niet bij vandaag. Het is al veel te ver gegaan.
Ik begrijp dat er ook in andere steden gedemonstreerd is/wordt. Ik ben Makassar, Medan, Palembang en Ternate al tegengekomen.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 
ik niet vertel wat denk je over moslims???


Leest maar terug trenza....ik begin er niet wéér over.....anderen die mij kennen weten dat Emoticon: Yes! Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


zieleffe
User
spacer line
 


On 04-11-2016 07:38 trenza wrote:

[quote removed]


ik niet vertel wat denk je over moslims???


On 04-11-2016 08:14 Kembang wrote:ik niet vertel wat denk je over moslims???


Leest maar terug trenza....ik begin er niet wéér over.....anderen die mij kennen weten dat Emoticon: Yes! Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
trenza je hoef niet zo te reageren ten eerst je moet geen woorden in andermans mond leggen .
En ten tweede, weten de meeste wel, of ieder van ons de islam geweldig vind en dat heeft niets met moslims te maken. Emoticon: Angry Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 

Dus Anne_Miek dan heeft de demonstratie in Jakarta, niet alleen om Ahok gaat, maar in het geheel, die islamietische lieden een Islamitische land van willen maken, als ze in die plaatsen ook gaan / hebben gedemonstreerd .......
Ze gebruiken in Jakarta iets om mee te slaan.
He he de discussie is goed opgang gekomen, zo belangrijke evenement kan je toch niet negeren.
Wat de koran betreft, daar heb je helemaal gelijk, het is een boek die ieder zelf kan uitmaken welke richting je er mee op wil.
Een waardeloos boek
Velen vooral vrouwen, vinden het een liefde volle boek................. Emoticon: Yawn Emoticon: Nooo Emoticon: Devil


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 04-11-2016 08:11 Anne Mieke wrote:

[quote removed]
Die interpretatie ja. Vertalingen zijn sowieso al vaak moeilijk naar op zichzelfstaande talen of talen van een andere familie. De Koran is op zich al een moeilijk “wetboek” die door natives al divers geinterpreteerd wordt, laat staan als er dan vertalingen bij aan te pas komen en ook nog begrepen moet kunnen worden door alle simpele zielen ter wereld. Dat is op zich al om problemen vragen.
Zover had ik het nieuws nog wel meegekregen dat er een islamitische stok is om mee te slaan. Het probleem is het schapengedrag, het “wij-zij”gedrag. Ik weet niet wat hier uitkomt maar wellicht blijft het niet bij vandaag. Het is al veel te ver gegaan.
Ik begrijp dat er ook in andere steden gedemonstreerd is/wordt. Ik ben Makassar, Medan, Palembang en Ternate al tegengekomen.


Juist en niets anders als dat.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Nogmaals Ziel, waarover wil je een discussie starten Emoticon: Confused

Over deze die klip en klaar in de koran staat Emoticon: Confused
“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden (voogden). Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden (voogden) neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet." ?

Waar voor al die witjurken nu in Jakarta lopen te rellen Emoticon: Confused
Wat wil je nu eigenlijk, waar gaat het over, wat wil je nu zeggen en waar wil je over discussiëren Emoticon: Confused
Dit soort gekken grijpen steeds meer de macht, ze brengen gewoon 100 miljard op tafel voor dit soort acties. Emoticon: Confused
Kijk naar de tv, dan zal het je duidelijk worden dat het geen 10 jaar meer gaat duren dat Indonesië een tweede Saudi Arabië, Syrië en Irak is.

