indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 


Dames jullie zijn geweldige hele lieve mensen, dat je opkomt voor die stumpers, die met miljoenen hier naar Europa zullen komen.
Je klein kinderen zullen jullie geweldig vinden en je op een fotootje van jullie, zullen pronken ze kwamen voor de zwakkeren op in de wereld...........
Verder ga ik er niet op in, want je kan hier niet je eerlijke mening geven en je kan met zo mentaliteit, niet de gevolgen gaan beoordelen, wat die grote volksverhuizing zal ontstaan.
Ik ga ook niet in, op alles wat er nu al gebeurd, om het beeldvorm te voorkomen .
Elke dag gebeuren nu dingen, die je niet kan plaatsen omdat je geen duidelijkheid wegens discriminatie mag geven.
Ik volg liever het beleid van Arnold Karskens de journalist, die weet welk soort mensen dat zijn.
Ze passen niet in ons samenleving en zullen die maatschappij nooit aan kunnen.... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 

Als jullie zo begaan zijn met de asielzoekers/ vluchtelingen Am, Jarno, Yoke ( en misschien meerdere forumleden) waarom nemen jullie deze mensen niet huis????
Ik weet het antwoord nķ al...dat is een NEE met heleboel smoesjes.....dŠt noem ik
schijnheilige mensen...Ik ben en komt liever eerlijk vooruit.....wie en wŠt ik ben en dat kan soms erg hard over komen !!

AM, vůůr de oorlog waren er meer Geloven die samen in "vrede" hebben geleefd. Maar sinds Soeharto als moslimrat zů noem ik hem....de macht heeft overgenomen was IndonesiŽ binnen een paar jaar de grootste moslimland ter wereld geworden....Ook voor mensen die het moslim geloof niet willen maar zijn gedwongen omdat ze anders geen poot hebben om op tge staan c.q. te leven.... Emoticon: Cry Emoticon: Cry
Nu ben ik dankbaar dat ik hier in Nederland zit....anders waren wij toen al vermoord, toch?? Het griezelige is dat het hier in Nederland en Europa het zich herhaalt wat in IR is gebeurd door fanatisme, extremistische moslims die met dood en verderf hun geloof aan ons opdringen...bbbrrrr ..ťrg eng en triest voor de generatie nŠ ons... Emoticon: Cry Emoticon: Cry Emoticon: Cry

Ik zal op jullie reactie wachten wanneer in ItaliŽ die duizenden asielzoekers/vluchtelingen in Europa los worden gelaten en met duizenden ons land van Melk en Honing binnen stromen Emoticon: So funny Emoticon: So funny Emoticon: So funny

En wat door mensensmokkelaars die gťťn geweten/ hart hebben om juist deze kansloze mensen in propvolle boten de zee op te sturen zijn monsters....die moet je ťťrst te pakken zien te krijgen en op te hangen aan die kust stroken als voorbeeld te stellen..... Emoticon: Angry Emoticon: Angry

Verder gaan in dit topic heeft geen zin gezien ons tegenstellingen....
Geniet van het Leven....pluk de dag met een Lach..... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye byemerdekaSah
User
User icon of merdekaSah
spacer line
 

Ik zet hier even een notitie in
Ik kom hier op terug wanneer ik weer in NL ben
_Jarno_
User
User icon of _Jarno_
spacer line
 

Het feit dat de overheid vroeger te makkelijk of te royaal is geweest met AOW uitkeringen en pensioenen, in een tijd waar er relatief gezien minder ouderen waren, kun je moeilijk vreemdelingen in dit land aandragen.
Precies hetzelfde met de privatisering van de zorg door de overheid, 10/15 jaar te laat om je daar nu nog druk over te maken en de gevolgen daar van weer bij een groep te leggen die er part nog deel aan heeft.

Verder vind ik het ook redelijk ongepast door te stellen "toen wij hier kwamen kregen we ook niks" dat een ander dan hetzelfde ook maar moet krijgen.

