indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 

Tjonge hier is het even schoon geveegd het liep weer uit op een reli, van geloof dit en geloof dat.
Geloof doe je maar in stilte, daar hoef je niet mee te koop te lopen.
Dit is alles wat ik er van kwijt wil, want nu kan ie zich niet verdedigen, door een week verbannen te zijn.

Ook Nelson Mandela is er niet meer en alles wat je over hem weet, is opgetekend en gefilmd, de geschiedenis zal het wel volgen, tenminste als ze het weer niet gaan vervalsen en een romantisch kant van maken.
Maar goed hij blijft voor mij een voorbeeld, van alleen verzoening, alleen vergeven is voor mij een van de moeilijkste weg, die ik op kan gaan.
Zal proberen te begrijpen en wat ik er dan mee doe, is op dat moment er iets van schrijven of zeggen bij ontmoetingen.

Ieder vogeltje is zoals zij/hij gebekt is, ben geen wondermens die mijn taal op een goede manier kan schrijven, dat heb ik altijd al geschreven, dat is niet nieuw meer.
Maar ik schrijf toch geen Russisch, dus even goed kijken, dan moet je er wel uit komen wat ik schrijf.
Een zin opbouwen daar ben ik nooit goed in geweest, grammatica is voor mij te moeilijk om dat goed onder de knie te krijgen.
Maar ik doe mijn best, om mij verstaanbaar te maken........ Emoticon: Laugh out loud Emoticon: ShinyVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 
http://www.thejakartapost.com/news/2013/12/07/indonesians-mourn-mandela-s-death.html
Indonesians and their leaders have joined the world in mourning the death of former anti-apartheid leader and South African president Nelson Mandela.

For Indonesians, Mandela has always been a source of joy and pride, especially as he was fond of batik and often wore it, even in his international appearances.

Mandela died peacefully at his Johannesburg home on Thursday evening after a prolonged lung infection, according to South African President Jacob Zuma. He was 95.


Zelfs in IndonesiŽ rouwen ze om Nelson Mandela.
Ergens las ik dat hij veel Batikkleding aan had........ Emoticon: Wink


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Pas nadat iemand ons ontvallen is vervallen we in valse sentimenten ! Toen die ouwe Mandela nog leefde was er niemand die een keer zei ; he mensen denken jullie wel eens aan die ouwe goedzakkerige neger uit transkei ! Die jaren in de bajes zat ! We waren te druk met ons eigen sores en minkuul probleempjes over lansia, sosbut of rosekut en corruptie in de angkot !nu wil iedereen deelgenoot zijn van het grote geheel, zoiets als ; ik hou niet van voetbal, maar als oranje wint ga ik ook oranje uit de bol ! Trees was een hoer die zich 100 keer liet naaien door een canadees maar die canadees was wel onze bevrijder ! Het boerenmeisje uit friesland daarintegen die verliefd was geraakt op die voor zijn nummer erop uitgestuurde whermacht soldaat werd na de oorlog met pek ingesmeerd en was een moffenhoer ! Een paradox en hypocrischme ten top ! Ik kan geen wereldleider met onbevlekt blazoen, van clinton met zijn makersmark whyskey waarin hij zijn sigaar doopte en daarna in die doos van monika, tot aan schele benny met zijn anjer en vele bij en buitenvrouwen ! Uhhhh waar hadden we het ook weer over ? Sorry weer teveel gedronken ! Assalam aleikum haal hem eruit en bekijk um, groeten Jan uit het mooie Hoorn !

spacer line  

Die ouwe mao sedong werd oud door een in de oudheid voorgeschreven medicijn van die ouwe confucius, namelijk eens per dag een theelepeltje vaginaal vocht van een maagd !,nou lekker hoor ! Sukarno was niks beter als het op normen en waarden aankwam, een van zijn lijfspreuken was ; een mooie vrouw is als een bloem in een bloemenveld, als ze in bloei staan moet je ze plukken en als ze verwelkt zijn moet je ze wegooien ! Toen ik bij zijn graf stond in Blitar dacht ik; zal ik erop scheiten of zal ik erop pissen ! Zijn vrijdagavond feestjes met zijn holmaat willem oltmans hadden als thema ; kunt u zingen ? Zing dan mee ! En onderwijl geilden ze naar lekkere jongetjes en meisjes die ze konden misbruiken onder het uitroepen van de kreten banzai en merdeka, hehe dat heb ik weer even gezegd dank u !
spacer line  

Please Jeroen gooi me niet meer in de ban iyah ! Makasih dan matur nuhun !zieleffe
User
spacer line
 

Niets dan goeds over de doden Jan, of ze goed of kwaad gedaan hebben, als ze dood zijn ,dan word er snel overgegaan tot de orde van de dag.
Dat heb, of had ik ook na mijn overleden Vader, die dag is bijzonder en dan ga je boodschappen doen en kijk je om je heen en ziet niemand dat je verdrietig ben, om het over lijden van je vader, het gaat gewoon door het leven, dat merk je pas bij zo ervaring.
En dat is maar goed ook.
Heel veel mensen raken in de vergetelheid en komen nooit meer ter sprake bij welk gelegenheid dan ook.
Dat zijn mensen die gewoon geleefd hebben en niets van iets heeft achter gelaten dan kinderen in de meest geval en in minste geval gaan ze dood in eenzaamheid.
Zie de dood van die mevr die pas na 10 jaar is gevonden.
Maar ben je een bijzonder geval dan weten ze je te herinneren, dat heeft te maken met hoe je geleefd heb en wat je van je leven heb gemaakt.
De een minder opvallend dan de andere vooral politieker(ster) lopen een kans dat ze over hen zullen hebben na hun dood in de goede of kwade zin.
Ik denk dat de huidige belangrijke figuren na hun dood nog verguist zullen worden doordat ze een land naar de verdommenis hebben geholpen.
Zie Mugabe die man leef te lang en heeft zijn land in een chaos gebracht door de blanke daar te verjagen en of te doden.
Dat is het verschil met die figuur als Nelson Mandela die heeft begrepen dat ze de blanke daar hard nodig hadden om het land niet na de afgrond te brengen .
Of je wel of niet van die mensen houd, hij heeft zijn verstand gebruikt en niet zijn gevoelens.
Zo zie je het verschil en dat maakt soms dat je wat niet goed is gegaan in de vergetelheid gaat als dat het wel goed gaat.
Zimbabwe zal altijd herinnerd worden, als een land van misplaatste lieden, die nooit meer wel varend zal kunnen worden, zeker gaat dat jaren als niet een eeuw kosten voordat het weer goed daar gaat en dat door ťťn man........
Kan je nog volgen ????????????????......... Emoticon: Emoticon: Confused Emoticon: Yeah right!Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 

Het was een indrukwekkend gebeurtenis die velen als ze het gezien hebben mee dragen naar de toekomst.
want daar zijn de mensen gelukkig niet zo meelopend, als je ziet in IndonesiŽ.
Daar hebben ze laten zien, dat ze een eigen mening hebben, door gewoon weg te gaan als hun president spreekt.
In ieder geval was het Obama die de show stal en zich flink zijn gedachte goed projecteerde op de leiders van de wereld......... Emoticon: Shiny

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,618,867 topic views - 242,009 posts - 13,759 topics - 35,452 members - last post @ 15-10-2021 19:42 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,253,753 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com