indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

harlys
User
spacer line
 

Kijk wij hebben nu een kabinet die onze metaliteit naar de galamiezen helpt.

De uitspraak beter een vogel in de hand dan 10 in de lucht is al door het Kabinet Rutten naar het land der Fabelen gejaagd
Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 

Kan het nog gekker?

In Den Haag beweren 'onze' politici dat het met de invasie van Roemenen en Bulgaren wel meevalt, en dat ze sowieso niet onmiddellijk in aanmerking komen voor een uitkering. Mis, zegt Brussel. De Duitsers, die hadden geregeld dat werkloze immigranten uit Roemenië en Bulgarije niet vanzelfsprekend een uitkering krijgen, werden daarvoor door de EU op de vingers getikt. Dat betekent dat ook Nederland, altijd het braafste jongetje van de euroklas, verplicht is om uitkeringsaanvragen van alle Roemenen en Bulgaren serieus in behandeling te nemen, zelfs als ze helemaal niet willen werken.

Juristen van de EU Commissie oordelen dat de bepaling in de Duitse wet over het beperken van het verstrekken van uitkeringen aan immigranten uit andere EU-landen strijdig is met het Europese recht. In Nederland kennen we soortgelijke wetgeving, die massaal uitkeringstoerisme uit Oost Europa moet voorkomen.

Daar zetten de Brusselse juristen nu een streep door. Hun oordeel baseren ze op een klacht van een 24 jarige werkloze Roemeense vrouw, die sinds 2010 in Duitsland woont en zowel kinderbijslag als een levensonderhoudtoeslag ontving, maar geen 'Hartz-IV' WW/Bijstandsuitkering (in Duitsland samengevoegd). Na het oordeel van de EU-Commissie maken immigranten nu zelfs meer kans op een uitkering als ze niet op zoek gaan naar werk. (1)

De stapsgewijze ondermijning, afbraak en uiteindelijke vernietiging van onze sociale zekerheid door Brussel gaat dus in onverminderd snel tempo door. Dat gebeurt met volledige medewerking van het VVD-PvdA kabinet Rutte, dat niets substantieels onderneemt om de stabiliteit en welvaart van de Nederlandse samenleving te beschermen tegen de antimaatschappelijke Brusselse demagogen. Eerlijk is eerlijk: het grootste deel van de oppositie steunt het kabinet hierin, om over de antidemocraten van D66 maar te zwijgen, want zij zien de Verenigde Staten van Europa liever vandaag dan morgen worden opgericht.

Wat word hier onder de tafel naar die halve garen toe geschoven Emoticon: Confused

xandernieuws.punt.nl/content/2(...)e-niet-willen-werken


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 

Willem Alexander is geen Oranje-Nassau !! Emoticon: Bye bye

Al tijden gaan er geruchten dat Koning Willen Alexander helemaal geen Oranje-Nassau is. Zelfs de Volkskrant komt met het bericht dus kunnen we er vanuit gaan dat we te maken hebben met een nep koning oftewel een bastaard koning. - See more at: http://www.waarinholland.nl/wi(...)s-geen-oranje-nassau

Volgens Johan Oldenkamp is Wilhelmina niet de dochter van Willem III. Deze 63 jarige Willem leed al jaren aan de geslachtsziekte syfilis voordat Wilhelmina geboren werd en kan dus nooit de vader van Wilhelmina zijn geweest. Zijn vrouw Emma was amper 20 jaar toen zij beviel van Wilhelmina. Het is dus onmogelijk dat Willem Alexander familie is van de al lang overleden Wilhelmina.

Het is zeer waarschijnlijk dat de verwekker van Wilhelmina óf mr. Joan Roël, óf jonkheer De Ranitz is. Beide heren komen voor als vertrouweling van de jonge Emma in het nieuwe boek van Thomas Ross, de Nachtwaker.

Dit betekent dat Willem Alexander geen recht heeft op de troon, volgens onze grondwet. Artikel 24 in hoofdstuk 2 van de Nederlandse grondwet bepaalt immers dat het koningschap erfelijk moet worden vervuld door grondwettelijke opvolgers van koning Willem I, Prins van Oranje-Nassau. Het betekent ook dat Máxima Zorreguieta die zich door een truc koningin mag noemen maar dat helemaal is, zich nu samen met Willem Alexander zal moeten terugtrekken uit de huizen en paleizen in ons land.

We zijn benieuwd of onze politiek en burgers het aandurven om de nep oranjes de deur te wijzen en ze van een BSN nummer te voorzien zodat ze een baan kunnen gaan zoeken om alles terug te betalen wat de belastingbetaler tot nu toe voor ze heeft betaald. Ze zullen dan wel voor een accountantskantoor of bank moeten gaan werken want daar kan je nog met frauderen dergelijke bedragen opstrijken.