Wanneer mensen als asielzoeker in NL terecht komen lijkt mij dat ze op z'n minst een eerlijke beoordeling, onderdak, kleding en voedsel krijgen. Gelukkig is er zoiets als de overheid die daar naar kijkt en niet individuen die vanuit een Calimero oogpunt de wereld bekijken.Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

spacer line  

Ben wel eens dat Indonesia, of eigenlijk Jakarta= ik vertel alleen mijn eigen ervaringen , tenminste op de plaatsen waar we gaan eten/chillen zoals Plaza Senayan, Senayan City, Grand Indonesia, Taman Aggrek*, Central Park* malls iets duurder zijn geworden.
Bij Mac D , kost een Big Mek ook iets duurder , ook zijn de porties kleiner geworden ( zelfde in Nederland) .
Taxikosten is ook mss iets duurder ( benzine) , wat de kosten van inkopen betreft ( Sogo, Carrefour) dat zal ok duurder zijn .Want de minimumlonen , brandstofkosten zijn ook een paar rupiah omhoog gegaan .
Eerlijk gezegd heb ik niet echt opgelet , mijn budget blijft dezelfde gebleven .

Over de asiel vraagstuk en de komst van de toekomstige nieuwe Nederlanders /bewoners , of het terecht of ontereht is daar ga ik me niet uiten.

* Ik bivakkeer op loopafstand in een duivenhok.


bisa dicek of makemyday .

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Falend beleid, niet alleen in Nederland maar in heel Europa.
Nederland/Europa moet mensen die voor hun leven vrezen in hun thuisland opnemen, dat lijkt mij wel zo sociaal.
Maar wat als de situatie in het thuisland normaal of verbeterd is, dan moet er een mogelijkheid zijn die mensen terug te brengen naar hun eigen land.
Zielig? Ja zeker, maar doe je dat niet dan is het hek van de dam.
We moeten ook een onderscheid maken tussen economische vluchtelingen en mensen die niet veilig zijn in hun eigen land.

Ik las enkele dagen geleden dat de ťťn of andere denktank in Amerika commentaar had op het vluchtelingenbeleid in Europa.
Ze moesten zich doodschamen, ze zijn Irak met valse voorwendsels binnengevallen, ze hebben een enorme bende achtergelaten, Irakezen verlaten met tienduizenden hun land en trachten een nieuw bestaan in Europa op te bouwen.
Met dank aan president Bush en dan nu commentaar hebben op het beleid van Europa, ze zijn van de pot gerukt.

Dat gesodemieter nu tussen de VVD en PvdA over uitgeprocedeerde asielzoekers is te zot voor woorden, over het algemeen zijn dit economische vluchtelingen, zijn ze uitgeprocedeerd dan moeten ze terug, daar was een strenger beleid voor afgesproken in het regeerakkoord.
Nu krijgt de namaak socialist Samsom gezien de slechte stand van zijn partij ineens bloed voor zijn hart, an me hoela, hij tracht nu het zogenaamde sociale gezicht van zijn partij te te redden.
Iemand is uitgeprocedeerd, hij weigert om terug te gaan, dus dan geef je onderdak en eten, tja dan blijven ze komen en dan komt de volgende groep van 27000 mensen die een generaal pardon krijgen er aan.

Niet alleen Nederland maar heel Europa speelt kiekeboe, ze laten ItaliŽ op een afschuwelijke manier zakken.
Een oplossing is niet eenvoudig, laat dat duidelijk zijn, maar een feit is wel dat er bijvoorbeeld in de regio, Libanon, JordaniŽ en Turkije enorme vluchtelingenkampen zijn, een enorme belasting voor die landen, de situatie wordt steeds nijpender, wat doet Europa?
Als deze vluchtelingen dan trachten naar Europa te komen is Leiden in last.

Wat te denken als Europa de 300 miljard die ze in de bodemloze put Griekenland hebben gepropt eens in opvang van van vluchtelingen in de regio had geÔnvesteerd?
Of als de marineschepen van Europa bijvoorbeeld voor de kust van LibiŽ zorgen dat mensensmokkelaars de kans niet krijgen Europa te bereiken?
Basisbehoefte voor economische vluchtelingen die niet terug willen Emoticon: Confused
Ja, maar de enige basisbehoefte is een one way ticket naar het land van herkomst, loslaten en kijk maar wat je doet, met een Samsom die ze ook nog onderdak en eten wil geven is natuurlijk compleet gestoord.

Wat dat aangaat doet AustraliŽ het iets slimmer, daar hoor je nauwelijks iets over.
Die hebben een aantal reddingsboten aan boord, als ze zo'n mensensmokkelaar tegen komen dan wordt het schip naar de grens van de territoriale wateren van IndonesiŽ gesleept.
De mensen worden overgeladen in de reddingsboten met voldoende brandstof eten en drinken, terug naar waar je vandaan kwam hoplaaaaa.

