indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 30-10-2014 05:03 Malam wrote:
Het is beschamend hoe de persmuskieten de nieuwe minister van maritieme zaken en visserij Susi Pudjiastuti achtervolgen.
Dat rottige zootje ongeregeld is zo wereldvreemd als de pest.

Susi is een self made dame, in het tweede jaar van de SMA (Middelbaar) dus ze was toen 17/18 jaar is ze gestopt met school, eerste versie, tweede versie, ze is van school getrapt omdat ze openlijk tegen de orde baru van Suharto was.
Paps was niet onbemiddeld, dat blijkt uit het feit dat ze toen gouden sieraden ter waarde van 750.000 had die ze heeft verkocht om een bisnis op te starten (1983)

Ze begon vis van vissers te kopen en door te verkopen, in 1996 zette ze een visverwerkings fabriek op, ze liet ook het oog op export naar het buitenland vallen, o.a. met kreeft onder de naam Susi Brand, de dame timmerde behoorlijk aan de weg.
Om haar producten zo snel mogelijk op plaats van bestemming te krijgen richtte ze in 2004 de vliegmaatschappij Susi Air op (vorig jaar een vloot van 49 vliegtuigen).
Voor zo'n dame die dat op eigen ellenbogenstoom van elkaar krijgt nemen wij in Nederland ons petje af.

Dat ze dan niet heeft gestudeerd maakt geen ruk uit, ze heeft duidelijk kwaliteiten.
Schijnbaar niet voor dat stelletje benepen persmuskieten met hersenen zo groot als een walnoot.
Ze blijven maar op de educatie van Susi hameren en in haar privéleven spitten, ja ze heeft een tatoeage op haar poot, ja ze is met een bule getrouwd geweest, ja ze lust graag een wit wijntje en ze rookt af en toe, so what Emoticon: Confused
Het gaat bij die krantenjongens niet om de kwaliteiten die Susi schijnbaar heeft, maar om laag bij de grondse gossip waar men hier zo van kwijlt.

Gisteren was het voor Susi genoeg, het is klaar, kom maar met professionele vragen, die zal ik graag beantwoorden.
Nok af met vragen over mijn privéleven, die zijn niet interessant hebben niets maken met wat ik nu doe en die ga ik ook niet meer beantwoorden, ik wil aan het werk, daar ben ik voor aangesteld aldus Susi.
Een wijf met ballen. Emoticon: Yes!


Deze foto verscheen eerst in één krant, dan kunnen de andere persmuskieten niet achterblijven.
Foto van minister Susi, waar al die goorlappen zo hun mond over vol hebben.
Dat mens kan nu geen kwaad meer doen bij driekwart van de bevolking.
Moeders is oud en loopt niet zo best meer, geen probleem voor die kenau, zo doen we dat moedertje, maar je gaat met me mee en alleen ik draag je, is het mooi of is het mooi.
Susi laat ze allemaal maar lullen, je weet wat werken is en je bent een mooi mens Emoticon: Worship
Laat ze eerst maar eens een jaar kijken hoe je het doet voordat ze gaan mauwen Emoticon: Angry

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Binnen de Golkar gaat het ook lekker, het wordt weer tijd voor een nieuwe voorzitter, Bakrie baklap wil als voorzitter verder gaan.
Daar zijn een hoop partijleden niet echt blij mee, niet zo gek na het verlies van de laatste verkiezingen, Bakrie heeft het charisma van een leeg flesje.
Er zijn nog 7 andere kandidaten, niet zo maar de eersten de besten, die hebben in een gezamelijke verklaring de centrale raad van bestuur gevraagd om een eerlijke, transparante en verantwoordelijke selectie procedure.
Ze beschuldigen Bakrie dat hij misbruik van zijn gezag maakt er zouden al diverse regiobestuurders geintimideerd zijn, een aanbevelingsbrief voor Bakrie maken of ontslag.
Dus de boel begint daar net als in de PPP al lekker op te warmen. Emoticon: Yes!Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Zo de eerste week van mijn verblijf in Indonesië zit erop, inmiddels weer aan de warmte gewend, regenseizoen komt er weer langzaam aan, ik had dan ook de afgelopen week het genoegen twee keer een stortbui op mijn blonde kleiaardappel te krijgen terwijl ik op mijn solex zat.
Al met al een veelbewogen week, ook politiek gezien, de eerste week dat de opmerkelijke ministersploeg van Jokeledokie aan de slag ging met veel tegensputterij van de elite.

