indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

haha Malam, jij als wartawan brengt warta berita maar geen wartaal... ieder zijn vak

ach, ik zeg soms zomaar iets... w.s. ook boven je peci...


Your attitude determines your altitude

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Zieleffe, heb idd te grote bouwvakkers-jatten... geen kantoorhandjes...
(want zijn die kleine toetsjes speciaal voor vrouwen en kinderen gemaakt?)

en naast mij helaas geen secretaresse/baboe/pembantu/... zoals jij je mss kan veroorloven,
die met haar kleine tedere vingertjes niet alleen jouw mag straffen als je fout zit, maar ook je typewerk van je over neemt... Emoticon:


Your attitude determines your altitude

BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 


Op 30-12-2013 14:58 schreef Yogya-Bali:
(Het volgende heeft niet specifiek met Indonesia te maken en geldt ook voor vele andere fora.)
Het volgende: sinds het aantreden van een nieuwe generatie Nedderlandse politici is ook een nieuw credo in omloop gekomen en wel dat men de vrijheid moet hebben alles openlijk en eerlijk te kunnen zeggen, echter vaak gepaard gaand met bot- en grofheden. Wat de lol (of is het tegenwoordig LOL?) van deze attitude is, is mij een raadsel maar het schijnt heden ten dage amusant te zijn te schofferen, kleineren en denigreren. En dit alles onder het mom van: alles moet kunnen worden gezegd.

Het kan zijn dat ik al te lang uit NL weg ben en teveel beïnvloed ben geraakt door de lokale cultuur van liever vrede en goede verstandhouding te bewaren, desnoods middels een leugentje om bestwil of een principe-dwaling, dan iemand te kleineren dan wel te beledigen.

Vervelend genoeg maken vele forumleden ook van deze voornoemde tendens gebruik. Er wordt gewoon niet meer naar elkaar geluisterd. Discussies lopen doorgaans uit op een wedstrijd tussen de verschillende forumleden. Het spelletje gaat erom in hoeverre men de ander kan overtuigen van diens gelijk, en eventueel geheel onderuit halen ten genoege van mans/vrouws eigen ego. Zelfs in vrij banale discussies tracht men een ander te kleineren, te denigreren. Wat dat voor genoegen oplevert? ????? Is het een soort zelfbevrediging, masturbatie? Is het een machtspelletje: wie is verbaal en qua woordenschat de winnaar? En als het niet lukt op een enigszins “gepaste” wijze, komen de schuttingwoorden te voorschijn om het betreffende lid toch als “winnaar” uit de bus te doen komen. Dit gaat dan met zeer grof verbaal geweld. Ja geweld, het is niets meer dan gebruik van geweld. Met alle geweld wil men zijn/haar gelijk halen; of het nou fout is of niet. Naar elkaar luisteren en van elkaar leren, is er niet meer bij.
Uiteraard zal ik mij ook aan deze praktijken schuldig maken. Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen (Allah u Akbar). Edoch, je laten meeslepen met de huidige vorm van discussiëren blijft zwak indien men geen zelfkritiek kan incasseren. Is de Javaanse filosofie van musyawarah mufakat toch een stuk prettiger.


Ik heb na het plaatsen van dit topic eens terug gekeken en constateer dat YB helemaal gelijk heeft. Dit soort respectloze reacties tref ik aan.

