indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Tickets, luchtvaart en vervoer > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login
asepers
User
spacer line
 

zieleffe
User
spacer line
 

Ik kijk verschillend naar Aljazeera CNN en BBC en af en toe kijk ik naar Metro.
Die laatste heeft nog een een bericht door verzonden van die tragische aanslag.
Wat al schandalig genoeg is.
Maar ik had al melding gemaakt in Omong2


Het is begonnen in plaats van we zijn begonnen; de kreet van Pauw elke avond in zijn praat programma .
Twee explosies hebben plaats gevonden op de luchthaven van Zaventem 11 doden en nu wachten op de eerste op de lucht haven van Schiphol.................. Emoticon: Angry
We gaan beginnen..................................... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
En ook op een metro station in Brussel.
Nu regeringen van Europa wat hebben jullie nog meer te bieden en hoe komt het dat er toch mogelijk is dat men aanslagen kunnen komen maar niet voor komen kunnen worden..... Emoticon: Angry
[youtube] https://youtu.be/y60wDzZt8yg [/youtube]


http://www.bvn.tv/bvnlive


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Godver de godver de godver, andere woorden heb ik er niet voor, waar gaat dit heen.bulekurus
User
spacer line
 

Ik ben echt kwaad op al die losers van de politiek, op al die socialistische partijen die België naar de kl××× hebben gebracht puur voor stemerij en macht. Ze moesten voor het gerecht gebracht worden voor oorlogsmisdaden in Den haagerwin
User
User icon of erwin
spacer line
 

Het resultaat van de geitenwollensokkenpolitiek van de afgelopen decennia. Al jaren is kritiek op het gedrag van sommige immigranten verboden.

Het mooiste voorbeeld: afgelopen vrijdag werd eindelijk de voortvluchtige terrorist gevat die mede verantwoordelijk is voor de aanslagen in Parijs. Zowat heel Europa was op zoek naar die man. Terwijl de politie de hele wijk afgezet had werden ze bekogeld met stenen en flessen door een 200-tal jongeren! Op de nationale omroep werd daar met geen woord over gerept. Kranten hadden er nauwelijks aandacht voor Emoticon: Stupid .


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


Weg gehaald.......láát maar het helpt niets.....

Effe, mijn gal uitgespuwd, sorry.... Emoticon: Blush Emoticon: Blush Emoticon: Blush

elsbeth
User
spacer line
 

Kembang, ik mag toch hopen dat je met islamiet eigenlijk islamist bedoelt.
Een islamist is naar mijn weten altijd een islamiet, maar andersom geldt dat bepaald niet.
Net zoals niet iedere Duitser een nazi is (geweest).
En net zoals niet iedere Ier bij de IRA zat, of iedere Bask bij de ETA, of iedere Duitser in de jaren 70 bij de RAF.
Buitengewoon kwetsend voor de moslims die wij hier op het forum hebben (en daar buiten uiteraard).salina
User
User icon of salina
spacer line
 

De bijbel er dan ook maar uit want daar staat praktisch hetzelfde in Emoticon: Yes!
Er was pas een tv programma waarin een journalist met de bijbel (met kaft van de koran eromheen) de straat op ging en citaten uit de bijbel voorlegde. Niemand had door dat het passages uit de bijbel waren en niet de koran.

Overigens is IS geen moslimgroep (al doen ze wel alsof om moslims naar zich toe te trekken die geronseld worden om haat te zaaien) Er staan verschillende filmpjes op Youptube waarin vooraanstaande Imams uitleggen dat deze verschrikkelijke lui niks te maken hebben met de Islam en nog nooit een moskee van binnen hebben gezien.
Hopelijk worden ze nou eens een keer allemaal uitgeroeid en snel ook.spacer line  


On 22-03-2016 18:43 Kembang wrote:

Jullie weten hoe ik erover denk....

