indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

RPeetoom
User
spacer line
 


On 28-07-2014 20:32 elsbeth wrote:
Wat vond jij er zelf van? Vond je het een goede toespraak, had je er bedenkingen bij? Zo ja, wat voor bedenkingen?

Steengoed, desondanks vind ik hem nog steeds een ijdele egotripper.elsbeth
User
spacer line
 

Is dat relevant voor zijn daden? Vind je alleen zijn speech steengoed, of vind je zijn handelen goed? Staat zijn (in jouw ogen) egotripperij een goede aanpak in de weg?elsbeth
User
spacer line
 

AM, met het "gepraat erover" bedoel ik niet zozeer dat je je emoties toont of elkaar vragen stelt.
Ik bedoel er de grootspraak mee waarmee sommigen hier de indruk wekken dat zij "dit varkentje wel beter hadden weten te wassen".
Ik sta wat vertrouwen betreft aan jouw kant.zieleffe
User
spacer line
 

Heel goede analisis tegengekomen, dat er onzichtbare krachten zijn, waarin je de waarheid en de werkelijkheid zelf niet goed kan beoordelen en ja dan ben je afhankelijk van de gegevens die op internet geplaatst worden.
Verborgen agenda's noem maar op, geruchten en alles wat je tegen kom, is het niet mogelijk om de juiste toedracht te gaan uiten, juist omdat er zoveel verborgen blijft waar wij niet kunnen inkijken.
Wel kan je het politiek volgen en je afvragen waarom ze dat doen , b.v. Amerika blijft die mensen steunen om Asat van Syrië weg te krijgen, met allerlei middelen als wapens.
Hebben ze nog niet goed geleerd van Irak waar nu mensen moeten vluchten omdat daar een stelletje gekken de macht proberen over te nemen.
Noem het gebied in het gehele midden Oosten, het is er een puinhoop en het word er niet beter op.

Maar toch het gebeuren van die vliegtuig ramp, blijft een onderdeel van je leven meedragen, en bij mij doet er niets aan af,hoe het allemaal gaat nu, maar hoe emotioneel je er van word.
Dat merkte ik weer bij Knevel & de Brink dat ze het daar over hadden met nabestaande.
Zo iets gaat heel lang duren, voordat je dat uit je hersenen weg is, blijft je gevoelens bezig houden. Emoticon: Sadley Emoticon: EerieVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Ik wil wel reageren elsbeth.

Ik volg geen enkele politieke carriere, ook niet die van Timmermans. Ik zie wel in het nieuws wat politici doen. Van daadkracht zie ik erg weinig. Zowel inlands gericht als naar het buitenland. Zie deze uitspraak van Rutte in het NOS Journaal;

" We zijn met elkaar in kontakt om te praten over de verschillende gesprekken die we voeren, ook met de Russen"

Als ik dat zie elsbeth, valt me de broek op de enkels. Is dat nou verantwoording? Daadkracht? Leiderschap? Het staat onomstotelijk vast dat het toestel uit de lucht is geschoten met een raket. Rebellen worden ook nu nog voorzien wapens, en zware wapens. De zelf uitgeroepen president is een inwoner van Moskou, en Russisch staatsburger. Eerder onderschepte communicatie maakte pijnlijk duidelijk dat de rebellen degene waren die de raket afgeschoten hebben. De Russische ambassadeur in de VN noemde het een "ongeluk" Kortom, elke theorie dat iemand anders dan de rebellen het toestel uit de lucht hebben geschoten? Lariekoek.

Ook Nederlandse defensie specialisten weten heel erg goed dat een dergelijke raket niet lukraak afgeschoten kan worden. Dan heeft iemand bewust de beveiliging van het systeem buitenwerking gezet. Want deze systemen waarschuwen vooraf dat het doel een passagiers vliegtuig is.

Met deze wetenschap, en het feit dat de wapens geleverd zijn door dezelfde Putin. Waarom zou je deze man in Godsnaam nog bellen met een vraag? Hier had Rutte 2 telefoontjes moeten plegen, allereerst met de Navo bevelhebber, en de Oekrainse president, met als doel, stuur militairen om een beveiligde site te maken. Na akkoord geef je en Putin en de rebellen een signaal met dezelfde boodschap.

