indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 

AM., en Ibuluhu...ook ik ken Marokkanen met en zónder hoofddoekje op, maar passen gewoon aan de Nederlandse maatschappij en dáár gaat bij mij om!!

Vergeet niet de aanslagen van de extremisten b.v. op 11-9 of op Bali, enz.enz....waarom moeten zoveel onschuldigen gedood worden??? Hun credo is "hoe méér hoe liever" ....vanwege hun idiote martelaarschap als hun leven er ook erbij inschieten????

AM, in India wat betreft de Hindoe's dat gebeurt in EIGEN land.....Hindoe's dwingen niet af met bom explosies om hún geloof aan andere op te dringen omdat hun gloof het beste is....snap je dat??
Dat doet de Islam wel....zie en kijkt in Indonesië hoeveel miljoenen het Islam geloof MOETEN aannemen anders worden ze verstoten....Hebt je.de film gezien van de Zon, Maan en Sterren AM ?...Een waargebeurd verhaal waarvan de filmmaker ruim 12 jaar een gezin heeft gefilmd in Jakarta dacht ik.....daar wordt pijnlijk duidelijk hóe de Islam werkt.... Emoticon:

Goddienstleraar in de 5e klas van toen heeft aan de klas verteld, dat we niet bang hoeven te zijn voor de koude oorlog tussen Rusland en Amerika, niet bang te zijn voor atoombommen, niet bang te zijn voor het Gele gevaar( China).....maar wel voor de Islam die als een inktdruppel op vloeipapier zich uitbreidt...dáár ligt het grootste gevaar. Ik als kind van 10 jaar oud had er geen benul van wat die leraar bedoelde.....helaas na tig járen heeft hij nu wel gelijk gekregen....hoe is dat mogelijk hé??
Enfin ik stop ermee over de Islam... alle Geloven is prima, behalve het islam geloof dáár heb ik een enorme hekel aan....pierre
User
spacer line
 
De katholieke bisschop van Baghdad, Saad Sirop Hanna, waarschuwde woensdag dat als de strijdende partijen in Irak niet snel tot een overeenkomst komen, er een burgeroorlog uitbreekt. ‘En dat zou het einde betekenen, vooral voor ons, voor christenen.’ Veel achtergebleven jonge christenen zijn alsnog voor het geweld van ISIS weggevlucht. In Ninevé hebben moslims gedreigd de christelijke kerken plat te branden als ze het wagen deze weer te openen. Ook wordt geëist dat christenen de ‘dhimmi’ (onderdanige) belasting gaan betalen als ze in de stad willen blijven wonen. Zo niet, dan zullen ze worden onthoofd


En stug vol blijven houden dat de islam in feite een vredelievend geloof dient te zijn.
Dat zal best wel zo zijn, maar de laatste jaren wordt er toch een andere weg ingeslagen.
En het wordt alleen maar erger.

bron: http://xandernieuws.punt.nl/co(...)itroeiing-christenenVeer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

ja,dat martelaarschap...wat doe je dan als moslimextremist als je jezelf net hebt opgeblazen bij een volle markt of in een stadsbus???Kom je boven bij Allah,zitten daar die 72 maagden op je te wachten en jij als uitverkorene weet niet eens wat je met die maagden kunt doen! Emoticon: Laugh out loudzieleffe
User
spacer line
 Na die emotionele oproep van een vrouw in het parlement van Irak komen ze eindelijk tot een besluit om die Isis mensen eens aan te pakken.
Obama heeft onverwachts zijn steun gegeven vooral op die mensen die de bergen zijn ingevlucht.
Wat mij zo tegen valt, die dikdoenerij van het westen, dat ze zo geavanceerde militaire wapens bezitten, maar eigenlijk merk je er niet veel van.
Ja drones onbemande vliegtuigjes met een paar bommen er onder aan zitten.
Daar kan je geen grondtroepen mee weg krijgen, zoals ze denken.
Je kan dan ook niet de burgerlijke bevolking uitsluiten, van hen te besparen dat er met hen niets gebeurd.
Neen een grote tegenvaller van de geallieerde troepen.