De Koran wereldwijd vernietigen..... het is een haatzaaiende, moordende, rotte boek.......de IS en Al Qaida en andere ellendige Islamietengroeperingen LEZEN uit deze Koran.....en worden door haatzaaiende imams gebrainwave....

Nét de beelden uit België gezien..... .dus nú scheer ik ze allemaal over één kam....weg met de Islamieten met wortel en tak uitroeien ( helaas een Utopie) , inclusief de vluchtelingen die Europa binnen komen... Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry GRENZEN DICHT !! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!

Ben benieuwd wanneer hier in Nederland een aanslag komt, duurt denk ik niet erg lang meer....

Sorry, voor de mensen die wél met de islamieten omgaat...... Emoticon: Eerie Emoticon: So funny Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo Emoticon: NoooZaaalig zijn de armen van geest.bisa dicek of makemyday .

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Kembang, ik vraag me wel eens af hoe jij nieuwsberichten oppikt. Het lijkt met jou elke keer wel een tijdbom die afgaat als in één zin de woorden IS en aanslag wordt gebruikt. Je grijpt werkelijk alles aan om meer dan anderhalf miljard mensen op de wereld verantwoordelijk te stellen voor iets waar ze amper of geen invloed op hebben.

Als je nou eens wat meer achtergrondprogramma’s zou kijken (bijvoorbeeld een college van Beatrice de Graaf over terrorisme) en je eens wat meer zou verdiepen hoe het nu werkelijk in elkaar zit…
Zoals de voorbeelden van Salina van de overeenkomsten van de bijbel en de koran volgens jou een haatzaaiend, moordend, rotte boek. Heb je het ooit gelezen?
Dat IS iets anders is dan de islam etc etc …

Ik vind het stuitend, elke keer weer dat je zoiets en uitgerekend ook nog hier maar durft op te schrijven. Iedere keer weer. Je snapt er gewoon niks van of je wilt het niet snappen.
En inderdaad, blijkbaar ben je alle andere terreur vergeten zoals IRA, ETA en RAF.
Weg met de islamieten. Hoe ga je dat doen? Een miljoen (ik weet niet precies hoeveel het er zijn) moslims buiten zetten?

Sorry voor mensen die wel met moslims omgaan? Dat doe je zelf ook, bijvoorbeeld via deze site waar ook moslims schrijven en/of die met moslims getrouwd zijn. Ik ga ook met moslims om, als vriend, als collega.

Je bent zelf in Indonesie geboren toch? Er al eens bij stilgestaan dat je 85% kans had om als moslim geboren te worden? Elke keer weer dat je zoiets hier opschrijft dan heb ik weer het dorp Sawai in het noorden van Seram op mijn netvlies, 4000 inwoners, állemaal, maar dan ook állemaal moslim. Mensen die niet eens weten waar Brussel, Parijs of Syrie ligt. Mensen die alleen maar bezig zijn met een simpel leven.
Ik word verdrietig van een dag als deze maar ik word ook verdrietig van jouw reacties keer op keer.

Islam is iets anders dan terreur!Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

bulekurus
User
spacer line
 

Oh Anne mieke, ik liep deze week in jakarta - Barat rond, heb 12 u rond geslenterd en in kleine straatjes geweest, ik ben niet snel bang maar wat ik daar allemaal zag die buiten kwamen van kleine moskeeën en streng islamitische scholen deed me toch even fronzen. Het was ineens niet meer hé Mister where are you from maar ijzige blikken.spacer line  


Op 22-03-2016 18:43 schreef Kembang:

....weg met de Islamieten met wortel en tak uitroeien ( helaas een Utopie) , inclusief de vluchtelingen die Europa binnen komen...Graag ingrijpen hier, deze quote kan echt niet. Doet denken aan de ergste dagen van het fascisme in het interbellum. En we hebben kunnen zien waar dit soort gedachten toe heeft geleid. Graag deze man verwijderen van dit forum. Ik ga echt niet meer meedoen met een forum die dit soort uitlatingen tolereert!zieleffe
User
spacer line
 


