indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 


On 12-11-2016 11:33 Anne Mieke wrote:
Nog aanvullend:
Vr de MVV aanvraag moet eerst een test (basisexamen inburgering) gemaakt worden op de ambassade van het betreffende land. Ik ga er even vanuit dat je dat bedoelt met de inburgeringscursus.
Daarna volgt de MVV procedure, kan de betreffende persoon naar Nederland voor de aanvraag van een verblijfsvergunning.
Als de betreffende test gemaakt is is de persoon vrij om eerst nog op vakantie te gaan. Het lijkt erop dat dit nu gebeurd is.
Kijk hier maar even:

https://www.rijksoverheid.nl/o(...)ng-in-het-buitenland

Dat is niet zo moeilijk een Chineze vrouw van rond 60 jaar heeft er twee keer over gedaan en ze heeft een MVV nu in Nederland, maar praten is toch nog steeds moeilijk Chinees en Nederlandse taal is moeilijk.....


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Het heet niet voor niets de basis natuurlijk. Daarbij leert de een het sneller aan dan de ander, dat heeft vooral met taalgevoel te maken.
Omgekeerd zou ik weleens willen zien als Nederlands het Chinees moet gaan leren met karakters ipv een alfabet en ook nog eens een toontaal.
Er zijn ook genoeg Polen en Roemenen in Nederland waarvoor het Nederlands moeilijk is met het verschil dat zij niet verplicht zijn om Nederlands te leren. Ik weet wel dat dat steeds meer een probleem begint te worden vooral als het er echt toe doet bijvoorbeeld t.a.v veiligheid.
Maar, basis Nederlands voor buitenlanders die hier wonen is toch wel een must vind ik.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

pierre
User
spacer line
 


Op 11-11-2016 22:31 schreef Anne Mieke:

[quote verwijderd]
Kembang, ik vroeg eerder al naar de ins en outs. Nu lijkt de aap uit de mouw te komen als ik goed begrijp wat je hier opschrijft.
Ze heeft een visum voor 3 maanden hier en hier betekent Nederland. Dat kan niet anders dan een toeristenvisum zijn. Ik meen hieruit op te maken dat er nog helemaal geen MVV is waarop in Nederland een verblijfsvergunning aangevraagd kan worden.
De MVV afwachten in het land van herkomst, dwz anders dan in Nederland (Schengen) is een van de regels voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning.
En inderdaad als die MVV er (nog) niet is maar wel een gewoon toeristenvisum van 3 maanden betekent dat ze eerst terug moet naar Indonesie. Dat is dan ook de beste manier omdat ze anders straks illegaal in Nederland is en dat wel eens tegen haar gebruikt zou kunnen worden.

Pierre heeft inderdaad heel veel mensen geholpen (dat heb ik vooral in het verleden ook gedaan maar is minder bekend hier) maar er zijn natuurlijk ook regels die voor iedereen gelden.


Anne Mieke, Ik begin ook te vermoeden dat ze een VKV Multy entre heeft.. deze kan voor 1 jaar of 2 tot maximaal 5 jaar zijn.. is dat afgelopen dan dient inderdaad de TEV / MVV aanvraag gedaan te worden met inclusief het WIB ( wet inburgering buitenland)

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. kembang.. die vrouw krijgt niet zomaar een permanente verblijfsvergunning nadat die periode van het multy entre is afgelopen.. ik weet niet hoe hun advokaat hierbij komt.. maar het blijkt dat er tegenwoordig vele advokaten uit de ruif vreten en zich storten op het immigratie gebeuren ( blijkt blijkbaar financieel lucratief te zijn)

