indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Java > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

spacer line  

De meteorologische dienst van IndonesiŽ (BMKG) waarschuwt mensen op hun hoede te zijn voor de harde wind die mogelijk tot 11 oktober 2016 gaat aanhouden. Ook waarschuwt de dienst voor zware regen- en onweersbuien.
http://www.indonesienu.nl/nu-a(...)huwt-voor-harde-windzieleffe
User
spacer line
 

Cuaca burung het weer is smerig. Emoticon: Stupid
Beste Job ik had in mijn gevoel een speciale site willen openen maar dit is ook goed.
Het is het geweten van de IndonesiŽrs die omgaan met de natuur als of er niets aan de hand is.
Ze zijn meer bezig met Allah dan met de natuur die hen steeds meer doden oplever.
Men daag de natuur steeds meer uit en die is ongenadig bezig om de mensen die er mee te maken krijgen steeds meer er zeer groot problemen mee krijgen.
Banjir, water die in huizen binnen kom en waar niets tegen op gewassen is.
Grote modder stromingen die een gehele dorp hebben verzwolgen en waar vele doden zijn te betreuren, ze begrijpen er niets van dat ze de natuur geheel aan het misbruiken zijn, bomen op de bergen weg nemen en geen nieuwe plaatsen is een grote misrekening die de autoriteit kwalijk kan genomen worden, want zij moeten advies geven aan de plaatselijke bevolking die te dom zijn het te begrijpen dat je niet met de natuur moet sollen en uit dagen.
Ze zijn meer met Allah bezig, dan met hun veiligheid en zorg dragen dat ze de natuur niet moeten uitdagen.
Ik zie hier zo veel op de TV dat je het niet kan begrijpen ,waar blijft toch de intellectuelen in IndonesiŽ die de mensen moet waarschuwen voor het geweld dat de natuur hen kan aan doen.
Gehele wegen verdwijnen door ondergrondse stromingen die plotseling te voorschijn komen. Het is allemaal te veel om op te noemen maar IndonesiŽ zal de Klimaatconferentie_van_Parijs_2015 geheel moeten over nemen doen ze het niet dan spelen ze met levens van de mensen die het slacht offer worden.
IndonesiŽ zal dorpen moeten opheffen en weg halen voor de natuur die hen bedreigen.
Vele plekken in de wereld zal terug gegeven moeten worden aan de Natuur en dat is duidelijk geworden de afgelopen periode in IndonesiŽ, die geen respect heeft voor de natuur. Daardoor velen doden zullen moeten incasseren want ze zijn bezig met alleen islam te brengen ,maar hen bij brengen dat de natuur veel meer voor hen betekend dan Allah................ Emoticon: CryVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

salina
User
User icon of salina
spacer line
 

Mijn gasten hebben uren vertraging gehad vandaag (jakarta - Jogja)
Ik hoorde net dat ze veilig zijn geland. Doodeng om te vliegen met dit weer. Emoticon: Shut up!Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 10-10-2016 12:33 zieleffe wrote:

Ik zie hier zo veel op de TV dat je het niet kan begrijpen ,waar blijft toch de intellectuelen in IndonesiŽ die de mensen moet waarschuwen voor het geweld dat de natuur hen kan aan doen.


Dat is juist het probleem Ziel, die intellectuelen behoren ook tot de stinkend rijke elite, immers dat zijn min of meer de enigen die hun intellectuele kinderen kunnen laten studeren in het buitenland. Emoticon: Blush
Die club heeft helemaal geen boodschap aan wat er in IndonesiŽ gebeurd, die hebben het veel te druk om hun poen het land uit te sluizen, die zitten allemaal veilig en als het ooit echt fout gaat dan zijn ze pleiten. Emoticon: Bye bye
Volgens de laatste schatting van de minister van financiŽn afgelopen maart, hebben deze elite/intellectuelen inmiddels 876 miljard Dollar in het buitenland geparkeerd. Emoticon: Yummie!zieleffe
User
spacer line
 

Ja Malam dat weten we allemaal maar als er niemand die domme volk help, wat moet er in de toekomst van IndonesiŽ worden,we weten dat de politie in IndonesiŽ de grootste corrupte instantie is en je weet dat er in de politiek mensen zitten die niet dienend zijn voor het land maar het land gewoon uitleeft jaren lang en dat gaat nu duidelijk worden dat ze niet geÔnvesteerd hebben naar de toekomst maar elke dag bezig zijn hun geld veilig te stellen en het volk laten krimperen, die nu zitten met banjir, water overlast terwijl er een gouverneur dit wel aanpakt Ahok in Jakarta en toch word die man verguist door de islam partijen.
Nu weet je waar de problemen liggen in IndonesiŽ, die best een mooie cultuur hebben maar gewoon worden genegeerd door een stel idioten die islam belangrijker vinden en die via dat institutie zich verrijken omdat het domme volk word gehersenspoeld.
Nu ook in Pandangdaran banjir veel water overlast.
Men moet in IndonesiŽ veel grond terug geven aan de natuur, ze zullen moeten ,want tegen dit fenomeen hucan regen is niets tegen opgewassen door de mens.
En eigenlijk heb ik geen medelijden meer met dit volk, die zich zo laat beet nemen door die lieden die hen in problemen brengen. Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Stupid

Dit geld niet alleen voor IndonesiŽ maar omdat wij er dagelijks er mee te maken hebben zal het meer tot ons komen maar vergeet Nederland niet daar gaat het ook verkeerd eindelijk komt er iets openbaar gemaakt worden wat we jaren hebben moeten laten gebeuren..
http://www.geenstijl.nl/mt/arc(...)ithuis.html#comments


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.90,351,219 topic views - 241,354 posts - 13,741 topics - 34,939 members - last post @ 22-04-2021 22:34 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

147,244,311 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com