indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

harlys
User
spacer line
 


On 22-04-2014 12:44 Malam wrote:
Ik weet niet wat jij allemaal zit op te zoeken op internet Harlys, maar ik krijg er behoorlijk kippenvel van Emoticon: Bye bye
Wat is het nut hiervan Emoticon: Confused
Dan doe ik maar liever kranten in IndonesiŽ Emoticon: Blush
Je gaat toch niet bepaalde figuren hier op Indah achterna die geen ruk van IndonesiŽ afweten en vervolgens schoppen tegen alles als het maar gossip is Emoticon: Confused

Niet doen Harlys, je woont en werkt in IndonesiŽ dit soort dingen zit niemand op te wachten.


Heb 10 talle filmpjes ik verwijs alleen maar op deze manier hoe men het verstand al verloren heeft en hoe een ander door bijna te worden verzopen het verliest

Heel duidelijk voorbeeld over welk soort moslims we het hier hebben namelijk sharia

Problemen mee Malam ?


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ja, klopt daar heb ik problemen mee.
Ik kan duizenden schokkende filmpjes vinden op internet.
Of het nu over geloof gaat of over andere dingen, persoonlijk hoef ik dat soort filmpjes niet mee te geven om mijn punt te maken.

Maak ik mijn punt niet, jammer dan, ik zal nooit dit soort filmpjes gebruiken om mijn punt te maken, dan verlies ik liever.
Zo steek ik nu eenmaal in elkaar, liever een grote bek als dit soort confronterende filmpjes. Emoticon: Yes!
elsbeth
User
spacer line
 

Nou, Harlys, ik heb er in zoverre ook problemen mee, dat volgens mij niet helemaal duidelijk is wat de bron ervan is. Het is een via facebook verspreid filmpje (ziek wat mij betreft, niet alleen het filmpje, maar zeker ook de verspreiding en al helemaal de likes en de commentaren die het krijgt). Ik zie ook de link naar sharia niet helemaal. Is dat jouw eigen invulling of heb ik iets in het filmpje niet goed verstaan?
Tot slot de link naar IndonesiŽ. Mijn bahasa Indonesia is beperkt, maar volgens mij hoor ik hier meer Arabische klanken dan Indonesische. Eigenlijk vind ik het filmpje te walgelijk om het nog eens te bekijken/beluisteren.
harlys
User
spacer line
 

Dingen gebeuren hoef je je ogen niet voor te sluiten.

Als dit in een beschaafd land gebeurt halen ze de onderste steen boven op degenen die dit filmden op te pakken en waren ze misschien al opgepakt

Maar helaas komt het van uit Arabische_wereld en daar denk men wat anders over leren zwemmen

En wie zegt dat de link naar Indonesie is ? sharia zit overall


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

elsbeth
User
spacer line
 

Er worden in de "beschaafde wereld" ook de gekste dingen gefilmd. Daar waarschuw ik mijn kinderen voor, alles is terug te vinden.
De link naar IndonesiŽ, okť, dat was mijn veronderstelling dat het terug te voeren zou moeten zijn naar het land waar dit forum over "gaat". Hoeft niet per se inderdaad.
Maar dan nog: hoezo sharia?Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Ja, ik krijg er ook kippenvel van, meer dan dat. Mij is als kind van een jaar of 6 iets soortgelijks gebeurd in een natuurbad in Eindhoven waarbij ik door een paar tienerjongens tot op de bodem ben getrokken en nog niet kon zwemmen. Dat zwemmen heb ik (mede hierdoor) nooit meer geleerd en ik ben tot op de dag van vandaag nog niet gerust op het water al gaat het een stuk beter dan jaren geleden (maar zonder dat kom je niet ver in Indonesie).