1 Je bent echt een lul hé, je tracht echt alles boven tafel te halen om je gelijk te krijgen.
2 Ik heb geen zin op psychiatrische patiënten in te gaan.
3 Je bent zo gek als een deur man
4 Ga alsjeblieft plaatjes kijken van palmbomen tot de dokter komt.
5 Zoek hulp mongool.
6 Blijf in de topics die ik hier heb geopend bij het onderwerp mafkadet.In al die jaren heb ik nog nooit de gevarendriehoek aangeraakt, elke keer dat ik ruik dat je de boel weer zit op te kloten en offline bezig bent hak ik hem in.Net zo lang tot je verleden tijd bent grafangel, ik ben je nu zat.Dus hou je sjakes, ik heb je gewaarschuwd, geen haarlemmerdijkies, off topic en je bent mijn.
7 Nog één keer en zeer grof, "Op sodemieteren" is het nu duidelijk?????
8 Inderdaad, blijf on topic blaag.
9 Kssst af, terug in je mand"
10 Joh, ga je moeder pesten.
11 Go fuck yourself met je tien rooien.
12 Blijf lekker in je eigen land.
13 Houd zich vast aan zijn eigen visie.Een potentiele oplichter cq corruptor heeft precies de zelfde eigenschappen.
14 Het recht op de vrijheid van meningsuiting is voor mij niet hetzelfde als: "dus ik kan zoveel mogelijk mensen kwetsen door te zeggen wat en hoe ik dat wil, want dat recht heb ik". Het is jammer dat veel mensen juist vinden dat het wel hetzelfde is. Ze gebruiken het als excuus. Dit en dat moet toch kunnen? Want ik heb er toch geen last van.
15 Kritiek op de groep extreme maffers ja, allemaal over de zelfde kam scheren? Voor mij een vette Nee Waarom kan hier niet één topic worden geopend zonder deze discussie.
16. Buiten domme opmerkingen naar me maken en lege kreten tussen de topic door.
17. Welterusten voor de anderen en ga jij maar lekker teren op ander zijn comments en dom uit de hoek komen kuda.
18. ha leuk! de dames van de brei club zijn weer aanwezig

Ik heb ook gezien dat (gelukkig) heel veel scheldkanonades verwijderd zijn. Waarom blijft dit maar door gaan. Is het onmacht, gebrek aan woorden, gebrek aan niveau?Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

elsbeth
User
spacer line
 

Ik kan het rijtje nog wel aanvullen, Jan, maar daar heb ik nu geen tijd voor.
Je boodschap is bovendien zeer duidelijk en ik geloof dat we voor dezelfde zaak strijden.
Het lijkt me zeker onmacht. Gebrek aan woorden en niveau denk ik niet, wel een onmacht om op een open manier te communiceren. In ieder geval is er volgens mij niet de intentie om iets van elkaar te begrijpen. Je hoeft toch geen psycholoog te zijn om te zien dat je op deze manier alleen maar verder van elkaar verwijdert.?
Maar misschien is dat gewoon de bedoeling???
Door de toon krijgt de inhoud een heel andere lading.

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

C'est le ton qui fait le musique. Emoticon: Yes!
Hoop dat hier eindelijk nu een kentering komt.
Dat het gewoon veel leuker wordt om deze site te bezoeken. Ook voor nieuwkomers.
Dat je mening - ondanks (zeer) afwijkend van de kliek hier - toch gerespecteerd wordt!
En dus gewoon 'durft' dingen bij naam te noemen.

Maar gisteren heb ik het opnieuw opgenomen voor een heel beschaafd, nu verbannen forumlid (sorry; tegen de oude kliek in; yessss Beras dus!) en mij afgevraagd waarom degene, die werkelijk grof met vleeswaren smijt (en voortdurend de oorzaak is van de rotsfeer hier), 'mag blijven'.

Want het ligt ook aan het beheer. Wat m.i. oorzakelijk, negatief, vijandig en op de man spelend gedrag veel te ver gedoogt, en anderen 'pakt' waar ik echt een vraagteken bij zet! Ook dat is een keuze, en ook IK ben slechts een gast hier...
(die wel heel wat poep over zich heengekregen heeft).


Your attitude determines your altitude

BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 


Op 14-02-2014 17:56 schreef Keduadam:
Cest le ton qui fait le musique. Emoticon: Yes!
Hoop dat hier eindelijk nu een kentering komt.
Dat het gewoon veel leuker wordt om deze site te bezoeken. Ook voor nieuwkomers.
Dat je mening - ondanks (zeer) afwijkend van de kliek hier - toch gerespecteerd wordt!
En dus gewoon durft dingen bij naam te noemen.