- See more at:
http://www.waarinholland.nl/wi(...)sthash.KPVnHInD.dpuf

Dus Emoticon: Confused


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 

En weer 6 miljoen foetsie…

Nadat er al 61 miljoen uit uw portemonnees is geroofd en naar Syrië is overgemaakt zodat ze er nog meer wapens van kunnen kopen om iedereen kapot te schieten, heeft ons NSB ere lid Lilianne Ploumen besloten om er nog een bonus aan toe te voegen. Ze heeft inmiddels 6 miljoen nazi euro’s van uw rekeningen afgeschreven en onmiddellijk telefonisch naar Syrië overgeboekt. - See more at: http://www.waarinholland.nl/en(...)sthash.IwwxgJlm.dpuf

Volgens de minister zonder hersens en moraal is de situatie in de opvangkampen dramatisch en verslechtert met de dag. Nog erger is het voor de talloze mensen die onbereikbaar zijn voor hulpverleners. Elke dag is een strijd om te overleven. Zo lang er geen politieke oplossing komt voor deze afschuwelijke burgeroorlog, blijft extra hulp voor de getroffenen steeds weer nodig”. Natuurlijk klink het hartverscheurend maar ieder weldenkend mens weet dat als je geld naar ontwikkelingslanden en oorlogsgebieden stuurt, datzelfde geld nooit aankomt bij degenen voor wie het is bedoeld, zeker niet als de Verenigde Nazis er om vragen. De Verenigde Naties zeggen dit jaar 6,5 miljard euro nodig te hebben voor steun aan de vluchtelingen. U kunt er vanuit gaan dat 90% van dit geld op gaat aan wapens en het luxe levensonderhoud van een aantal corrupte invloedrijke personen binnen de EU en de VN.

De (Rijksdag) Tweede Kamer bespreekt de situatie in Syrië komende donderdag maar dat is een formaliteit, uw geld is inmiddels al verdwenen en de volgende tranche is in aantocht.

- See more at: http://www.waarinholland.nl/en(...)sthash.IwwxgJlm.dpuf

Wat zijn ze lekker bezig nog maar een keer Rutten Emoticon: Stupid


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

pierre
User
spacer line
 


Tja die ploumen doet het maar lekker, het is toch zo gemakkelijk om met andersmans geld rond te strooien, zij zal er geen pijn aan hebben of er een snee brood minder om eten.harlys
User
spacer line
 

AD MELKERT EN EEN EUROPESE BOETE VAN 875 MILJOEN EURO Emoticon: Stupid

ROEL JANSSEN Ad Melkert en zijn ambtenaren intimideerden in 2001 rücksichtlos journalisten om een publicatie over fraudes met Europese subsidies te verhinderen. Twaalf jaar later blijkt het schandaal 1,6 miljard euro te hebben gekost.
Een journalist in Den Haag maakt zelden mee dat de macht zich rabiaat roert. Ik maakte het ruim tien jaar geleden van dichtbij mee. Twee collega’s van NRC Handelsblad waren bezig met onthullingen over fraude in Nederland met het Europese Sociale Fonds, het ESF. Dat kwam het tweede paarse kabinet en Ad Melkert die zich in 2001 warm liep om Wim Kok op te volgen als premier, slecht uit. De politieke en ambtelijke machinerie oefende daarom op alle mogelijke manieren druk uit om de artikelen over de ESF-affaire te ontzenuwen.

‘ZEG, DIE COLLEGA’S VAN JOU? KUNNEN DIE NIET GESTOPT WORDEN?’
Alle kunstgrepen uit de intimidatiedoos werden toegepast. Redacteuren van andere media kregen te horen dat de artikelen in NRC Handelsblad over het ESF niet deugden. In andere kranten verscheen er dan ook nauwelijks iets over. Politici, bewindspersonen, ambtenaren en voorlichters namen mij vertrouwelijk terzijde. Zeg, die collega’s van jou, wat vond ik van hen? Konden ze niet gestopt worden? Wat was er met de NRC aan de hand om zich zo hardnekkig vast te bijten in deze kwestie? Kon ik mijn invloed aanwenden binnen de redactie om die artikelen tegen te houden of om de hoofdredacteur in te schakelen?

Deze druk – die ik nooit eerder had meegemaakt en daarna ook niet – sterkte me in één overtuiging: mijn collega’s Cees Banning en Tom-Jan Meeus, hadden beet. Ze hadden een open zenuw in politiek-bestuurlijk Den Haag geraakt.

Fraude met Europese subsidies
Waar draaide het om? Midden jaren negentig verloor Nederland zijn traditionele positie als ‘netto-ontvanger’ van geld uit Brussel. Dat kwam door hervormingen van het Europese landbouwbeleid, waardoor er minder landbouwsubsidies richting Nederland kwamen. Nederland werd een ‘netto-betaler’ – en als we niet uitkeken nog een heel grote ook.

