indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

eveline
User
spacer line
 

Ik kan er in mee met je visie, Pierre.
Alleen Roemer is de enige die niet voor de Bilderberg heeft getekent. de Rest zijn allemaal mee gegaan. En De koningin zat al lang in bankwezen, dat was dan ook niet zo moeilijk om haar erin te krijgen. en de voormalige koningin is de grootste aandeel houder van Shell....
Zo gaat het maar door...... Een hele lange lijst.

Maar Rutte heeft nog keuze.... Welke keuze gaat hij maken? Hij is intelligent maar kan dit verkeerd gebruiken. De keuze die hij maakt is extreem belangrijk, niet alleen voor hem zelf maar ook voor ons allen. Uiteindelijk betaald hij zelf de prijs.
hij zoekt nu macht door zich aan te sluiten bij volgens hem iemand die hem er van overtuigd heeft dat hij de absolute macht heeft.
nu leeft hij in de schaduw van die macht en gaat ten onder met die macht.
Zo zie ik het Emoticon: Wink .

Uiteindelijk gaat het dus om wereldmacht en controle over alles.
En dat noemen ze dan een beschaving.

Ah over een paar maanden zien we denk ik over het gevolgd van dit alles......

Erg triest voor de slachtoffers en nabestaanden dit te moeten mee maken en te moeten zien allemaal.


Choose to be optimistic, it feels better. If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito!

Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Ik zag je reply eveline, maar zoals elsbeth al vaststelde, debunked.

Een staaltje Russische propaganda die het wellicht goed doet bij Putin aanhangers, en dan hebben de nieuwswaarde en feiten wel gehad.

Rutte heeft een keuze? Rutte heeft geen keuze meer en is passagier geworden van de beslissingen die nu worden genomen door het misbaksel wat Brussel heet. Hij heeft zijn kans verspeelt. Triest. Resulaat is dat we nu 2e kamerleden hebben die debateren over sancties tegen Rusland of niet. Dit politiek geteisem moet in zijn geheel het gebied in worden gestuurd om naar slachtoffers te zoeken. Dan hebben de heren en dames tenminste weer een idee waar het om gaat. En dan wel onbewapend natuurlijk, Hennis voorop samen met Rutte. Want dat wilde ze anderen ook graag aan doen.

Rutte heeft wat mij betreft maar 1 belangrijk ding te doen en dat is een volksraadpleging, bindend over het wel of geen Europa. En een einde aan Brussel. Om vervolgens na het referendum op te stappen. Want het is wel pijnlijk duidelijk geworden ondertussen wat de toegevoegde waarde is van Europa voor Nederland.

Putin heeft zijn zin gekregen, hij is een paar stapjes verwijderd van de volgende annexatie, na de Krim nu Donetsk. en niemand die daar ook maar iets aan doet.
Where there is a will there will be relatives.

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Was de crash van de MH 17 een begin van? Allemaal wel heel erg griezelig.
http://www.nu.nl/buitenland/38(...)anwege-dreiging.html

En hadden we hier al rekening mee gehouden?
http://www.nu.nl/economie/3845(...)jk-dicht-europa.htmlNeed information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

RPeetoom
User
spacer line
 


On 05-08-2014 15:07 Anne Mieke wrote:
Was de crash van de MH 17 een begin van? Allemaal wel heel erg griezelig.
http://www.nu.nl/buitenland/38(...)anwege-dreiging.html

En hadden we hier al rekening mee gehouden?
http://www.nu.nl/economie/3845(...)jk-dicht-europa.html


Ik zal het met Patrick eens hebben over een site blokkade bij jullie voor nu.nl.elsbeth
User
spacer line
 

Ach Patrick, hoe is het nu met hem?Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Off topic Volgens mij RPeetoom zit er een schroefje los.