Ja, bovenstaand gebeurde destijds in een beschaafd land, nl Nederland met het verschil dat het niet gefilmd werd. Ik wil er mee zeggen dat je om foute dingen te doen geen moslim hoeft te zijn. Het heeft alleen niets met de sharia, de islam of met Indonesie te maken.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

harlys
User
spacer line
 


On 22-04-2014 05:59 harlys wrote:

[url=http://i58.servimg.com/u/f58/16/23/55/55/sh10.png]Click to see original image

[/url]

Ook een manier om van je vrouw af te komen gewoon beschuldigen en klaarrrrrrrr


Bijna iedere peiling toont aan: Moslims in westerse landen zijn merendeels voor de invoering van de sharia en tegen de gelijkheid van vrouwen zoals men deze bij ons kent. 1400 jaar islamitische hersenspoeling is zo succesvol dat men zich vaak afvraagt of de islamitische waarden zich niet al in de genen van de moslims hebben verankerd. In ieder geval moet het iedere niet-moslim duidelijk zijn: Moslims integreren nergens in niet-islamitische landen. Een ieder die iets anders denkt, is of ideologisch voorbelast, heeft geen idee van de islam Ė of is het slachtoffer van goedmenschelijke wishful thinking. Alle drie varianten hebben ťťn ding gemeen: als ze ingevoerd worden, zullen hun vertegenwoordigers zichzelf vroeger of later als dhimmi-minderheid in een islamitische samenleving terugvinden. Dat wordt aangetoond door een blik in de islamitische veroveringsgeschiedenis. Want de islam kent slechts ťťn ding: het verkrijgen van de door Allah bevolen Dar al-Islam: de islamitische wereldheerschappij. Wat anderen van hem denken, zal hem een zorg zijn.

Onderzoeksresultaat onder moslims: Vůůr de sharia en vůůr onderworpen vrouwen

Het PEW Research Center hield een onderzoek onder 38.000 moslims in de hele wereld. De interviews werden persoonlijk en in meer dan 80 talen in 39 landen afgenomen.

Voor de sharia

De meerderheid beschouwt de islam als enige ware religie en de garantie voor een eeuwig leven in het paradijs als je helemaal of gedeeltelijk volgens de religieuze geboden leeft. De mate van instemming om de sharia als wetgeving van het land te wensen, is in islamitische landen verschillend van grootte.

Terwijl bijvoorbeeld in Palestina, Pakistan, Afghanistan, Niger of Irak een grote meerderheid van de islamitische bevolking de sharia als wetgeving wenst, is dit in Turkije nog lang niet het geval.

Uit het onderzoek blijkt ook dat hoe vaker moslims dagelijks bidden des te meer zijn ze voorstander van de sharia. Ook zijn landen, waarin de islam van de kant van de staat duidelijk wordt voorgetrokken tegenover andere religies, gevoeliger voor de sharia. 48% is er voorstander van dat bijvoorbeeld bij diefstal de handen worden afgehakt.

Het vermoorden van ex-moslims

De instemming om mensen te doden, die weliswaar islamitisch zijn opgegroeid, zich daarna echter van de islam verwijderen, wordt door de meerderheid afgewezen. Van alle moslims die opkomen voor de invoering van de sharia is echter 28% voor het vermoorden van ex-moslims.

Afwijzing van eermoorden

Alleen in Afghanistan en Irak rechtvaardigt een grote meerderheid zogenaamde eermoorden. Ze moeten vrouwen die ďde eer van de familieĒ geschonden hebben, bijvoorbeeld als ze vrij tegen de wil van de familie in een man kiezen, op een westerse manier willen leven of een levensconcept kiezen dat als immoreel wordt beschouwd, bestraft worden.

Echter 85% van de moslims in de wereld is van mening dat de vrouw zich dient te onderwerpen aan de man. 53% wil de vrouw zelf laten beslissen of ze een sluier draagt (opm.: de soort en de vorm van de sluiers verschilt sterk per regio).

Immoreel gedrag

Van de moslims wereldwijd beschouwt 90% homoseksualiteit als immoreel en wijst deze daarom af. Voor 84% geldt seks buiten het huwelijk als immoreel, voor 80% is dat alcohol en voor 77% abortus.

Geweld tegen burgers

Een meerderheid van 75% is tegen iedere vorm van geweld tegen burgers en ziet hierin geen enkele rechtvaardiging. De landen met de hoogste bereidheid tot geweld zijn Palestina (40%), Afghanistan (39%), Egypte (29%) en Bangladesh (26%).

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer


En dit ook niet Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

papaya
User
User icon of papaya
spacer line
 

''Of zou in een democratie sharia mogelijk moeten zijn, en zoja waarom?''