Maar gisteren heb ik het opnieuw opgenomen voor een heel beschaafd, nu verbannen forumlid (sorry; tegen de oude kliek in; yessss Beras dus!) en mij afgevraagd waarom degene, die werkelijk grof met vleeswaren smijt (en voortdurend de oorzaak is van de rotsfeer hier), mag blijven.

Want het ligt ook aan het beheer. Wat m.i. oorzakelijk, negatief, vijandig en op de man spelend gedrag veel te ver gedoogt, en anderen pakt waar ik echt een vraagteken bij zet! Ook dat is een keuze, en ook IK ben slechts een gast hier...
(die wel heel wat poep over zich heengekregen heeft).


De reden waarom ik op zoek gegaan ben naar de door mij genoemde respectloze reacties heeft te maken met het bannen van Beras. Beras is lekker tegen de oude rotten bezig, maar ik vind geen onvertogen woord van zijn kant. Hij wordt dom genoemd, nationalist en noem maar op. Hij ging de ban in omdat hij volgens mij een opmerking maakte over Rupia's. Onzin. Maar de moderatoren beschermen de zogenaamde "smaakmakers" op dit forum. Die kun je geen ban geven, want dan bloedt het forum dood, dan is de spanning eraf. Ik heb me lang stil gehouden en alleen maar gelezen, maar ik ga me vanaf nu verzetten tegen dit soort intimidaties. Misschien wordt het tijd om een nieuw, schoon en respectvol forum op te zetten.


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Ik ben ut haelemoal, heelemoal met juh eens. Hehe. Pfff. Emoticon: Shut up!

Eigenlijk, ja - elk woord wat je schreef hierboven.
Met als speerpunt voor mij: respekt . Noem het liefde, of genotteren van een ander, noem het relaxt, leerzaam, opbouwend. En niet steeds op je hoede te moeten zijn voor gajes wat hier de boel verziekt... ondanks hun kennis vaak, waar ik blijvend dankbaar voor zal zijn!Your attitude determines your altitude

harlys
User
spacer line
 


On 14-02-2014 18:42 Keduadam wrote:
Ik ben ut haelemoal, heelemoal met juh eens. Hehe. Pfff. Emoticon: Shut up!

Eigenlijk, ja - elk woord wat je schreef hierboven.
Met als speerpunt voor mij: respekt. Noem het liefde, of genotteren van een ander, noem het relaxt, leerzaam, opbouwend. En niet steeds op je hoede te moeten zijn voor gajes wat hier de boel verziekt... ondanks hun kennis vaak, waar ik blijvend dankbaar voor zal zijn!


Was het dan zo leerzaam wat hij uitkraamde ?

Van jouw zie ik ook weinig bij dragen dan rad draaiers aan te moedigen.

Maar zal je eens goed volgen wat voor onderwerpen je aan brengt.

Ipv anderen zijn verhaal te bevestigen tot nu toe kijk maar even terug naar wat jij voor komentaren geeft.

Maar ik hoop dat het dan wat zinnig is hoef ik voortaan alleen maar te lezen

Het is een forum over Indonesie en als je iets plaats verwacht en kun je een tegen reactie verwachten.

Dat beras alleen in de verdedeging schoot en over alles heen las is iedereen bekend

Hij is maar voor 3 dagen gebannen om na te denken van blijf hier wel bij de onderwerpen.

Laats gaf je nog al een stomme opmerking naar mij toe had dat INHOUD VOOR DE LEZERS?

BRENG EENS IETS IN .

Waar anderen wat aan hebben het gaat hier over Indonesie in 99 van de gevallen

Nu wacht er smachtend op net als op malam en wat anderen over corruptie en verkiezingen

En niet als beras merdekka en en verhalen over nederland 350 jaar man was gewoon bezig zijn gelijk te halen.

op alle fronten en dan ook nog zonder goede fundering. Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 


On 14-02-2014 16:44 BintangJan wrote:

[quote removed]


Ik heb na het plaatsen van dit topic eens terug gekeken en constateer dat YB helemaal gelijk heeft. Dit soort respectloze reacties tref ik aan.

