indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Blog @ indonesiepagina.nl > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Zo gaat dat YB. Helaas heb je wel gelijk. Zoals in ze geven ze liever de kogel dan te zeggen, voortschrijdend inzicht zegt dat we anders moeten reageren. Dat gaat niet gebeuren. Natuurlijk wel moord en brand schreeuwen als het eigen burgers zijn in het buitenland. Want dat kan niet.

Op jouw brommer had die joker van een president moeten zitten. Afkoelen zou hem geen kwaad doen.


It's only kinky the first time.

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 26-04-2015 04:50 oyibo wrote: Natuurlijk wel moord en brand schreeuwen als het eigen burgers zijn in het buitenland. Want dat kan niet.

Tja, dat inconsequente, tegenstrijdige, zichzelf tegensprekende, onlogische gedrag maakt een mens moe en aarzelend. De complete absentie van enige logica en consistentie in gedrag.
Maar dat mag men weer niet zeggen. Politiek niet correct.
Gisteren werd ik nog voor racist uitgemaakt door een mede rasgenoot vanwege mijn laatste posting.
Fout. Racisme is discriminatie op grond van ras en huidskleur. En dat is bij mij in het geheel ď nicht in Frage Ē. Ik heb vele Indonesische en Surinaamse kennissen en vrienden die ik gelijk schakel met de westerse samenleving omdat ze daarin hun opvoeding en/of educatie hebben genoten waardoor ze althans anders zijn gevormd dan hun bro ís en sis í in de oorspronglanden. Het ligt niet aan de genen, ras of huidskleur maar puur aan de cultuur waarin men opgroeit. Ik heb een Indonesische vriend die reeds ĺ van zijn leven in Indonesia woont na een korte opstart in NL. Hij ervaart exact hetzelfde als ik, evenzo Molukkers en Surinamers uit NL, die hier hun domicilie hebben, zijn min of meer dezelfde mening toegedaan. Hen kan men toch moeilijk van racisme beschuldigen. Ik bedoel met mijn 1e zin uitsluitend degenen die in een dergelijke cultuur zijn gevormd Ė inclusief de going native , naÔeve bule ís en zulk soort als Balilovers die ver van de realiteit afstaan Ė en dat kan dus elk ras zijn.
Discriminatie naar cultuur? Wellicht, maar ik ben van mening dat de individualistische westerse cultuur toch duidelijk haar superioriteit heeft aangetoond. Komen we weer met de piramide van Maslow. Kijk daar eens naar en dat heeft niets met ras of racisme te maken maar alles met civilisaties, culturen, samenlevingen.
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Het zit niet in de genen YB, het is duidelijk de cultuur en maatschappij waarin men opgroeit, je kan het de mensen niet kwalijk nemen, dat is ze geleerd en weten niet beter.
Ik leerde mijn echtgenote kennen toen ze al 24 jaar in Nederland was, met mijn kennis over IndonesiŽ (nihil) had ik een fantastisch beeld van IndonesiŽ gezien de houding van haar die inmiddels een fantastische mix was in de cultuur van IndonesiŽ en Nederland.
Ondanks dat ze naar Nederland was geŽmigreerd met een Molukse man (Indo Duitse moeder)

De koude douche kreeg ik later in IndonesiŽ, ondanks dat Pop mij keer op keer had gewaarschuwd, er is hier helemaal geen sprake van discriminatie YB, het is een kwestie van cultuur, ik wil de westerse cultuur t.o.v de Indonesische cultuur niet individualistisch noemen.
Als we het hebben over een individualistische cultuur dan is het IndonesiŽ wel.

Het wordt minder, maar wij Nederlanders zorgen nog steeds voor elkaar, niet alleen in sociale voorzieningen maar ook van mens tot mens.
Deur open houden, goedendag zeggen, iemand voor laten met ťťn boodschapje, stoppen voor iemand die oversteekt, kortom belangstelling voor de mens om je heen, met discipline en de nodige aandacht voor de mensen om je heen.
Iets wat in IndonesiŽ totaal niet bestaat.

