indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login
salina
User
User icon of salina
spacer line
 


Op 15-08-2016 17:16 schreef oyibo:

Is Wilders een alternatief dan?


Ja joh!oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

*proest* Emoticon: Laugh out loud
It's only kinky the first time.

bulekurus
User
spacer line
 

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Ja................het geciviliseerd zijn? Straalt er af. Emoticon: Laugh out loud

Maarja, ehm er zullen tal van tegengestelde voorbeelden zijn. (Neem ik onmiddelijk aan)


It's only kinky the first time.

erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 


On 14-08-2016 10:52 Anne Mieke wrote:
Ik ben zo langamerhand in de war van alle “regels”. In Nice is een boerkini verboden ihkv extremisme.
http://www.nu.nl/buitenland/43(...)rbod-cannes-toe.html

Maar is dit nu de manier? En hoe gaat dat nu want een boerkini lijkt soms wel erg op een sufsuit of in het andere geval op een combinatie van broek/tuniek die over de hele wereld wordt gedragen met hooguit het verschil van stof en dat ze ermee het water in gaan. In Indonesie (en nog veel meer landen) gaan mensen sowieso met al hun kleren aan het water in. Een doodnormale badmuts lijkt ook veel op wat de moslima’s bij zo’n boerkini dragen (zo’n strakke muts die het hele hoofd en haren bedekt.
Ikzelf vind dit soort verboden nogal extreem (en ook wazig gezien wat we tegenwoordig allemaal aan hebben) en ik geloof niet dat dit gaat bijdragen om het extremisme onder controle te krijgen. Integendeel zelfs.Ik lees dit nu pas voor het eerst, en ik moet zeggen: ik vind het een moeilijke.

Alles draait om verdraagzaamheid, dat is hét sleutelwoord. Maar verdraagzaamheid moet van twee kanten komen. Veel mensen vinden dat de balans niet meer in evenwicht is, en ik moet toegeven dat ik dat ook meer en meer vindt.

Een voorbeeldje: weet je dat het in België niet meer is toegestaan om met Kerstmis op openbare plaatsen een kerststal onder de kerstboom te plaatsen? Ik verzin dit echt niet! Op mijn werk mag je geen kerststal plaatsen onder de boom, om de moslims niet te schofferen Emoticon: Stupid

Bij de aanslagen in Zaventem stonden de Marokkanen op mijn werk al lachend rond de smartphones om het laatste nieuws mee te krijgen, zo ook bij mijn dochter op school!! Maar o wee, als je een verkeerd woord zegt over de moslims.

Wat mij opvalt is dat gevallen van vermeend racisme steeds tegenover moslims gaan. Racisme ten overstaan van bv Chinezen, heb je nauwelijks of nooit.

Het verhaal van de boerkinis in Cannes in natuurlijk langer. Ze ijverden eerst voor een stuk strand, waar men enkel in boerkini zou mogen baden. Daardoor is die reactie er gekomen.

Voor mij mogen de moslima's in boerkini de zee in, ik heb er geen enkel probleem mee, maar de vrouwen die dit willen mogen tegelijkertijd ook in bikini of monokini het water in. Emoticon: Party!
Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 

AM, je hebt nogal wat teweeg gebracht met je topic wederom over de islam.
Dat snap ik van jou niet.....Een ezel stoot niet 2x aan dezelfde steen toch ?

Het islam-geloof daar heb ik een hekel aan, het is opruiende moordzuchtige, haatzaaiende vrouw-onvriendelijke rotgeloof....

Ooit boerka gedragen AM waar je wereld uit klein kijkvenster bestaat?
Verplicht besneden worden etc.etc
Blij dat ik geen moslima ben... in sommige landen ben je minder dan een hond Emoticon: Cry Emoticon: Cry Emoticon: Cry

Ik zag op het strand ook een vrouw in een boerkini staan, kinderen en man hebben normale
badkleding aan...Ze .liep naar de zee en kwam als verzopen pinquin eruit Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
Rondom het gezin werd hardop gelachen Emoticon: Yes! Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Clown wist niet hoe snel ze waggelen van het strand af kwam!! Ik heb hardop gelachen....wat een Emoticon: Clown Emoticon: Clown Emoticon: Clownoyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Inderdaad Erwin,

Mooie voorbeelden. Ik vrees echter dat het 1 richtingsverkeer is.

Hoe de wereld in elkaar zit? In Belgie zoeken ze de organisator van de aanslagen Zavnetem en andere.. Wat blijkt? Die vent en zijn extremistische familie hebben hemel en aarde bewogen om hem wegens wapensmokkel uit de Iraakse gevangenis te krijgen, tranenmetuite op de TV !