1 Je bent echt een lul hé, je tracht echt alles boven tafel te halen om je gelijk te krijgen.
2 Ik heb geen zin op psychiatrische patiënten in te gaan.
3 Je bent zo gek als een deur man
4 Ga alsjeblieft plaatjes kijken van palmbomen tot de dokter komt.
5 Zoek hulp mongool.
6 Blijf in de topics die ik hier heb geopend bij het onderwerp mafkadet.In al die jaren heb ik nog nooit de gevarendriehoek aangeraakt, elke keer dat ik ruik dat je de boel weer zit op te kloten en offline bezig bent hak ik hem in.Net zo lang tot je verleden tijd bent grafangel, ik ben je nu zat.Dus hou je sjakes, ik heb je gewaarschuwd, geen haarlemmerdijkies, off topic en je bent mijn.
7 Nog één keer en zeer grof, "Op sodemieteren" is het nu duidelijk?????
8 Inderdaad, blijf on topic blaag.
9 Kssst af, terug in je mand"
10 Joh, ga je moeder pesten.
11 Go fuck yourself met je tien rooien.
12 Blijf lekker in je eigen land.
13 Houd zich vast aan zijn eigen visie.Een potentiele oplichter cq corruptor heeft precies de zelfde eigenschappen.
14 Het recht op de vrijheid van meningsuiting is voor mij niet hetzelfde als: "dus ik kan zoveel mogelijk mensen kwetsen door te zeggen wat en hoe ik dat wil, want dat recht heb ik". Het is jammer dat veel mensen juist vinden dat het wel hetzelfde is. Ze gebruiken het als excuus. Dit en dat moet toch kunnen? Want ik heb er toch geen last van.
15 Kritiek op de groep extreme maffers ja, allemaal over de zelfde kam scheren? Voor mij een vette Nee Waarom kan hier niet één topic worden geopend zonder deze discussie.

Ik heb ook gezien dat (gelukkig) heel veel scheldkanonades verwijderd zijn. Waarom blijft dit maar door gaan. Is het onmacht, gebrek aan woorden, gebrek aan niveau?


En jouw laaste posting ging over gejammer in nederland geweldige bijdrage hoor Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Persoonlijk denk ik dat ik in korte tijd veel en veel meer positiefs, opbouwends en feiten-materiaal heb aangedragen dan jij, Harlys. Check rustig, ben je voorlopig zoet. En hier soms gewoon voor onrecht opkom, zoals nu weer, wat zeker niet bevalt maar dat zal me dikke worst wezen. Want het gaat niet om je eiguh ego altijd, man!
En wat gewoon, heel volwassen; RESPEKT vraagt voor elkaar! Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party!
Opbouwing, aanmoediging... heel simpel.

Maar we gaan weer niet en wellus-nietus spelletje van maken, want dat is zoooo onvolwassen, precies waar we het even over hebben nu.

Het gaat om oorzakelijke, negatieve krachten hier, lees goed wat ik schreef.
That's it, genoeg zo lijkt me, en heel duidelijk. Emoticon: Yeah right!


Your attitude determines your altitude

BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 


Op 14-02-2014 19:08 schreef harlys:

[quote verwijderd]


En jouw laaste posting ging over gejammer in nederland geweldige bijdrage hoor Emoticon: Bye bye


Harlys, bedankt voor jouw compliment, maar leg mij a.u.b. even uit waar ik over Nederland jammer. Je verwart mij toch niet met andere forumleden?