Het eerste paarse kabinet had er iets op gevonden: Nederland ging subsidies voor Europese achterstandsregio’s (Flevoland, Groningen, Zuid-Limburg) aanvragen en een beroep doen op het Europese Sociale Fonds ESF voor de bestrijding van langdurige werkloosheid en de subsidiëring van scholingsprojecten. Alle politieke partijen waren enthousiaste voorstanders van het gebruik van deze Brusselse subsidiemogelijkheid.

Bingo. Het Brusselse ESF-geld stroomde binnen. Binnen de kortste keren doken bureautjes en bedrijfjes op die projecten, cursussen, trainingen en nog veel meer aan werkzoekenden aanboden. Je kon het zo gek niet verzinnen, subsidies werden blind verstrekt en geen mens controleerde wat er mee gedaan werd. Laat staan wat de resultaten waren.

‘HANDIGE VOGELS VAN HET TYPE ‘JACOBSE EN VAN ES’ STORTTEN ZICH OP DE BRUSSELSE SUBSIDIES’
Eendagsbedrijfjes, ongekwalificeerde ondernemers en handige vogels van het type ‘Jacobse en Van Es’ stortten zich op de Brusselse subsidies. Het was het levende bewijs van de stelling dat als er een geldstroom van A naar B op gang komt, deze halverwege wordt afgetapt.

Een loket bij het ministerie van Sociale Zaken, waar Ad Melkert van 1994-’98 minister was, was belast met het toezicht op de besteding van de ESF-miljarden. Daar kwam niets van terecht en al snel kwamen er verhalen over misstanden en misbruik.

Toen de NRC in de zomer van 2001 met onthullingen over de ESF-fraude kwam, was Melkert fractieleider van de PvdA. Hij liep zich warm om premier Kok op te volgen als PvdA-leider en beoogd premier na de parlementsverkiezingen van 2002. Die ambitie ging uiteindelijk niet door – Pim Fortuijn kwam ertussen, zoals bekend – maar dat wist Melkert toen nog niet. Het laatste waaraan hij behoefte had was een rel over zijn rol in de ESF-affaire. Hij was woest.

Commissie
Er kwam een commissie om het uit te zoeken. Deze commissie-Koning (vernoemd naar Henk Koning, VVD-er, oud-staatssecretaris en oud-president van de Rekenkamer) kwam tot de conclusie dat er nogal rommelig met de subsidies was omgegaan, maar dat niemand blaam trof en dat de schade meeviel. Brussel zou hooguit 70 miljoen euro ten onrechte verstrekt subsidiegeld terugeisen.

Daarna werd het stil rond het ESF-dossier. Melkert vertrok naar Washington als bewindvoerder bij de Wereldbank, een baan die Gerrit Zalm als minister van Financiën voor hem had geregeld zodat hij niet langer in Nederland hoefde te verblijven.

De ESF-affaire was ik lang en breed vergeten, tot afgelopen zaterdag. Tom-Jan Meeus, een van de redacteuren van NRC die het ESF-debacle had verslagen, haalt Rub Krug aan in een artikel (‘Hoe het verliep toen wij de Grieken van Europa waren’). Krug, oud-ambtenaar van Sociale Zaken, is deze week gepromoveerd op de ESF-affaire.

‘NEDERLAND HEEFT UITEINDELIJK 875 MILJOEN EURO BOETE AAN BRUSSEL MOETEN BETALEN, PLUS 800 MILJOEN EXTRA KOSTEN’
En wat blijkt? Zonder dat er ruchtbaarheid aan is gegeven, heeft Nederland uiteindelijk 875 miljoen euro boete aan Brussel moeten betalen. Ruim twaalf keer zoveel als Henk Koning (“een flutrapport”, aldus oud-ambtenaar Krug) had aangegeven. Plus nog eens 800 miljoen aan niet nader gedefinieerde “extra kosten”.Bij elkaar heeft het ESF-schandaal Nederland dus 1,675 miljard euro gekost en al die jaren is dit vakkundig onder de Haagse pet gehouden.

Sinds kort is Ad Melkert terug in Nederland en hij sluit een terugkeer in de nationale politiek niet uit. Hij wordt genoemd als de volgende Nederlandse eurocommissaris in Brussel. Laat daar dan toch nog eens iemand het ESF-dossiertje opvragen.

Nog een mafketel die ons effe verder naar de klote wil helpen op rotte rand debiel je naam zegt het al Emoticon: Worship


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 

even rekenen

Met veel compassie voor de noden van Zuid-Europeanen, dompelde Robin Fransman zich onder in het assistentieprogramma voor Griekenland
In het kader van het assistentieprogramma voor Griekenland helpt de Nederlandse Belastingdienst haar Griekse Collega’s bij het efficiënter en effectiever maken van de belastingdienst in Griekenland. Vorige week was er weer een delegatie op cursus in Nederland, dit keer uit Thessaloniki. Wij mochten ook meedoen. Dick Berends, Hoofd Rayon Amsterdam, was dit keer de docent.