je schreef eerder dat ze het inburgering examen al heeft gedaan?? nu breng je me wel aan het twijfelen... het kan zijn dat ze inderdaad een geldige MVV voor 5 jaar heeft ( niet te verwarren met het VKV van 5 jaar) en dat na die 5 jaar verblijfsvergunning ( genaamt verblijfsvergunning regulier, het vroegere VVR) kan de onbeperkte verblijfs vergunning aangevraagd worden. LET WEL DIT GAAT NIET AUTOMATISCH deze onbeperkte verblijfs vergunning dient ruim op tijd aangevraagd te worden bij de IND.. en als ik lees dat volgens die man ze na februari hiervoor in aanmerking komt????? dan is ze in feite al te laat met aanvragen... de aanvraag voor de onbeperkte verblijfsvergunning kan wel 6 maanden in beslag nemen... is men te laat met deze aanvraag en men overschrijd de geldigheid van de huidige verblijfsvergunning dan heeft men een probleem en niet zo een kleintje ook...is de verblijfsvergunning verlopen zonder dat er een verlenging is aangevraagd dan gaat de status automatisch over in illegaliteit.. en geloof me dit is echt zo... het grote risico aan illegaliteit is dat men eventueel een registratie krijgt in het SIS systeem... sta je eenmaal daarin dan zijn de rapen helemaal gaar.

het is inderdaad zo dat men op een 5 jaars verblijfsvergunning ( VVR) max 6 maanden uit nederland mag zijn.. maar dit strookt weer niet met hetgeen jij aangeeft dan ze 3 maanden weg is en 3 maanden weer hier is.. dit zijn weer de regeltjes van het multy entree VKV....

al met al nogal verwarrend..

Maar goed blijkbaar weet die man het allemaal beter..
pierre
User
spacer line
 


Op 12-11-2016 11:33 schreef Anne Mieke:
Nog aanvullend:
Vr de MVV aanvraag moet eerst een test (basisexamen inburgering) gemaakt worden op de ambassade van het betreffende land. Ik ga er even vanuit dat je dat bedoelt met de inburgeringscursus.
Daarna volgt de MVV procedure, kan de betreffende persoon naar Nederland voor de aanvraag van een verblijfsvergunning.
Als de betreffende test gemaakt is is de persoon vrij om eerst nog op vakantie te gaan. Het lijkt erop dat dit nu gebeurd is.
Kijk hier maar even:

https://www.rijksoverheid.nl/o(...)ng-in-het-buitenland


juistpierre
User
spacer line
 


Op 12-11-2016 08:19 schreef Kembang:

( dat heb ik vooral in het verleden ook gedaan maar is minder bekend hier)

Sorry AM als ik je voor het hoofd hebt gestoten.....ook jij alsnog bedankt voor je
behulpzaamheid.... Emoticon: Smile
Maar gezien die topic van MerdekaSah en Pierre hoe het is gegaan om je vrouw in Nederland te laten komen heb ik met interesse gelezen, vandaar deze oproep !!
Maar zoals je hebt gelezen wil deze man op zijn manier doen.....prima toch?
We wachten maar af hoe het afloopt.....
Groetjes Emoticon: Shiny Emoticon: Party!


Als die man het op zijn manier wilt doen is dat prima natuurlijk, hoewel ik nog steeds niet precies weet wat voor vergunning die vrouw heeft kan ik uiteraard ook niet de juiste conclusie trekken en goed advies geven..

Anne Mieke doelt hier ook op, zolang niet duidelijk is hoe de vork in de steel zit dan kan er ook geen goed advies gegeven worden.pierre
User
spacer line
 


Op 11-11-2016 14:58 schreef gelapzielig:

Daarom is de visa aanvraag overgeheveld naar een particulier bedrijf omdat ze wellicht verwachten dat de vakanties naar europa gigantisch zullen toenemen omdat het hier beter gaat en meer wni-ers op vakantie zullen naar europa Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Waar in godsnaam haalt u deze informatie vandaan?????

Als u iets schrijft moet u wel enigzins op de hoogte zijn van de volledige juiste informatie.

Het idee al dat Nederland besloten zou hebben om VFS Global in het leven te roepen om meer toeristen naar de schengelanden te krijgen of te verwerken te krijgen is ronduit idioot te noemen.