Maar mijn gevoel is dat men dit laat gebeuren omdat ze af willen van een bepaalde groepering die te veel gerotzooi willen in den landen van het midden Oosten.
Als de Navo eens begon met alles te stoppen aan steun, aan wie dan ook, de wereld verbieden steun te verlenen, dan zou je denken dat er dan het wel op zou houden, die oorlog zuchtige idioten daar.
Om Alah en dat gespuis, eens en voor altijd terug te krijgen in hun holen.
Terug naar de moskeeën en daar verder niet meer buiten komen.
Dan hebben de mensen eindelijk de vrije keus, als ze dat aan hang en daar hun (v) broeders opzoeken op een vrije manier.Nu we het hebben over de Islam dan kom je tot een idiote bewogen Hamas gelederen in de Gaza strook terecht.
Als je toch weet dat je dat nooit kan winnen, waarom zal je je eigen bevolking opofferen, om je open grenzen te eisen.
Begrijpelijk dat je als land open grenzen moet hebben, daar kan ik wel inkomen.
Maar!! er is hier duidelijk een maar aan, hebben ze laten blijken, dat ze dan een eerlijke handel zullen gaan drijven, zullen ze dat dan gebruiken zoals ze dat met die tunnels doen raketten binnen halen, om dat te gebruiken voor Israël.
Zolang ze Israël niet erkennen, zullen ze nooit die open grenzen kunnen bemachtigen.
Dat dilemma zitten we mee, want je kan zeker kritiek hebben op Israël, proportioneel geweld, waar veel onschuldige slachtoffers zijn.
Maar mijn verstand zegt, als je dat niet wil begrijpen, dat je daar nog steeds Hamas als hun leiders zien, helaas kan je hoe erg dan ook voor die Palestijnen, nooit vrede krijgen en zal je altijd in die rotzooi moeten leven, waar ze nu in zitten.
Israël is een gegeven, die kan je na meer dan 60 jaren niet meer weg krijgen, dan moet je als je verstand hebt, herkennen en met hen samen gaan en zorgen dat je dan een beetje macht krijgt in de Knesset, dat is de weg, anders kan het niet.
Maar ja waarom doen ze dat niet,??? ze vrezen voor Allah die de Hamas gebruikt als pressie middel........... Emoticon: Confused Emoticon: Cry
Het is te begrijpen dat men hier op, geen tegen argumenten heeft, maar dat je gelijk gesteld word door mensen, die hun geweten op de juiste plaats hebben en dat zijn meestal geen gelovige mensen... Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Lieve
User
User icon of Lieve
spacer line
 


Zo kan het ook:
Mulutmu harimaumu - A man is good for nothing until he is educated

elsbeth
User
spacer line
 

Prachtig Lieve, het Ave Maria van Caccini volgens mij? Heel mooi gedaan, die combinatie.zieleffe
User
spacer line
 

Ik krijg er geen koude rillingen van, dat gebler is voor mij geen aanhoren waard.
Mijn dag is er door verpest en mijn oren kregen een pieptoon als waarschuwing gauw uit zetten. Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye Emoticon: Devil
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Nou Om Ziel, zo kan het wel weer. Je bent niet verplicht om te luisteren toch?

Om nog iets van deze wereld te maken zullen we toch echt die kant op moeten en vooral overeenkomsten zoeken. Er is veel verschil tussen overtuiging en een geloof aanhangen en anderen opleggen wat en hoe ze het moeten doen.
Ik ben het ook met veel dingen niet eens mar ik probeer het toch maar vanuit hun standpunt te bekijken. Tenslotte is het grootste deel van de Indonesiers als moslim geobren en het grootste deel van de Europeanen als christen, zo simpel is.

Zelf heb ik ook goeie voorbeelden zat waar moslims en christenen elkaar helpen met de hoogtijddagen zoals Idul Fitri, Idual Adha en Pasen en Kerstmis. Een over sommig dingen kunnen wet nog 100 jaar hebben, daar zal weinig verandering in komen.