Dit hoeft geen dagen te duren. Rutte kiest er voor wat ik noem, een Karremansje te doen. Ziek en walgelijk tegelijkertijd, en dit over de ruggen van de nabestaanden. die echt wel de beelden hebben gezien van lijken pikkerij enz enz enz.

Rutte heeft hier een verantwoording, even zo Timmermans. die een prachtige tranentrekker bracht. Je hebt geen 1000den manschappen nodig een gebied van dit formaat te beveiligingen. Rutte doet overigens nog iets ergers, hij stuurde ongewapende militairen, want ook de Marechaussee zijn militair. Wil Rutte graag een een mini Screbrenica?

Ik zie het geheel als een gruwelijk toneel. Ontzielde lichamen en dan de hierboven genoemde uitspraak van Rutte? Zum Kotsen.
Where there is a will there will be relatives.

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Nog steeds niets meer dan wat marechausse zonder wapens die niet op de rampplek mogen of kunnen komen. in en in triest.


Ho Lee Fuk

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Iedereen doet wel eens in een emotionele bui uitspraken die kant nog wal slaan, ik schreef op een bepaald moment ook, snotverdorrie ga er in met het leger en haal de slachtoffers daar vandaan, maar zo werkt het niet.
Het verhaal van Eveline vind ik erg eenzijdig al hoe wel er ook een berg waarheid in zit.

De mening van Anorak is voor mij te simpel en met te veel speculaties.
Hier had Rutte 2 telefoontjes moeten plegen, allereerst met de Navo bevelhebber, en de Oekrainse president, met als doel, stuur militairen om een beveiligde site te maken. Na akkoord geef je en Putin en de rebellen een signaal met dezelfde boodschap.
Dit is een oorlog ontketenen, daar zit niemand op te wachten.

Wat de opmerking over Karremans betreft, ik denk dat de defensie specialisten daar les uit hebben getrokken, de Navo en de VN lieten Dutchbat in de kou staan, er is gesmeekt om luchtsteun om zich tegen Mladic te kunnen verweren dat werd doodeenvoudig door de Franse opperbevelhebber Janvier geweigerd.
We zitten helemaal niet op nog zo'n debacle te wachten, de 300 slachtoffers die nu zijn gevallen is al een tragedie.

We kunnen speculeren wat we willen, de eerste prioriteit is het bergen van de slachtoffers.
Rusland blijft wapens leveren, Oekraïne tracht munt uit de situatie te slaan en blijft tegen alle afspraken in oorlog voeren in dat gebied en spelen daarmee de bandieten in hun kaart, die zien liever geen vreemdelingen op de plek waar het vliegtuig is neergekomen.
De enige manier om nog meer slachtoffers te vermijden is diplomatie en economische sancties tegen Rusland maar ook Oekraïne die houden zich niet aan de afspraken, hoe triest dat dit ook is.

Elke dag zit ik mij weer te verbijten als ik zie dat het de mensen onmogelijk wordt gemaakt naar slachtoffers te zoeken, maar buiten sancties en diplomatieke druk zie ik ook geen oplossing.
Rutte is zeker niet mijn favoriete minister president, maar om hem nu te verwijten dat daar nog slachtoffers liggen gaat mij te ver.
We mogen niet vergeten dat zijn handen gebonden zijn, in Rusland, Oekraïne en Amerika ligt er echt geen één wakker dat Rutte de slachtoffers daar weg wil halen, die hebben andere belangen.