VFS global is door Nederland in het leven geroepen puur en alleen om bezuinigingen op de ambassades door te voeren, alleen de nederlandse regering denkt alles te weten, maar uiteindelijk kwamen ze van een koude kermis thuis.. want van wat Den Haag feitelijk wilde mag helemaal niet.. en zijn ze feitelijk door het EU hof op de vingers getikt.
Dat enkele ambassades het druk zouden krijgen omdat er personeel uit moet en diverse ambassades en consulaten gesloten gaan worden en daardoor VFS in het leven is geroepen is vers twee.
Maar niet om toeristen naar de schengen landen te werven.

mocht je de juiste informatie willen weten? lees dan onderstaande maar door

http://www.buitenlandsepartner(...)iewfull=1#post587742


Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 13-11-2016 15:25 pierre wrote:

[quote removed]
Anne Mieke doelt hier ook op, zolang niet duidelijk is hoe de vork in de steel zit dan kan er ook geen goed advies gegeven worden.
Precies dat bedoel ik ja.
Ik heb dit even opgeschreven omdat veel mensen niet weten hoe het in elkaar zit en geneigd zijn mee te gaan in dingen die niet kloppen. Daarom was ik maar even in geklommen wetend dat jij het weekend weg was.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

salina
User
User icon of salina
spacer line
 

Ik heb ook even een vraag wat betreft een visum voor 3 jaar.
Zusje heeft die gekregen vorig jaar toen ze een visum voor de 2de keer aanvroeg voorr 3 maanden. Ineens zat er een visum in haar paspoort die 3 jaar geldig is.
Betekent dat dat ze in die tussentijd gewoon in en uit kan reizen zonder allerlei papieren van sponsors?Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Ligt er aan. Als ze gebruik wil maken vaneen uitnodiging dan zal er een sponsor moeten zijn. Of aantonen dat ze dit zelf kan betalen. Hoe dat concreet in zijn werk gaat weet ik ook niet maar de marechaussee op Schiphol waarschijnlijk wel.
Eigenlijk een vreemde regeling voor mensen die bijvoorbeeld (nog) niet getrouwd zijn met hun partner


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

pierre
User
spacer line
 


Op 13-11-2016 17:02 schreef salina:
Ik heb ook even een vraag wat betreft een visum voor 3 jaar.
Zusje heeft die gekregen vorig jaar toen ze een visum voor de 2de keer aanvroeg voorr 3 maanden. Ineens zat er een visum in haar paspoort die 3 jaar geldig is.
Betekent dat dat ze in die tussentijd gewoon in en uit kan reizen zonder allerlei papieren van sponsors?


Ja feitelijk wel, maar er zijn wel regels hieromtrent aan verbonden, ze mag niet zomaar in en uit reizen..

Het D visum is dan wel 3 jaar geldig, dit houd in dat ze niet meer naar de ambassade hoeft om een "nieuw" visum aan te vragen, maar ze dient wel de regels van het VKV en alle voorwaarde in acht te nemen die geldig waren op het moment dat dit visum werd afgegeven

Concreet:
ze mag max 180 dagen in Nederland verblijven en daarna dient ze Nederland weer te verlaten en mag ze pas na 180 dagen nederland weer inreizen.
Dus het is niet zo dat ze zomaar willekeurig in en uit kan en mag reizen.

De logies en garant stelling dient nog aktueel te zijn ( oftewel de sponsor ( de logies en garantsteller) dient nog dezelfde persoon te zijn.
( vandaar dat er maar max een visum geldigheids duur voor 5 jaar wordt afgegeven, omdat de logies en garantstelling 5 jaar geldig is. maw. de logies en garantsteller kan nog tot 5 jaar aansprakelijk gesteld worden.Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


Pierre en AM, bedankt voor lle informatie....