Om ontopic te blijven er worden nu 9 buitenlanders genoemd om afgeschoten te worden, wederom anderen, wij IndonesiŽrs doen zo iets niet, die zijn namelijk allemaal tot levenslang veroordeeld.
Martin Anderson krijgt zelfs een kogel omdat hij in bezit was van 50 gram heroine, schandalig, wat gore justitie.
Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Met individualistische maatschappij bedoel ik geen egoistische samenleving. Dat is juist de 3e wereld samenleving alhier:
"Ieder voor zich en god voor ons allen."
"Ikke, ikke en de rest kan stikken."
"Struggle for life."
"Survival of the fittest."

Kan nog wel een aantal gezegdes, spreuken, etc. opnoemen die op deze mij van toepassing zijn, maar laat maar.
Exact, in NL steunt men elkaar met sociale voorzieningen, is men (soms, niet altijd) echt beleefd en niet quasi beleefd of beschaafd.

Vrijwel dagelijks maak ik dingen mee waarvan met verwondering mijn broek afzakt (moet toch eens een betere riem kopen). En niet alleen professioneel maar ook privť-matig. Ik verbaas me telkens weer over het grote gebrek aan beschaving en moraliteit. Het slechte in de mens is boven komen drijven sinds de anarchie hier te lande de kop heeft opgestoken (men noemt dat democratie hier).

Voor een (narcotische) appel en een ei wordt men geŽxecuteerd. Brood en spelen voor het volk. Het lijken de Romeinse schouwspelen wel met - zoals destijds gebruikelijk - rond het middaguur: openbare executies. Het liefst een buitenlander.


The Indonesian Police knows how to have fun.

Now who wants weed?
Just like anybody, some Indonesian policemen enjoy a little party and some drugs to blow off steam when needed. The good thing is that unlike other citizens, they don't have to worry too much about going to jail. More in the Jakarta Post: 34 Police Officer Unpunished After Positive Drug Test.

harlys
User
spacer line
 

Nu ze zijn naar het executie eiland gebracht van middag wachten is op het telefoontje naar de generaal die het gaat uitvoeren.

Als ik het goed begrepen heb heeft jokowie gezegt de kogel.. dus kan over enkele uren gebeuren.

Alle 10 ook de australier.

Daar gaan we jonge jonge

Ook de pilipijnse mary jane ondanks demos in manilla jokowie zwijgt in alle talen


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Yep en gezien de positie van YB begrijp ik dat hij geen politieke uitspraken kan doen maar wel zijn frustraties kwijt wil.
Deze topic gaat over de executies.
Ik weet ook dat Martin Anderson. het zelfde denkt als ik.

Onmenselijk en niet anders, zeker gezien het rechtssysteem in IndonesiŽ.
9 buitenlanders worden afgeschoten, ook dat stinkt als een bunzing.
Van vele rechtszaken klopt geen kloten, mensen die drie en een halve kilo heroÔne smokkelden kregen 20 jaar, Martin Anderson krijgt voor 50 gram de doodstraf.harlys
User
spacer line
 

Jokowietje zit in nepal intresant te doen godverr de grootste exporters van heroine halve regering doet er aan mee daar.

In jakarta beginnen overal nu kleine demostraties joko kenapa diam ?

Zelfs een deel van de indonesiers ( blijken toch wel wat met een stukje gevoel in het lijf zien in dat dit niet kan

Maar ben bang te laat ik denk dat ze alle 10 al dood zijn rond 5.30 laten we hopen dat dit geruchten zijn.

Anders was het voor hun doen wel net voor het gebed van 6 uur Emoticon: Stupid


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 

Ik snap het niet schreeuwen voer de dood straf niet uit op mary jean maar geen een schreeuwt ook de executie op de 10 die hun eigen regering gaat uit voeren het nieuws loopt dwars door elkaar heen nog geen 5 seconden na elkaar geen kick over dat ze er 10 zo dood schieten maar wel hun mary jean jezus ik flikker de tv uit wat een misselijke gewaarwording 10 in isolatie wachten op dat de deur elk moment open gaat je hoort geen kick van protest 5 seconden later nieuws dat voor het paleis in jakarta de groep groter word om te demostreren dat jokowie ingrijpt dat hun marie jeentje niet ge exucteerd word bah word je toch niet goed van ja alle 10 plus mary geef je niet de kogel nu dit is indonesie vandaag. Een ander mag hangen???