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

harlys
User
spacer line
 


On 14-02-2014 17:10 elsbeth wrote:
Ik kan het rijtje nog wel aanvullen, Jan, maar daar heb ik nu geen tijd voor.
Je boodschap is bovendien zeer duidelijk en ik geloof dat we voor dezelfde zaak strijden.
Het lijkt me zeker onmacht. Gebrek aan woorden en niveau denk ik niet, wel een onmacht om op een open manier te communiceren. In ieder geval is er volgens mij niet de intentie om iets van elkaar te begrijpen. Je hoeft toch geen psycholoog te zijn om te zien dat je op deze manier alleen maar verder van elkaar verwijdert.?
Maar misschien is dat gewoon de bedoeling???
Door de toon krijgt de inhoud een heel andere lading.Kan je onvrede best wel plaatsen ben het ook niet overal mee eens

Maar vond je het dan ook zo leuk dat de man in alle topics aan het kladeren was en dat ik het vriendelijk vroeg we plaatsen allemaal wel eens verkeerd deleten kan niet.

maar als jij hier gaat bevestigen dat beras geen onzin plaatste kom op

Komt bij dat ik pist of raakte want dan moet je ook alles lezen dat hij helemaal geen notie van mijn mening nam ik klaagde over het land etc etc.

Ik gaf hem en anderen aan wat er kon gebeuren en zeg het hoeft jouw niet te gebeuren maar een gewaarschuwd mens telt voor 2

Tevens andere lezers weten als ze het lezen wat er evt met je gebeuren kan

krijg ik als antwoord van beras daar had ik niet om gevraagd je klaagt Emoticon: Confused

Kijk jij en ik zijn niet de enigen die het forum bezoeken nu het gekladder en het gewoon door gaan als een blind paard in de topic maakt het onoverzichtelijk hij las een commentaar amper pats in de vededeging zonder eigenlijk op de commetaren te reageren.

Ja moet je dan als de man puur kladdert en zijn idee alleen goed vind en google gebruikt om weer woord te geven

Maar goed laat we dat dan vergeven maar in alle topics er op los rammen maakt een zooitje van de topic en het gehele forum.

Zo dat een nieuw forum lid er niks van begrijpt en weg klikt naar een andere site.

Ik had het gevoel dat beras daar op uit was heb trouwens aardig info wie hij is en waar ie op uit was.

gewoon dit forum verzieken nu help hem maar effe mee zou ik zeggen doe je goed.

Jan is al van de partij en het is koren op de molen voor het andere paard Kuda Emoticon: Bye bye
Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Partijzucht en kliek- en klef gedoe kennen 'we' ook niet hier. dat is nl. het kenmerk van volwassenheid. Emoticon: Stupid Misschien sommigen hier wel, en graag zelfs, maar laat DAT nou juist een van de bottlenecks zijn, om wat bar-taal te bezigen.


Your attitude determines your altitude

BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 

Harlys, ik ben van nature een nieuwsgierig mens. Nieuwsgierig naar andere culturen, nieuwsgierig naar andere landen, nieuwsgierig naar eigenlijk alles. Ik ben van vlak na de oorlog en toentertijd was het naar school gaan, je ouders stimuleerden je om het beter te doen als hen. Dat is mij gelukt. Mijn ouders hebben alles opzij gezet om mij en mijn broer en zus te laten studeren.
Er is mij door Keduadam verweten dat ik een gevoelig persoon ben. Dat ben ik ook. Maar mijn gevoeligheid heeft te maken met het omgaan met mensen. Ik kan tegen een stootje en daarom ben ik nog steeds "actief" op dit forum. En zo als het er nu aan toe gaat zal actief niet meer tussen aanhalingstekens staan.

Maar om terug te komen op mijn nieuwsgierigheid: "Vertel mij eens!? Waar ken jij Beras van. Wie is hij. Ik heb hem dat ook al eens gevraagd." Ben heeeeel nieuwsgierig. Ik kruip nu niet in je schulp als je een echte vent bent.


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

harlys
User
spacer line
 

Goed zoeken jan je vond de ander kommetaren ook dus je eigen vind je ook wel

maar ging over dat wijf in nedeland die de wao gaat korten (weet je vast ook wel).