Ik wacht gewoon af hoe het verder gaat gezien ik niet lle in en outs ken,

dus we zien wel wanneer het schip strand. Ik krijg ook het gevoel dat ze op n of ander

manier worden belazerd door die advocaat. Ik heb aan hun jullie hulp aangeboden... Emoticon: Yes!

Enfin......ik bemoei me verder er niet meer mee... Emoticon: Wink Emoticon: Winksalina
User
User icon of salina
spacer line
 


Op 13-11-2016 17:28 schreef pierre:

[quote verwijderd]


De logies en garant stelling dient nog aktueel te zijn ( oftewel de sponsor ( de logies en garantsteller) dient nog dezelfde persoon te zijn.
( vandaar dat er maar max een visum geldigheids duur voor 5 jaar wordt afgegeven, omdat de logies en garantstelling 5 jaar geldig is. maw. de logies en garantsteller kan nog tot 5 jaar aansprakelijk gesteld worden.


Ok, dus als het een andere sponsor betreft moet er weer een nieuwe sponsorbrief, salarisstroken etc. worden getoond?Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 14-11-2016 02:18 salina wrote:

[quote removed]


Ok, dus als het een andere sponsor betreft moet er weer een nieuwe sponsorbrief, salarisstroken etc. worden getoond?
Ja.
Documenten moeten actueel zijn. Ik geloof dat er een houdbaarheidsdatum van 3 maanden op zit, in elk geval op de garantverklaring.
Aan de ene kant is zo'n multivisum heel mooi maar aan de andere kant kunnen mensen daar ook de mist mee in gaan omdat het volgens mij nergens staat. (ik bedoel in of bij afgifte van het eerste visum)


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

salina
User
User icon of salina
spacer line
 


Op 14-11-2016 07:39 schreef Anne Mieke:

[quote verwijderd]
Ja.
Documenten moeten actueel zijn. Ik geloof dat er een houdbaarheidsdatum van 3 maanden op zit, in elk geval op de garantverklaring.
Aan de ene kant is zon multivisum heel mooi maar aan de andere kant kunnen mensen daar ook de mist mee in gaan omdat het volgens mij nergens staat. (ik bedoel in of bij afgifte van het eerste visum)


Nee het staat nergens. Ik denk dus ook dat velen bij de duane aangehouden worden omdat de mensen denken dat ze gewoon ff 3 maanden Nederland in kunnen.
Er is haar ook niks uitgelegd op de ambassade. Ze had voor 3 maanden aangevraagd en toen ze haar paspoort ging afhalen zag ze buiten pas dat ze een visum voor 3 jaar had. Ook bizar hoor.koming
User
User icon of koming
spacer line
 


On 14-11-2016 09:31 salina wrote:

[quote removed]


Nee het staat nergens. Ik denk dus ook dat velen bij de duane aangehouden worden omdat de mensen denken dat ze gewoon ff 3 maanden Nederland in kunnen.
Er is haar ook niks uitgelegd op de ambassade. Ze had voor 3 maanden aangevraagd en toen ze haar paspoort ging afhalen zag ze buiten pas dat ze een visum voor 3 jaar had. Ook bizar hoor.


Ik ken Indonesiers die vaak voor zaken naar Nederland komen en die dan tot hun grote verbazing een visum van twee jaar krijgen. Ik denk dat er dan ergens een trigger afgaat en men binnen de ambassade van de rompslomp af wil zijn en er dan een langere periode aan toekent.
Een zakenvisum is natuurlijk een ander soort visum, maar de achterliggende gedachte zal wel hetzelfde zijn. Als je vaker komt mag je langer blijven, uiteraard tegen de geldende voorwaarden. Tenminste ik denk dat het zo gaatsalina
User
User icon of salina
spacer line
 

Ik denk niet dat ze langer mag blijven en na 3 maanden er weer uit moet maar ze zal alleen niet meer naar Jakarta hoeven naar de ambassade.zieleffe
User
spacer line
 