‘Kijk,’, begon Dick, ‘het gaat erom dat mensen precies krijgen én precies betalen wat er van ze verlangd wordt. Neem dit geval, Ingrid, 32 jaar, alleenstaand, twee kinderen, receptioniste, verdient 2000 euro per maand bruto, 26.000 per jaar. Daarvoor hebben we hier de witte loontabel. Kijk hier, Ingrid moet elke maand 400 euro belasting betalen over haar loon en over haar vakantiegeld nemen we de tabel bijzondere beloningen, 42%, dus dat is 840 euro, dus bij mekaar betaalt Ingrid 5640 euro inkomstenbelasting.’

Papadopulos was de leergierige van het stel aanwezige Grieken en keek ietwat verwonderd.
‘Dus Ingrid houdt net iets meer dan 20.000 euro per jaar netto over?’
‘Nou nee,’ zei Dick, ‘Ingrid heeft namelijk een huurhuis en twee kinderen, dus ze krijgt ook toeslagen. Om te beginnen krijgt Ingrid elke maand huurtoeslag om de huur mee te betalen, zo een 157 euro netto per maand.’
‘Dus die 157 euro is eigenlijk een subsidie voor de woningverhuurder?’ vroeg Papadopulos.

Dick: ‘Nee dat zie je verkeerd, met dat geld kan Ingrid een huis huren dat groot genoeg is voor haar en haar kinderen en trouwens, die verhuurders betalen dat geld weer voor de helft terug aan de Staat middels de verhuurdersheffing.’

De Griek meende het te snappen. ’Ah zo, en dat vloeit dan weer in de algemene middelen?’

‘Nou’, en Dick nam een flinke hap adem, ‘Ingrid krijg ook nog Kinderopvangtoeslag, haar kinderen moeten naar de opvang en daarvoor krijgt ze 1.924 euro netto per maand.’

Papadopulos verslikte zich, maar wist zich weer te vermannen.
‘Kinderopvang moet wel heel duur zijn dan bij jullie, kan Ingrid dan niet beter een nanny inhuren, of is het dan niet maatschappelijk efficiënter om Ingrid gewoon te betalen om niet te gaan werken?’

‘Nee, daar geven we geen toeslagen voor’, antwoordde Dick.
Papadopulos: ‘En is er dan, net als bij de verhuurdersheffing, ook een kinderopvangheffing?’

Dick leek zich een beetje op te winden over de aanhoudende nieuwsgierigheid van de Griek, maar wist zich te beheersen.
‘Nee, die bestaat niet, met dat geld kan Ingrid haar kinderopvang betalen.’
Bij Papadopulos ging er een lampje branden. ‘Ah, dus die kinderopvangtoeslag is eigenlijk een subsidie voor de eigenaren van de kinderopvang?’

‘We gaan verder,’ zei Dick die er de smoor in begon te hebben en harder begon te praten. ‘Ingrid krijgt ook nog de Zorgtoeslag, 20 euro per maand, daarmee betaalt ze een deel van de zorgverzekering en tenslotte krijgt Ingrid het Kindgebonden budget van 129 euro per maand. En kinderbijslag natuurlijk.’

Papadopulos bleek een fabuleuze hoofdrekenaar.
‘Dus Ingrid verdient, met haar netto salaris van 1600 euro, samen met haar 2223 euro aan netto toeslagen, zo een 3823 netto per maand. En kinderbijslag natuurlijk nog er bij. Is er soms ook een zorgheffing? Een Kindheffing? Of is dat een subsidie voor de zorgverzekeraars en de kinderkledingleveranciers en dergelijke?’

Nu kwam Dick echt op stoom.
‘Kijk, Ingrid betaalt natuurlijk wel BTW. En accijns, en energiebelasting, waterschapsbelasting, reinigingsheffing, assurantiebelasting; van die 3823 euro per maand netto die Ingrid heeft, komt er makkelijk weer 500 euro terug in directe belastingen. En indirect natuurlijk weer van de loonbelasting van de kinderopvang, de zorg en dergelijke.’
Papadopulos zuchtte diep. ’Eerlijk gezegd vind ik het best wel ingewikkeld en het lijkt me niet zo efficiënt.’

‘Wij hebben de beste IT systemen ter wereld en we controleren alles,’ riposteerde Dick. ‘We weten alles van Nederlanders. En bij elke wijziging moeten burgers alles doorgeven. En we krijgen trouwens ook alle informatie van de kinderopvang, van de zorgverzekeraars, van de banken, van de werkgevers, van de woningcorporaties, dus als burgers verzaken, dan pakken we ze wel. De burger is er voor ons, Papadopulos, en niet andersom, zoals bij jullie.’