On Topic

Rusland onder Putin is op weg naar een tijdperk van voor het ijzeren gordijn. De gevolgen van zijn dictatorschap zijn duidelijk. Wat overigens nog eens fijntjes aangeeft waar het westen volledig fout gaat bij de reaktie op deze man. Putin is een KGB'er. Dat zou op zijn minst helder moeten maken dat het nog een politicus is, nog een diplomaat. Putin is in het afgelopen decennia bezig geweest de grondwet in Rusland dusdanig te hervormen dat zijn macht nog jaren zal blijven. Onderdrukking van zijn bevolking, opsluiting enz is slechts 1 uiting hiervan. Het andere is annexatie, Georgie, nu de Krim en rebellen uit notabene Moskou in Donetsk. Het neerhalen van MH17 is een rechtsstreeks gevolg van zijn handelen. Misbruik van Veto in de VN? Vraag het de Syriers. Massamoord en genocide kan gewoon dagelijks plaats hebben dankzij Putin.

Nu we bovenstaande hebben vastgesteld zou je tot de conclusie kunnen komen dat politiek en diplomatie niet de juiste middelen zijn te reageren. Het enige middel zonder een oorlog te willen is isolatie van Putin. Het is uiteindelijk de keuze van het Russische volk of ze Putin wil. Het enige juiste is consequent met sancties Rusland verder isoleren.

De gevolgen daarvan komen rechtstreeks bij de burger. Die dan al dan niet met geweld dictator Putin verwijdert. Het isoleren zou in de VN tot gevolg moeten hebben dat Rusland ofwel uit de VN gezet wordt, ofwel de zetel als waarnemend is zonder stem.

Immers een dictator in de VN is weinig wenselijk, nog houdbaar. De gevolgen van handelen zijn in de wereld vreselijk en gruwelijk zichtbaar. Alleen al vanuit menselijk oogpunt onacceptabel.

Het bovenstaande in gedachte is de redenatie dat Rutte 2 dingen had MOETEN doen.
Zeker stellen dat er een beveiliging op de rampplek aanwezig is, in militaire zin die ten doel heeft slachtoffers te verwijderen en de site zeker te stellen. Putin en zijn rebellen in dat geval waren voor het oog van de wereld monddood gemaakt. Tenslotte is hun inbreng wel duidelijk en zit geen van deze partijen op meer ellende te wachten. En had een missie zeker geslaagd kunnen zijn.

De getoonde lafheid van zowel Rutte als Timmermans creŰerde een onmenselijk schouwspel.

Bedenk goed dat dit soort lieden alleen indruk maken door kordaat en krachtig optreden.
Hierin is schromelijk gefaald, de tranentrekker van Timmermans in de VN verbleekte bij het karremansje wat werd gedaan door Rutte. Smerig, vies tegelijkertijd.

Over de ruggen van de slachtoffers.

Ik mag hopen dat de dood van de slachtoffers niet voor niets is geweest. En trieste figuren als Rutte en onze zittende politici eindelijk begrijpen wat Putin nu werkelijk is. En daar op EINDELIJK een gepaste maatregelen nemen.

My 2 pence.


Where there is a will there will be relatives.

zieleffe
User
spacer line
 

Ik ga met je helemaal mee.
Wat het allerergste is dat er landen zijn die dit gaan kopiŰren.

Die pief van een Prabowo zal zeker dit ook aangrijpen, voor een heel lange tijd de macht te pakken en weg is de democratie.
De tijd terug zetten is een gevolg van religie gerelateerde elementen.


Bij Poetin is dat orthodoxe religie elementen en bij andere landen is dat de meestal Islam element die geen democratie dulden.

