indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Nusa Tenggara - De Kleine Sunda Eilanden > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Bjirke
User
spacer line
 

Ik heb een vlucht vanaf Ende die op 13.25 in Kupang aankomt. Is het dan mogelijk om de zelfde dag om 14.00 door te vliegen naar Alor?
Of is het verstandiger om voor de volgende dag een vlucht naar Alor te boeken?mvdbrk
User
spacer line
 

Een half uur de tijd om te switchen van vliegtuig? Dat is wel heel erg weinig, bovendien moet je vaak al enige tijd voor vertrek ingecheckt zijn en dat is al minimaal een half uur. Hou er ook rekening mee dat vertragingen geen zeldzaam voorkomend verschijnsel zijn. Een dag later lijkt me zonder meer verstandiger als er later op de dag geen vlucht meer gaat.Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Om 13.25 aankomen vanuit Ende, dat is TransNusa.
Ik weet niet zo goed wat ik hier op moet antwoorden. Op de eerste plaats garandeert TransNusa geen aansluitingen (als je Ende-Alor intypt dan komt er niks uit toch?). Daar kun je al uit afleiden dat ze hun eigen aansluitingen niet vertrouwen. En terecht want TransNusa begint een beetje een tweede Merpati te worden. Je hebt van Ende naar Kupang nog de keuze uit verschillende maatschappijen, naar Alor vliegt op dit moment aleen TransNusa.
Vanuit Ende kun je vliegen met Garuda, TransNusa en Wings. Zoek een datum uit waarbij je minimaal 3 uur overstaptijd hebt of neem een andere maatschappij vanuit Ende.
Verder is het vliegveld van Kupang "under construction" waardoor sommige vliegtuigen erg ver weg staan van vertrek-/aankomsthal. Dat kost allemaal tijd. Het is er een zootje (da's de korte versie) Ik ben in twee weken nu drie keer op het vliegveld van Kupang geweest en er was niet een vlucht die op tijd aankwam of vertrok.

Verder wil ik nog een ding opmerken: In Indonesie gaan de dingen anders dan bij ons. Zie hierboven. Reken op vertraging te allen tijde.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Bjirke
User
spacer line
 

En wederom bedankt voor de info!

Ik heb nu ook al een keer meegemaakt dat een door mij aangegeven vlucht op het E ticket een latere vlucht geworden bleek te zijn Emoticon: Wink Dus ik neem geen risico's meer met overstappen op de zelfde dag!
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.83,432,873 topic views - 239,784 posts - 13,723 topics - 32,143 members - last post @ 10-07-2020 21:37 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

136,039,054 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com