Papadopulos begreep het eindelijk. Zwaar onder de indruk keerde hij dezelfde dag terug naar huis. Wat een ideale samenleving.

Wij schoven die avond weer aan tafel bij onze gezinnen en stelden tevreden vast dat we onze behoeftige vrienden uit Griekenland weer een wijze les hadden geleerd.


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

zieleffe
User
spacer line
 

Slochteren ( Voor hen die niet weten waar het lig inGroeningen) het paradijs dat geld oplevert in Nederl amd.
Die gas bel heeft de afgelopen 50 jaar meer dan 500 miljard opgeleverd, daarvan is maar 2 % gegaan naar infrastructuur.
Waar is de rest naar toe gesluisd????????????? Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry
Jullie mogen raden waar het is gebleven, als ik het gaat schrijven dan ben ik een zwartkijker een kankeraar een rechtse rakker een man die discrimineert ,
dus gewoon een echte Hollander............ Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

harlys
User
spacer line
 

Komt hij terug ?
Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 

Het zoveelste Gezin met drie jonge kinderen op straat gezet na maandenlange huurschuld buiten hun schuld.

Waar was de PvdA met zijn ‘Playboy Diederik Samsom’ met zijn gedoog ‘KasteelheerPechtold’ en de ‘VVD Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes’.

(Door Maarten van Laarhoven, dichtbijredacteur en bewerkt door de waarheid commissie.)

Amsterdam-Noir- Deurwaarders-Tuig maakt vet betaalde bloederige over uren door eerlijke, onschuldige arbeiders Homeless te maken.
De Maastrichtse SP-fractie heeft vanmorgen onder grote belangstelling van de pers geprotesteerd tegen de uitzetting van een gezin, bestaande uit twee volwassenen en drie kinderen (2, 5 en 6 jaar) op het Miradorplein in de wijk Nazareth. De liederlijke VVD- Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ was de grote afwezige. Maar goed wat kan hem een gewoon simpel arbeiders gezin in nood schelen. De VVD Burgemeester Onno Hoes heeft alleen aandacht voor dure auto’s, ( lees ‘Volkse Kuttenvanger of Lullenvanger‘) Schandknapen, cocaïne en poppers en ‘Jacht Vakantie’ samen met zijn Riool Pijp echtgenoot Albert Verlinde op arme te jonge Schandknapen zonder keus in o.a. Zuid-Afrika en de regio Maastricht.
Jan Peter Balkenende
Onmogelijke prestatie vereist van gezin door woningcorporatie misdaadgroep Woonpunt.
De woningcorporatie Woonpunt wordt geleid door onmenselijke types van het allooi “Erik Staat” als Mirjam Depondt-Olivers algemeen ( Dikke) directeur-bestuurder en Mattie van de Kragt en Lei Bovens,Helmut Castro en John Bindels, die slechts een droom hebben te verwezenlijken en dat is om over de rug van de huurders zo snel als mogelijk in de ‘Dutch Reu de Bankier en Bestuur–Gangsters’ te komen.

Dag taak voor gewetenloze ‘Maffia-Enforcer René Hinskens’.
Het vuile onmenselijke werk wordt opgeknapt door de gewetenloze René Hinskens die de Titel consulent incasso bij Woonpunt heeft, maar Maffia- Enforcer is beter op zijn plaats. ‘Maffia- Enforcer René’ verheugt zich dan ook nu al op de “Erik Staal- huurverhogingen” om nog meer zielenpoten de straat op te smijten. De vraag is natuurlijk wel hoe lang de gewone man nog deze ‘Maffia-Enforcer als René Hinskens’ en zijn ‘Dikke Deur Mirjam Depondt-Olivers’ straffeloos hun misdadige gang laten gaan.

Meer huurders uit huis gezet, meer kinderen lijden honger en meer zelfmoorden.
De reden voor de uitzetting is een huurachterstand, die ontstaan is buiten de schuld van het gezin zegt SP-gemeenteraadslid John Gunther, die bij de uitzetting aanwezig was, net als fractievoorzitter Leny Eijssen. De actie trok veel bekijks van buurtbewoners.