Vooral de minister van martieme zaken en visserij Susi stond volop in de belangstelling, deze dame uit de praktijk weet qua visserij verdomd goed waar ze het over heeft, ze heeft al gelijk haar vinger op een aantal zeer rotte plekken gelegd.
In Widodo stijl duikt ze ook overal en nergens op, gisteren verscheen ze ineens op de plek waar ze in 1980 met een mand vis begon, niets geen schaamte om even lekker met oude bekenden bij te praten, goed zo Susi je afkomst niet verloochenen, zo hoort het.

Tevens woonde ze een vergadering van vissers bij, haar ministers salaris stort ze in een pensioenfonds voor vissers, zet geen zoden aan de dijk, maar het gebaar is heel mooi, verbetering van de levensstandaard voor vissers voert ze hoog in het vaandel.
Toen ze op gesprek ging bij Widodo voor haar aanstelling zei ze verbaasd te zijn dat de keuze op haar was gevallen, ze zei dat ze het een beetje gek vond, ze heeft de afgelopen jaren namelijk vaak zeer harde kritiek had gehad op het visserijbeleid.
Waarop het antwoord van Widodo was, ik heb mensen nodig die een beetje gek zijn om mijn beleid uit te voeren.

Verschillende ministers hebben al ala Jokowi stijl onverwachte bezoeken gebracht op plaatsen die binnen hun beleid vallen en waar de nood hoog is, ga zo door, niet een maand maar 5 jaar, dan kan er over 5 jaar veel veranderd zijn, ik hoop dat Widodo de spirit er in kan houden.
Er is van de week heel veel te doen geweest over een knul van 24 jaar, die had onder zijn eigen facebookaccount een bewerkte foto geplaatst waarop Widodo Megawati ligt te hompiekurken.

De man is gelijk gearresteerd, de politie maakte er een enorm theater van, te zot voor woorden, de hele media had zich erop gestort.
Fadli Zon de vicevoorzitter van Gerindra en DPR, een verschrikkelijke nacistische pisvlek die dagelijks wel 20 keer in allerlei kranten verschijnt met de meest waanzinnige uitspraken ging op bezoek bij de ouders van die jongen.
De huilebalk vond de reactie van de politie overtrokken (daar had hij wel gelijk in), maar vervolgde hij, zijn geliefde voorzitter en baas Prabowo was in het afgelopen jaar vele keren geschoffeerd en daar had de politie niets aan gedaan, man man wat een pisvlek.

Widodo heeft deze storm in een glas water netjes afgehandeld, een zaterdag verschenen de ouders van de jongen, straatarme sloebers op het paleis, ze vroegen vergeving voor hun zoon.
Volgens Widodo had hij het hem al voor honderd procent vergeven, met de welgemeende waarschuwing dat de ouders de jongen wel onderhanden moeten nemen, hij had de wet overtreden(pornografie) en de wet is voor iedereen van hoog tot laag.
Sloebers weg, nadat ibu Iriana ze nog een envelop voor onkosten in de handen had gedrukt, goed opgelost en op deze manier alle zeikwijven en persmuskieten de wind uit de zeilen genomen, vandaag komt de jongen vrij.

De gezondheidszorg voor armen en de smartcard voor arme scholieren moeten eind november zo'n beetje gaan starten als je het mag geloven, eerst zien.
Al met al een veel bewogen week, ik kijk reikhalzend uit naar de aankomende week, al hoe wel het nog niet veel zegt, Jokowi is sterk begonnen.merdekaSah
User
User icon of merdekaSah
spacer line
 


Jokowi is een man die soms verrassend uit de hoek komt.
Ook dit heeft hij weer netjes afgehandeld.