Alleen dictators hebben daar de overmacht een soort clean dat de macht niet wil afstaan aan de politiek of de politieke elite..
Daar zal nog heel wat gevechten uit voort komen en men zal niet moeten denken dat deze eeuw niet zonder oorlogen zal plaats vinden..... Emoticon: Angry Emoticon: Angry
Terug naar het ongeluk, ook met een reden, dat men de vluchten over SiberiŰ niet meer mogen, dus reken er op de de tickets duurder worden, bij lange afstanden... Emoticon: Sadley Emoticon: Shut up!
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

eveline
User
spacer line
 

Ik ga er niet in mee Emoticon: Wink

Over dictators gesproken, ik vind Amerika de grootste dictator Aller tijden.
De dreiging niet over SiberiŰ mogen vliegen voor Europese vluchtenmaatschappij is als tegen reactie op de sancties die Europa en Amerika op Rusland hebben gelegd.
Tja..dat zou ik ook doen als iemand een sanctie bij me oplegd.
Je ziet nu van beiden kanten zgn militairen aan het oefenen.
De hele zwarte zee ligt vol met oorlogsboten, zowel van Amerika als van navo nato .
allemaal zogenaamd aan het oefenen.
Polen moet nu 30.duizend soldaten krijgen voor bescherming.
vreemd vind ik het wel, in Eindhoven worden dagelijks meer dan 100duizen kg vervoersvoertuigen, vrachtauto's, militairen voertuig, 6 ziekenwagen etc.etc. naar Oekra´ne vervoerd. Ik hoorde gisteren op tv dat ze dit al meer dan 50 vluchten hebben gedaan en dat er nog veel meer vluchten te gaan zijn. Op de vraag vd journalist of het om militairen acties gaat werd zoals gewoonlijk ontkent. Het lijkt wel of ze daar nu van binnenuit iets aan het opbouwen zijn.
Het zou me eigenlijk ook niet verbazen als alles gewoon gepland was.
Amerika wil Ukraine en Nederland helpt een handje.
Rusland zal al die vliegtuigen ook wel opgemerkt hebben en is zijn troepenmacht nu aan het verplaatsen naar de grens met Ukraine.
zou wel heel erg triest zijn als ze dat vliegtuig gewoon geofferd blijken te hebben om zo een reden te vinden om midden tussen de separatisten hun gang te kunnen gaan.
krijgen we zo een derde wereld oorlog en is Nederland er mee begonnen. want die hebben de leiding.


Kortom, volgens mij is wereldoorlog 3 allang in de maak en is men daar al tijden bewust mee bezig.
Ze hadden alleen maar een incident nodig om het te kunnen laten escaleren.
Daarnaast vind ik dat het hele tragische ongeluk uitgebuit is door Timmerfrans en Trutte voor PR- stunt
Maar aan de andere kant zijn ze zo daadkrachtig (hoe dom) om sancties tegen Rusland te ondernemen. Waarop Poetin meteen terugsloeg.Choose to be optimistic, it feels better. If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito!

zieleffe
User
spacer line
 

Ja je kan er zo veel meningen er op los laten en velen zullen er een complottheorie er op na houden.
Wel Amerika om daar eens eerst mee te beginnen is een land waar ze na´ef zijn en een eervol volkje is, die alles in de contrast van religie het in kadert.
Hun vermogen is dat ze alles zich kunnen permitteren en daardoor in de wereld ook het voortouw moeten nemen.
Daar van is met deze president een andere richting in gegaan ze nemen niets meer voor aan te staan en het moet nu van Europa komen.
Europa zal een belangrijke partner voor Amerika zijn, en zoals je al schreef dat is al jaren aan de gang.
Wij worden er ook in meegesleept mee te doen met niet alleen de Nato maar Europa als belangrijkste handelspartij die zijn wereld overal wil be´nvloeden waardoor hun afzet gebied ook belangrijker word.
Maar ze vergissen zich ook in want China is voor hen dan ook de grootste markt organisatie die zelfs nu in Afrika een belangrijke weg weten te vinden.
Waardoor Amerika zich genoodzaakt ziet om nu ook Afrika te be´nvloeden met als Obama als middel punt, door zijn afkomst een beetje roots te hebben in Afrika.
Hoe je het went of keert wat er ook gebeurd wat zal gebeuren zullen wij geen invloed meer op kunnen oefenen, daarmee geef u Timmermans en Rutte te veel eer toe.
Ze zijn ook maar pionnetjes in dat geheel worden ze gebruikt als marionnettes..... Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool


Nu dat vliegtuig dat nog steeds vermist is krijg een Ned maatschappij een opdracht om er naar te gaan zoeken.
Wat ik nog steeds niet begrijp is dat er geen brokstukken zijn gevonden.
Als het dan dat zo is, dan zijn ze zachtjes geland op zee en zijn toen naar de bodem gezakt anders kan het volgens mij niet.................... Emoticon: Sadley Emoticon:Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Lieve
User
User icon of Lieve
spacer line
 


On 06-08-2014 11:49 zieleffe wrote:
Die pief van een Prabowo zal zeker dit ook aangrijpen, voor een heel lange tijd de macht te pakken en weg is de democratie.
De tijd terug zetten is een gevolg van religie gerelateerde elementen.

Bij Poetin is dat orthodoxe religie elementen en bij andere landen is dat de meestal Islam element die geen democratie dulden.

Alleen dictators hebben daar de overmacht een soort clean dat de macht niet wil afstaan aan de politiek of de politieke elite..


Ik denk eigenlijk dat dictators er juist alle baat bij hebben zich seculair op te stellen. Men kan religies niet vertrouwen daar die de eigen god en geboden boven de regering zouden kunnen plaatsen. Een Poetin is zeker minder religieus dan de Oekra´ense bevolking.

Als we kijken naar andere dictators uit de geschiedenis zoals Hitler, Pol Pot, Stalin, Mao, Kagame, Mugabe, Suharto en zelfs een Saddam Hoessein, zien we altijd totalitaire regimes met een seculiere inslag. (Akkoord, soms is er een religieus sausje.) Ook komt dit omdat ze het leger nodig hebben om hun macht te bestendigen. En de top wil niet graag de macht delen met religieuze leiders en zien deze als gevaarlijke concurrenten.

Zie maar naar de rol van de Paus tijdens de Middeleeuwen; die was eigenlijk niet zozeer een geestelijk maar meer een politiek leider. Eigenlijk hetzelfde met de ayatollah's in Iran. En ze hebben ÚÚn groot voordeel; ze kunnen de tegenstanders verketteren.

Vergeet ook niet dat Soenitische Moslims veel minder van hooggeplaatste geestelijke leiders afhankelijk zijn dan de Sjiitische Moslims. En de Soennieten vormen wereldwijd de meerderheid met bijna 90%. Ook in IndonesiŰ. Democratie is voor het merendeel van de Islam wereld geen gevaar. Sheiks, emirs en sultans hebben evenveel met Islam te maken als koningen met Christendom. En voor hen is democratie vaak wel een gevaar.

Prabowo is veel minder godsdienstig dan u zou denken...


Mulutmu harimaumu - A man is good for nothing until he is educated

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 06-08-2014 16:42 Lieve wrote:

[quote removed]Prabowo is veel minder godsdienstig dan u zou denken...


Daar denkt deze hoog opgeleide dame anders over Lieve Emoticon: Wink
Ze roemt Prabowo om zijn enorme visie en durft hem zelfs de re´ncarnatie van Allah te noemen Emoticon: Blush

Ze heeft wel inmiddels toegegeven dat het een slip van de lidah was Emoticon: Laugh out loud

http://indonesiasatu.kompas.co(...).gerindra.minta.maafLieve
User
User icon of Lieve
spacer line
 

Het arme kind. Behalve het feit dat ze naar de hel gaat in elke godsdienst, kan ze hier ook nog eens van godslastering beschuldigd worden.

MaleisiŰ heeft trouwens een hele mooie ingetogen reclame uitgebracht. Ik zag het al een aantal maal op tv; donkere kleuren, zachtere muziek, maar wel herkenbaar door de Malaysia Truly Asia tune. En op het einde uit men het medeleven met slachtoffers en familieleden.

Maar wat was nu die net vermeden botsing recentelijk met dat Malaysia Airlines toestel op de landingsbaan? Als u echt horror stories wilt lezen, kijk dan eens hier: http://www.luchtvaartnieuws.nl/home
Niet aan te raden als u binnenkort zelf op het vliegtuig stapt.