Geen menselijkheid en fatsoen meer te vinden bij de Overheidsinstanties.
Volgen Gunther is de SP-fractie de afgelopen tijd opvallend vaak gealarmeerd wegens huisuitzettingen in Maastricht. Hij zegt dat het zijn partij ‘ondanks enorme inspanningen’ niet gelukt is de uitzettingen te voorkomen. ,,Bij geen enkele betrokken organisatie of instelling is ook maar enige beweging mogelijk gebleken om de ramp die de gezinnen treft te verhelpen”, aldus het raadslid. Hij vertelde dat het vanmorgen uitgezette gezin sinds negen maanden de huur niet meer heeft kunnen voldoen aan woningcorporatie Woonpunt. De 34-jarige vader van het gezin is vorig jaar zijn baan kwijtgeraakt. Door allerlei oorzaken is de uitkering niet op tijd betaald, waardoor de schulden verder zijn opgelopen. Gunther: ,,Als door dit alles ook bij de bewindvoerder geen geld binnenkomt, kan ook hij geen rekeningen betalen, met deze situatie als gevolg. Het gaat om een sociaal zwak gezin, dat niet altijd begrijpt hoe de steeds ingewikkelder wordende samenleving in elkaar zit. Afspraken worden per telefoon gemaakt en soms worden er dingen vergeten. De overheid kan dan wel roepen dat mensen zelf verantwoordelijk zijn voor wat ze doen, maar we moeten accepteren dat er in onze samenleving mensen zijn die het niet zelf kunnen en bij de hand moeten worden genomen.”

Andere tijden, zelfde tijden: Gaan met die Corrupte ‘Schandknapen-Banaan’ in het Maastricht van VVD “Keizer Onno 1″.Albert Verlind Onno Hoes

Huisuitzettingen zijn voor gezinnen zeer dramatische gebeurtenissen, aldus de SP. ,,Daarnaast zijn ze zinloos, lossen ze de echte problemen van mensen niet op en kosten de gemeenschap veel geld. Na de huisuitzetting moet opnieuw de hulpverlening in gang gezet worden zodat mensen een dak boven hun hoofd hebben. Een schuldsanering is nodig waardoor schuldeisers een fors gedeelte van de schuld niet terugbetaald krijgen. Opnieuw hebben maatschappelijke organisaties veel werk om de gedupeerden naar een normale woon- en leefsituatie te brengen. De schadelijke gevolgen voor kinderen werken jaren door”, stelt Gunther. Hij doet een klemmend beroep op alle instanties om uitzettingen als deze te voorkomen.

Het ‘Deurwaarders Tuig’ heeft de mentaliteit van de NSB of soms zelfs de SS.
Het SP-protest van vanmorgen heeft niet kunnen voorkomen dat het gezin toch is uitgezet. ,,De betrokken familie verlaat nu de straat”, laat het SP-raadslid om kwart over twaalf vanmiddag telefonisch weten. ,,Op dit moment wordt het huis ontruimd. Een klein gelukje bij dit heel grote ongeluk is dat de familie op het laatste moment onderdak heeft kunnen krijgen bij Impuls, waar ze een paar dagen terechtkunnen. Het Veiligheidshuis en de GGD zijn aan het bekijken wat ze verder kunnen doen.”

Opmerking : Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkene. b.vandewouwRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.woonpunt.nl, postRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.maastricht.nl, vivianne.heijnenRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.gemeenteraadmaastricht.nl, jos.gorrenRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.gemeenteraadmaastricht.nl, peter.corsiusRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.home.nl, frans.bastiaensRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.gmail.com, lahvanhamRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.me.com, ed.sabelRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.gemeenteraadmaastricht.nl, wnelissenRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.xs4all.nl, roosmarie.balRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.gemeenteraadmaastricht.nl, bert.jongenRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.gemeenteraadmaastricht.nl, john.steijnsRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.gemeenteraadmaastricht.nl, e.thiemeRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.veiligmaastricht.nl, lenyRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.tomaatnet.nl,infoRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.ggdzl.nl,kinderopvangRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.impuls.nl )


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

zieleffe
User
spacer line
 

Nou begrijp ik , als je dat allemaal lees, waarom de mensen radeloos zijn en de gaskraan open zetten ................. Emoticon: Stupid Emoticon: Angry Emoticon: Angry
Je bent je leven niet meer zeker, zowel op straat , maar ook niet in een flat.................. Emoticon: Cry
De mens zou eens moeten weten, wat ze nu en vroeger allemaal aanrichtte...... Emoticon: Frustrated Emoticon: Cooool Emoticon: StupidHarly even nog die link......Fraude met Europese subsidies


http://50plusje.blogspot.nl/20(...)se-subsidies-in.html
Een weg die nergens naartoe gaat, een park dat nooit gebouwd had mogen worden of een voetbalstadion midden in de wildernis waar niemand op zit te wachten. Allemaal gebouwd van Europees subsidiegeld. En het zijn geen uitzonderingen: honderden miljoenen euro’s uit Brussel komen niet op de goede plek of worden uitgegeven aan zinloze projecten.Eerder liet Brandpunt al zien hoe Oost-Europeanen in Nederland misbruik maken van ons toeslagensysteem. Nu toont Aart Zeeman aan hoe makkelijk Bulgaren in eigen land gratis geld uit Europa binnenslepen.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 


Op 31-01-2014 09:19 schreef Martinus:
Malam hoe kom je aan al die informatie, staat dit vermeld in de kranten?
Het is m.i. als ik dit allemaal lees toch nog steeds het topje van de ijsberg.
Ik hoop dat als er een nieuwe president komt de KPK niet wordt gekortwiekt.