Susi doet het ook goed met haar publieke optredens.

Nu is het alleen afwachten wat er uit de hoge hoed komt en hoe
dat dan gaat in de DPR daar zitten velen nu op te wachten.
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Vandaag lanceert Widodo de health en smartcard, het is de bedoeling dat 7 november de verspreiding begint.
Allerlei organisaties die het op de rail moeten zetten beginnen te miauwen dat er nog teveel onvolkomenheden in zitten en dat ze er nog niet klaar voor zijn, het bekende "ja maar" verhaal. Emoticon: Angry
Widodo is onverstoorbaar, we gaan er mee beginnen, het voorbeeld kun je zien in Jakarta, waar hij als gouverneur de kaarten al had geïntroduceerd.

Tientallen miljoenen Indonesiër krijgen met de Health Card toegang tot medische zorg en sociale hulp, de maandelijkse premie hiervoor wordt gedragen door de overheid, het einddoel is 88 miljoen mensen te bereiken.
De Smart Card is gericht op 24 miljoen arme studenten, met inbegrip van de studenten die in aanmerking komen voor beurzen en anderen die niet naar school kunnen vanwege financiële problemen.

Studenten basisschool kunnen Rp 225.000 per semester krijgen, SMP studenten Rp 375.000 per semester en Rp 500.000 per semester voor SMA en beroepsonderwijs studenten.
De fondsen zullen toegankelijk zijn via de staat gerunde Bank Mandiri.
Een enorme operatie, voordat dit enigszins redelijk gaat lopen zal het zeker een jaar verder zijn, maar een enorme stap voorwaarts voor Indonesië. Emoticon: Yes!

Dat dit een sloot geld gaat kosten is een ding wat zeker is en het moet uit de lengte of de breedte komen.
Dus belastingontduikers en corruptiepatiënten maak jullie borst maar nat Emoticon: Wink
Dat noem ik nog eens spijkers met koppen slaan Emoticon: Stupid

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Je zou haast een topic openen voor Fadli Zon.
De vice-voorzitter van Gerindra en DPR, deze narcistische goorlap met het verstand van een dronken mongoolse baviaan die verschillende keren per dag onzin uitkotst zoals ik al eerder schreef, zocht vandaag weer de media op.
Hij laat geen gelegenheid voorbij gaan om Widodo in zijn achillespezen te zagen.

Volgens hersenloze fadje is het de plicht van Widodo om de namen bekend te maken van de 8 kandidaat ministers die door de KPK als niet kosher werden aangemerkt.
Als je de tronie van dat kadaver alleen al ziet dan krijg je al de natte broekhoest, laat staan als je die narcistische baviaan op de tv ziet (elke avond) en hij doet zijn gore rijstmolen open waar alleen maar vuil uit rolt, dan schijt je spontaan je puptent vol. Emoticon: Angry

Zoiets heet hier een vooraanstaand politicus.
Diergaarde Blijdorp in Rotterdam barricadeert de poort als ze zo'n narcistische baviaan aan ze uit willen lenen om zich voort te planten Emoticon: Yes!koming
User
User icon of koming
spacer line
 


On 03-11-2014 13:20 Malam wrote:
De vice-voorzitter van Gerindra en DPR, deze narcistische goorlap met het verstand van een dronken mongoolse baviaan die verschillende keren per dag onzin uitkotst zoals ik al eerder schreef, zocht vandaag weer de media op.

Click to see original imageIk heb nog nooit een Mongoolse baviaan gezien, wist eigenlijk helemaal niet dat er bavianen voorkomen in Mongolië. Laat staan dat ik ooit een dronken exemplaar heb meegemaakt. Emoticon: Very funny

Maarre, verder geniet ik wel van dit soort berichtgeving hoor, ben al hartstikke blij dat er weer corruptienieuws is heb dat een tijdje gemist, nu hoef ik zelf niet alle media te volgen. Emoticon: Worship
Dank dus.