Met behulp van de goedwillende Belgische overheid komtie vrij ! Om als bedankje met familieleden, broers, neven enz aanslagen te plegen en beramen. Met tot gevolg vele doden. Lekker spul man Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party!

En dan krijg je inderdaad moslims, de ozo onschuldigen die het allemaal uiterst vermakelijk vinden. Ik heb er geen woorden voor. Dat lachende gajes? Het land uit, direkt !It's only kinky the first time.

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 15-08-2016 18:17 erwin wrote:

[quote removed]


Ik lees dit nu pas voor het eerst, en ik moet zeggen: ik vind het een moeilijke.

Dus je reageert op vanalles en nog wat verderop in het topic en “vergeet” maar even om te lezen wat mijn punt is? Excuus, deze was niet voor jouNeed information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 15-08-2016 19:28 Kembang wrote:
AM, je hebt nogal wat teweeg gebracht met je topic wederom over de islam.
Dat snap ik van jou niet.....Een ezel stoot niet 2x aan dezelfde steen toch ?
Deze mag je aan mij en de rest van de lezers uitleggen.
Vertel. Wát snap je niet?
Kun je *piep* niks anders dan trappen?Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 15-08-2016 19:28 Kembang wrote:
AM, je hebt nogal wat teweeg gebracht met je topic wederom over de islam.
Dat snap ik van jou niet.....Een ezel stoot niet 2x aan dezelfde steen toch ?

Je vergelijkt mij met een ezeL?
Je denkt alles over mij te weten?
Je hebt er helemaal niks mee te maken met wie ik omga. Of dat nu een moslim, een hindoe, katholiek, Chinees, Indonesier of wat dan ook is.
Maar nee, altijd maar trappen óm het trappen.
Je doet wat dat betreft veel vrouwen eer aan. En maar oude koeien uit de sloot halen. Al tráp ik ze terug, ze moéten er weer uit van jou.
Ik ben hier goed klaar mee.

Ik hou me met heel veel dingen in de wereld bezig maar als het voor jou een reden is om keer op keer hier mee te komen omdat ik ooit een relatie met een moslim heb gehad dan heb ik maar weinig kans. De wereld bestaat nu eenmaal uit miljoenen moslims, en bestaat uit extremisten.

Kun je voor eens en voor altijd dat gezeik eens laten? Heb je wel in de gaten wat voor stress dat mij geeft?


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

spacer line  


Op 15-08-2016 19:28 schreef Kembang:
AM, je hebt nogal wat teweeg gebracht met je topic wederom over de islam.
Dat snap ik van jou niet.....Een ezel stoot niet 2x aan dezelfde steen toch ?

Het kan geen kwaad om nog eens van gedachten te wisselen over de effectiviteit van maatregelen die het extremisme moeten bestrijden. Vaak zijn we het meer met elkaar eens als we denken.(Bijna) iedereen vindt dat extremisme moet worden bestreden, maar soms schijnen maatregelen eerder averechts te werken. Probeer open te staan voor ook andere ideeën en verrijk daarmee je eigen inzichten.
oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Ehm, miljoenen Anne Mieke?

Het probleem is meer dan een bljoen moslims groot Emoticon: Laugh out loud

De boerkini handel is enorm Emoticon: Laugh out loud


It's only kinky the first time.

ErolTR
User
spacer line
 

Beste mensen;
Volgens mij is dat hier gewoonte, als je inhoudelijk niet kan reageren, dat je dan maar op de persoon moet gaan reageren.
Is dat een mening hebben, zonder kennis?


Op de Hogeschool, culturele antropologie zei de docent: De Nederlanders, De Turken, bestaan niet... Toen was er moslims nog geen onderwerp van de dag. Dus De Moslims, De Indonesiers bestaan ook niet.
Met andere woorden, voor degene die niet willen snappen, is het niet raar dat er een bevolkingsgroep over 1 kam geschoren wordt. Kan dat? Dat kan. Dat heeft Hitler ook met DE Joden, gedaan die het zoveel onschuldige mensen het leven heeft gekost.

Ik vind het af en toe heel grappig dat er tegenstrijdige meningen aangegeven worden. Maar nogmaals heel paradoxaal dat je moslims haat en tegelijkertijd ook GW niet wil stemmen. Wees aub consequent Emoticon: Smile Emoticon: Smile

Citaat van Oyibo
erolt weet niet beter want het is er van kinds af aan al ingeramd.
Of gebrainwashed zou je het ook kunnen noemen. Het gevolg hiervan is dat dit soort figuren hele rare dingen gaat roepen.


