indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Het visumgebeuren > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

dany@maria
User
spacer line
 

amai 5 min maar dat ze allah roepen , t is hier telkens 1 h ong dat ze aan een stuk roepen 5/6keer per dag , das niet normaal . Nee Jakarta is te overdreven daarin .Hopelijk vind ik wat meer rust in bali .
Ik heb al zitten kijken voor een huis te huren en dat val best mee van prijs 200/400 Ä per maand vind ik te doen , tis natuurlijk niet westers en de keukens zijn veel koeler van uitzicht ,geen fornuis microgolf oven vaatwas ingebouwd , tja dat kennen ze nog niet hier denk ik .
WEET ER IEMAND EEN MOOI HUIS TE HUUR rond de kuststreek /sanur /kuta of dergelijk laat me iets weten .
dany@maria
User
spacer line
 

HALLO
Ik had graag geweten hoe ik dozen met persoonlijke spullen het gemakkelijkst en goedkoop naar bali stuur , geen container , dozen groot als een valies ,vanuit belgie/oostende .
simpati
User
spacer line
 

Beste Dany,
De gemoedelijke ontspannen sfeer net als in BelgiŽ zal je in heel IndonesiŽ niet vinden.

Om te wonen heeft Java inderdaad het grote nadeel het 5x daagse geschreeuw uit de toeters van de vele moskeeŽn, een perfecte manier om buitenlanders de pis lauw te maken . Waar ik woon denk je van 4 uur in de morgen tot ongeveer 5 uur in een gekke gesticht te wonen, ik heb binnen een cirkel van 1 Kilometer meer als 15 van die moskeeŽn, ik woonde eerder midden in de wijk en hoorde niet zo veel, nu heb ik een hoekhuis en hebben de lieve buurtbewoners op 50 meter van mijn huis een gebouw neer gezet met een stel van die toeters , een van de mafkezen schijnt een liefhebber te zijn van Arabische muziek en daar mag ik dan soms 5 maal daags een half uur mee genieten!

In Bali moet je er rekening mee houden als je denkt eenmaal fijn te wonen dat de buren toch niet allemaal die aardige Balinezen zijn maar jaloers kunnen zijn als de beste, dat laat men dan blijken door afval inclusief plastic iedere dag te verbranden, zeker als de wind richting jouw huis waait. Verder zal je er rekening mee moeten houden dat er regelmatig om geld wordt gebedeld, zeker voor Hari Njepi kan dat echt uit de hand lopen.

Op (Noord) Sumatera zijn heel veel voorzieningen er niet zoals in Java en Bali, de wegen zijn in het algemeen erg slecht en bijvoorbeeld Samosir is erg duur geworden in een paar jaar, daar zal je wel regelmatig gezellige Belgen ontmoeten, dat schijnt voor jou belangrijk te zijn.

Jullie werk is toch online , dat moet volgens mij erg goede mogelijkheden bieden, als jullie gezond zijn kon Samosir wel eens een goede optie zijn, er zijn nu nog voor redelijke bedragen huizen te huur, zeker als je 200 Euro per maand wil betalen.
Ik weet dat daar een Belg samen met zijn Batak vrouw woont die een erg leuk hotel heeft en op zoek is naar iemand die zijn website kan verbeteren en onderhouden.

Als mijn gezondheid het toe liet weet ik zeker dat ik op Samosir zou wonen.
Succes,
Janwouter112
User
spacer line
 

Beste danyRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.maria,

Eventueel heb ik een kavel (of een gedeelte hiervan) nog te koop of te huur. http://www.speurders.nl/overzi(...)ovina-138197405.html

Je zou er voor kunnen kiezen om hier iets moois van te maken. Het is er lekker rustig maar toch dichtbij het strand / het centrum (begin van de heuvel). En het heeft uitzicht op de rijstvelden.

Groet Wouter
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,716,369 topic views - 242,044 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 20-10-2021 20:21 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,443,213 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com