Op 22-03-2016 14:34 schreef bulekurus:
Ik ben echt kwaad op al die losers van de politiek, op al die socialistische partijen die België naar de kl××× hebben gebracht puur voor stemerij en macht. Ze moesten voor het gerecht gebracht worden voor oorlogsmisdaden in Den haag

Bulekurus helemaal met je eens.
Het verhaal begon als dat die terrorist gezocht werd en in Molenbeek hadden ze hem gelokaliseerd.
Met veel tam tam werd er naar dat huis gegaan en je zag dat de politie buiten bleven staan of ze bang waren naar binnen te moeten gaan.
Voor een politie met zulk apparatuur en kleding waren het bangerds hij kwam plotseling achter de deur vandaan en zetten het op een lopen, waar ze moesten hem neer schieten want hij zou bijna weer ontsnappen.
Dit alles kon je goed volgen op de TV.
Maar nu komt het; ze brachten hem gewond en al in een auto en reden er met een snelheid er vandoor misschien om naar het ziekenhuis te brengen, maar ik vond die vlucht een onaandoenlijke gezicht ze werden mat stenen bekogeld en met schelden.
Door die jongen moslims.
Dit had anders gemoeten er had een leger aan te pas moeten komen en al die huizen van moslim tot niet moslim hadden ze moeten door zoeken, maar door die politieke correctheid werd dat niet gedaan.
En zie de volgende dag 's morgens werd er een aanslag gepleegd op Zaventem en in de Metro.
Misschien als ze daar de boel goed hadden gecontroleerd dan hadden ze wel iets hebben kunnen tegen komen, waardoor die aanslag had kunnen voor komen.
Als de heren ergens naar toe worden gereden, moet je eens kijken hoe ze beveiligd worden.
neen ik vind dit een blamage van de grootse orde en voor de Politie die maar naar boven keken en daar naar de wapens gericht waar geen mens te zien was een rare show die ze weggaven.
Niet durven naar binnen te gaan met zo'n uitrusting.
Ik vind dat hier de minister van Justitie hier voor moet aftreden hij is niet bekwaam om dit te begeleiden............... Emoticon: Frustrated Emoticon: Angry Emoticon: Shut up!
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

bulekurus
User
spacer line
 

http://m.hln.be/hln/mobile/art(...)ngNavigationItemId=1

Straks wordt de aarde nog roos als we blijven naïef zijnbulekurus
User
spacer line
 

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


AM......toen ik daar geboren werd leven alle geloven bij elkaar óók de moslims in vrede....

Sinds die rat soeharto (moslim) aan de macht kwam was Indonesië in no time moslim
geworden of je het wilde of niet.....
De rest van de bevolking en vooral op de eilanden worden ze lekker dom gehouden, prima toch?? Daarom blijven ze ook eeuwen stilstaan....nadenken kunnen ze blijkbaar niet Emoticon: Confused Emoticon: Confused
Voor de extremisten is dat voer om juist deze domme mensen te brainwaven.. tot terroristen.....je ziet het in héél de wereld gebeuren en wat doet de wereldburger eraan ???? NIETS....ze staan erbij en kijken ernaar......en laten ze zich afslachten Emoticon: Angry Emoticon: Angry
Ik heb alleen een hekel aan dat geloof die uit de koran voorkomt en NIET op de mens zelf behalve die idiote zichzelf opgeblazende terroristen die denken met de beloofde 72 vrouwelijke geiten te kunnen vereenzelvigen Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loudzieleffe
User
spacer line
 


Op 23-03-2016 05:34 schreef jobvanstaalduinen:

[quote verwijderd]


Graag ingrijpen hier, deze quote kan echt niet. Doet denken aan de ergste dagen van het fascisme in het interbellum. En we hebben kunnen zien waar dit soort gedachten toe heeft geleid. Graag deze man verwijderen van dit forum. Ik ga echt niet meer meedoen met een forum die dit soort uitlatingen tolereert!