Mulutmu harimaumu - A man is good for nothing until he is educated

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 07-08-2014 11:37 Lieve wrote:
Het arme kind. Behalve het feit dat ze naar de hel gaat in elke godsdienst, kan ze hier ook nog eens van godslastering beschuldigd worden.


Dat mens zal spijt als haren op haar hoofd hebben Lieve, Godslastering kwam ook in mij op toen ik het enkele dagen geleden las.
Ze heeft het ook als een raket gecorrigeerd, maar het geeft wel aan dat er een heleboel mensen met een goede opleiding zich willoos mee laten sleuren in de modderstroom van Prabowo.
Dat verbaast mij wel, maar dat zal de kracht van indoctrinatie en politieke achtergrond zijn Emoticon: Blush
oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Er is weer nieuws.

Onderzoek wijst uit dat het een Russische BUK was.
En wie in Rusland was op de hoogte was.. De installatie komt bewezen uit Rusland.

En terug is gegaan de grens over.

Rusland ontkent. Maarja, Putin zal nooit mee werken.
In Syrie bombardeert deze zwans burgers uitnaam van Assad. Bezet een deel van de Oekraine en de hele Krim, en stuurt gedoopte sporters en masse naar Internationale Spelen.

Ik geloof dat we wel klaar zijn met Rusland en Putin.


It's only kinky the first time.

_Jarno_
User
User icon of _Jarno_
spacer line
 

Mooi dat er wat antwoorden zijn gekomen, ik betwijfel het echter dat er actie zal volgen.


Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Tja,

Ze zijn zover dat ze bij de poppetjes zijn aangekomen.
Dat schijnt de volgende stap te zijn. En dan natuurlijk, degene die op de knop heeft gedrukt, maar ook.......................wie heeft de druk op de knop geauthoriseerd?

Niet onbelangrijk, want waar nu nog niet is op ingegaan?
Sinds een eerder ongeluk met deze wapens is er een systeem ingebouwd dat.....................................Burgerluchtvaart idenficeert. Dus willens en wetens een burger toestel uit de lucht is gehaald. Ik wacht rustig tot dit gegeven boventafel komt.


It's only kinky the first time.

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 Oyibo, het mannetje die de opdracht heeft gegeven en het mannetje die op de knop van

BUK-raket had ingedrukt ....die zijn beiden allang door Putin vermoord. Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!

Hij kan niet tegen beschuldigingen.....en zij kunnen niets meer zeggen, toch??

Zo gaat het bij Putin en zijn KGB-mannen.....stilletjes mensen vermoorden of ze hebben

een "ongeluk "gekregen......opgeruimd staat netjes zou Putin zeggen, toch? Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angryoyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Die kans is erg groot ja.

Sowieso ligt hier de dader op het kerhof. Uiteindelijke verantwoordelijke hier is natuurlijk Putin. Er zit een moment aan te komen dat deze man ook een "ongelukje" krijgt.

Kwestie van tijd.


It's only kinky the first time.

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


Dat is te hopen ......maar wie zou het durven?? Ook een kogel door het hoofd

van Assad te schieten ??? Opgeruimd staat netjes voor deze moordenaars.... Emoticon: Angry Emoticon: Eerie


Ghadaffi en Sadam Hoessein zijn opgeruimd....dat was een domme fout van Engeland en

Amerika geweest.....hebben nu een land met chaos achter gelaten, maar helpen hˇ maar...

stelletjes debielen zijn deze regeringen... Emoticon: Angry Emoticon: Angryoyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Emoticon: Laugh out loud Koenders, heeft de Russische Ambassadeur ontboden. Koenders doet een Timmerfransje. Hij had op zijn vingers af kunnen tellen wat de gevolgen hiervan zijn.

We hebben echt volslagen debielen in de politiek. Blijven proberen zijn democratische gedachten los te laten op een dictator. Emoticon: Stupid Hoe onnozel kun je zijn Emoticon: Confused Putin en zijn vriendjes zullen nooit toegeven. Ze reageren alleen als je ze pijn doet. Dus Koenders, begin ze eerst maar eens met flink pijn te doen.