Het antwoord is wel duidelijk.....


Happiness is not a destination, it's a Way of Living

harlys
User
spacer line
 

Heb nog even nagedacht over dat sharia en het geloof en zijn hele rampe-tamp

God heeft ons geschapen als gelijken staat in den beginnen

Waarom moet dan zon halve wereld aan mensen in naam van een profeet en oorlog zuchtige (mohammed) allemaal een stuk van de lul afsnijden?

zijn we toch niet meer gelijk??

Waarom als je de leest over het beloofde land en mozes etc terwijl hij volgens mij gewoon de verkeerde kant is opgelopen en dan verklaard hij ook nog ijskoud dat de woestijn het beloofde land is ?

Ik weet wel wat mooiere plaatsen die "onze lieve heer" gecreerd heeft / zijn.

En waarom van een wijf de kop afhakken ? Ja tuurlijk waarheid is het hard omdat ze haar man gewoon een waardeloze besneden lul vind die misschien niks presteert
Maar omdan haar de kop af hakken ?
Nu ja gelovige mongooltjes recht vaardigen het onder de mom het staat geschreven?

Geloof zaait dood en verderf

Mijn rampetamp doet veel beter werk Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

zieleffe
User
spacer line
 


Op 29-04-2014 08:02 schreef harlys:
Heb nog even nagedacht over dat sharia en het geloof en zijn hele rampe-tamp

God heeft ons geschapen als gelijken staat in den beginnen

Geloof zaait dood en verderfJe begint al verkeerd god heeft niets gedaan die bestaat niet.
De natuur vrouwtje en mannetje hebben jou en mij en ons gemaakt die met die dikkopjes in je vaders buik met honderden gezwommen heeft om een eiceletje te bevruchten.
Dat heb je zelf ook gedaan toch, want jij bent toch ook vader geworden.
Heb je wel gezond geleefd voor dat je die dikkopjes in haar heeft geplant Harly!!!
Want daar komen gezonde nageslachten van ...... Emoticon: Shiny Emoticon: Yummie!Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

harlys
User
spacer line
 

Shirin Musa is de oprichtster van Femmes for Freedom (FFF) en houdt niet van wollige welzijnstaal. In deze column van Elma Drayer legt zij uit: kindhuwelijken komen voor in Nederland, zijn een schending van de rechten van de mens en worden soms gefaciliteerd door hulpverleners en overheid omdat dat laffe, cultuurrelativistische twatten zijn. Hatseflats, verder nog vragen? Ja u daar achterin, hou het kort graag.

Waarom de politiek en hulpverlening er een beetje dom en toegeeflijk bij staan te kijken?
Omdat de kindbruidjes te braaf zijn. Niemand heeft last van ze. Ze jatten en roven niet, plegen geen straatterreur, ze reizen niet af en komen niet radicaal weer terug. En hoe dat gaat in Nederland, dan krijg je geen hulpverlening en Ďsoosjotherapeutení, dan krijg je soepel meebuigende politie die een kindhuwelijk gewoon een betere optie vindt dan eerwraak. Het gevaarlijkste soort vrouwen- en buitenlanderhaat is niet zwarte piet en de Smurfen (wut de Smurfen? Ja de Smurfen) waar Ďcorrectmensen en fopministení zich druk om maken, maar de ranzige tut tut tut wangetjesknijpreflex van diezelfde correctmensen en fopministen dat Ďhun cultuur nou eenmaal zo is.í Pas als de mensen er last van hebben en gaan klagen, valt er electoraal en in de zieligheidsindustrie winst te behalen. Dat maakt de onwil van politiek Den Haag om dit probleem niet, en allerlei non-issues over jaren oude niet-racistische kwesties wel aan te pakken, gewoon heel erg cynisch, mmh?
Tja het mag ook en gebeurt ook bij de sharia.

Dit meisje overleefde het niet maar daar is wel een antwoord op allah nam haar tot haar met een goede reden want als je overlijd is het allah keus.

Jammer voor de bruidegom maar geen geteur op naar de volgende Emoticon: Party!