Inderdaad, kinds af aan gedoseerd met:
Klassieke Islam, daarna westerse modernisering vanaf 1789 Franse revolutie, vervolgens salafisten in 18e en 19e eeuw. Modernisten in de 19e en 20e eeuw. Post modernisme in het westen tot 10 jaar geleden. Kant, Nietche, Sartre en Camus ook geanalyseerd. Zeggen de namen van de westerse gedachtegoed iets?


Na de aanslagen in Parijs met een aantal universitaire jongens een werkgroep opgericht om Radicalisering te analyseren, met als doel om aan de overheid instanties in NL voorlichting te geven zodat het radicalisering aangepakt worden, dat de jongeren namelijk niet misbruikt worden door zoals de figuren dat alles over 1 kam scheren.
Best wel veel gebrainwashed he met een wasmachine 1600 toeren en 60 graden temperateur Emoticon: Smile Emoticon: Smile

Paar weken geleden heeft een jonge die denk ik behalve schoolboeken, geen andere boeken heeft aangeraakt, zei tegen mij: je hebt teveel boeken gelezen, dat moet je niet doen.
Toen zei ik tegen die jonge: je hebt gelijk.

Oyibo, Malam en alle anderen: JULLIE HEBBEN GELIJK, IK HEB ONGELIJK Emoticon: Smile )
Wat je op 7e bent, ben je op je 70ste ook, voor mensen die zich niet kunnen veranderen.

P.S Joop, mag ik je mail adres, want ik wil best wel kennis met je maken via de mail. Mijn mail adres heb je bij mijn profiel.
spacer line  


Op 15-08-2016 20:45 schreef ErolTR:


Ik vind het af en toe heel grappig dat er tegenstrijdige meningen aangegeven worden. Maar nogmaals heel paradoxaal dat je moslims haat en tegelijkertijd ook GW niet wil stemmen. Wees aub consequent Emoticon: Smile Emoticon: Smile

Je moet wel goed lezen wat er geschreven wordt. Ik zie op dit forum geen echte Wilders aanhangers aan het woord. Vooral mensen die ongerust zijn en (te veel) slechte gedragingen van moslims toeschrijven aan de religie. Aan de andere kant is ook Oyibo solidair met de vele Moslims die slachtoffer zijn van het extremisme. Deze "mede-forummers" beschuldigen van moslim haat vind ik ongepast en draagt niet bij aan het constructief zoeken naar oplossingen om het extremisme een halt toe te roepen.spacer line  


Op 15-08-2016 20:01 schreef Anne Mieke:

[quote verwijderd]

Je vergelijkt mij met een ezeL?.....

Anne Mieke,
Ik las hier iets heel onschuldigs in. Namenlijk dat je voor een tweede keer de diskussie over de islam opent. En omdat deze discussie de eerste keer niet goed verliep, het wijs zou zijn niet nogmaals de discussie te openen. En ja daar is een spreekwoord voor waar de ezel in overdrachtelijke zin wordt gebruikt.
Maar wel erg vervelend als jou interpretatie klopt. Maar als dat zo is, dan is het over het algemeen beter daar verder niet uitgebreid op in te gaan. Want provocateurs hebben niets liever dan dat.Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 15-08-2016 21:52 jobvanstaalduinen wrote:

[quote removed]
Ik zie op dit forum geen echte Wilders aanhangers aan het woord.
Emoticon: Confused Nou, die zijn er echt wel.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 15-08-2016 22:02 jobvanstaalduinen wrote:

[quote removed]

Anne Mieke,
Ik las hier iets heel onschuldigs in. Namenlijk dat je voor een tweede keer de diskussie over de islam opent. En omdat deze discussie de eerste keer niet goed verliep, het wijs zou zijn niet nogmaals de discussie te openen. En ja daar is een spreekwoord voor waar de ezel in overdrachtelijke zin wordt gebruikt.
Maar wel erg vervelend als jou interpretatie klopt. Maar als dat zo is, dan is het over het algemeen beter daar verder niet uitgebreid op in te gaan. Want provocateurs hebben niets liever dan dat.
Even niet mee bemoeien Job. Jij zit net 1,5 jaar op dit forum, ik12,5 jaar.
Dit gaat in elk geval NIET over het feit dat ik voor de tweede keer een discussie open mbt de islam (dat is sowieso al vaker gebeurd). Dit refereert naar een eerdere relatie van mij.
Iedere zoveel maanden gaat het daar over , al jarenlang en er zijn hier genoeg mensen die dat kunnen bevestigen. En dan ook nog met al die smilies erbij. Misselijkmakend gewoon. Het is meer dan vervelend, ik ben het spuugzat. Het is denk ik de eerste keer dat ik straffe taal gebruik maar ik ben er dan ook helemaal klaar mee. Als ik en publique op deze manier benaderd word dan krijgt men en publique een antwoord terug.
Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Nou ErolTR