Als moslims denken dat ze geen varkensvlees moeten eten of niet kunnen drinken dan laat ze toch en als zij ons maar stom vinden dat wij dat juist wel doen, laat gaan. Daar gaat het allemaal niet om. Er lopen helaas een aantal raddraaiers rond in deze wereld maar die heb je in andere religies net zo goed. Alleen die komen minder in het nieuws en daar hebben "wij" minder last van maar het is al erg genoeg dat ze er zijn.
Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

zieleffe
User
spacer line
 

Kate gejank kan mij niet bekoren en smaken verschillen nu een maal.
Ja je hoef niet te luisteren helemaal mee eens, maar als je niet even naar kijk en luister dan weet je ook niet of je het leuk vind of niet.

Mag ik je een vraag stellen .
Waarom zijn die moslim mannen zo bezig en geen moslim vrouwen op die oorlog fronten?.
Ik weet het antwoord wel, maar zal dit nog even laten zitten, om het antwoord gelijk te geven, laat ik liever aan u dames over....................... Emoticon: Very funny Emoticon: Smile

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Ik ken helemaal geen oorlogen die door vrouwen gevoerd werden en worden. Oorlog voeren, verdediging en agressie zit volgens mij gewoon meer in mannen (nou ja vooruit, in mij ook wel een beetje Emoticon: Devil )

Verder zou ik geen antwoord weten. In de islam maar eigenlijk verder ook gewoon over de hele wereld vinden mannen nog steeds dat ze aan het hoofd staan van.... wat het ook is. Ik dacht trouwens dat in landen als Jordanie en Israel wel vrouwen meevechten, maar allemaal kleinschalig. Kweenie.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 09-08-2014 15:03 Anne Mieke wrote:
Ik ken helemaal geen oorlogen die door vrouwen gevoerd werden en worden.


Op één uitzondering na Anne Mieke, de maagd van Orleans, Jeanne d'Arc. Emoticon: Laugh out loudelsbeth
User
spacer line
 

Vrouwen zijn in Israël ook dienstplichtig. Is i.i.g. altijd zo geweest, neem aan dat dit nog steeds zo is. 2 jaar voor vrouwen, 3 jaar voor mannen.

spacer line  

In Aceh had men vroeger speciale vrouwelijke soldaten.
Dat hadden de Nederlanders leren kennen (omstreeks 1600 zoveel) Emoticon: Shiny
O.a Cornelis de Houtman.

Een Indonesische oorlogsbodem kreeg haar naam :
KRI Malahayati 362
http://id.wikipedia.org/wiki/M(...)ayati_%28362%29.jpeg
http://id.wikipedia.org/wiki/M(...)sitas_Malahayati.jpg

Vergeet ook niet Tjoet Nya Dien

Malahayati was een /of de eerste vrouwelijke Admiraal en MOSLIMA.
Of het waar is ?
http://travel.okezone.com/read(...)ita-pertama-di-dunia


bisa dicek of makemyday .

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 09-08-2014 15:15 Malam wrote:

[quote removed]


Op één uitzondering na Anne Mieke, de maagd van Orleans, Jeanne d'Arc. Emoticon: Laugh out loud
Ja dat klopt. Volgens mij was dat zo ongeveer de eerste geemancipeerde vrouw. Maar wel geeindigd op de brandstapel.....


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

spacer line  


On 09-08-2014 16:28 Anne Mieke wrote:

[quote removed]
Ja dat klopt. Volgens mij was dat zo ongeveer de eerste geemancipeerde vrouw. Maar wel geeindigd op de brandstapel.....


In Aceh, Indonesia, there were five Sultanas who ruled:

*Sultana Seri Ratu Nihrasyiah Rawangsa Khadiyu of Pase (1400-1427)
*Sultana Seri Ratu Ta'jul Alam Syafiatuddin Syah of Aceh (1641-1675) - daughter of Sultan Iskandar Muda the Great, and wife of Sultan Iskandar Tani. She spoke 6 languages, Acehnese, Malay, Spanish, Dutch, Arabic, and Persian.
*Sultana Seri Ratu Nurul Alam Naqiatuddin Syah of Aceh (1675-1678) - goddaughter of Sultana Safiatudin.
*Sultana Seri Ratu Zakiatuddin Inayat Syah (1678-1688) - goddaughter of Sultana Safiatuddin.
Er zijn nog verschillende Acehnese vrouwen die in een soort volksvertegenwoordiging zitting namen , leden waren van vrouwen leger.