Door het achterlijke beleid van Europa, komt nu half Afrika via LibiŽ naar ItaliŽ, dan verzuipen er ineens 900 en dan worden ze wakker, mijn broek zakt er vanaf.
Zelfs het spreekwoord "Als het schaap verdronken is dempt men de put" is hier niet van toepassing, er worden weliswaar maatregelen aangekondigd, maar dat is een momentopname, over twee weken zijn die verzopen sloebers al weer vergeten en is het weer business as usual. Emoticon: Angry4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 


We moeten ook een onderscheid maken tussen economische vluchtelingen en mensen die niet veilig zijn in hun eigen land.Basisbehoefte voor economische vluchtelingen die niet terug willen Emoticon: Confused
Ja, maar de enige basisbehoefte is een one way ticket naar het land van herkomst, loslaten en kijk maar wat je doet, met een Samsom die ze ook nog onderdak en eten wil geven is natuurlijk compleet gestoord.


Malam, dit is ook niet het soort asielzoekers die ik bedoel.
Voor de rest is het duidelijke taal en iets anders als bij voorbaat iedere vluchteling of asielzoeker voor rot verklaren.


En wat door mensensmokkelaars die gťťn geweten/ hart hebben om juist deze kansloze mensen in propvolle boten de zee op te sturen zijn monsters....die moet je ťťrst te pakken zien te krijgen en op te hangen aan die kust stroken als voorbeeld te stellen..... Emoticon: Angry Emoticon: Angry


Kijk Kembang hier kunnen we het wel over eens zijn.
Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

harlys
User
spacer line
 


On 20-04-2015 09:15 zieleffe wrote:

Click to see original image

Dames jullie zijn geweldige hele lieve mensen, dat je opkomt voor die stumpers, die met miljoenen hier naar Europa zullen komen.
Je klein kinderen zullen jullie geweldig vinden en je op een fotootje van jullie, zullen pronken ze kwamen voor de zwakkeren op in de wereld...........
Verder ga ik er niet op in, want je kan hier niet je eerlijke mening geven en je kan met zo mentaliteit, niet de gevolgen gaan beoordelen, wat die grote volksverhuizing zal ontstaan.
Ik ga ook niet in, op alles wat er nu al gebeurd, om het beeldvorm te voorkomen .
Elke dag gebeuren nu dingen, die je niet kan plaatsen omdat je geen duidelijkheid wegens discriminatie mag geven.
Ik volg liever het beleid van Arnold Karskens de journalist, die weet welk soort mensen dat zijn.
Ze passen niet in ons samenleving en zullen die maatschappij nooit aan kunnen.... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Ze zien er niet zo magertjes uit wel Emoticon: Nooo

En ja indonesie word verekte duur ! duurder soms dan nederland zie indo en alfa maret belachelijke prijzen !!


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 20-04-2015 09:15 zieleffe wrote: Ze passen niet in ons samenleving en zullen die maatschappij nooit aan kunnen.... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
Een waarschijnlijk waar woord. Wij als buitenlanders hier in RI moeten ook aanpassen of wegwezen.

Kembang schreef:
Ook voor mensen die het moslim geloof niet willen maar zijn gedwongen omdat ze anders geen poot hebben om op tge staan c.q. te leven....
Dat is een waar woord. Ik weet niet meer of het onder Soekarno of Soeharto plaats vond, maar men werd verplicht een monotheistische godsdienst te kiezen en te accepteren. Feitelijk was de islam ook maar een minderheidsgodsdienst want het gros hield zich vast aan de oude Javaanse of Sundanese mystiek. Echter dat werd niet als een religie geaccepteerd en alleen maar 5 (inmiddels 7) werden er toegestaan. Aan het Hindoeisme moest men even sleutelen om het tot een monotheistische godsdienst te maken, dus werd Sanghyang Widi Wasa als oppergod in het leven geroepen, en het Boeddhisme als filosofie werd ineens een religie.
Op Java werden al die Kejawen aanhangers opeens moslim en worden nu door de puriteinen naar het Midden-Oosten model gekneed.