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Op dit punt denken we hetzelfde, ik hoop dat Widodo ze op het laatste moment gratie geeft.
Doet hij dat niet dan graaft hij zijn eigen graf, niet ťťn land kan zonder support van andere
landen, Widodo denkt dat IndonesiŽ het alleen kan doen omdat het zo'n groot land is en hij voelt zich verschrikkelijk belangrijk.
No way de wereldleiders lachen zich kapot en die krabbelaar van dit door corruptie straatarme land heeft het niet door Emoticon: Blush
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

We wijken verdorrie wel van de oorspronkelijke topic af.
Nog 2 dagen dan gaat de massamoord beginnen volgens ingewijden Emoticon: AngryYogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 26-04-2015 16:36 harlys wrote:
Ik snap het niet schreeuwen voer de dood straf niet uit op mary jean maar geen een schreeuwt ook de executie op de 10 die hun eigen regering gaat uit voeren
Dat bedoel ik dus met
...dat inconsequente, tegenstrijdige, zichzelf tegensprekende, onlogische gedrag maakt een mens moe en aarzelend. De complete absentie van enige logica en consistentie in gedrag.
harlys
User
spacer line
 

Ja yogya dat is wat ik tijdens mijn verblijf ondekt heb maar gewoon weg telkens weggestopt en ontkent heb misschien ook wel onbegrip en het niet willen zien.

Het is gewoon dat 80% van de bevolking egoisten zijn dan wel zo opgevoed en geen of nauwlijk scrupules kennen.

God voor ons allen maar alles voor bassie !!

Men verkoopt zijn ouwe moer in een tel en ontzien niks.

Demostreren alleen voor een handvol rhoepias verkopen hun stem inclusief ziel en zaligheid te pas en te onpas.

Ja dit land is het land van de onbegrensde mogelijkheden maar ook het land van verloedering.

Verdoemd om in alles te mislukken.

Kun je leven in zon land?

Ja maar alleen als je beschikt over een enorm incasserings vermogen of zelf een kronkel hebben Emoticon: StupidHet zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 27-04-2015 03:47 harlys wrote: Ja dit land is het land van de onbegrensde mogelijkheden maar ook het land van verloedering.

Verdoemd om in alles te mislukken.

Kun je leven in zon land?

Ja maar alleen als je beschikt over een enorm incasserings vermogen of zelf een kronkel hebben Emoticon: Stupid
K'zal ik dan ook wel een kronkel hebben.... Emoticon: Party!Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

De tijd dat ik van mijn stoel afdonderde van verbazing heb ik inmiddels achter de rug, neemt niet weg dat ik mij nog regelmatig op het hoofd krab met de gedachte staan jullie nu nog wel met beide benen op de grond of leven jullie in een Nationalistische roes.
Een seniorlid van de PDI-P lid van commissie 1 in de DPR die het toezicht op internationale zaken onder hun beheer hebben had een uitspraak die hem international niet in dank zal worden afgenomen.
Hij noemt de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties Ban Ki-moon een stroman van het westen die zich door grote landen als AustraliŽ en Frankrijk voor hun karretje laat spannen.

Hij kan niet begrijpen dat Ban Ki-Moon Widodo had verzocht gratie te verlenen.
Deze Tubagus Hasanuddin een gepensioneerde generaal (hoe kan het anders) kunnen ze beter opsluiten in een veteranengesticht waar hij lekker met tinnen soldaatjes kan spelen.