Zelfs binnen de EU laten ze Rutte lullen, Frau Merkel haalt 40 % van het importgas uit Rusland, vergaande sancties? An me hoela denk ze.

zieleffe
User
spacer line
 


Kroatië tracht munt uit de situatie te slaan

Je bedoeld Oekraïne dat soms geschreven word als ukraine.je kan je vergissen, met al die namen.
Dat een mooi land kan zijn dit plaatje heb ik bij Oekraïne gevonden... Emoticon:
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

elsbeth
User
spacer line
 

Sorry, Kroatië? Ik weet dat jij veel meer van het nieuws weet dan ik, maar nu dacht ik even dat het wel heel erg gesteld met mij was. Ik neem toch aan dat je Oekraïne bedoelt??Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ja sorry ik heb het inmiddels verbeterd, slip van de pen Emoticon: Laugh out loudelsbeth
User
spacer line
 

Ziel was me net voor.
Ja Malam, natuurlijk doe je in je emotie uitspraken. Jij kunt je dat veroorloven, ik ook, maar de mensen die moeten onderhandelen niet. Daarom vind ik het goed dat er juist niet onmiddellijk gereageerd wordt op de roep van het publiek. Zeker met dit soort landen vergt dat volgens mij diplomatie op het hoogste niveau. Rutte die eventjes twee belletjes moet doen, zoals jij suggereert Anorak, daar geloof ik helemaal niet in. In theorie klinkt dat als de oplossing, in praktijk breng je met dit soort "kordaat optreden" de partijen alleen maar verder uit elkaar.
Wat inderdaad is vast komen te staan, is dat het een raketinslag was. Heel veel is verder gewoon speculatie. Je moet daar ontzettende voorzichtig mee zijn, juist omdat je weet dat de media niet altijd een feitelijke, maar soms manipulerende rol spelen.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Het is soms om moedeloos van te worden, ik las net weer een bericht dat Rutte vanochtend contact heeft gehad met Oekraïense president Petro Porosjenko en met klem heeft gevraagd de strijd rond de rampplek te staken.

Dan kan je zeggen slap en zinloos, maar welke alternatieven zijn er?
Wat kan je doen als zo'n zak met gras herhaaldelijk zegt er alles aan te doen en vervolgens zijn troepen er op afstuurt Emoticon: Angry

Ik neem zonder meer aan dat Rutte achter de schermen de EU tracht te bewegen een eensgezind besluit te nemen t.a.v. van de Oekraïne, maar dat gaat niet lukken.
Er spelen veel te veel andere belangen mee, al het gas uit Rusland komt via de Oekraïne, ze zijn veel te bang dat die de kraan dicht draaien.

Dit zijn gewoon feiten.

Het geeft eens te meer aan dat de EU een complete mislukking is, niets geen éénheid, Duitsland en Frankrijk maken de dienst uit en varen daar wel bij, de rest van de landen hangen er maar gewoon bij als het puntje bij paaltje komt.

http://www.z24.nl/economie/eur(...)-uit-oekraine-440402

Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Of dat een,oorlog ontketenen is? Nauwelijks. Na een dergelijk,incident? Heeft een dictator als Putin zeker geen zin op andere wijze het nieuws te halen. Een dergelijk initiatief zal nauwelijks een probleem zijn. Het heeft geen invloed op het landje pik.

Was de de site zeker gesteld. Nu gebeurd er niets. Dat is de keerzijde.

Ik begrijp Elsbeth dat je van mening bent dat rebellen gesteund door Rusland die raket niet hebben afgeschoten. Zelfs de Russische ambassadeur zegt, er is sprake van een ongeluk, " per ongeluk". Alleen werkt dat niet zo. De reden daarvan is aangegeven. De media noemen dit, (nog niet) maar dat komt wel. Tenminste 1 van de specialisten op het nieuws bevestigde dit.

Vervolgens Malam, er gebeurd wel degelijk iets, het Oekrainse leger heeft het offensief in het gebied van de crash ingezet. Dat heeft weinig met Rutte te maken. Je hebt overigens gelijk, verwacht niets, maar dan ook helemaal niets uit de EU. Overigens precies de reden dat we moeten stoppen met Brussel.

Putin is niet anders dan een dictator, zie Syrie. In zijn eigen omgeving neemt hij het niet zo nauw met annexatie van grond van naburige landen. Rebellen in de Oekraine zijn niet anders dan Russen. En geen Oekrainers. Is al decennia aan de macht door corruptie en grondwetswijziging. Een Karadzic, maar van een groter land. Genocide kan ten lastte gelegd worden als ze dat zouden willen.