Ik zou ook eens graag zien dat er in Belanda zon KPK zou komen, want ook hier ruikt het soms niet fris.
Op 31-01-2014 10:13 schreef Beras:

[quote verwijderd]


Nou dan kunnen een paar koppen wel rollen hoor daar in negeri Belanda, vooral sommige managers van multi nationals daar in Nederland en die grote pensioenfondsen, verzekeraars, banken en vooral de onroerend goed maffia.

Wiite boorden criminaliteit komt vaker voor dan men denkt in Europa.

Iemand die beleggingen doet voor een pensioenfonds bijvoorbeeld:
Geeft een klein opdrachtje aan de beurshandelaar, toevallig een goede studie vriend van hem. (Bij grotere opdrachten durven ze natuurlijk niet, daar zijn ze wel slim genoeg voor)

Bij stijging verkopen maar wel zeggen...he..he... die opdracht was van mijn prive beleggings account. En zijn vriend natuurlijk de zogenaamde vergissing muteren.

Bij verlies is het natuurlijk voor rekening van zijn baas. En die juppies rijden in een mini cooper. Dit is maar 1 voorbeeld van de wat kleinere jongens.

Weet je wanneer een auto handelaar in Nederland liegt? Zodra hij zijn mond open doet.....hahahahahahaha


JA wij zijn ook in die wereld terecht gekomen, maar het is nog niet overgenomen, door de gewone volk die hard werken voor hun geld.
Jaren geleden heb ik al geschreven, dat in die tijd van de bezetting van het Maagdenhuis de provo tijd daar is het begonnen.
Zij zijn als student terecht gekomen de Nyenrode Business Universiteit:
Die hebben met elkaar afgesproken dat ze elkaar helpen aan baantjes en die elitekorps heeft zich zo gemengd in de politiek en alle andere organisaties, dat zij wisten hoe ze bureau's opzetten wat de gemeenschap allemaal betalen.

De beurzen zijn al eeuwen aan de gang, kan mij iets herinneren dat mijn vader het verhaal had, dat zijn vader dus opa van mij Russis Certificaten had die op de een dag na de andere dag niets meer waard waren.
Het domme van die mensen waren dat ze het niet bewaard hebben en van kwaadheid die verbrand hadden
Alleen al zo Certificaat van +/-1875 was nu al veel geweest.
Wanneer was dat Rusland revolutie begon de tsaar Alexander van zijn troon verstoten werd 1918?.
Ja als je de geschiedenis niet kent dan kom je altijd in een hopeloos vriendjespolitiek terecht omdat de les uit het verleden nooit word meegenomen
Daar beticht ik deze generatie van Rutte mee, geen les uit het verleden meenemen.
En nu zitten we met steeds meer lieden die zich verrijken in banken en weet ik waar.
De regering had moeten optreden, maar zijn bang om die corruptie niet willen tegen houden, afspraak is afspraak........ Emoticon: Wink Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Beras
User
User icon of Beras
spacer line
 

Over Nijnerode gesproken:

PVDA ikoon Wim Kok, afgestudeerd van NijneRode, , kan er ook wat van hoor.
Een linkse rakker die later naar rechts afweek en zijn prive zakken ging vullen.Na de beëdiging van het kabinet-Balkenende I trad Kok, zoals hij een jaar eerder al had aangekondigd, terug uit de Nederlandse politiek. Na enkele maanden in de anonimiteit geleefd te hebben, aanvaardde Kok in 2003 enkele commissariaten, bij de ING Groep, TPG Post, Shell en de KLM. Deze commissariaten leidden tot enige discussie en kritiek, doordat Kok tijdens zijn bewind kritiek geleverd had op bestuurders van grote bedrijven en daarbij van "ordinaire zakkenvullers" en van "exhibitionistische zelfverrijking" had gesproken. Als commissaris genoot hij niet alleen zelf royale inkomsten, maar nam hij ook medeverantwoordelijkheid voor enkele verdere inkomensstijgingen. Zo stemde hij in met een stijging van 584% in de loop van drie jaar van de kortetermijnbonus voor ING-topman Tilmant. Tegenover de Commissie-de Wit verdedigde Kok dit door te zeggen dat de raad van bestuur van ING qua inkomen zwaar achteropgeraakt was bij de rest van de bankwereld, en dat het verschil met de concurrentie kleiner gemaakt moest worden om de talentvolle mensen te kunnen behouden.[2] Kok verklaarde dat hij als minister-president een "maatschappelijke verantwoordelijkheid” had, terwijl hij als commissaris "in het belang van de vennootschap” moest handelen".[3] Naast zijn commissariaten vervult Kok enkele Europese adviesfuncties.Beras, voor al uw nieuwbouw krotten voor te veel geld bij mislukte indo BV

harlys
User
spacer line
 


On 31-01-2014 11:26 Beras wrote:
Over Nijnerode gesproken:

PVDA ikoon Wim Kok, afgestudeerd van NijneRode, , kan er ook wat van hoor.
Een linkse rakker die later naar rechts afweek en zijn prive zakken ging vullen.