De Telegraaf: Een 8-jarig meisje uit Jemen is overleden nadat ze door haar familie was uitgehuwelijkt aan een vijf keer zo oude man. Het kindbruidje stierf door interne bloedingen, opgelopen tijdens de huwelijksnacht.

Dus, kindbruiden van Nederland, verenigt u. En ga u danig misdragen. De zwakkeren worden niet beschermd in dit land, de raddraaiers met de grote bekken wel. En HUP Shirin. Poten in de moddertypes die niet houden van de slachtofferrol, meer meer MEER van zulke vrijheidslievende man-en-paardnoemers.

http://www.geenstijl.nl/mt/arc(...)het_kan_in_nede.html

En dit soort primaten noemt links hier ďcultuurverrijkingĒ! Met recht: Soort zoekt soort!

About these adsHet zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Als laatstgeplaatste bericht van Harlys waar is,wordt je toch wel even misselijk van Emoticon: AngryMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Dan zou Harlys zijn bron moeten vermelden.
Een ding wat zeker is, de foto in zijn bericht gaat niet over het geval waar hij over schrijft. Emoticon: Blush

Ik denk ook dat dit soort berichten weinig zin hebben, Harlys haalt wel eens meer van dit soort extreme dingen aan.
Niet van toepassing op IndonesiŽ en we moeten ook geen dingen zoeken die er niet zijn.Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


Harlys..... moet ook een beetje oppassen dat je inderdaad geen dingen moet zoeken die er niet zijn.....Vergeet ook niet dat er ook in films gemanipuleerd wordt en dat de waarheid ver te zoeken is....

Maar Veer er worden inderdaad kind huwelijken gedaan....ik snap die mannen niet het waarom??!!! Of hij moet een PEDOFIEL zijn....tja.....in de Islam worden ze niet erkend evenzo als je HOMO ben.....het is je doodvonnis als je het ben.

Ik ken een leuke Marokkaan.....helaas een Homo, maar zal het nooit en te nimmer aan zijn familie vertellen, dus hij blijft ongetrouwd wŠt natuurlijk de familie wel weer ťrg vreemd vonden......Ik hoorde kort geleden dat hij overleden is na een bizar auto ongeluk ....harlys
User
spacer line
 


On 09-06-2014 14:49 Malam wrote:
Dan zou Harlys zijn bron moeten vermelden.
Een ding wat zeker is, de foto in zijn bericht gaat niet over het geval waar hij over schrijft. Emoticon: Blush

Ik denk ook dat dit soort berichten weinig zin hebben, Harlys haalt wel eens meer van dit soort extreme dingen aan.
Niet van toepassing op IndonesiŽ en we moeten ook geen dingen zoeken die er niet zijn.


Nu malam die foto is van een viespeuk in indonesie nog wel een (ustad) maar goed liever ver van jouw bed maar had dit kleine meisje ook kunnen gebeuren of wie weet als nog gebeurt en heeft ze het overleeft? ( ze was uitgehuwlijkt aan hem) kranten hebben er vol van gestaan in Indonesie

zolang het corruptie is dan scheit jij alles wat maar de indonesie nationaliteit heeft er onder

maar ja wie weet ben je jaloers op jouw vermelde viespeukjes want er zijn er heel wat die niet gepakt worden en dat kan bij je steken

Jij hebt je rug versleten in de haven .

En deze jongens in een poep en een scheet rijk via corruptie (om in jouw woorden te zeggen)

Het stond in de Telegraaf en nog vele andere bladen en het gebeurt ook in Indonesie het uit huwelijken mijn heer malam

eunmask.wordpress.com/2014/06/(...)zij-betuttelracisme/


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 

Dus de foto kan je Internationaal wel gebruiken als voorbeeld wat men heeft deze foto gebruikt zie de link Emoticon: Bye bye

eunmask.wordpress.com/2014/06/(...)zij-betuttelracisme/

Stelletje van die viespeulen zitten over de hele wereld en het mag van Allah of tewell mohammed die ook trouwde met een 9 jarige Emoticon: Angry


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 


On 09-06-2014 15:34 Kembang wrote:

Harlys..... moet ook een beetje oppassen dat je inderdaad geen dingen moet zoeken die er niet zijn.....Vergeet ook niet dat er ook in films gemanipuleerd wordt en dat de waarheid ver te zoeken is....