Niets doen? Zoals nu gebeurd? Werkt alleen maar versterkend voor dergelijke figuren.

Slaap zacht Rutte, slaap zacht. Blijven bellen, en stuur ongewapende militairen.

Putin steunt rebellen met wapens,ven zware wapens. Hoe haal je het in je hoofd met een dergelijke man te bellen. Dat is echt niet anders dan een Karremansje.

Vreselijk allemaal.
Where there is a will there will be relatives.

elsbeth
User
spacer line
 

Nee, dan heb ik de verkeerde indruk gegeven. Ik ontken niet dat de door Rusland gesteunde rebellen de raket hebben afgeschoten.
Verder hou ik mij buiten de discussie, omdat ik er gewoon te weinig van af weet.RPeetoom
User
spacer line
 

Mensen maak je zelf geen illusies. Voor de goede vorm en uit fatsoen voor de nabestaanden zal er nog een paar maanden gesoebat worden en gaan uiteindelijk de westerse onderzoekers onverrichterzake naar huis.

Was het maar een Amerikaans burgertoestel geweest ... Amerika is de enige natie die met dit soort situaties weet om te gaan. Dan zaten we nu misschien in een 3e wereldoorlog, Afijn het zij zo (vroeg of laat moet die gek in Moskou toch eens gestopt worden). Dan konden onze politici veilig vanaf de zijlijn hun steun aan de Amerikanen geven en zich weer gaan bemoeien met de binnenlandse problematiek, zoals bv. het oprukkende probleem van het laagschedelig woestijn gespuis dat onze Haagse Schilderswijk omtovert tot een Sharia driehoek en ons Amsterdam West tot klein Arabierië.
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

We kunnen lang of kort discussiëren, als Oekraïne niet nu de gelegenheid had aangegrepen om het gebied waar het vliegtuig is neergekomen aan te vallen, dan had het de beste kans geweest om slachtoffers te zoeken en onderzoekers in het gebied toe te laten.

Dat lijkt mij duidelijk zat, dan kunnen we Putin de schuld geven en die bandieten, maar de gene die nu het bergen van slachtoffers en onderzoek onmogelijk maken is Oekraïne.
Buiten de separatisten en Rusland de derde bandietenstaat.
Daar kan de EU wel iets tegen doen, maar de wil ontbreekt bij de dictators van de EU, Frau Merkel en Hollande.

Ik denk dat als alles achter de rug is, dat Rutte een heel ander beeld gaat krijgen van zijn geliefde EU.
Een geweldig idee van de EU om Oekraïne te omarmen tegen de wil van Putin, daar plukt Nederland nu de vruchten van, het blijkt ook een onbetrouwbare staat te zijn Emoticon: Angry
Lieve
User
User icon of Lieve
spacer line
 


On 29-07-2014 14:50 RPeetoom wrote:
Amerika is de enige natie die met dit soort situaties weet om te gaan. Dan zaten we nu misschien in een 3e wereldoorlog, Afijn het zij zo (vroeg of laat moet die gek in Moskou toch eens gestopt worden). Dan konden onze politici veilig vanaf de zijlijn hun steun aan de Amerikanen geven en zich weer gaan bemoeien met de binnenlandse problematiek,


In geval van een derde wereldoorlog zijn er geen politici meer in Nederland. Dan is er eerlijk gezegd niemand meer in West Europa*. Daarom vind ik het ook ongelofelijk dat sommigen echt denken dat een militair ingrijpen goed kan aflopen.

*U bent allemaal lid van de NAVO; als één land wordt aangevallen is men verplicht deel te nemen. Alleen Frankrijk dacht daar anders over. Een oorlog tussen de grootmachten is ook altijd een nucleaire oorlog.