[quote removed]


Ja is bekend dat hij tijdens zijn bewind zijn eigen pad heeft geplavied

dus zeer zeker ook een stink vogel


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 

Echt hij is kompleet gestoord man o man Emoticon: Stupid
Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 
Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 


On 01-02-2014 08:45 harlys wrote:
Echt hij is kompleet gestoord man o man Emoticon: Stupid


[YouTube video removed]Je kan niet zeggen dat hij niet eerlijk is.


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

Beras
User
User icon of Beras
spacer line
 

Over Indonesische DPR's gesproken.............

Lang leve de EU....hahahahaha

Een boze facebooker heeft dit gepost/
Beras, voor al uw nieuwbouw krotten voor te veel geld bij mislukte indo BV

ibuluhu
User
spacer line
 

Heb jij ook tijd over voor Facebook....nou nou , maar het schandalig dat bovenstaandeBeras
User
User icon of Beras
spacer line
 

Mensen die altijd zeggen ik heb druk en heb geen tijd .............zijn..............

Tijdschriften lezen op de zondagen en tussendoor af en toe hier antwoorden is toch een fluitje van een cent. Wat een heerlijk leven hier in dit prachtige land van Ibu Kartini.

Facebook reacties....beep......hoor ik.....ff enige seconden lezen en mischien nog enkele scondtjes meer reageren ....techniek staat niks voor niks......zo ook twitter en linkedin.

1x per dag bbm, whatsapp, line en tango reacties lezen en antwoorden.......hmmmmm....beter dan destijds brieven openen , lezen, typen, postzegels plakken en posten. Daarna kwam de fax. Ook rompslomp en tijdsverlies.

Zojuist nasi goreng met ayam penyet gegeten en wat sayur.....en sambal...heerlijk ....

Zelfs soms achter in de auto,bijv. onderweg naar een hourhandelaar, reageren op al die onzin postjes van o.a. Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Malam en Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.erwin ....hahahhahaha (no hard feelings...just a joke)


Beras, voor al uw nieuwbouw krotten voor te veel geld bij mislukte indo BV

harlys
User
spacer line
 


On 01-02-2014 17:08 Beras wrote:
Over Indonesische DPR's gesproken.............

Lang leve de EU....hahahahaha

Een boze facebooker heeft dit gepost/


Click to see original image


Het is nieuw voor die het niet wisten

maar dit is een posting uit 2010.

Eerst even goed Googelen Emoticon: Laugh out loud

Want nu begin je daar ook al fouten in te maken Emoticon: Worship Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ik raak snotverdorrie geloof ik helemaal van de leg door die Beras, zit gewoon in een verkeerde topic te posten grrrrrr.Beras
User
User icon of Beras
spacer line
 


Op 03-02-2014 09:05 schreef Malam:
Ik raak snotverdorrie geloof ik helemaal van de leg door die Beras, zit gewoon in een verkeerde topic te posten grrrrrr.


Jeetje Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Malam, trek je niks van aan. Goed lezen is een kunst. en dan is er niks aan de hand.

On topic now:
Herinneren jullie nog de parlementaire enquete in NL met die criminelen die hun gelden met behulp van ambtenaren, advocaten, notarissen etc.. gigantische panden opkochten. Zelfs een machtwellustige goudikster die later trouwde met een prins was genoemd dat ze onder de criminelen vertoefden en welicht een verhouding had met 1 daarvan. Wellicht goede sex en daar ging die prins voor.

Wiwassen in property schijnt dus aantrekkelijk te zijn, ook hier.

Maar zo adverterteren...hahahahaha


Beras, voor al uw nieuwbouw krotten voor te veel geld bij mislukte indo BV

harlys
User
spacer line
 

So ist malam wat beras zegt Emoticon: Party!

Beras > .Malam, trek je niks van aan. Goed lezen is een kunst. en dan is er niks aan de hand Emoticon: Laugh out loud .


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 

Wat ik iedere keer zo grappig vind is dat jullie elkaar ervan betichten niet goed te lezen. Wat mij ook opvalt is dat mn. Beras dit regelmatig herhaalt. Wellicht dat Beras wel goed leest, maar ik krijg de indruk dat hij, gezien zijn vele reacties op diverse topics, er GEEN REET van begrijp. Er zijn mensen de de lippen achter in hun nek hebben zitten, dus compleet uit hun nek l..llen.


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,618,867 topic views - 242,009 posts - 13,759 topics - 35,450 members - last post @ 15-10-2021 19:42 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,245,126 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com