indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 

Gisteren reed ik via Rotterdam naar huis en hoorde op het nieuws dat dit affaire gebeurd was en was zeer benieuwd hoe kan je een mens in een koffer krijgen tenslotte je weet maar nooit.

http://nos.nl/artikel/686272-vrouw-stopt-dode-moeder-in-taxi-bali.html
De politie op Bali heeft de dochter aangehouden van een dode vrouw die gisteren in een taxi werd gevonden. De dochter (19) wordt samen met haar vriend (21) verdacht van moord op de 62-jarige vrouw.

Het stel had gisteren een koffer achter in een taxi gelegd en vertelde de chauffeur dat ze nog moesten uitchecken in het hotel. Toen ze na twee uur nog niet terug waren, keek de chauffeur in de kofferbak en zag hij bloed op de koffer zitten.

Op een politiebureau op Bali werd vastgesteld dat er een dode Amerikaanse vrouw in de koffer lag. Uit een eerste onderzoek bleek dat ze met een stomp voorwerp op haar hoofd was geslagen. Verder had ze gebroken vingers en blauwe plekken op haar arm.


Terwijl het al gisteren was gebeurd kon ik het vanmorgen nergens vinden op Internet
Wat een drama en wat een belachelijk gebeuren van die jongeren die dit in hun harssens hebben om dit te doen............... Emoticon: Angry Emoticon: Angry

En dan denk ik aan die vreemde uitingen van die Steffen
Primitief en low budget een half jaar op Bali verblijven » 1 2 pagina's op lever.
Er zijn rare snoeshanen tegenwoordig, die niet sporen meer en doen wat hun eigen emoties oplever....... Emoticon: Stupid Emoticon: Frustrated ..

Zag net een reportage op ALjazeera een blanke Amerikaanse moeder met een dochter van een halfbloed afkomst met een Balinese Jongeman...... Emoticon: So funny

Foto NOSVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Tja, ik weet niet wat de reden (oorzaak?) is van deze moord natuurlijk, maar er zijn er legio te bedenken. Helaas is het verschil tussen arm en rijk danig groot dat er voldoende mensen zijn die een poging willen waren 'rijk' te worden, ook als dit moord betekent, want zelf hebben ze niets te verliezen,.


Ho Lee Fuk

Lieve
User
User icon of Lieve
spacer line
 


Zieleffe wrote: Zag net een reportage op ALjazeera een blanke Amerikaanse moeder met een dochter van een halfbloed afkomst met een Balinese Jongeman......


Ik neem aan dat het ging over een kortstondige affaire en geen langdurige relatie? Daar staat Bali natuurlijk wel om bekend, de jongens die met buitenlandse (vnl. Japanse, Koreaanse, Singaporese, ...) dames optrekken.

Maar zo'n fenomeen als Kuta cowboys vindt men overal wel in de wereld. In Hawaï, Turkije, Mexico, Spanje en Italië zijn er genoeg plaatsen waar eenzame dames uit andere landen een tijdelijke partner vinden.

En waarom niet? Als mannen dit mogen en zij hebben daar behoefte aan....natuurlijk betekent zwangerschap onveilig vrijen en dat is altijd wel heel onverstandig.


Mulutmu harimaumu - A man is good for nothing until he is educated

spacer line  

De (middelbare)Europese dames gaan zefs naar donker Afrika..

Pas maar op dat ze geen Ebola krijgen.
https://www.youtube.com/watch?v=_LBmUwi6mEo

Geen arisan club verhaal meer .


bisa dicek of makemyday .

spacer line  

Volgens mij is de jongeman in kwestie helemaal geen "kuta cowboy" maar een Amerikaan. Hij heet Tommy Schaeffer, niet echt een Balinese naam.

BTW: de kuta cowboys hebben behoorlijke concurrentie gekregen van "import" cowboys uit het Westen. Schijnt dat deze westerse cowboys over beter / groter gereedschap beschikken dan de locale cowboys, en de dames op Bali die een klusje willen laten uitvoeren schijnen daar met name in geinteresseerd te zijn.


If you have nothing to loose, you can risk everything

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 16-08-2014 02:12 Amed East Bali wrote: BTW: de kuta cowboys hebben behoorlijke concurrentie gekregen van "import" cowboys uit het Westen. Schijnt dat deze westerse cowboys over beter / groter gereedschap beschikken dan de locale cowboys, en de dames op Bali die een klusje willen laten uitvoeren schijnen daar met name in geinteresseerd te zijn.
Klopt AEB, dat is al jaren aan de gang. Met name ex-pat vrouwen die al langer op Bali verblijven en een mislukte relatie met een Balinees achter de rug hebben (dikwijls met achterlating van een kind) hebben doorgaans een antipathie ontwikkeld tegen de Balinezen vanwege hun negatieve ervaring en gaan vervolgens naarstig op zoek naar bronstige westerlingen die op Bali verblijven. Zo had ik jaren geleden contact met een Amerikaan die in het geheel niet was gecharmeerd van Aziatische dames maar sexueel gezien de tijd van zijn leven had op Bali waar hij meer dan voldoende aan zijn trekken kwam met de aldaar verblijvende bule -dames.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.82,312,829 topic views - 239,283 posts - 13,720 topics - 31,141 members - last post @ 26-05-2020 23:38 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

134,177,343 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com