Komingkoming
User
User icon of koming
spacer line
 

Enne, inderdaad nu ik zijn tronie zie, zou ik ook niet snel een tweedehands auto van hem kopen ... Emoticon: NoooMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Koming het is inderdaad een tijdje rustig geweest in het corruptie topic, het komt weer langzaam op gang.
Laten we hopen dat Widodo op korte termijn de KPK gaat versterken, dat is dan weer politiek, dat hoort hier thuis.

Wat het corruptie topic betreft, ik tik graag mijn vingers blauw op mijn lapse topje, hoe meer van dat schorem ze te pakken hoe beter.
Niet uit negatief opzicht, maar positief gezien, hoe meer van die gore dieven ze oppakken en veroordelen hoe beter, ze helpen namelijk dit mooie rijke land naar de kloten.
Ik lucht mijn hart en laat anderen die er belangstelling voor hebben mee luchten.
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 03-11-2014 13:54 koming wrote:
Enne, inderdaad nu ik zijn tronie zie, zou ik ook niet snel een tweedehands auto van hem kopen ... Emoticon: Nooo


Geen tweede hands auto van kopen?
Ik zou mijn schoonmoeder van 85 nog niet 2 minuten bij die man achterlaten Emoticon: Angry4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 


Ik zou mijn schoonmoeder van 85 nog niet 2 minuten bij die man achterlaten Emoticon: Angry
+

Niet liegen hè, wel eerlijk blijven Malam
Als het de moeder van jouw pop is dan was ze er wel erg vroeg bij. Emoticon: Yes!

OFF Topic maar moest het even kwijt.


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

koming
User
User icon of koming
spacer line
 

Ik zou van geen enkele Indonesische politicus iets kopen, en aangezien heel veel Indonesiërs politici zijn, op dorpsniveau of op landelijk niveau, neem ik liever het zekere voor het onzekere.

komingMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 03-11-2014 14:43 4yoke4 wrote:

[quote removed]
+

Niet liegen hè, wel eerlijk blijven Malam
Als het de moeder van jouw pop is dan was ze er wel erg vroeg bij. Emoticon: Yes!

OFF Topic maar moest het even kwijt.


Bij wijze van spreken had ik erbij moeten zetten Yoke Emoticon: Blush4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 


Ohhhhhhhhh Emoticon: Confused


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Vooruitlopend op het nationale congres van Golkar in 2015 om de voorzitter voor de aankomende 5 jaar te kiezen beginnen de gemoederen al aardig te verhitten.
Golkar was en is nog steeds een machtige partij met brede steun in heel Indonesië.
Maar de populariteit is tanende, mede door voorzitter Bakrie die het charisma van een leeg flesje heeft.
Het aantal stemmen van 2009 en 2014 zijn nagenoeg hetzelfde gebleven, dat wordt binnen de partij gezien dat Bakrie geen extra bijdrage heeft kunnen leveren.

Dat Bakrie met zijn partij die als tweede eindigde zich aansloot bij Gerindra van Prabowo die als derde eindigde is hem ook niet in dank afgenomen en al helemaal niet toen Prabowo ook nog eens de bietenboot in ging.
Er is vooral veel weerstand van de jonge garde binnen de partij.
Agus Gumiwang, een jonge pief van 45 lentes gooit zich nu in de strijd om het voorzitterschap.

Gummie wang, verklaarde tevens dat als hij gekozen wordt dat Golkar de coalitie van Prabowo zou verlaten en de PDI-P van Widodo zou gaan steunen.
Een land opbouwen doe je met samenwerken en invloed hebben in de regering en niet vanuit de oppositie, aldus Agus.
Ik ben benieuwd welke kant Golkar opgaat in 2015.


merdekaSah
User
User icon of merdekaSah
spacer line
 

Je zou bijna gaan denken dat Jokowi en Kalla hier al rekening mee houden
(die overstap) het zou me niet verbazen.
In de wandelgangen dat begrip kent men niet in Indonesia
maar achter de schermen gebeurd heel veel

Het ineenklappen van de KMP coalisi opent wel deuren voor Jokowi 's
plannen dus erg zou ik het niet vinden dan kan er echt iets opgebouwd
gaan worden.