Ik ga eerst even uitleggen, omdat ik van af gisteren flink aan de diarree ben, heb ik moeite om hier mijn verhaal te plaatsen.
Ik zit meer op het toilet dan ik het hier op de laptop met moeite iets voor elkaar kan prutsen.
Gisteren morgen een lekker uitsmijter gemaakt met augurkjes en die laatste had ik er niet meer mogen gebruiken want die heeft die diarree veroorzaakt.
Waren te oud geworden en had er niet na gekeken.
Maar ik ben langzaam aan weer aan het opknappen met Norit als mijn partner.

Dan kom ik bij Job Je gaat wel heel snel door de bocht Job .
Ze is ten eerste en vrouw en ze heeft als kind meer meegemaakt dan misschien wij met ons tweeën.
Ik begrijp die frustraties wel, je staat machteloos in deze discussie over de ergste dingen er bij te halen.
We weten allemaal dat moslims zich niets aan gelegenheid doet om er tegen in te gaan, om dat eerst voor altijd uit de wereld te helpen daar doen ze geen fuck mee.
daarom moeten wij het maar doen en hoe schrikbarende hoe meer het indruk maakt.
Ik houd ze graag een spiegel voor...
Allemaal bang voor die kleine groep die hen de leer opleggen en hoe je iemand de mond moet snoeren.
Met Allah als de grote boos doener en die heeft bij mij helemaal geen plaats en die komt bij mij er helemaal niet voor in mijn gedachte goed.
Maar als je dat en dat weet die manneke pis ook je eigen voor doet als een goed moslim te zijn maar je doet aan alles mee wat die koran verbied dan ben je in wezen geen moslim meer.
moslim voor altijd, zou eens afgeschaft moeten worden.
Maar doordat het is komen over waaien van Marokkaanse en Turkse mensen is het een steeds grotere vlek in Nederland geworden, trouwens in geheel Europa gaan ze steeds zich uitbreiden en dat doen ze niet silletje maar met groot ophef willen ze de kalifaat en weet ik allemaal in voeren.
Ik zou zeggen ga terug naar je eigen land dan kan je moslim zijn zo veel als je wil.
We zitten in een groot moslim land maar ik zie hier er weinig van, alleen die smerige moskee die blert als of er een geit afgeslacht word, zo vals hij door die toeters blaast.
Ik kan er geen respect voor krijgen en dat zullen ze van mij moeten accepteren.
Ik heb geen blad voor de mond en ik zeg wat ik denk en ik denk wat ik zeg.
En we zijn toch allemaal goede vrienden.
Want laten we eerlijk zijn dat Indonesië misschien wel de grootste moslimland van de wereld is maar 80% doet er niets aan... Emoticon: Yawn Emoticon: Devil .
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

asepers
User
spacer line
 

Zieleffe schreef±

Ik zit meer op het toilet dan ik het hier op de laptop met moeite iets voor elkaar kan prutsen.

oplossing

https://www.pinterest.com/pin/363032419939106259/

http://www.buzzodd.com/wp-cont(...)reative-Toilet-7.jpgspacer line  


Op 23-03-2016 10:04 schreef zieleffe:

[quote verwijderd]Dan kom ik bij Job Je gaat wel heel snel door de bocht Job .
Ik begrijp die frustraties wel, je staat machteloos in deze discussie over de ergste dingen er bij te halen.