En dan praten we over x aantal eeuwen geleden.
*Sultana Seri Ratu Kamalat Syah (1688-1699) - goddaughter of Sultana Safiatuddin. Replaced by her husband, under pressure from the Mufti of Mecca.bisa dicek of makemyday .

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Sorry maar ik moet toch wel even lachen bij "sultana". Dat klinkt toch voor geen meter.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

spacer line  


On 09-08-2014 17:01 Anne Mieke wrote:
Sorry maar ik moet toch wel even lachen bij "sultana". Dat klinkt toch voor geen meter.

Ja , zeker weten, ik associeer gelijk met Sultana van Verkade .
http://www.sultana.nl/producte(...)timent/fruitbiscuit/

In de Moslim Sultanaten in Aceh heb je vroeger 2 kleine vorstendommen De Perlak en Samudra Pasai die later in de bekende Aceh werd samengevoegd .

Toen hadden de vrouwen dezelfde rechten / plichten(positie) als een man.
Vele dochters van Sultan en andere edelen waren actief als soldaat, bij de marine , als volksvertegenwoordiger etc .
Werd gebaseerd op Al-Qur'an , Al Hadith .
Zie onder andere Surah An Nisa(Al Qur'an)
Dat werd ook verteld door een Acehse Sjeik Jalaludin Tursani in zijn boek (1721)

Naast de bekende moderne Tjoet Nya Dien, Tjoet Mutiah ( o.a een straatnaam in Menteng Jakarta) , heb je de minder bekende Puteri Lindung Bulan ook bekend als Puteri Srikandee de dochter van Raja Muda Sedia van een kleine "vorstendom"
De laatste Sultanate van Samudra Pasai was Ratu NihraSyah awangsa Khadiju .

http://en.wikipedia.org/wiki/Pasai

Als je de geschiedis bestudeert dan is er een verschil hoe men toen in Indonesia(Aceh-Perlak-Samudra Pasai) de Sharia interpreteerden .

Dag en nacht verschil hoe de import gedachte van de 21ste eeuw uit de Midden Oosten.


bisa dicek of makemyday .

spacer line  


On 09-08-2014 15:17 elsbeth wrote:
Vrouwen zijn in Israël ook dienstplichtig. Is i.i.g. altijd zo geweest, neem aan dat dit nog steeds zo is. 2 jaar voor vrouwen, 3 jaar voor mannen.


Indonesia ken al lang de vrouwen afdeling ( Indonesische Milva)
Ook tijdens de kemerdekaan oorlog heb je de LASWI (Laskar Wanita Indonesia) of ze echt vechten ?

De Kopassus (rode Baretten) heeft ook vrouwen in dienst.
https://www.google.co.id/searc(...)sAQ&biw=1536&bih=706


bisa dicek of makemyday .

zieleffe
User
spacer line
 

Tjonge tjonge waar zijn we terecht gekomen.Over de ballen van de vrouwen, of ze bij de milva of bij marva noem het maar op zitten, was niet mijn bedoeling op die vraag.
Zal bij mijn schoonzoon vragen (marine man), hoe hij het gevonden heeft met vrouwen samen te werken.
Ik hoor op die schepen, dat het soms niet goed gaat.

Op 09-08-2014 15:17 schreef elsbeth:
Vrouwen zijn in Israël ook dienstplichtig. Is i.i.g. altijd zo geweest, neem aan dat dit nog steeds zo is. 2 jaar voor vrouwen, 3 jaar voor mannen.
Ja die gaan in het leger maar komen nooit aan het front te vechten