Jarno schreef:
Wanneer mensen als asielzoeker in NL terecht komen lijkt mij dat ze op z'n minst een eerlijke beoordeling, onderdak, kleding en voedsel krijgen. Gelukkig is er zoiets als de overheid die daar naar kijkt....
Exact, daar kijkt de overheid naar maar niet naar haar eigen burgers die niet in staat zijn hun partner naar Nederland te kunnen halen vanwege leeftijd waarop men geen werk meer in NL krijgt (weliswaar geen racisme maar wel zware discriminatie naar leeftijd in NL). Zowel ik als vele anderen zitten in dat schuitje. Pa mag met de kinderen naar NL maar moe moet achterblijven. Waar is het mensenrecht tot vrijheid van het vormen en stichten van een relatie en een gezin? NL overtreedt hiermee duidelijk de internationale mensenrechten.

Malam schreef:
Maar wat als de situatie in het thuisland normaal of verbeterd is, dan moet er een mogelijkheid zijn die mensen terug te brengen naar hun eigen land.
Zielig? Ja zeker, maar doe je dat niet dan is het hek van de dam.
We moeten ook een onderscheid maken tussen economische vluchtelingen en mensen die niet veilig zijn in hun eigen land.
Zeer zeker, maar gebeurt zelden. En dit alles ten nadele van eigen burgers, mede invergelijking van de opvang van de Indische Nederlanders destijds. Begrijpelijk een dolksteek in de rug als men nu ziet hoe migranten worden behandeld.
Ik weet wat het is een migrant te zijn want ik ben er zelf een. Maar hier is het net zo goed aanpassen en je eigen geld verdienen of anders de deur uit. Eigen keuze weliswaar maar geeft wel aan dat men in NL te ver is doorgeschoten met de fluwelen handschoen en het gelul over racisme en discriminatie.

Malam:
Ja, maar de enige basisbehoefte is een one way ticket naar het land van herkomst, loslaten en kijk maar wat je doet, met een Samsom die ze ook nog onderdak en eten wil geven is natuurlijk compleet gestoord.
Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!
ben staal
User
spacer line
 

Nusa-Dua. Ik reageer toch maar even op dit topic. Eergisteren bezochten wij Geger Beach, Secret Beach en op beide stranden moesten wij nu in plaats van Rp 5000 entre voor de auto, nu Rp 5000,- per persoon betalen. Op Secret Beach wilde men voor mijn persoon (Bule met Kitas) zelfs Rp 10.000, nadat mijn vrouw duidelijk maakte dat ik hier woon, werd het Rp 5000. Ik ben het met velen eens, als zij spreken over de locals voor hen wordt het alleen maar slechter, Bali word duurder, zowel voor hen als voor ons. Ik heb laatst een aantal buitenlanders gesproken en klaagde ook. Wat mij opvalt is dat de prijzen de laatste jaren met een raketgang worden verhoogt.
Recentelijk in Kuta, alcohol werd uit de schappen verwijderd bij vele winkels.

Ik heb een vraag, zelf bezit ik Kitas en volgend jaar Kitap, is het dan niet zo, dat wij het recht hebben lokale prijzen te betalen, als voorbeeld: entree gelden voor de stranden?Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 20-04-2015 14:45 ben staal wrote: Ik heb een vraag, zelf bezit ik Kitas en volgend jaar Kitap, is het dan niet zo, dat wij het recht hebben lokale prijzen te betalen, als voorbeeld: entree gelden voor de stranden?
Ja, dat heb je zelfs al met een Kitas._Jarno_
User
User icon of _Jarno_
spacer line
 


On 20-04-2015 14:44 Yogya-Bali wrote:

[quote removed]


Jarno schreef:
[quote removed]
Exact, daar kijkt de overheid naar maar niet naar haar eigen burgers die niet in staat zijn hun partner naar Nederland te kunnen halen vanwege leeftijd waarop men geen werk meer in NL krijgt (weliswaar geen racisme maar wel zware discriminatie naar leeftijd in NL). Zowel ik als vele anderen zitten in dat schuitje. Pa mag met de kinderen naar NL maar moe moet achterblijven. Waar is het mensenrecht tot vrijheid van het vormen en stichten van een relatie en een gezin? NL overtreedt hiermee duidelijk de internationale mensenrechten.