JIT stelt de bewijzen te nu toe volledig zijn. Tja, begin dan maar eens met sancties. Keiharde dan maar. GVolledige goederen blokkade , opheffen van vrij verkeer van personen. Luchtruim dicht voor Russisch verkeer. Russen het land uit. Kijk Koenders dat is aanpakken. Geen woorden maar daden. Dat is wat die Russische Ambassadeur in zijn oren geramd moet worden. Alvorens je dit doet? Zorg je natuurlijk dat de Nederlandse Ambassade personeel een "weekendje weg is"

Al het andere? futlie en verspilde tijd.
It's only kinky the first time.

marcel70
User
spacer line
 


On 01-10-2016 08:56 oyibo wrote:
Emoticon: Laugh out loud Koenders, heeft de Russische Ambassadeur ontboden. Koenders doet een Timmerfransje. Hij had op zijn vingers af kunnen tellen wat de gevolgen hiervan zijn.

We hebben echt volslagen debielen in de politiek. Blijven proberen zijn democratische gedachten los te laten op een dictator. Emoticon: Stupid Hoe onnozel kun je zijn Emoticon: Confused Putin en zijn vriendjes zullen nooit toegeven. Ze reageren alleen als je ze pijn doet. Dus Koenders, begin ze eerst maar eens met flink pijn te doen.

JIT stelt de bewijzen te nu toe volledig zijn. Tja, begin dan maar eens met sancties. Keiharde dan maar. GVolledige goederen blokkade , opheffen van vrij verkeer van personen. Luchtruim dicht voor Russisch verkeer. Russen het land uit. Kijk Koenders dat is aanpakken. Geen woorden maar daden. Dat is wat die Russische Ambassadeur in zijn oren geramd moet worden. Alvorens je dit doet? Zorg je natuurlijk dat de Nederlandse Ambassade personeel een "weekendje weg is"

Al het andere? futlie en verspilde tijd.Of de verblijfsvergunning van Putin dochter intrekken??
Woont ze nog in Nederland trouwens???
Becik ketitik olo Ketoro

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


Helaas Oyibo, hebben we te maken een softe regering, angsthazen en lopen met hun

staart tussen hun benen rond......hoe zo ballen??? Ze zijn allemaal gecastreerd toch?

Niemand heeft het lef om zijn vuist op te steken naar Putin en ook de rest van

Europa niet, hoezo verenigd Navo/ Nato landen Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Durven alleen met

waterpistooltjes op Rusland te schieten Emoticon: Wink Emoticon: Wink .... Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid

Tja......dan komt je tˇch weer op Amerika uit die zijn hand er niet voor omdraait Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!
oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Een niet te onderschatten bericht uit Australie wat betreft de daders, en de verwachting name and shame day zo rond het einde van het jaar.

Nou ligt Putin niet wakker van van Nederland, Rutte, of Koenders. Met de laatste 2 veegt hij zijn Russische kont af. Wie het nieuws een beetje gevolgd heeft de laatste jaren weet dat dit opzich weinig zeggende bericht voor Putin wel iets betekent. Er is hier een signaal afgegeven aan de Russische dictator.

Kembang, wat de Amerikanen doen is Putin een aai over zijn bol geven. Die zitten niet te wachten op een confrontatie met Putin. Wil de Navo echt doorpakken dan kunnen ze dat met 2 vingers in de neus. In militair opzicht zijn de Russen een dwerg, ook in economie.

Wat de Jenken niet willen zijn de gevolgen van een ontzet Rusland. Pas dan is de puinhoop compleet. Mooi achter het hek van Putin laten zitten. Emoticon: Laugh out loud


It's only kinky the first time.

marcel70
User
spacer line
 

Hoor net dat Rutte het raport van MH 370 geheim wil houden?
Klopt dat???


Becik ketitik olo Ketoro


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,810,192 topic views - 242,062 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 24-10-2021 22:04 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,612,261 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com