Jokowi buat Indonesia rayaku Emoticon: Worship Emoticon: WorshipMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Gisteren bracht de minister van administratieve en bureaucratische hervorming Yuddy Chrisnandi een energieke jonge vent, een bezoek aan gouverneur Basuki op het stadhuis.
Hij wilde de administratieve hervormingen bespreken met Basuki en tevens een onverwachts bezoek brengen aan wat ze hier noemen "één stop geïntegreerde diensten kantoor" (PTSP) een kantoor waar men centraal vergunningen voor diverse activiteiten kan aanvragen zonder van hot naar her te vliegen.

Bij het verlaten van het stadhuis prees hij Basuki om zijn manier van werken en zijn inzet om de bureaucratie de nek om te draaien, Pak Basuki is een voorbeeld voor regionale bestuurders volgens Yuddi. Emoticon: Yes!
Om 1.20 kwam hij bij het PTSP kantoor aan, oeps alles in rep en roer.
Zoals was te verwachten en tot verbazing van Yuddy waren de plekken nog leeg ondanks dat de lunchtijd al even voorbij was.

Oei oei oei, dachten die luilakken, dachten van Jokowi af te zijn met zijn onverwachte bezoeken, lopen we met onze snuffert tegen een minister aan die hetzelfde flikt au.
Yuddy sprak in afwachting dat het personeel naar hun plek terug spurten met wat klanten, ach zei één van de wachtenden, ze waren een kwartier voor lunchtijd al pleiten, we weten niet beter. Emoticon: Angry

Yuddi nam met de afdelingshoofden de procedure en de tijden die voor vergunningen staan door en was duidelijk niet tevreden, voerde gelijk een aantal veranderingen in, met de mededeling dat hij de volgende dag mensen van zijn dienst zou sturen om te controleren of het was doorgevoerd.
Dit soort bezoekjes zou je een Jokowietje kunnen noemen, verschillende ministers zijn al bezig met dit soort jokowietjes, volhouden jongens. Emoticon: Worship

Het snorkelende ambtenaren apparaat van Indonesië, als ze overlijden gewoon fijn malen, dan kan je er perfecte kruipolie van maken.
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Aansluitend op het hierboven geschreven stukje over Golkar.

"Hoe kan je voorzitter worden van Golkar"

Dan beloof je de partij een nieuw gebouw met 45 verdiepingen en een bankrekening waar 1 biljoen Roepelpoepies op wordt gestort. Emoticon: Yummie!
Volgens vice-secretaris van Golkar Leo Nababan, moet baklap Bakrie eerst deze belofte maar eens verwezenlijken, wil hij enige kans maken om nog eens voor 5 jaar voor opperhoofd te spelen Emoticon: Laugh out loud

Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven dacht Bakrie, zou het Golkar kader daar nog eens intrappen Emoticon: Confused
Ik denk het niet hahaha.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

De getailleerde spijker, nu president van Indonesië, kan het nog niet laten overal in en op te kruipen om problemen zelf te constateren en eventueel op te lossen.
Hij doet nog precies hetzelfde als in zijn twee jaar als gouveneur van Jakarta.Het lijkt één grote lofzang voor Widodo en zijn nieuwe ministersploeg, maar dat is niet de bedoeling.
Hoe zijn beleid uit gaat pakken en of hij de spirit in zijn ploeg kan houden, of hij het goed of slecht doet, daar moeten we over een jaar maar weer eens op terug komen.
Maar de start is verfrissend en verbazingwekkend, alle mensen op dit forum hebben op één of andere manier iets met Indonesië en dragen dit land een goed hart toe, het is zeker mijn bedoeling niet om het te doen laten voorkomen dat er een nieuwe Heiland is opgestaan.
Ik deel slechts mijn verbazing en leuke wetenswaardigheden met de mensen die er belangstelling voor hebben, in de hoop dat Indonesië o.l.v. deze man een grote stap voorwaarts maakt. Emoticon: Yes!