Het gaat mij om de zin " de Islamieten met wortel en tak uitroeien"
Een volk met wortel en tak uitroeien, of het nu joden, christenen, tutsies hoetoes of islamieten zijn, hiervoor valt GEEN ENKEL begrip op te brengen. In het verleden niet, nu niet en nooit niet!Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 Beter gezegd job... de extremisten zoals de IS en Al Qaida en de meelopers die met
wortel en tak uitroeien...het zijn gewoon gebrainwave moordenaars.... Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry
Het mooiste zou zijn om de koran gewoon te verbieden óf te herschrijven naar de huidige maatstaven.....
Andere bijbels worden óók de zienswijze in hun geloof bijgesteld....dat moet kunnen toch?
Willen ze het NIET veranderen zoals bij de Joden met hun Torah... prima....maar valt dan de mensen NIET lastig met je Geloof....en dat doen de islam met hun koran wél... Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!
Dat is het laatste dat ik hierover schrijft.....
RIP voor de overleden mensen in België en erg triest voor de (zwaar) gewonden.... Emoticon: Cryspacer line  


Op 23-03-2016 15:21 schreef Kembang:


Beter gezegd job... de extremisten zoals de IS en Al Qaida en de meelopers die met
wortel en tak uitroeien...het zijn gewoon gebrainwave moordenaars....


Dank je Kembang, ik ben blij dat je jezelf verbetert. De extremisten van IS en Al Qaida is iets anders als ALLE islamieten. Hier kan ik het in grote lijnen zelfs mee eens zijn.salina
User
User icon of salina
spacer line
 

Nou heb ik de koran min of meer uitgespit omdat ik wilde weten waar ik mee te maken zou krijgen maar er staan heel veel dingen niet eens in die er bij zijn verzonnen door een paar halve zolen ooit.

Van die 72 maagden staat er niet in.
Het helemaal bedekken van je smoel staat er ook niet in.
Steniging staat er niet in en zelfs het 5 keer bidden staat er niet in.

Er staat eigenlijk helemaal niks in over die zottigheid die gepredikt wordt door een paar achterlijken. Het is allemaal vredelievender dat je zou denken. Emoticon: Yes!spacer line  


On 23-03-2016 17:00 salina wrote:
Nou heb ik de koran min of meer uitgespit omdat ik wilde weten waar ik mee te maken zou krijgen maar er staan heel veel dingen niet eens in die er bij zijn verzonnen door een paar halve zolen ooit.

Het staat ergens geschreven en of gezegd .
Als het niet in de Al Qur'an dan is het in 1 van hadits uitspraken .
Heeft te maken met de martelaarschap.
Je verlies je leven tijdens de strijd(Jihad)/oorlog).

En over het voeren van oorlog heeft men ook vastgestelde regels .
Dus toen de mujahidin( strijders of vrijwilligers) uit Indonesia naar Kosovo/Afghanistan ten strijde gingen om hun broeders en zusters te helpen ( invasie van de Russen) kan men zien als een rechtvaardige strijd.

Totdat terug gekeerde strijders in Indonesia hun ieuwe idee-en willen toepassen en zelfs afdwingen( zie o.a Bali-bom etc) werd hun acties veroordeeld door de Majelis Ulama Indonesia middels een fatwa.
Ze zijn nl NIET in strijd of oorlogsituatie met de Indonesische moslims .


bisa dicek of makemyday .

salina
User
User icon of salina
spacer line
 


Op 23-03-2016 17:44 schreef Surya Atmadja:

[quote verwijderd]

Het staat ergens geschreven en of gezegd .
Als het niet in de Al Quran dan is het in 1 van hadits uitspraken .


.


Ja dat heb ik idd wel gelezenMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Zes dagen zult gij arbeiden, maar op den zevenden dag zult gij rusten, staat in de bijbel.
Je hebt geloofsstromingen die het verbieden om tv te kijken of te fietsen en meer van dat soort dingen waarvan je denkt waar gaat dit over.
Zo leggen dat soort mensen rusten uit.
Dat is in de Koran exact hetzelfde, er zijn idioten die een eigen interpretatie geven aan een aantal dingen, alleen een stuk gevaarlijker als geen tv kijken en niet fietsen. Emoticon: Angry

You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.


open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login

83,342,320 topic views - 239,706 posts - 13,725 topics - 32,085 members - last post @ 07-07-2020 10:35 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

135,906,362 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com