Maar Veer er worden inderdaad kind huwelijken gedaan....ik snap die mannen niet het waarom??!!! Of hij moet een PEDOFIEL zijn....tja.....in de Islam worden ze niet erkend evenzo als je HOMO ben.....het is je doodvonnis als je het ben.

Ik ken een leuke Marokkaan.....helaas een Homo, maar zal het nooit en te nimmer aan zijn familie vertellen, dus hij blijft ongetrouwd wŠt natuurlijk de familie wel weer ťrg vreemd vonden......Ik hoorde kort geleden dat hij overleden is na een bizar auto ongeluk ....


Het gebeurt wel !!

In een moslim huwelijk niet het huwlijk dat door de gemeente gedaan word.

net nog een meisje van 15 getrouwd 2 huizen van mij vandaan UIT GEHUWELIJKT Emoticon: Bye bye

is toch ook nog minderjarig Emoticon: Yawn


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

spacer line  


On 09-06-2014 16:18 harlys wrote:

[quote removed]


Het gebeurt wel !!

In een moslim huwelijk niet het huwlijk dat door de gemeente gedaan word.

net nog een meisje van 15 getrouwd 2 huizen van mij vandaan UIT GEHUWELIJKT Emoticon: Bye bye

is toch ook nog minderjarig Emoticon: Yawn

Ya, volgens de oude strikte Sharia kan een vrouw trouwen
Kawin Siri.
Maar dat waren de oude wetten die niet meer van deze tijd zijn.
In de middeleeuwen in Europa werden kinderen (volgens onze huidige waarden en normen) ook uitgehuwelijkt .

Volgen KHUPerdata is zij nog minderjarig , dus mag ze niet trouwen.
Mss is er andere reden ?
Zoals zwanger zijn ?

bisa dicek of makemyday .

harlys
User
spacer line
 


On 09-06-2014 17:22 Surya Atmadja wrote:

[quote removed]

Ya, volgens de oude strikte Sharia kan een vrouw trouwen
Kawin Siri.
Maar dat waren de oude wetten die niet meer van deze tijd zijn.
In de middeleeuwen in Europa werden kinderen (volgens onze huidige waarden en normen) ook uitgehuwelijkt .

Volgen KHUPerdata is zij nog minderjarig , dus mag ze niet trouwen.
Mss is er andere reden ?
Zoals zwanger zijn ?

Ja kan om de eer te redden

En helaas in een moslim huwelijk ( volgens de oude strikte Sharia kan een vrouw / kind uitgehuwelijk worden .

Al is men er steeds meer op tegen en gebeurt het nu vaak in het geheim OOk in Indonesie (envelopje en klaar)

Ik ga dit niet lopen te bewijzen want ik laat Malam liever in de waan dat het niet gebeurt Emoticon: Bye bye

Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ik ga dit niet lopen te bewijzen want ik laat Malam liever in de waan dat het niet gebeurt

Is maar beter ook, laat Malam hier maar buiten
Malam weet dat er jonge meiden van 17 jaar uit de kampung met ouwe viezeriken trouwen.
Maar meisjes van 8 zoalsin jouw bericht dus duidelijk niet.
Als er iets niet in orde is oke, Ik vind meiden van 17 al erg zat, maar de boel opblazen doe ik niet aan mee Harlys.harlys
User
spacer line
 


On 09-06-2014 18:16 Malam wrote:
Ik ga dit niet lopen te bewijzen want ik laat Malam liever in de waan dat het niet gebeurt

Is maar beter ook, laat Malam hier maar buiten
Malam weet dat er jonge meiden van 17 jaar uit de kampung met ouwe viezeriken trouwen.
Maar meisjes van 8 zoalsin jouw bericht dus duidelijk niet.
Als er iets niet in orde is oke, Ik vind meiden van 17 al erg zat, maar de boel opblazen doe ik niet aan mee Harlys.


