indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > In het nieuws > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

http://www.nu.nl/wetenschap/36(...)ing-dan-gedacht.html
Supervulkanen

Er zijn in totaal 27 supervulkanen op aarde, waaronder het Tobameer in Indonesië, het Taupomeer in Nieuw-Zeeland en de supervulkaan onder het Yellowstone National Park in de Verenigde Staten.


Zou zomaar kunnen dat de vele uitbarstingen van de Sinabung hier mee te maken hebben. Vulkanen "steken" mekaar aan.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 

Wetenschappers denken dat een enorme explosie van de ‘Tobavulkaan’ geleidt heeft tot de ijstijd en het uitsterven van de dinosauriërs (homo sapiens is toen net niet helemaal uitgestorven). Die knal heeft één van de diepste en grootste zoetwatermeren ter wereld opgeleverd.

De verhoogde activiteiten van andere vulkanen (en aardbevingen) zie ik meer als gevolg van de toegenomen zonuitbarstingen van de laatste tijd.
dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 

De laatste solar update door BPEarthWatch:

spacer line  


On 06-01-2014 16:07 dangdude03 wrote:
Wetenschappers denken dat een enorme explosie van de ‘Tobavulkaan’ geleidt heeft tot de ijstijd en het uitsterven van de dinosauriërs (homo sapiens is toen net niet helemaal uitgestorven).


Dinosaurussen en homo sapiens hebben NOOIT tegelijkertijd geleefd op aarde. De dinosaurussen leefden tot ca. 65 miljoen jaar geleden op aarde, de homo erectus, sapiens, etc., etc. zijn pas op aarde gaan rondlopen vanaf zo'n 2 miljoen jaar geleden.

Laatste, grote uitbarsting van de Toba-vulkaan heeft ca. 75,000 jaar geleden plaatsgevonden en heeft een ijstijd veroorzaakt.


If you have nothing to loose, you can risk everything

dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 

Je hebt gelijk Amed, foutje van mij Emoticon: BlushYerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

De Sinabung ligt zo dichtbij dat het mij niet zou verbazen als blijkt dat ze een zelfde bron hebben qua activiteit. Dit is in Yellowstone bijvoorbeeld te zien door alle geisers in een groot gebied; allemaal 1 magma-kamer op geringe diepte. En daar word onderzoek naar gedaan. Dat zal bij Danau Toba wel veel minder zijn.


Ho Lee Fuk

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 


Op 07-01-2014 00:09 schreef Amed East Bali:

[quote verwijderd]
Dinosaurussen en homo sapiens hebben NOOIT tegelijkertijd geleefd op aarde...


Er zijn zeer oude afbeelding op steen, gevonden in Peru, waarop twee mannen een dinosaurus aanvallen. Ook bijv. een Mexicaanse aardewerk stelt een vrouw voor, spelend met een kleine dinosaurus. Er zijn sinds kort foto's (google zelf) die een duidelijke voetafdrukking van een mens laat zien IN een dinosaurus voetafdruk. Enzovoort, enz.

Mjn vriend Prof.dr.dr.dr.dr.dr.W.J. Ouweneel heeft bijna 200 boeken geschreven, ook als bio-chemisch specialist in de cel-deling (slechts één ander persoon in Europa kan hem wat 'bijhouden') en ook als filosoof gelooft hij letterlijk in het Bijbelse model van creatie en bewijzen voor het evolutionisme a la Darwin moeten nog gevonden worden.

Er wordt steeds meer 'geloofd' - zelfs door ongelovige(!) wetenschappers - dat je meer geloof moet hebben in de zgn, "bigbang" theorie dan in een bewust, Creatief Design daarachter. Emoticon: Party! Vele wetenschappers vinden dat je zeer onwetenschappelijk en zelfs ontiegelijk dom moet zijn om daarin te geloven!

Ach, 'wetenschappers' gaan ook slechts uit van axioma's. EEN bliksemschicht van 0,00001 SECONDE kan een fossiel in de rots maken van zogenaamd 5.000.0000 JAREN 'evolutionisme'. Au... weer een klap voor een van die vele '-ismen', zoals evolutionisme, die onze Schepper probeert te ontkennen met zgn. 'wetenschap'. Oplichters, fietsenmakers.