Dat de overheid fouten maakt en willekeur toepast waar het haar uitkomt zal ik niet betwisten. Er is echter wel een groot verschil in wijzen naar tekortkomingen in het beleidv an de overheid of het allemaal maar op het bordje te schuiven van "buitenlanders, asielzoekers en Marrokanen"


Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Daarin heb je gelijk Jarno. Maar anderzijds erger ik me aan elementen uit etnische groeperingen in de Nederlandse samenleving die weigeren te integreren en de Nederlandse cultuur en taal te leren. Dat moet ik hier in RI doen; dan is het rechtsomkeert terug naar patria. En ik kan de Indonesiers niets anders dan gelijk geven._Jarno_
User
User icon of _Jarno_
spacer line
 

Ik zal niet ontkennen dat er grote uitdagingen zijn op dat gebied in Nederland, voornamelijk in de Randstad waar mensen van bepaalde afkomsten toch in hoeveelheden aanwezig zijn dat ze zich blijkbaar zonder te integreren staande weten te houden.
Dat lijkt me ook een menselijk iets, want ik zie hier in Oman precies hetzelfde gebeuren, Nederlanders die voornamelijk met Nederlanders omgaan en Indonesiers idem, zonder de lokale gebruiken en taal te omarmen.

Als mensen in staat zijn om hun eigen inkomen te verdienen en in hun levensonderhoud te voorzien op een plaats, zonder zich volledig aan te passen aan het land van verblijf, mijn zegen hebben ze.
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 20-04-2015 13:59 4yoke4 wrote:

[quote removed][quote removed]


Malam, dit is ook niet het soort asielzoekers die ik bedoel.
Voor de rest is het duidelijke taal en iets anders als bij voorbaat iedere vluchteling of asielzoeker voor rot verklaren.


[quote removed]


Kijk Kembang hier kunnen we het wel over eens zijn.We zijn het eens, het is niet anders..dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 

Ziel noemde journalist Karskens, iemand die de situatie ter plekke goed kent.
Volgens hem ďzou Europa zijn buitengrenzen moeten sluiten voor die vluchtelingen. Ze moeten daar ter plekke opgevangen worden en dat kan alleen om daar helder in te zijn. Als je het toelaat zoals het nu gaat ben je ůf onnozel, ůf je steunt de maffia (die verdient daar goed aan) ůf je steunt al die strijdgroepen, die er ook aan verdienen.
In al die gevallen benadeel je de echte vluchtelingen. Een vluchteling is een arme man die zoín reis per boot sowieso nooit kan betalen.
En wat we nu eigenlijk zien is Ė en nu doelt hij op SyriŽ , en Karskens kent SyriŽ en weet dat bepaalde gebieden erg gevaarlijk zijn Ė dat de meeste van die Syrische vluchtelingen naar het veilige JordaniŽ gaan, het veilige Libanon en het veilige Turkije.
De gang van zaken zoals het nu is; het toelaten van die bootvluchtelingen, gaan ze dus van dat veilige land naar dat minder veilige Egypte, naar dat veel gevaarlijker LibiŽ, en vandaar uit tot het meest extreme risico; op die boot te springen.
En waarom springen ze op die boot? Omdat ze weten dat er op 10 of 20 km afstand misschien wel een reddingsoperatie te wachten staat.
De vluchtelingen zouden op die plekken bij de boten gewaarschuwd moeten worden voor de echte gevaren en die plekken zouden ook militair beschermd moeten worden.Ē

Als je huis in de brand staat (de wereld), dan help je niemand door jezelf in de vlammen te storten!


zieleffe
User
spacer line
 

Goh wat een beleving van al die commotie die er aan de pas komt.
Wat een eerlijke filosofie, van je helpt maar niet met medelijden zoals die dames vaak laten zien.
Als je help zoals de p.vd.a doet dan help je eigen naar de verdommenis.
Hoe moet je het duidelijk maken, het word zo complex situatie dat je niet weet waaraan je moet beginnen.
Duidelijk is en goed beschreven door Malam en Yogya Bali, dat er geen uitweg is naar normalisatie, het is de wereld die in brand staat.
Allemaal door die naievelingen in de verenigde staten, die gewoon niet begrijpen, dat als je dit doet, het gevolg kan zijn, dat er van alles in de wereld gebeurd, die averechts gaat uit pakken.
Al die dictators hadden ze moeten laten zitten, want de verdeeldheid in die landen zijn erg groot.
EN DAT IS OOK HET VOORBEELD IN INDONESIň, DIE EEN MAN NODIG HEEFT, DIE WEET HOE HIJ DE MENSEN OP EEN MANIER HUN VERANTWOORDELIJKHEID TE GEVEN,OM DIE MENSEN NIET DIE VRIJHEID AAN KAN, WAARDOOR ZE VERDEELD RAKEN EN ZE ( DE INDONESIňRS), DAT DE MENSEN DAAR HET NIET AAN KUNNEN, DIE DEMOCRATIE, IN DE SAMENLEVING EEN GOED EINDE AAN TE BRENGEN..... Emoticon: Very funny Emoticon: FrustratedVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

monyet
User
User icon of monyet
spacer line
 

Net terug van Java en vond t heerlijk, die lage prijzen! Maar ook Nederland is spotgoedkoop tegenwoordig als je in een land woont waar de munteenheid aan de Dollar gekoppeld is.
Het schandalige aan Indonesie is dat je met zo'n zwakke munt nog steeds je export niet weet te doen toenemen.