Het valt ook niet mee he? Islam aanhanger te zijn. De brainwash spat er af. Je probeert hier het beeld te vormen dat een "moderne noslim" anders zou zijn. Eh nee, jouw opvoeding heeft de achtergrond van geloof dat nooit met de tijd mee is gegaan. Bovendien is het ietsje meer dan geloof en dat is precies waar de schoen wringt. Toch?
Een moderne moslim? Daar gaan nog generaties overheen voor het zover is.

Tenminste de stelling kan onderbouwd worden uit wat de praktijk in de maatschappij weergeeft. En dat noemen we dan een clutuursbotsing. Wat in genoemde stelling een misdrijf veretegenwoordigd. Of een portie Turkse agressiviteit bijvoorbeeld. Recent nog op TV.

In de kern verborgen zit dat Islam niet alleen een geloof is. En dat Islam niet past in de normen en waarden van de Nederlandse maatschappij? De recente geschiedenis zegt genoeg, meer bewijs is niet nodig. En buiten de Nederlandse maatschappij? Misschien eens de TV aanzetten en een potje kijk en huiver doen. Ik heb helaas van dichtbij gezien wat Islam kan doen, bijvoorbeeld onder Yasser Arafat, de uitvinder van het hedendaags terrorisme. Om een geloofsgenoot van je te noemen. Lekker fris he?

Islam en democratie? Gaan niet samen. Ook zoveel is wel duidelijk en bewezen.
Zolang dit zo is? Is er amper draagvlak voor een samenleving waar in beide existeren. In grote getale en is de uitkomst een burgeroorlog.

Tot zo ver jouw geloof ErolTT


It's only kinky the first time.

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Zolang Islam (zie incident Frankrijk boerkini) niet wenst deel te nemen aan moderne samenlevingen? En uitzonderingsregels wil? Zal de burger in opstand komen. De burger hoeft zich immers niet aan te passen, nog wil het iets opgedrongen worden.

Gaat het een stap verder? En die grens benaderen we in rap tempo? Loopt het slecht af voor Islamisten in Nederland. Jouw geloofsgroep, en Turken brengen als toetje de Turkse problemen naar Nederland. En het gaat al erg ver. Ook hier speelt de culturele en geloofs achtergrond een rol. Geweld wordt niet geschroomd.

Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


It's only kinky the first time.

salina
User
User icon of salina
spacer line
 


Op 15-08-2016 22:02 schreef jobvanstaalduinen:

[quote verwijderd]

Anne Mieke,
Ik las hier iets heel onschuldigs in. Namenlijk dat je voor een tweede keer de diskussie over de islam opent.


Dit dacht ik eerlijk gezegd ook Anne Miek. Ik moest ook gelijk weer denken aan het vorige topic en denk echt dat Kembang het daar over heeft.
Overigens niks mis mee om dit topic te openen hoor.oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Dit topic is goed inderdaad Salina.

Geloof en spiritualiteit. Dit gezegd hebbende? Zie je onmiddelijk waarom Islam zich diskwalificeert in de discussie en eigenlijk de kern. In Islam is wet gedicteerd.

En een anti climax eigenlijk als je er over nadenkt.
It's only kinky the first time.

bulekurus
User
spacer line
 

http://www.uitzendinggemist.ne(...)Slikken_Op_Reis.html

Je hebt nu eenmaal vrouwen die graag met een moslim zijn voor de anale sex.salina
User
User icon of salina
spacer line
 


Op 16-08-2016 05:46 schreef bulekurus:
http://www.uitzendinggemist.ne(...)Slikken_Op_Reis.html

Je hebt nu eenmaal vrouwen die graag met een moslim zijn voor de anale sex.


Hoezo?

" rel="nofollow">
bulekurus
User
spacer line
 

https://youtu.be/kfjBfdzzvOI,,

OH Salina ik was niet direct aan jou aan het denken Emoticon: Stupid en moest ik dat wel doen dan zie ik jou eerder een voorbindpenis penis dragen Emoticon: Laugh out loud the black Emoticon: Shut up!Ha ha ha we mogen toch eens lachenbulekurus
User
spacer line
 


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.


open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login

95,480,204 topic views - 242,154 posts - 13,761 topics - 35,539 members - last post @ 29-11-2021 17:00 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

156,065,983 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com