Het regend niet meer de dagen van het thuis zitten zijn voor bij ik ga wel wandelen en

Jakarta zakt het water dus aan het werk en op na de palmbomen en natuur in (geen plaatjes kijken)

Jullie mogen het nu doen ik kijk s'avonds wel wat voor intresante topics jullie openen !!!!
Het was voor dat beras kwam vrij stil

Jammer dat hij niet open stond voor weer woord

MAAR MAANDAG KAN IE WEER FRIS MEE DOEN

KIJK ECHT UIT NAAR DIT NIEUWE TEAM Emoticon: Worship
Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 

OK, Harlys.

Kankeren op Nederland is anders dan het niet eens zijn met maatregelen die mensen raken. Kijk naar Om Ziel. Hij is de dupe van dit soort maatregelen. Hij moet afscheid nemen van zijn geliefde.
En daar mag jij een mening over hebben, maar verwijt mij niet dat ik mijn Nederland verloochen.
En het was voordat Beras kwam vrij stil. Dat is het nu niet/nooit meer Harlys.

En vertel me even waar jij denkt Beras te plaatsen. Ben heel nieuwsgierig. Of moet je me het antwoord schuldig blijven.

En prettige wandeling.


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

harlys
User
spacer line
 


On 14-02-2014 19:27 Keduadam wrote:
Partijzucht en kliek- en klef gedoe kennen 'we' ook niet hier. dat is nl. het kenmerk van volwassenheid. Emoticon: Stupid Misschien sommigen hier wel, en graag zelfs, maar laat DAT nou juist een van de bottlenecks zijn, om wat bar-taal te bezigen.


Ik kan een bar en een paar etens tenten een handels bedrijf draaiende houden in Indonesie

en als je wel geinformeerd en topics goed las zo als andere forum / bezoekers / leden eens lang kwam bij me dan wist je ik drink geen alcohol

En wat doe jij hier ?

Buiten domme opmerkingen naar me maken en lege kreten tussen de topic door Emoticon: Yeah right!


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 14-02-2014 19:22 harlys wrote:

[quote removed]
Kijk jij en ik zijn niet de enigen die het forum bezoeken nu het gekladder en het gewoon door gaan als een blind paard in de topic maakt het onoverzichtelijk hij las een commentaar amper pats in de vededeging zonder eigenlijk op de commetaren te reageren.
Het “gekladder” valt misschien ook onder het geven van een mening. Ieder mens ziet en interpreteert de dingen anders.
De hele litanie die Jan opnoemt vind ik persoonlijk meer “gekladder” tenzij het door sommigen normaal gevonden wordt om zo met elkaar om te gaan. Als dat laatste al eens beter was dan krijg je vanzelf andere discussies. Blazen betekent dat mensen in hun schulp kruipen of zelf nog harder gaan schreeuwen, met alle gevolgen van dien. En het betekent ook dat er uiteindelijk helemaal niets meer te discussieren valt.
Het gevaar hier schuilt hem in de grote groep, de anonimiteit (voor een aantal van ons; en die kan ik nog begrijpen ook) en de onzichtbaarheid van het internet. Maar dan nog.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Harlys, Nou kijk: DAAR hebben we het juist over.
Onbeschoft, vijandig en ruziezoekend gedrag. Voortdurend met het oordeels vingertje omhoog. Niets, maar dan ook niets positiefs of opbouwends.
Sla dit topic dan maar over, ik denk dat je er weinig van begrijpen zult, zo te zien Emoticon: Talk to the hand


Your attitude determines your altitude

harlys
User
spacer line
 


On 14-02-2014 19:37 BintangJan wrote:
OK, Harlys.

Kankeren op Nederland is anders dan het niet eens zijn met maatregelen die mensen raken. Kijk naar Om Ziel. Hij is de dupe van dit soort maatregelen. Hij moet afscheid nemen van zijn geliefde.
En daar mag jij een mening over hebben, maar verwijt mij niet dat ik mijn Nederland verloochen.
En vertel me even waar jij denkt Beras te plaatsen. Ben heel nieuwsgierig. Of moet je me het antwoord schuldig blijven.