Martin Anderson ťťn van de terdoodveroordeelden kreeg de doodstraf voor het in bezit hebben van 50 gram heroÔne, onbegrijpelijk hoe ver wil je gaan.
Wat de meesten ook niet weten is, dat er begin januari voor dat de eerste 6 werden geŽxecuteerd er 64 terdoodveroordeelden voor drugsdelicten in de cel zaten.
25 IndonesiŽrs en 39 buitenlanders, dat aantal is na de tweede golf zoals de Indonesische kranten het noemen redelijk in evenwicht gebracht.
23 om 25, het lijkt erop dat buitenlanders de twijfelachtige eer krijgen het eerst aan de beurt te zijn, je zou haast wederom zeggen, hoe kan het ook anders.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Mijn ergste vrees is waarheid geworden, 8 mensen zijn doodgeschoten.
Een zwarte dag in IndonesiŽ, een moment om bij stil te staan, hoe wreed kan een leider zijn en hoe diep kan een land zakken.
Widodo heeft het laatste restje hoop dat hij IndonesiŽ beter kan maken bij mij verspeeld.
De Fransman is vooralsnog de dans ontsprongen omdat er een beroep is gedaan en Mary Jane is op het laatste moment de dans ontsprongen omdat iemand in de Filipijnen zich heeft aangegeven met een verklaring die de rol van Mary Jane discutabel maakt.

Niet alleen deze executies, maar ook de toenemende rotzooi die Widodo veroorzaakt maakt dat Pop en ik de aankomende maanden echt gaan kijken wat de ontwikkelingen zijn.
Afhankelijk daarvan besluiten wij om door te gaan op de ingeslagen weg of ons tactisch terug trekken.
Als nagenoeg enige bule in een gebied waar witjurken het voor het zeggen hebben, versterkt door een zwakke president die een vrijbrief geeft aan dit soort jongens, ga ik mij niet veilig voelen, nog erger mijn Pop ook niet als vrouw van een bule.

Eerst maar eens kijken wat er op 1 mei gaat gebeuren (hari buruh) Emoticon: Blush
Ik vrees het ergste en ben blij veilig in het kikkerland te zitten.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ik kan er niet van slapen gvd.
.
Teeeeeeering Emoticon: Angryoyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

En zie inderdaad de laakbaarheid van de executies. De Fransoos durven ze niet koud te maken. En moeder van 2 durven ze min of meer ook niet.

Widodo heeft zich nu 2 stevige oren aangenaaid.
It's only kinky the first time.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Zwabberdodo, die vent is van de pot gerukt.
harlys
User
spacer line
 

Jokowie beroep zich op de schulden die SBY maakte dat is de reden van de verhogingen rijst benzine etc ...

Nu wat hij bereikt mensen vrete de vreemste dingen uit om aan geld te komen.in de volks mond banjak orang bengal di Jalan

Gister werden wat alleen nog maar in de punjak gebeurde wederom 2 mensen die op de motor reden van uit de bosjes besproken.

Vrouw van 2 kinderen werd met een kapmes van de motor afgeslagen ze viel haar tas werd afgepakt waarna de rover haar buik open rete met het kapmes ze overleed ter plaatste nog geen uur later het zelfde geval nu een motor rijder de man had gelukt werd met het kapmes op de helm geraakt slingerde maar kwam weg.

Dit gebeurt nu dagelijks en alle delen van java mij is aangeraden niet na zons ondergang weg te gaan.

Dan jokowietje die de SBY over de schuld nu van geeft .

Dat je een moordenaar van de duivel bent weten we nu Jokowie. effe 8 koud gemaakt en na mijn denken al op maandag avond.

Maar nu in alles de schuld aan de SBY geven met tante mega?


SBY: IndonesiŽ schuld aan het IMF Lunas 2006

Ik werd gedwongen om te reageren en te corrigeren de verklaring van president Jokowi over IndonesiŽ schuld aan het IMF. Gisteren, 27 april 2015, de dagelijkse Rakyat Merdeka Pak Jokowi bevatten een verklaring dat het punt is IndonesiŽ nog steeds geld te lenen aan het IMF. Betekent dat we nog een schuld aan het IMF. Sorry, ter wille van de waarheid, moet ik zeggen dat het geheel van de schuld van IndonesiŽ aan het IMF hebben we al vruchten afgeworpen in het jaar 2006. Overall IndonesiŽ schuld aan het IMF was US $ 9100000000, als de koers is nu gelijk aan Rp. 117000000000000, en wij betalen de laatste betaling in 2006, of vier jaar voor op schema. Sindsdien zijn we niet meer zo patiŽnten IMF.