From Dayeuhkolot with love

4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 


Goh wat een beleving van al die commotie die er aan de pas komt.
Wat een eerlijke filosofie, van je helpt maar niet met medelijden zoals die dames vaak laten zien.


medelijden Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Confused


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 20-04-2015 19:41 monyet wrote:
Net terug van Java en vond t heerlijk, die lage prijzen! Maar ook Nederland is spotgoedkoop tegenwoordig als je in een land woont waar de munteenheid aan de Dollar gekoppeld is.
Het schandalige aan Indonesie is dat je met zo'n zwakke munt nog steeds je export niet weet te doen toenemen.


Voor een toerist nog steeds een paradijs, voor Dewi en Agus een ramp in een land met een regering die denkt nog steeds te kunnen wedijveren met de Dollar terwijl de de economie achterblijft bij de hele wereld.
Nogmaals en ik blijf het herhalen, IndonesiŽ is het enige land in Z.O AziŽ waar de bevolkingsgroep die onder de armoedegrens leeft nog steeds groeit.
harlys
User
spacer line
 


On 20-04-2015 21:52 Malam wrote:

[quote removed]


Voor een toerist nog steeds een paradijs, voor Dewi en Agus een ramp in een land met een regering die denkt nog steeds te kunnen wedijveren met de Dollar terwijl de de economie achterblijft bij de hele wereld.
Nogmaals en ik blijf het herhalen, IndonesiŽ is het enige land in Z.O AziŽ waar de bevolkingsgroep die onder de armoedegrens leeft nog steeds groeit.


Weet je het zeker effe google pisbak er zijn nog wel wat landen waar de mensen onder die grens leven.

En daar krijgen ze geen steun van de regering hier nog wel.

Oudmilitairen en ouderen kunnen er een beroep op doen.

Kinderen die naar school moeten krijgen ouder een vergoeding.

Rijst gaat nog steeds gratis naar de aller armsten.

Het is IDD triest gezien hoeveel geld er word verduistert maar je dan gaat focussen zoals jij doet op een handvol die al nieuws zijn in alle kranten ???

Plaatselijke maffia laat onder het oog van de politie de gratis rijst( van de aan de armsten die naar de kampong word gestuurt verkopen ( DELEN ZE NAMELIJK DE WINST) welliswaar voor een goedkopere prijs dan op de markt maar gebeurt overAL

Verdiep je daar eens in malampje dan de krante koppen hier te vertalen en te plaatsen want het is een zinloos werkje en wie leest oud nieuws ? maar och beter als bingo spelen (snap ik ook wel hoor) want echt onder de mensen kom je niet in indonesie anders had ik daar wel eens een verhaal van je over kunnen lezen ja van achter een auto raampje met de aircon aan de jakarta post lezen en hier vertaald op de site zetten

Lees de sindo eens staan meer zinvolle dingen in.

want kranten nieuws kan iedereen zelf wel lezen anders is er wel google translate.

Begrijp je het ouwe?


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Psssst Harlys moet ik jou hele huilverhaal voor de dag toveren?
Grote verhalen, contact met grote meneren, allemaal domme bules en jij wist alles, tot het moment dat bleek dat je gewoon ordinair op een Sosbud zat en met je grote waffel in Nederland was verzekerd??????


Ja tijdje geleden naar een motor ongeval waar ik 8 gebroken ribben opliep en wonden die gingen infecteren ben ik naar nederland gevlogen .

Natuurlijk ondanks ik van de pijn verging heb ik me toch op het vliegt tuig weten te krijgen ze weigeren je met deze verwondingen namelijk.

Kom ik er achter na een algeheel onderzoek dat ijk een totaal versleten heup heb en geen reuma als ik dacht dus dit word een lang verblijf sta op de wachtlijst voor een nieuwe heup.