Maar daar gaat het niet over, mijn vraag was, waarom die moslims alleen de mannen vechten, waarvoor ze vechten, in welke macht verhouding ze vechten.
Ze vechten voor hun mannelijke macht, omdat ze bang zijn, door de vrouwen, die dan hun macht overvoeren.
Ze zijn bang voor vrouwen en daarmee willen ze, dat zij ondergeschikt blijven en niet de baas worden over de mannen.
Dat is voor hen het meest barbaarse houdingen en het moet een voorbeeld functie hebben dat de vrouwen altijd klaar staan als de man iets wil.
Je word als vrouw ondergeschikt gemaakt, door hen en daarmee moet je het mee doen.
Globaal vinden de mannen dit wel prachtig, al hoewel ze het ontkennen, maar door die koran aangevoerde geschrifte, brengen ze hun daad onder de aandacht en zo zie je dat het veel misloop in die huwelijken van moslim, met een opgevoede westerse mentaliteit.
Uitzonderingen heb je in alles, maar met meerdere gevallen komen die samenleving niet ver met hun huwelijk.
Kijk die foto; het huwelijk dat nog word afgesloten, zijn van gelijke afkomst..... Emoticon: Emoticon: Puh! Emoticon: StupidOh ja Malam die Jeanne d'Arc die komt van de Franse revolutie.............. Emoticon: Shiny Emoticon: Yeah right!
Ja nu zie ik het Orléans dat ligt ergens in Frankrijk en daar kwam ze vandaan sorry.. Emoticon: Laugh out loudVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 09-08-2014 19:23 zieleffe wrote:
Maar daar gaat het niet over, mijn vraag was, waarom die moslims alleen de mannen vechten, waarvoor ze vechten, in welke macht verhouding ze vechten.
Ze vechten voor hun mannelijke macht, omdat ze bang zijn, door de vrouwen, die dan hun macht overvoeren.
Die was niet zo heel ingewikkeld hoewel ik me afvraag hoeveel vrouwen er nu echt aan oorlogvoering mee willen doen.
On 09-08-2014 19:23 zieleffe wrote:
Je word als vrouw ondergeschikt gemaakt, door hen en daarmee moet je het mee doen.
Globaal vinden de mannen dit wel prachtig, al hoewel ze het ontkennen, maar door die koran aangevoerde geschrifte, brengen ze hun daad onder de aandacht en zo zie je dat het veel misloop in die huwelijken van moslim, met een opgevoede westerse mentaliteit.
Uitzonderingen heb je in alles, maar met meerdere gevallen komen die samenleving niet ver met hun huwelijk.
Ik geloof niet dat er in huwelijken van andere geloven veel minder misloopt. Bij christelijke huwelijken kunnen ze er ook wat wat alleen is dat bijvoorbeeld in Indonesie minder zichtbaar omdat ze geen kant op kunnen omdat er niet gescheiden mag worden hoewel dit volgens mij langzaamaan aan het veranderen is.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

zieleffe
User
spacer line
 

Gelukkig wel Anne_Miek langzaam aan in dat christelijke systeem een einde aan gekomen en ik had het er over in een westerse mentaliteit, zijn die kerken leeg gelopen, omdat ze vol hielden dat de bijbel een geschrifte dit niet toe lieten.
Wanneer zullen de moslims eens die geschrifte, de Koran eens naast zich neer leggen en dat middeleeuws gedoe er een einde aan zal mogen komen.
Zodat ze ook weer normale mensen worden in deze anno 2014.Ik weet niet of ik het hier over die komeet Churyumov-Gerasimenko geschreven heb, dat ze een onderzoek willen, hoe de aarde miljarden jaren al bestaat en hoe lang die satelliet al 10 jaar onderweg is en geen God of Allah tegen is gekomen.
Al die onzin zullen ze toch eens moeten opgeven, want de werkelijke wereld ziet er anders uit.
Aldus een antwoord op iemand.
Dus u gelooft ook niet in, dat de aarde al miljoen of misschien wel miljarden jaren, zijn rondje draait in het heelal.
Ze weten al volgens de geleerden, dat het wel miljoen jaren bestaat, dat nemen we dan maar aan.
Heb meer vertrouwen in hen die dat gaat onderzoeken, dan die bet-wetteraars en die fanaten van religie bewonderaars...
Maar ze hebben nu als voorbeeld een Satelliet Rosetta vloog op 10 juli langs asteroïde Lutetia en bracht het ... over een periode van 4,5 miljard jaar zijn ontstaan door talloze inslagen. ... Observaties vanaf de aarde, met sterke telescopen, hebben ... gelanceerd, is nu onderweg naar zijn eindbestemming: de komeet Churyumov-Gerasimenko.
Zo dan komen we te weten, hoe oud dan de aarde precies zal kunnen zijn.
Daar heb je meer aan, dan al je energie verspillen in een GOD of Allah of welk religie dan ook.....
Als ze zo omgingen met de aarde, als die verheerlijking van GOD aanbidders en er zo zuinig op waren op de aarde, dan was er geen oorlogen en was de zee en de natuur niet zo erg vervuilt..................
Mening of waarheid het kan mij niet schelen, als je om je heen kijk en je ziet van alles langs komen, dan kan er niets bestaan, dan vervelende boze mensen die geloven in geesten, zonder er bij na te denken en die zijn niet normaal, maar hebben een onnatuurlijk afwijking gedrag.......