Geen discussie mogelijk, een ieder die enigszins met open ogen hier rond loopt en enige kennis van de taal heeft ziet het aankomen Allah u akbar. Emoticon: Yes!
Geen discussie over mogelijk, bovendien de enige manier om de tientallen miljoenen straatsteen arme paupers in bedwang te houden.
Zoals de kerk het in Nederland tot 1950 flikte o.l.v. de KVP. Emoticon: Bye byeAnne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Voor forumleden die liever in het Nederlands lezen:
http://www.nu.nl/buitenland/43(...)verneur-jakarta.html

Toch vreemd, op de een of andere manier is de gouverneur toch op die plek terecht gekomen. Nu bedenkt iemand dat moslims niet op niet moslims zouden mogen stemmen waardoor de politiek een doodsteek krijgt en de kampen nog meer verdeeld worden.
Het is al een drama met het land, dit gaat er zeker niet aan helpen.
De pancasila kan wel opgestookt worden dan.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ik begrijp nog steeds niet waar je over wil discussiëren Ziel. Emoticon: Nooozieleffe
User
spacer line
 

Hallo Malam vind je deze demonstratie dan geen aanleiding om er over te schrijven dat begrijp ik van jou niet, dat je er geen discussie er over wil, omdat het dan weer bij de Islam terecht komt blijkt wel want we schrijven het waar het nu steeds duidelijker word dat deze demonstratie niet om Ahok weg te krijgen was, maar gewoon de islam als de grootste in Indonesië wil worden.
Dan vergeten ze nog een hoop eilanden die hier niet in mee zullen gaan en dan vergeten ze gebieden op Java die daar zeker niet in mee gaan.
Dat jij het slecht getroffen heb in Sukabumi die islam is sterk omdat je daar veel arme donders hebben en de meeste een agrarische achtergrond heeft kan zo iets bloeien.
Die jongen die ik gisteren sprak die komt ook uit dat stadje en die zei ook dat daar strenger is met bier hij heeft samen met mij een lekker biertje gedronken.
Neen gelukkig wat ik al aanvoelde is deze demonstratie goed afgelopen en mijn voorspelling zijn uit gekomen, maar dat wil niet zeggen dat ze wel plotseling en onvoorbereid hun slag niet zullen slaan, maar gezien deze demonstratie zijn deze demonen afgedropen en rijden nu teleurgesteld terug.
Het ging er mij om te voorkomen dat sommige op zulke gebeurtenissen terug komen of er een trein was ontspoort, dan is het gebeurd, maar er van te voren over filosoferen en er een mening er over hebben is eerlijker dan achteraf je mening te ventileren dus deze discussie ondanks jou mening dat het niet hoef heeft genoeg opgeleverd.
Kijken wat er zoal in de toekomst zal worden of jij dan je gelijk krijg dat het een Islamitische staat word dan zeker niet hier, hier is het vrij en vree met mooie meiden die zich kleden zoals ze dat zelf willen, kijk jij nog wel eens Muziek programma's van songwriters met seksi kleding, daar zijn heel veel zenders van en dat krijgen ze er niet uit dat blijft zo lang het kan.
Alleen nu 17.50 uur klapt alle zenders op alhakbar dat hebben ze dan wel weer voor elkaar, maar dat is een zoethoudertje.
Denk je werkelijk dat al die mensen die nu in Jakarta gedemonstreerd hebben pakweg 100.000 het voor elkaar krijgen dat Jakarta islamitisch zal worden .
Dan zal het altijd met verkiezingen worden en dan kan er gemanipuleerd zijn maar de doorsnee moslim hier wil niets met het strenge geloof te maken hebben. Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 04-11-2016 11:59 zieleffe wrote:
..... maar de doorsnee moslim hier wil niets met het strenge geloof te maken hebben. Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
Dat geloof ik ook of in elk geval hoop ik het. De raddraaiers zijn nog altijd in de minderheid en 100.000 mensen in een land als Indonesie is zoiets als 500 of zo in Nederland naar verhouding van het inwoneraantal. De meeste mensen hebben wel wat anders aan hun hoofd. Ik begrijp dat er ook velen uit Sumatera en ander plaatsen op Java zijn gekomen maar verderop in het land is/was de animo toch een stuk minder op een paar specifieke plekken na.
Het is niet eens het strenge geloof maar de (omstreden) interpretatie ervan.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.95,501,587 topic views - 242,161 posts - 13,761 topics - 35,540 members - last post @ 03-12-2021 00:48 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

156,208,837 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com