Zie o.a.* http://www.geloofenwetenschap.nl,
www.drdino.nl,
http://users.skynet.be/fa390968/_Adam_aap.doc,
enz.enz.
En wel drie heeel interessante mp3's om te beluisteren, o.a. op
http://www.awmi.net/extra/audio/1079

*En o.a. ook:
www.drdino.com
www.creaton.nl
www.answersingenesis.org
www.morgenster.org/evolutie.htm
www.scheppingofevolutie.nl
www.evolutie.biz
www.degeneratie.nl
www.alpha-online.nl
www.oude-wereld.nl
www.thebereancall.org
www.3bible.com/index.php
www.livingdinos.com
www.godblessyou.nl
www.gospelshopnederland.nl
www.arrivalofthefittest.com/csehovind.html
www.real-life.nl

" Eenzijdig informatie verstrekken is geen educatie, maar indoctrinatie"
(dr. Kent Hovind)


Your attitude determines your altitude

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Keduadam; je komt in een 'wetenschappelijk' onderwerp met een reeks religieuze websites aan. Was het niet zo dat de aarde slechts een paar duizend jaar oud was onder dergelijke uitleg? Dus de uitbarsting van de Toba vulkaan heeft dan niet plaatsgevonden, toch?

Bovendien maken deze wetenschappers geen verwijziging naar het niet bestaan van jouw Schepper, dat doe je zelf door tussen de regels door te lezen, net zo als ik gisteren op TV een of andere geloofs-idioot zag die verklaarde dat een BRI bank overvallen halal was omdat het toebehoorde aan een negara kafir .

Ik heb geen zin om ieder onderwerp waarin je reageert te laten verworden tot een religieus ja-nee spelletje. Als je dat zo graag wil, dan verzoek ik je dat op een andere website te doen en niet hier. Einde van deze discussie dus.Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

ja Jeroen, idd einde van deze discussie. want het heeft niets met 'geloof' te maken, enkel met FEITEN, wetenschap dus. Wandaar dat wetenschap het van diverse kanten bekijkt, wat nu wereldwijd ook gebeurd. Wel zo 'wetenschappelijk' dit te noemen, al is het maar een keer. einde discussie dus.
" Eenzijdig informatie verstrekken is geen educatie, maar indoctrinatie"


Your attitude determines your altitude

dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 

Hete stoom uit de grond verontrust burgers Toba Samosir.

(grove vertaling)

Dorpelingen in Sitoluama, District Laguboti, Toba Samosir, Noord-Sumatra, zijn onrustig door ongebruikelijke gebeurtenissen. De grond naast de huizen is warm van stoom en ruikt naar gas.
Verdacht gevaarlijke dampen verschenen op woensdag (27/5), precies in de tuin naast het huis van Purasa, gelegen zo'n tien kilometer afstand van Balige nabij Toba Meer en Samosir.

"Hete stoom ruikt als gas dat uit de poriën van de bodem ontsnapt. Voor de veiligheid van de mensen in het gebied wordt gevreesd, zodat we dit aan de regering rapporteren," zei een inwoner, Purasa Silalahi in Sitoluama, zaterdag (30/5).
"Inderdaad", gaat Purasa verder, "aangezien de laatste drie weken de temperatuur rond het huis zeer warm is, zowel dag en nacht. In feite, voelt de keramische vloer van het huis warm aan."

Door deze verontrustende omstandigheden heeft hij een gat gegraven van 50 centimeter diep, maar met het toenemen van het gas heeft hij bezorgd het gat weer dichtgegooid..
Stoom en geur geven het angstig gevoel dat het gas kan ontvlammen, zodat hij zijn bevindingen aan het hoofd van het dorp heeft gemeld

In het gebied is al 20 jaar geleden onderzoek gedaan en er is er geen teken of bewijs dat er in dat gebied olie is.
"In het verleden was er een studie op dit gebied. Maar de resultaten gaven tot nu toe geen zekerheid, en nu plotseling kwam dit bewijs in de vorm van gas. Wij hopen dat de relevante agentschappen dit kunnen herzien om de bewoners gerust te stellen," zei Mappo

http://dutchsinse.com/6082015-(...)g-foul-odors-of-gas/

http://www.merdeka.com/peristi(...)ga-toba-samosir.html

dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.80,767,749 topic views - 238,052 posts - 13,715 topics - 29,449 members - last post @ 01-04-2020 11:13 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

131,725,198 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com