Mulutmu harimaumu - A man is good for nothing until he is educated

Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Hier is niemand uit op een 3e wereldoorlog. Een kleinschalige interventie op bedoelde schaal zal door geen van de partijen, rebellen, Rusland/Putin en de Oekraine gezien worden als een interventie als bedoeld tussen strijdende partijen om een gewapend conflict te beëindigen. Iedereen begrijpt heel goed dat het zich beperkt tot het opsporen van vermisten en het terugbrengen van dat wat over is van de spullen van nabestaanden die nog niet gejat zijn.

Daarvoor is wereldwijd begrip.

En dit is nu precies de reden waarom ik eerder aangaf, het had op Rutte's weg gelegen zo te handelen, 1 navo/ europa, Oekraine om militaire steun en specialisten vragen, mobiliseren. en voorts onmiddellijk er na ene meneer Putin informeren over de nakende aktie. Hierbij aangeven het doel van deze mini interventie en het betrokken gebied aangeven. Voorst de rebellen op de hoogte brengen en ook hier horen, wat is de reaktie.

Het bovenstaande? Labbekak Rutte komt niet zover. Zelfs niet als er alleen Nederlandse militairen betrokken zouden worden in een dergelijke interventie. Europa en Navo gevven niet thuis. Ik heb niet het idee dat Putin en de rebellen voor het oog van de wereld zullen zeggen, NJET. Als was het alleen maar om te laten zien dat er nog enig greintje menselijkheid in hun zit.

Dat verdienen zowel de slachtoffers als de nabestaanden. Ik zie de Oekrainse aktie als een alles of niets poging om door te breken. En de site toegankelijk te maken.

Niemand zit te wachten op een 3e wereld oorlog. Amerikanen, nog Russen. Het is zorgelijk en angstaanjagend tegelijkertijd dat en onze regering en regeringsleiders, en Europa niet bij machte zijn een oplossing te bieden die zeer voor de hand lag. Laf gedrag, zwakte en het zichtbaar worden van een volslagen nutteloze Eu zijn nu ons deel.

Meneer de President, slaap zacht.Where there is a will there will be relatives.

renem
User
spacer line
 

Als hetzelfde vliegtuig in afrika was neergeshoten hadden we dan wel militairen gestuurd ?
Ik denk het wel want dan waren de risiko's een stuk kleiner.

Als het een amerikaans vliegtuig was geweest hadden de US troepen gestuurd ?
Ook nu denk ik ja dat hadden ze gedaan.

Je kan je niet altijd verschuilen achter de vn of achter sancties, dit is een act of war tegen nederlandse burgers ingrijpen of gewoon zeggen dit durfen we niet, en als dat zo is beter flink bezuinigen op defensie en geld besteden aan goede doelen ( hongrr bestrijding in de wereld oid )eveline
User
spacer line
 

Cockpit MH17 aan flarden geschoten

Volgens een Duitse expert is aan de hand van restanten van de cockpit vast te stellen dat deze is doorzeefd met een 30 mm kanon.
Dit is de standaardbewapening van de SU25 straaljager van de Oekraïense luchtmacht, het vliegtuig dat is gesignaleerd naast vlucht MH17 die is neergestort.

Het werkelijke beeld van wat er is gebeurd met de rampzalige vlucht MH17 begint met de dag duidelijker te worden.

Zoals wij eerder vandaag schreven, heeft het toestel op het allerlaatste moment een bocht naar links gemaakt, wat verklaarbaar is als de cockpit van het toestel werd doorzeefd met kogels.

Op de volgende foto zie je zo’n doorzeefd deel van de cockpit links en rechts waar het stuk hoort te zitten in een compleet vliegtuig.
(Helaas is niet mogelijk het plaatje hier te plaatsen)

Het volgende is wat een Duitse piloot en specialist op het gebied van luchtvaartechnologie, Peter Haisenko, zegt:

"Als je kijkt naar de cockpitfragmenten dan is het beeld schokkend. Er zijn duidelijk ingangs- en uitgangsgaten vast te stellen van kogels. Dit is geen speculatie, maar een analyse van heldere feiten. De cockpit toont duidelijke sporen van kogelgaten. Je kunt de ingangsgaten zien en een aantal uitgangsgaten.