Jaren geleden al kreeg mijn schoonzus ook al een visum voor 2 jaren geldigheid maar zoals eerder geschreven 3 maanden verblijf. Emoticon: Yeah right!
Ik mis het goede advies van Yogya-Bali?????/


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

pierre
User
spacer line
 


Op 14-11-2016 10:18 schreef zieleffe:
Jaren geleden al kreeg mijn schoonzus ook al een visum voor 2 jaren geldigheid maar zoals eerder geschreven 3 maanden verblijf. Emoticon: Yeah right!
Ik mis het goede advies van Yogya-Bali????? /


Ik krijg hierbij het gevoel dat ons advies dus niet goed zou zijn?

Beetje jammer dit.

pierre
User
spacer line
 


Op 14-11-2016 10:03 schreef salina:
Ik denk niet dat ze langer mag blijven en na 3 maanden er weer uit moet maar ze zal alleen niet meer naar Jakarta hoeven naar de ambassade.


Inderdaad Salina.. per bezoek max 180 dagen en daarna 180 dagen uit Nederland.

Het enige voordeel aan een multy visa is, dat men niet opnieuw naar de ambassade hoeft te hobbelen.
Maar er dient wel aan de voorwaarde van het afgegevens visum te worden voldaan.pierre
User
spacer line
 


Op 14-11-2016 09:41 schreef koming:

[quote verwijderd]


Ik ken Indonesiers die vaak voor zaken naar Nederland komen en die dan tot hun grote verbazing een visum van twee jaar krijgen. Ik denk dat er dan ergens een trigger afgaat en men binnen de ambassade van de rompslomp af wil zijn en er dan een langere periode aan toekent.
Een zakenvisum is natuurlijk een ander soort visum, maar de achterliggende gedachte zal wel hetzelfde zijn. Als je vaker komt mag je langer blijven, uiteraard tegen de geldende voorwaarden. Tenminste ik denk dat het zo gaat


een allereerst afgegeven visa is nooit langer dan 3 maanden.... is gebleken dat aan de voorwaarde is voldaan en men heeft geen overstay of iets dergelijks gehad en men vraagt binnen een jaar wederom een VKV visa aan dan wordt inderdaad vaak een multy visa afgegeven... gedeeltelijk mede ook om de kosten en de werkuren te verminderen.Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 14-11-2016 10:18 zieleffe wrote:
Jaren geleden al kreeg mijn schoonzus ook al een visum voor 2 jaren geldigheid maar zoals eerder geschreven 3 maanden verblijf. Emoticon: Yeah right!
Ik mis het goede advies van Yogya-Bali?????/
Een multiple entry visum is een visum dat binnen een bepaalde periode meerdere malen gebruikt kan worden met EXACT DEZELFDE VOORWAARDEN als voor een eenmalig verstrekt visum.
(een deel van) die voorwaarden zijn:
-maximaal verblijf in Nederland van 90 dagen (geen 3 maanden maar 90 dagen) binnen een periode van 180 dagen
-retourticket
-verzekering voor ziektekosten
-werkcontract van minimaal 1 jaar, minimumloon, salarisstroken en garantverklaring van verblijfgever indien op uitnodiging en waarbij alle kosten door verblijfgever gedragen worden
OF
aantonen dat er per verblijfsdag 34 euro beschikbaar is

Dit heeft niets met advies te maken maar zijn regels van IND.

Kijk hier maar even naar:
https://ind.nl/Documents/4022.pdf

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Kembang hier staat ook het antwoord op een deel van jouw vraag in.