En prettige wandeling.


Ik heb nog wel eens kontact met iemand (die ook is gebannen) op skype die is hier onder een andere naam en leest wat mee.

die lachte en zei haha ik ken beras das alles.

Ik houd het hier voor gezien tot iemand een leuk topic opend Emoticon: Party!

En blijf de verkiezingen volgen alhier daar ik normaal geen tijd heb om kranten te lezen

tevens de corruptie zaken worden leuk gebracht en ik hoop dat er gewoon niet of topic of in gekladdert word Jan Emoticon: Bye bye

om dingen te

en we hadden het er over


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 

Juist AM.

Het probleem of noem het geluk is dat we elkaar op een forum treffen. Dan kunnen we alles zeggen zonder een blauw oog of nog erger op te lopen. Heerlijk anoniem tegen elkaar bekken. Ik zou met Harlys wel eens een lekker pilsje of twee, drie, vier, veel willen drinken en dan ook voor het derde pilsje van gedachte willen wisselen. Ik denk dat we dan totaal anders met elkaar om zullen gaan en dat geldt ook voor alle andere forumleden.Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

harlys
User
spacer line
 


On 14-02-2014 19:44 Keduadam wrote:
Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Harlys, Nou kijk: DAAR hebben we het juist over.
Onbeschoft, vijandig en ruziezoekend gedrag. Voortdurend met het oordeels vingertje omhoog. Niets, maar dan ook niets positiefs of opbouwends.
Sla dit topic dan maar over, ik denk dat je er weinig van begrijpen zult, zo te zien Emoticon: Talk to the hand


Kijk weer zon comment van jewaar je op reageert precies in je straatje Emoticon: Yes!

Het bevestig genoeg voor me.

Welterusten voor de anderen en ga jij maar lekker teren op ander zijn comments en dom uit de hoek komen kuda


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 

Harlys,
Ik ken iemand die ook is gebannen op Skype. We zitten hier op het forum van Indonesiah en niet op Skype.
Je valt lichtelijk door de mand man. Leer eens zelf te onderzoeken en niet te gaan roepen ik ken iemand die Beras kent of ik ken iemand die Bintangjan kent. Roddelcircuit noem ik dat en daar hou ik dus helemaal niet van.
Maar je hebt A gezegd, dus roddel maar door hier en zeg ook B. Wie is Beras. Het lijkt wel op: "Wie is de Mol."


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 

Andere forumleden mogen ook meedoen.
Nieuw op dit forum.

WIE IS BERAS.

De winnaar is al bekend en dat is Harlys. Morgen, na zijn wandeling door de ondergelopen straten van Bogor vertelt hij het op dit forum.

Beras, maandag mag je weer meedoen. Dan heeft Harlys vertelt (horen zeggen van iemand die op Skype ook geband is) wie jij bent.


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

harlys
User
spacer line
 


On 14-02-2014 19:52 BintangJan wrote:
Harlys,
Ik ken iemand die ook is gebannen op Skype. We zitten hier op het forum van Indonesiah en niet op Skype.
Je valt lichtelijk door de mand man. Leer eens zelf te onderzoeken en niet te gaan roepen ik ken iemand die Beras kent of ik ken iemand die Bintangjan kent. Roddelcircuit noem ik dat en daar hou ik dus helemaal niet van.
Maar je hebt A gezegd, dus roddel maar door hier en zeg ook B. Wie is Beras. Het lijkt wel op: "Wie is de Mol."


ik bedoelde contact op skype maar gebannen hier maar heeft nu een andere naam

en die ken beras en dat geloof ik ook wel


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,636,337 topic views - 242,018 posts - 13,760 topics - 35,453 members - last post @ 16-10-2021 18:44 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,287,366 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com