Maar goed wat ik in het kort wil weten zonder alles na te pluizen.

wat kost een paspoort voor een indonesier ' vrouw en kind

wat zijn de kosten inclusief nederlands leren

wie kan een ruwe schatting geven.


Moet ik nog meer opzoeken grootmuil, zakenman, allesweter je weet alles zo goed, maar je zit gewoon als gast in IndonesiŽ en als er poep aan de knikker is dan zit je als een raket in Nederland dan laat je je behandelen wat kapitalen kost en dan ga je weer terug naat je hoerenkroeg in Bogor, zonder enige bijdrage te leveren in Nederland/b]
harlys
User
spacer line
 


On 21-04-2015 03:29 Malam wrote:
Psssst Harlys moet ik jou hele huilverhaal voor de dag toveren?
Grote verhalen, contact met grote meneren, allemaal domme bules en jij wist alles, tot het moment dat bleek dat je gewoon ordinair op een Sosbud zat en met je grote waffel in Nederland was verzekerd??????


Ja tijdje geleden naar een motor ongeval waar ik 8 gebroken ribben opliep en wonden die gingen infecteren ben ik naar nederland gevlogen .

Natuurlijk ondanks ik van de pijn verging heb ik me toch op het vliegt tuig weten te krijgen ze weigeren je met deze verwondingen namelijk.

Kom ik er achter na een algeheel onderzoek dat ijk een totaal versleten heup heb en geen reuma als ik dacht dus dit word een lang verblijf sta op de wachtlijst voor een nieuwe heup.

Maar goed wat ik in het kort wil weten zonder alles na te pluizen.

wat kost een paspoort voor een indonesier ' vrouw en kind

wat zijn de kosten inclusief nederlands leren

wie kan een ruwe schatting geven.


Moet ik nog meer opzoeken grootmuil, zakenman, allesweter je weet alles zo goed, maar je zit gewoon als gast in IndonesiŽ en als er poep aan de knikker is dan zit je als een raket in Nederland dan laat je je behandelen wat kapitalen kost en dan ga je weer terug naat je hoerenkroeg in Bogor, zonder enige bijdrage te leveren in Nederland/b]


Vroeg ik ook effe voor mij en een ander Maar goed wat ik in het kort wil weten zonder alles na te pluizen.

wat kost een paspoort voor een indonesier ' vrouw en kind

wat zijn de kosten inclusief nederlands leren vroeg ik ook voor iemand die nooit op zulke websites komen waar mafklappers zitten als jouw seniele pibakben hier legaal getrouwt en ben hier ellen lang ben niet overal mee op de hoogte acute prijzen etc zodat ik het niet hoefde op te zoeken.

Maar ga maar effe door hoor

Wil je een fotootje zien van mijn kitap gek Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Het hele verhaal van je om je vrouw naar Nederland toe te halen met al je verhalen dat het een temijer is en dat je met harde ballen in het mooie Friesland bang lag te zijn terwijl je een renovatie van je geraamte moest ondergaan kan ik in een flits terug halen.
Niet nu weer de grote meneer uit gaan hangen Roos, dan ben je bij Om Malam aan het verkeerde adres.
Daag me niet uit, ik ruk alles zo voor de dag, verbazingwekkend maar zo werkt het internet nu ťťnmaal. Emoticon: Bye byeharlys
User
spacer line
 

Tuurlijk ben ik bang voor zulke operaties

Mjn vrouw of hoer je noemt alle vrouwlijke indos zeker hier zo noem het zoals je wil hoeft geen inburger cursusen .

Wel na 3 mnd als we langer moesten blijven ik ben niet op de hoogte van de prijzen nu kwam nooit in nederland of inte of immigreren weet ik bjna niks

Dingen uit het verband rukken ga zo door maar ik blijf je afzijken na je welkomst groet

Tot ik een ban heb zometeen heb je het rijk hier helemaal alleen pis bak zijn al wat mensen die je weg gejaagt hebt met dit soort schermen.

zitten nu op andere sites een kwam eens toen ik Harlys nog had vragen weet je waar die tering leier Malam woont die was niet blij met jouw heeft nu zelf een website beste vent.

Heb maar niet gezegt waar je precies woont Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye

Roos / thijs wat nu je kunt toch klikken op de link !!


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,618,867 topic views - 242,009 posts - 13,759 topics - 35,451 members - last post @ 15-10-2021 19:42 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,247,137 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com