Begin nu echt te twijvelen over je indonesie kennis ( de praktijk dan) heeft toch echt in alle kranten gestaan dat de man op de foto met een meisje van 8/ 9 is getrouwd

Dan beter stoppen met anderen afblaffen op dit forum (onder andere mij ) want dan kan je verwachten dat ik je terug fluit naar je mand

En / of je moet de kranten etc beter uitpluizen en niet alleen lezen wat je wil lezen

Ik heb het idee dat je informatie ook niet meer is dan van tv en uit de kranten die dagelijks lkomt.

Ik verdoe mijn tijd niet alleen thuis en weet dat dit al eeuwen speelt en niet alleen onder het sharia geloof maar ook onder de gematigde moslim.

Kinderen worden ook op de voorhand verkocht als ze bv tussen 8 en 10 jaar zijn dan betaald een viezerik per maand een bedrag of eens perjaar aan een echtpaar dat nog geen hand vol rijst te vreten heeft en zodra het een beetje kan haalt hij haar op

dit kan al als het kind tussen de 8/ 14 jaar is soms idd onder het mom om de eer te redden van de fam " als" ze in verwachting is bv op haar 13 /14 en geen haan die er naar kraait

Maar ik schok het forum te veel maar ik heb dit topic niet geopend heer Malam

maar goed we laten het er bij en stoppen het met de fluwelen mantel toe want ba het is al akelig zat.

Dus Malam oogjes dicht en snaveltje toe of zo iets Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 09-06-2014 18:40 harlys wrote:

[quote removed]

dit kan al als het kind tussen de 8/ 14 jaar is soms idd onder het mom om de eer te redden van de fam " als" ze in verwachting is bv op haar 13 /14 en geen haan die er naar kraait
Ik denk dat die tijd toch wel voorbij is nu een voluit in het nieuws is gekomen (wanneer was het, een maand geleden?). Ik krijg niet het gevoel alsof men maar kan doen wat men wil. Het grootste probleem is op dit uit het taboe te krijgen, maar ik denk dat er degelijk hanen zijn die er naar kraaien.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ja we kunnen er lang of kort over praten en jan en alleman kan/mag zich op zijn pik getrapt voelen, ik vreet er geen hap rijst minder om.
In IndonesiŽ trouwt niemand met een meisje van 8 jaar, misschien ergens in die zandbak wel, dat geloof ik nog ook.
Maar kom niet met dit soort verhalen over IndonesiŽ tenzij je keiharde bewijzen kan overleggen.
Ik heb het niet over rotzooien met kleine meisjes maar over trouwen, om misverstanden te voorkomen.
harlys
User
spacer line
 


On 09-06-2014 19:13 Malam wrote:
Ja we kunnen er lang of kort over praten en jan en alleman kan/mag zich op zijn pik getrapt voelen, ik vreet er geen hap rijst minder om.
In IndonesiŽ trouwt niemand met een meisje van 8 jaar, misschien ergens in die zandbak wel, dat geloof ik nog ook.
Maar kom niet met dit soort verhalen over IndonesiŽ tenzij je keiharde bewijzen kan overleggen.
Ik heb het niet over rotzooien met kleine meisjes maar over trouwen, om misverstanden te voorkomen.


Man lees dan ! het stond in alle kranten in Indonesia deze ustad trouwde een 9 jarig meisje niet via de officele wet maar de moslim wet je kan nu nog heden ten dage trouwen volgens de moslim wet maar het is niet een geldig huwelijk voor de staat

Denk dat het 8 mnd geleden in de krant stond deze foto is wederom door de telegraaf en of ander media news op 6 juni gebruikt maar dan over een huwelijk in jemen

De foto is genomen in Indonesie snap niet hoe die nu in een geheel ander artikel gebruikt word.

Zal es kijken of ik dat artikel vinden kan


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Hoef je niet te zoeken dat is inmiddels al 6 jaar geleden, meisje was geen 8 maar 13 jaar en getrouwd met een Jemeniet.
Maakt het allemaal niet minder erg, maar dit soort sensatie verhalen van 6 jaar geleden worden we allemaal niet wijzer van, zeker niet als het in die zandbak is gebeurd.
We hebben het hier over IndonesiŽ.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,636,337 topic views - 242,018 posts - 13,760 topics - 35,453 members - last post @ 16-10-2021 18:44 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,285,814 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com