Prof Jansen een bekende Islamoloog moet je maar eens lezen, http://www.geenstijl.nl/mt/arc(...)_jansen_3.html#more.
Niet alleen Hans Jansen lezen, maar de reacties die daar geplaatst worden, zeggen al genoeg en daarmee kom je tot een eigen mening.
Geen sharia geen kalifaat of wat dan ook, mag een middel worden in het westen, dat houden ze maar in hun eigen landen............ Emoticon: Cooool Emoticon: Stupid

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


On 09-08-2014 04:17 Lieve wrote:

Zo kan het ook:


[YouTube video removed]
Als dat toch eens zou kunnen in dit land.. wat zouden ze dan een enorme sprong vooruit maken.


Ho Lee Fuk

spacer line  


On 10-08-2014 02:56 Yerun wrote:

[quote removed]
Als dat toch eens zou kunnen in dit land.. wat zouden ze dan een enorme sprong vooruit maken.

Het zou kunnen, in een land waar democratie ingevoerd is, geen/weinig korruptie(KKN) , economische/politieke stabiliteit , welvaart etc .

Als men de geschiedenis van Indonesia bekijkt , zie vaak veranderingen die soms negatief effecten brachten.
Zie de invloed van terugkomende mekkagangers , in Padri Oorlog , de Rode S.I , terugkomende mujahedin (ex Kosovo-Afghanistan) en andere buitenlandse invloeden.

Vandaar dat Indonesia een stabiele/sterke en schone regering en leider(s) nodig heeft .


bisa dicek of makemyday .

zieleffe
User
spacer line
 


Vandaar dat Indonesia een stabiele/sterke en schone regering en leider(s) nodig heeft .

Precies; Om" met een goede mentaliteit en gezag uitoefent op alle Indonesiërs.
Niemand een aparte positie, waardoor juist de corruptie in de hand werkt.
De geschikte persoon is Jokowidodo, dat heeft hij laten blijken in Jakarta.
De ambtenaren zijn harder aan het werk en er word uit de lade, van die ambtenaren heel wat oude documenten uit gehaald, wat bruikbaar is gaan ze mee aan de slag en wat verouderd is, gaat de prullenmand in.
Hoop dat hij het word en dan zullen ze is zien, hoe democratie werkt en geen dictatuur meer zoals vroeger met Suharto, die tijd perk hebben ze achter zich liggen.
Gelukkig dat er nog jongere Indonesiërs steeds meer begrijpt dat die oude lullen zoals Om eindelijk hun gelijk niet krijgen, die tijdperk afsluiten Om Sid............... Emoticon: Shiny Emoticon: Party! Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Was nog vergeten te schrijven een krachtige persoon is iemand die de mensen weet te motiveren en geen militaire discipline toe brengen............. Emoticon: Shiny Emoticon: Yeah right!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  


On 10-08-2014 11:17 zieleffe wrote:

[quote removed]


De geschikte persoon is Jokowidodo, dat heeft hij laten blijken in Jakarta.
De ambtenaren zijn harder aan het werk en er word uit de lade, van die ambtenaren heel wat oude documenten uit gehaald, wat bruikbaar is gaan ze mee aan de slag en wat verouderd is, gaat de prullenmand in.

PARDON ?
Hij heeft zijn belofte aan de Jakartanen gebroken en zijn ambtseed = Sumpah Jabatan ook .

Juridisch gezien kan de DPR.D Jakarta hem aanklagen .


bisa dicek of makemyday .


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,636,337 topic views - 242,018 posts - 13,760 topics - 35,453 members - last post @ 16-10-2021 18:44 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,286,917 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com