Ik ben het met Salina eens dat de info mbt een multiple entry er niet is en/of tekort schiet. Ik was vorig jaar ook verrast dat degene die op mijn uitnodiging hier was (bij de eerste aanvraag) een multiple entry kreeg. Dat werd niet eens verteld en moet men zelf maar ontdekken, laat staan dat mensen hoe dat in zijn werk gaat.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

koming
User
User icon of koming
spacer line
 


On 14-11-2016 18:38 pierre wrote:

[quote removed]


een allereerst afgegeven visa is nooit langer dan 3 maanden.... is gebleken dat aan de voorwaarde is voldaan en men heeft geen overstay of iets dergelijks gehad en men vraagt binnen een jaar wederom een VKV visa aan dan wordt inderdaad vaak een multy visa afgegeven... gedeeltelijk mede ook om de kosten en de werkuren te verminderen.


Kijk eens aan, ik dacht al zoiets, dank voor deze toelichting Emoticon: SmileKotaRadja
User
User icon of KotaRadja
spacer line
 


Op 14-11-2016 19:29 schreef Anne Mieke:

[quote verwijderd]
Een multiple entry visum is een visum dat binnen een bepaalde periode meerdere malen gebruikt kan worden met EXACT DEZELFDE VOORWAARDEN als voor een eenmalig verstrekt visum.
(een deel van) die voorwaarden zijn:
-maximaal verblijf in Nederland van 90 dagen (geen 3 maanden maar 90 dagen) binnen een periode van 180 dagen
-retourticket
-verzekering voor ziektekosten
-werkcontract van minimaal 1 jaar, minimumloon, salarisstroken en garantverklaring van verblijfgever indien op uitnodiging en waarbij alle kosten door verblijfgever gedragen worden
OF
aantonen dat er per verblijfsdag 34 euro beschikbaar is

Dit heeft niets met advies te maken maar zijn regels van IND.

Kijk hier maar even naar:
https://ind.nl/Documents/4022.pdf

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Kembang hier staat ook het antwoord op een deel van jouw vraag in.

Ik ben het met Salina eens dat de info mbt een multiple entry er niet is en/of tekort schiet. Ik was vorig jaar ook verrast dat degene die op mijn uitnodiging hier was (bij de eerste aanvraag) een multiple entry kreeg. Dat werd niet eens verteld en moet men zelf maar ontdekken, laat staan dat mensen hoe dat in zijn werk gaat.


Geldt dit ook voor diegenen die een multiple entry vakantie visum hebben gekregen zonder garantstelling? Bij mijn weten mag dan diegenen die dit hebben gekregen bij terugkeer in Indonesie bij wijze van spreken de volgende dag weer Nederland in. Dus, hoeft niet 3 maanden te wachten wachten alvorens Nederland weer te mogen bezoeken,pierre
User
spacer line
 


Op 17-11-2016 08:58 schreef KotaRadja:

[quote verwijderd]


Geldt dit ook voor diegenen die een multiple entry vakantie visum hebben gekregen zonder garantstelling? Bij mijn weten mag dan diegenen die dit hebben gekregen bij terugkeer in Indonesie bij wijze van spreken de volgende dag weer Nederland in. Dus, hoeft niet 3 maanden te wachten wachten alvorens Nederland weer te mogen bezoeken,


Nee, dat mag niet... met of zonder logies en garant stelling blijft het 3 maanden en daarna 3 maanden uit Nederland verblijven.. en dat heeft niets te maken of diegene terug is in Indonesie of in welk ander land dan ook.... het is en blijft 3 maanden tussen de bezoeken in zitten.KotaRadja
User
User icon of KotaRadja
spacer line
 


What is the difference between a single-entry and a multiple-entry Schengen visa?

Single-entry visa allows its holder to enter a Schengen Area only once for the certain period of time. Once you leave the Schengen Area you entered the visa validity expires, even if the time period allowed to stay in the Schengen Area is not over yet, while Multiple-entry visa allows its holder to go in and out of the Schengen Area as pleased.

http://www.schengenvisainfo.co(...)tions-schengen-visa/


Dan heb ik het verkeerd begrepen of is deze info incompleet.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.95,495,437 topic views - 242,161 posts - 13,761 topics - 35,539 members - last post @ 02-12-2021 12:24 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

156,194,873 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com