De randen van de kogelgaten zijn naar binnen omgebogen, deze zijn veel kleiner en hebben een ronde vorm en veroorzaakt door 30 mm kaliber. De uitgangsgaten zijn minder rond gevormd en de randen zijn naar buiten toe omgebogen.

Verder is duidelijk zichtbaar dat de uitgangsgaten de dubbele laag aluminium hebben verscheurd en naar buiten hebben omgebogen. Dat wil zeggen dat splinters van het interieur van de cockpit door de gaten naar buiten zijn geblazen. De open klinknagels zijn ook naar buiten toe omgebogen. Er is slechts één conclusie die je kunt trekken en dat is deze: Dit vliegtuig is niet geraakt door een raket.

De schade aan het vliegtuig betreft ook alleen het gebied van de cockpit en de bovenkant van de vleugel zoals wij al eerder toonden. Ook deze stroom kogels was gericht op de cockpit".

Naast talloze getuigen hebben Russische radarbeelden aangetoond dat er zich vlakbij vlucht MH17 een SU 25 gevechtsvliegtuig ophield.
De bewapening van deze SU 25 bestaat uit een 30 mm kanon, type GSch-302/AO-17A die exploderende kogels afvuurt die het effect veroorzaken van granaatscherven.

De cockpit is van twee kanten onder vuur genomen want beide kanten laten ingangs- en uitgangsgaten van de kogels zien.

Een andere Duitse defensie-expert, de inmiddels gepensioneerde kolonel Bernd Biederman, legt uit hoe het onmogelijk is dat vlucht MH17 naar beneden is gehaald door een raket.

Want, zo zegt hij, als splinters van een luchtdoelraket het vliegtuig raken dan zal het toestel onmiddellijk in brand vliegen. Vanwege de enorme frictiehitte die de splinters genereren wanneer ze doordringen in de romp. Eén zo’n splinter bezit net zoveel kinetische energie als een wagon van 40 ton die op de buffers klapt met een snelheid van 60 kilometer per uur.

Er is her en der brand uitgebroken na de inslag van de brokstukken doordat hete brokstukken van het vliegtuig in aanraking kwamen met ontvlambare materialen. Biedermann is bekend met de Sovjet en Russische luchtverdedigingstechnologie. Hij had de leiding van luchtverdedigingseenheden in Oost Duitsland en gaf les aan de Militaire Academie op het gebied van luchtdoelraketten.

Tot nu toe hebben we geen enkel tastbaar bewijs dat er ergens of door wie dan ook een BUK luchtdoelraket is afgeschoten.

Wat we wel hebben zijn kogelinslagen in de cockpit en bovenrand vleugel. Daarnaast radarbeelden en getuigenverklaringen van een militaire jet vlakbij MH17. En tenslotte een vreemde koerswijziging op het allerlaatste moment.

Terwijl heel politiek Nedereland over elkaar heen buitelt in verontwaardiging over dat er nu ineens hevige gevechten plaatsvinden rond de rampplek, is het voor Kiev een wanhopige strijd geworden om dat gebied in handen te krijgen zodat ze zo snel en zo veel mogelijk bewijsmateriaal kunnen verdonkeremanen.

Sinds 22 juli 2014, al meer dan een week lang, heeft Nederland formeel de leiding van het onderzoek naar de ramp. Het allereerste wat een onderzoeker zou doen is niet gebeurd.

Dat is de gesprekken opvragen tussen de verkeersleiding en het vliegtuig. Gesprekken die onmiddellijk na de crash door de Oekraïense veiligheidsdienst SBU, aangestuurd door het Westen, in beslag zijn genomen.

Daarom moet je je serieus afvragen waarom een Rutte en een Timmermans zich heel druk bezighouden met emotionele zaken en niet met de vuisten op tafel slaan, de gesprekken opeisen en daarnaast eisen dat de Oekraïne hun genocide met een week uitstelt zodat onderzoekers hun werk kunnen doen.