Ik herinner me nog waarom de beslissing om af te betalen alle schulden IMF 4 jaar voor de vervaldag die ik nam. Inderdaad, voordat een definitief besluit dat ik neem, sommige partijen geopperd dat betere terugbetaling geleidelijk ingevoerd, om niet te bemoeien met de veerkracht van de Indonesische economie. Maar ik zou de andere beweren. Het is beter als we betalen onmiddellijk de schuld. Er zijn drie redenen waarom de besluiten en beleid ik dat ik neem. Ten eerste, had onze economische groei op dat moment in een relatief hoog niveau geweest. Dus is het veilig om de veerkracht van de macro-economische en reŽle sector te behouden. Aan de andere kant, in aanvulling op onze fiscale kracht veilig, monetaire termen van onze deviezenreserves zijn ook relatief sterk. Ten tweede, we moeten betalen uit de schuld bij het IMF, zijn we niet langer gedicteerd door het IMF en de donorlanden. Niet gedicteerd in de zin van onze ontwikkeling plan, met inbegrip van de begroting en ook het gebruik van onze financiŽn, hoefde niet aan de goedkeuring van het IMF te krijgen. Ik wil niet dat de overheid in gijzeling. We hebben behoefte aan een onafhankelijk en soeverein in het beheer van onze nationale economie. Ik herinner me nog, toen hij minister van Mijnbouw en Energie (1999-2000) was, moest ik "report" aan de eerste donorlanden die lid zijn van de CGI forum met betrekking tot het beleid en de plannen van het ministerie dat ik leiden zijn, met name met betrekking tot de staatsbegroting. De situatie is ongemakkelijk. Ik heb nooit gevraagd om brandstof prijzen en elektriciteit tarieven gelijktijdig te verhogen met een zeer hoog aantal. Ik verwerp het, zeker omdat de mensen de economie zal erger worden. Terwijl de derde reden, zolang IndonesiŽ heeft nog een schuld aan het IMF, onze mensen voelen zich beledigd (vernederd). Vernederd. In de ogen van sommige mensen, het IMF geÔdentificeerd met de invallers. Het IMF zelfs een die wordt beschouwd als de economische crisis van 1998 te maken echt slecht en diep.

Na het betalen we de schuld IMF, Ik herinner me ook toen de leiders van het IMF (Managing Director) ťťn voor ťťn aan IndonesiŽ en zien me in het kantoor van de president, variŽrend van Rodrigo de Rato (2007), Dominique Strauss-Kahn (2011) naar Chistine Lagarde ( 2012). Ik kreeg een bezoek ze met zijn hoofd hoog gehouden. In feite, de leider van het bezoek van het IMF in 2012, het IMF hoopt IndonesiŽ kunnen deelnemen aan het IMF om hun fondsen te zetten, omdat we een lid van de G20 zijn geworden, met de nummer 16 van de wereld economie. Omdat het IMF ontbrak het geld moet worden gebruikt om landen die ernstige crisis en de noodzaak om te redden van het IMF te helpen. Dit betekent dat onze handen niet langer onder, maar reeds op.

Als dat betekende dat de president Jokowi, IndonesiŽ heeft nog steeds een buitenlandse schuld, het is waar. Schuld van IndonesiŽ bestaat al sinds het tijdperk van president Soekarno. Hoewel, toen ik geleid IndonesiŽ (2004-2014) verhouding van de schuld tot het BBP kunnen we lager blijven. Als eind 2004 de verhouding van de schuld tot het BBP was ongeveer 50,6% aan het einde van mijn ambtstermijn blijven rond 25%. Dat wil zeggen, als de eerste helft van ons BBP overheen om de schuld te dekken, dan verlagen we de afhankelijkheid is het uitgegroeid tot een kwart. Maar, als dat betekende Mr. Jokowi dat we nog een schuld aan het IMF, het is duidelijk verkeerd. Als dit niet mij rechtzetten en correcties, dacht ik dat liegen tegen de mensen, want sinds 2006 is een paar keer dat ik moet zeggen dat IndonesiŽ niet meer heeft te danken aan het IMF geweest. De mensen waren blij dat te horen. Ik weet zeker dat de heer Jokowi, die al bij mij was in de regering, als burgemeester van Surakarta, moet het beleid en de acties die ik nam als president weten.