Het is inmiddels wel duidelijk dat Widodo mensen in zijn ploeg heeft gekozen die de wil hebben met hem mee te doen, al hoe wel ik niet teleurgesteld zal zijn als er straks een stinkvogel ontmanteld wordt, dat kan overal gebeuren ook in Indonesië.
In het topic "nieuws" liet ik al zien hoe de minister van werkgelegenheid over een hek klom om een rattennest uit te roeien. Emoticon: Laugh out loud

Veel ministers hebben de wens van Widodo om het eenvoudig te houden overgenomen.
De regering van SBY had al de bestelling van 34 hele vette Mercedessen op touw gezet, dat heeft Widodo afgeblazen, het wagenpark van de vorige ministersploeg bestond bepaald niet uit T-fordjes, de heren hadden allemaal een Toyota Crown Grand Saloon.
Die konden best nog wel gebruikt worden volgens Widodo, er zijn zelfs een aantal ministers die nu gewoon hun eigen prive Innova gebruiken Emoticon: Talk to the hand en alleen de kentekenplaat over hebben laten schroeven, (RI 1 t/m 34).Veel ministers brengen net als Jokowi dat graag doet onaangekondigde werkbezoeken aan instanties die onder hun ministerie vallen, dat leidt tot grote paniek en komische situaties en dat is werkelijk soms prachtig om te lezen of op tv te zien.
De persmuskieten rennen zich te pletter, misschien moeten die liegbeesten ook maar eens om tafel gaan zitten voor een fatsoenlijke taakverdeling, al hoe wel dat zal ook een utopie blijven, ze krijgen gegarandeerd ruzie om wie, wie mag volgen. Emoticon: Confused

Die kloothommels storten zich liever op één persoon, zoals minister Susie van maritieme zaken en visserij, toe gegeven die kenau is wel een smaakmaakster.
Die stond gisteren ineens op de stoep van de voorzitter van de DPD (regionale vertegenwoordigers), daarna beende over straat naar de vergaderruimte om daar is een paar van die luilakken aan hun vestje te trekken. Emoticon: Wink

In een persverklaring zei ze "Saya bingung" ik ben in de war en begrijp het niet meer.
Volgens een eerdere verklaring van de president, verliest de staat elk jaar 25 miljard Dollar door illegale visserij en vissers uit omliggende landen die onze territoriale wateren leeg komen roven.
Uit de gegevens die Susie heeft gekregen, beschikt de Marine over 70 patrouilleboten, slechts 10 zijn er operationeel en er varen er per dag maar 3 uit. Emoticon: Confused

De politie bakt ze helemaal bruin, die beschikken over 490 patrouilleboten slechts 245 zijn operationeel, die varen 2 uur per dag uit en dan ook nog maar 10 dagen per maand.
Nu vraag ik je, als dat zo is, waarom moeten we dan nieuwe schepen kopen, laten we eerst maar eens zorgen dat alle schepen operationeel zijn en er op uit gaan, pas dan kunnen we eens gaan denken aan nieuwe schepen kopen, aldus Susie.

Het spreekwoord zegt "Nieuwe bezems vegen schoon" dat is duidelijk te merken nu, de vorige regering heeft behoorlijke steken laten vallen, dingen die nu allemaal boven komen drijven, terwijl er al veel bekend was, alleen het schijthuizen gilde van de pers durfde er niet over te schrijven. Emoticon: Angry


Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Ai, dat is een gruwelijk zeer been waar Susi tegenaan schopt. Ik hoop dat ze nog veel harder schopt, ook tegen dat andere been, dan lopen ze weer recht van angst.

Schandelijk dat het altijd over geld gaat. Laat die ambtenaren die nu niet werken 1 uur per dag WEL werken, en men zal zien dat dit land al een stuk fijner is om in te mogen leven.