Of waarom eist Amerika niet dat de Oekraïne een week lang stopt met hun moordpartijen?

Het antwoord is duidelijk. Het regime in Kiev moet zoveel mogelijk de kans krijgen om de rampplek totaal te verzieken, het liefst met wat bommen zodat er straks alom verwarring heerst en Amerika kan blijven vasthouden aan het door hun gepresenteerde plaatje dat wij eerder vandaag publiceerden.

Een plaatje overigens, zo vernamen wij van een lezer (dank!), dat niet eens een recent satellietbeeld is zoals je zou verwachten, maar wat niets meer is dan een paar vage lijntjes op een Google maps afbeelding uit 2010.

Bron:

Investment Watchblog

www.presseportal.de/pm/59019/2(...)-rakete-abgeschossen

investmentwatchblog.com/new-mh(...)nian-air-force-jets/

21stcenturywire.com/2014/07/25(...)d-false-flag-attack/

mobile.twitter.com/flightradar(...)s/489806795725348864

nikolay-istomin.livejournal.com/3057934.html

[youtube]http://youtu.be/zUvK5m2vxro[/youtube]

youtu.be/zUvK5m2vxro

youtu.be/b67OGUsQC44
------------

We komen denk ik in een verslechterde instabiele situatie terecht.
Volgens mij wordt Rutte gebruikt als zondebok voor een groter doel, in slechte zin.
Rutte kon kiezen , en die keuze van hem is extreem belangrijk, voor ons allen.
Nederland is wakker en mag hopen dat ook zo blijft, nu er gekozen is voor een missie zonder wapens, dat het kabinet met Rutte voorop de juiste keuze gemaakt heeft, je ziet tegelijk dat de oekraine ervoor kiest om volop in de aanval te gaan als reactie op deze beslissing, zij hadden een andere beslissing verwacht, je ziet ook dat obama als reactie nu de Navo bijeen roept, ook om een andere weg in te slaan, dit zal niet gaan..., denk ik.
Oekraïne houden zich niet aan de afspraak/belofte staak het vuren rondom het rampgebied.
Die pief uit Oekraïne is momenteel in Amerika, beetje raar allemaal.
Hebben we dan niets geleerd van Irak leugens?
De seperatisten hebben geen enkel belang erbij om dat vliegtuig neer te halen en om daarna de boel te ontregelenen daar, Kiev echter wel, die heeft wel hulp nodig omdat ze weten dat ze het anders niet tot heel moeilijk redden, is volgens mij ook niet voor niets dat er een aantal partijen uit de regering zijn gestapt, ik vermoed zomaar dat zij de waarheid weten ineens zomaar uit het niets EN dat zij daar niets mee te maken willen hebben..
zo zie je hoe het volk gemanipuleerd word, zo zie je hoe men ons graag in een strijdende partij wil veranderen, gelukkig dat Nederland het voortouw heeft in deze en niet Australie die daar wel heen wil met wapens!!!

Amerika manipuleren iedereen, denken al de baas van deze wereld te zijn.
als alles zo in elkaar valt in Amerika zelf, botsen ze op een razende bevolking.
Overal waar Amerika verschijnt zie je alleen maar oorlogen ontstaan en chaos.
Choose to be optimistic, it feels better. If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito!

elsbeth
User
spacer line
 

Beste Evelien, Dir is een bericht dat ruim een week geleden door de Russen in omloop is gebracht. Zij zijn daar inmiddels weer mee gestopt, nadat ze er publiekelijk op zijn gewezen dat de gevechtsvliegtuigen van de Oekraine niet op deze hoogte kunnen vliegen.