Geschreven door Susilo Bambang Yudhoyono

Denk dat malam hier op kan antwoorden klopt het wat Jokootje zegt dat Indonesie er nog heel diep in zit of spreekt bambang de waarheid nog zon 25 %

Boven is getranslate op google.? Emoticon: Yes!


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 

Denk dat ik me maar goed in ga dekken en mijn huis in een fort verander !

Mr President.
You will will soon be a global pariah, welcome only in Russia and wherever ISIS is rampan.
Orang kemiskinan uda Anda telah membuat tak berdaya ! Banjak orang begal di jalan.
Pembunuh dan pencuri memiliki pemerintahan bebas.
Polisi mengisi kantong dengan membagi-bagikan tiket ngebut Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

madrotter
User
User icon of madrotter
spacer line
 

En een goeie hond die redelijk wat blaft, al kom je met een chihuahua, de grootste gozer klimt bibberend in een boom hier Emoticon: Smile

Wat jij daar boven beschrijft, gebeurd hier in Bandung ook, half jaartje geleden, vlakbij Istana Plaza, man met z'n dochter op de motor, dochter was bijna onthoofd (kapmes) vader heeft 't ternauwernood overleefd, en wat was de buit? een handphone....nsenada
User
User icon of nsenada
spacer line
 

Ik ga mezelf niet echt populair maken. In Amerika en andere landen gebeurt de doodstraf toch ook. Je weet waar je aan begint als je het spul binnenbrengt. In BelgiŽ en Nederland betaald de belasting betaler voor de jarenlange opsluiting van de dealers. Hier is het de prijs van een kogel.
In BelgiŽ was ikzelf ook een frequent gebruiker van wat dan ook. Hier denk ik er zelfs nog niet aan.
Iedereen zeikt altijd over de kosten van de maatschappij. Wel, kogel nog steeds goedkoper. En ja, er zullen af en toe wel eens onschuldige slachtoffers vallen. En ja, dat zal dan net je eigen kind maar zijn.


There's a big difference between kneeling down and bending over!

nsenada
User
User icon of nsenada
spacer line
 

Effe vergeten, als er ooit iemand op mijn terrein komt om domme dingen te doen... ik sla hem/haar de kop in. Net hetzelfde als de doodstraf.
En inderdaad Madrotter, een beagle en halvelings golden retriever houd iedereen ook wel buiten.


There's a big difference between kneeling down and bending over!

_Jarno_
User
User icon of _Jarno_
spacer line
 

Ze doen het in ieder geval niet weer zullen we maar zeggen.
Nou ben ik niet zo'n voorstander van de doodstraf en al helemaal niet voor vergrijpen als het bezit van drugs en/of handel daar in. Mocht je echter mensen tot de dood willen veroordelen dan lijkt me dat het minste wat je verdachte, want dat zijn het op dat moment nog, moet bieden een proces waar eerlijkheid , gelijkheid en enige vorm van kwaliteit van de rechtspraak in te vinden zijn. Daar heb ik ernstig mijn twijfels over in Indonesie.


Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 


On 29-04-2015 13:06 nsenada wrote:
In Amerika en andere landen gebeurt de doodstraf toch ook.


Dus dan is het goed? Vergeet niet dat Amerika zelf in het complot zit. Sinds zij boots on the ground in Afganistan hebben is de wereldhandel in heroÔne met 80% gestegen. De bodybags naar de US zouden eens vaker geÔnspecteerd moeten worden.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,716,369 topic views - 242,044 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 20-10-2021 20:21 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,447,845 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com