Ho Lee Fuk

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

En die 'blusukan'-ziekte is inderdaad overgeslagen naar ministers. Het moet niet gekker worden, straks gaan er ook nog meer gouverneurs en burgemeesters mee doen! Al was het maar uit angst eruit getrapt te worden. Het zal toch een keer moeten gaan werken.


Ho Lee Fuk

zieleffe
User
spacer line
 


http://beatmag.com/daily/visa-(...)fees-to-be-scrapped/

Visa on arrival fees to be scrapped
The Indonesian Tourism Ministry has announced plans to eliminate the US$35 visa-on-arrival fee for citizens of Australia, China, Japan, South Korea, and Russia effective January 2015. Tourism Minister Arief Yahya, who announced the plans after a ministerial meeting, said that the plan to offer free visas to tourists from those five countries is part of a larger plan to boost tourist arrivals and foreign exchange earnings. “These countries are our main foreign tourist targets” Arief told reporters Wednesday, “…we have to improve the visa service.” - See more at: http://beatmag.com/daily/visa-(...)sthash.0x5UvCoS.dpuf


Al een heel goed begin van President Jokowi die zijn ministersploeg maatregelingen gaan bedenken voor de toeristen markt.
Ook zou daarbij willen toevoegen om Toeristen naar Jakarta te laten komen, om de oude binnen stad Batavia weer zo te herstellen dat ze op de UNESCO werelderfgoed zou geplaatst kunnen worden.
Ahok zou ik adviseren dit snel te realiseren, omdat de nazaten van Indonesische ouderen die Batavia nog hebben meegemaakt meer dan aan het uitsterven zijn.
Daar de kinderen van willen het nog wel eens zien, als men Batavia weer weet op te bouwen, het trekt zeker heelveel toeristen, dat is zeker.
Daarmee is Jakarta zeker verzekerd, dat het miljoenen per jaar mensen trekt, die dat nog willen meemaken.
Er is wel iets dat ook zou moeten gebeuren de binnen stad, auto en motor vrij maken.
Wat aantrekkelijker zou gemaakt kunnen worden is een monorail van Soukarno Hata vliegveld rechtstreeks naar de binnen stad.
Dit alles zal heel veel geld opleveren in de toekomst, gegarandeerd grote inkomen opleveren.
Bij het realiseren van dit plan, zou ik zonder winstbejag, een bouwondernemer met grote ervaringen op dat gebied, die al zijn sporen heeft verdient in het opknappen van oude gebouwen de Bonth van Hulten Nieuwkuijk willen voordragen..

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

totto
User
spacer line
 

Sorry, Ziel. Je boelt waarschijnlijk Nico de Bont. Komt van oorsprong ook uit Nieuwkuik.
Is overgenomen door Hazenberg in Vught. Allebei nu onderdeel van T.B.I. vroeger Ogem.Toto Travel.com

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Het wordt steeds leuker hier, een getailleerde spijker als president en windkracht zeven als minister van werkgelegenheid, allebei even gek, prachtig.
File, naar een vergadering, oei dat ga ik niet redden, hoplaaaa achterop bij de bolknak van Hermandad, schitterend.
Ik hoorde al een week of twee een vreemd geluid, had al lopen zoeken of er soms muizen ergens aan zaten te knagen, maar nu weet ik wat het is.
Het knarsentanden van de Indonesische elite Emoticon: Laugh out loud

zieleffe
User
spacer line
 


Op 07-11-2014 13:05 schreef totto:
Sorry, Ziel. Je boelt waarschijnlijk Nico de Bont. Komt van oorsprong ook uit Nieuwkuik.
Is overgenomen door Hazenberg in Vught. Allebei nu onderdeel van T.B.I. vroeger Ogem.

Ja die bedoelde ik, maar had het nog nagetrokken op internet, zoeken, daar gaf het nog aan wat ik op schreef.
http://www.debonthvanhulten.nl/
Nu zie ik het ook ja je hebt gelijk
http://www.nicodebont.nl/
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,618,867 topic views - 242,009 posts - 13,759 topics - 35,451 members - last post @ 15-10-2021 19:42 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,247,210 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com