Nog een paar kanttekeningen. Een boordkanon schiet niet zijwaarts, maar voorwaarts. Bij van opzij schieten moet je van opzij komen aanvliegen. Van twee kanten tegelijk beschieten is altijd gevaarlijk, omdat je dan ook je mede aanvaller beschiet. Kogels in de resten van een cockpit schieten kan ook als de resten al op de grond liggen. Tenslotte, als dit zo was gebeurd, hadden niet alleen de Russen het vliegtuig opgemerkt, maar zeker ook de Amerikanen. Dat lijkt dan geen handige zet van de Oekraïners, tenzij de Amerikanen mee in het complot zitten. Al met al vind ik dit geen waarschijnlijk scenario.renem
User
spacer line
 

Oekraine beschikt ook over su27 en mig29 die dit wel zouden kunnen.
Feit is dat de radar beelden en geluidsopnames na een week nog steeds niet vrij zijn gegeven + dat ze zelf heel erg actief bezig zijn om het gebied zelf in handen te krijgen.
Ik zelf denk nog steeds dat het een Buk raket van de seperatisten was maar zolang je geen onderzoek doet in het gebied ,weetje het gewoon niet.

Nederland had gewoon zelf gelijk in moeten grijpen , met een jaarlijks defensie budget van ongeveer 10 miljard.Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Ik heb besloten om niet alles meer van minuut tot minuut te volgen (voorzover met mijn werk mogelijk) want ik word er helemaal knettergek van en er ook 's nachts van wakker.
Het lijkt wel of we naar een film hebben zitten kijken met een scenario die zelfs de knapste schrijver niet verzonnen zou kunnen hebben. Maar helemaal loslaten doet het nog niet.

Voor de zoveelste keer.....
http://www.nu.nl/vliegramp-oek(...)e-oost-oekraine.html

Het is te gek voor woorden, vooral dat de nabestaanden er dit nog eens bij krijgen. En met dat ingrijpen? Hoe dan?


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

eveline
User
spacer line
 

m.nos.nl/artikel/680663-frontl(...)t-door-rampplek.html

Ik zag gisteren op tv een journalist van The New york time die de rampplek wist te bereiken.
Ondanks dat Oekraïne een stuk al heroverd hebben waarom worden het dan nog steeds niet toegelaten erheen te gaan?
Volgens mij heeft Oekraïne er belang bij dat zij als eerste bij dat vliegtuig zijn, de kans bestaat dat ze daar bepaalde dingen willen verdoezelen, als zij zich rustig hielden had men al lang bij de plekken gekund.Choose to be optimistic, it feels better. If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito!

pierre
User
spacer line
 Ik geloof de regulieren media niet meer, zij publiceren wat hun opgedragen wordt om te mogen publiceren, vooral de NOS heeft in het hele prille begin een fout gemaakt door te snel te speculeren betreffende de schuldvraag ( opdracht van US ?????)
Na dat bewuste bericht ( wat trouwens op internet niet meer te vinden is, misschien bewust destijds alleen op internet te plaatsen? ) bleef het nagenoeg stil bij de NOS behalve wat prietpraat over de nabestaande ed.

Ik ben er van overtuigd dat de regulieren media tot hun strot gemanupileerd wordt door andere oppermachtgeile leiders.

Ik richt me wel tot de alternatieve nieuws sites ( hoewel ik moet zeggen dat sommige berichten wel heel erg complot theorien bevatten, maar waar rook is is vuur)
als er maar een kwart er van waar is dan is dit nog steeds meer de waarheid dan dit ons via de regulieren media wordt onthouden.

Ik blijf bij mijn mening dat er smerige politieke spelletjes worden gespeeld, en deze spelletjes gespeelt door machtgeile figuren schromen niet om hiervoor onschuldige mensen op te offeren en deze ijskoud te vermoorden, alleen om hun macht posities te verstevigen.
En ik blijf er bij dat Rutte de Pruttel en Timmerfransje hier ook in "moeten" meespelen tenslotte is Rutte ook een Bilderberg membertje , zo ook meneertje pechtoldje dit is, maar ook de ons zo meelevende timmerfransje, zelfs ons willempie is sinds kort lid van deze afschuwelijke organisatie.

Het enige wat ze wel in mijn ogen goed hebben beslist om geen militaire acties in te zetten. ( Dit tot tegenzin van Amerika en ukraine zelf)
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,810,192 topic views - 242,062 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 24-10-2021 22:04 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,612,197 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com