indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

spacer line  


On 30-11-2013 22:55 Hitami wrote:
Dat Anorak en ziel druk om maakte over sharia denk ik terecht . Zelfs kwart van de moslim i n Indonesië maakt zich zorgen over....Nou , dan ben je verkeerd geinformeerd .
Ik denk dat als men 80% van de Indonesiers Moslim zijn , dan heb je volgens Mas Hitami 20% van de 80% Moslims zorgen maken ( buiten de Ahmadiyah en mss kleine splintergroepen.

De FP*I ( Front Pembela Islam) waar de thuisfront vroeger Jakarta was ( wijk Tanah Abang) , ook gelinkt aan Jemenistische Arabieren ( effe googlen) vlaimen dat ze miljoenen aanhangers hebben.

En het klopt ook dat ze min of meer "gevreesd"werd door hun harde acties , Sweeping van clubjes, bordelen etc .
Malam en Y-B kan ook hier van over zeggen .
Maar toch zijn ze NIET populair bij de overgrote meerderheid van de Indonesische Moslims ( de vele Abangan-Islam KTP en andere liberale Moslims).
De Nahdatul Ulama de grootste georganiseerde Moslim groep ( > 40 miljoen leden) , de plaatselijke bevolking komen ook geregeld in botsing met de FPI .
Zie het verhaal dat FPI niet in Kalimantan kan uitbreiden , ze werden door de Dayaks afgewezen . Dat gebeurde in vele plaatsen op Java en andere grote eilanden.
En dan praten we niet eens van de "zwijgende"ongeorganiseerde Moslims .

Toe gegeven dat in Aceh, bepaalde gebieden in West Java/Banten=Tanggerang de invloed van mensen die de strenge Islam wetten willen invoeren.
Alles is te na te lezen in bijn alle Indonesische kranten en te zien bij de TV.

De probleem van [b ]sommigen met hun niet of slecht onderbouwde kritiek over Islam en Moslim(zelfs Indonesiers) is dat ze vaak niet weten , zelfs de belangrijke boeken /geschriften of in contact kwamen/discussieren met Moslims .
Praten alleen met onderbuikgevoelens of herleiden vanuit hun slechte ervaring met een groep Moslims ( buren-dorps/wijk genoten).

*Er zijn ook nog andere splintergroepen .


bisa dicek of makemyday .

Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 


On 02-12-2013 00:30 Surya Atmadja wrote:

[quote removed]

.

De probleem van [b ]sommigen met hun niet of slecht onderbouwde kritiek over Islam en Moslim(zelfs Indonesiers) is dat ze vaak niet weten , zelfs de belangrijke boeken /geschriften of in contact kwamen/discussieren met Moslims .
Praten alleen met onderbuikgevoelens of herleiden vanuit hun slechte ervaring met een groep Moslims ( buren-dorps/wijk genoten).

*Er zijn ook nog andere splintergroepen .Where there is a will there will be relatives.

Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Sid, jouw gedachte goed past nog in RI nog in NL
Ingevoerde sharia in Ache? Stenigen en een aantal andere barbaarse daden zijn daar vrij normaal en gangbaar. U bent reeds 2 keer door de mand gevallen met Uw voorkeur voor sharia. Dat is geen slecht onderbouwde kritiek over islam,, dat Sid zijn de feiten.

Ik verafschuw mensen als U uit het diepste van mijn mens zijn en ben van mening dat mensen die Uw barbaarse gedachten goed voorstaan geen plek mogen hebben in een maatschappij zoals een Nederlandse democratie. U hoort hier in niet thuis.

Ik ben geen Wilders fan, integendeel, maar mensen als U met uw gedachten goed horen uit Nederland verwijdert te worden, naar een oort waar U een berevel en knots krijgt bij aankomst en Uw goddelijke gang kan gaan met het barbaarse.

Onderbuik gevoelens? Zo ver ben ik nog niet eens.Where there is a will there will be relatives.

Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Om Sid, nog even over Aceh, weer zo'n kont verhaal, de sharia is al ingevoerd, al jaren geleden.

Die willen ze niet invoeren, die ZIJN ingevoerd.

Misschien goed om daar eens heen te gaan en Uw ervaringen deelt hier op het forum bij Uw volgende vakantie, ik zou als ik U was geen sigaretten en draank nuttigen en zeker de door U opgedane 40 jarige Nederlandse praktijk kennis niet ten uitvoer brengen.
Dan loopt U de kans blootgesteld te worden aan de sharia die U zo voor staat.

Ik hoor graag dan de ervaringen die U dan opdoet.
Where there is a will there will be relatives.

Hitami
User
spacer line
 

Surya: zware straffen tegen de corrupter volgens sharia methode. Dit is altijd al een probleem voor mensen die enige sympathieën over sharia, altijd proberen het goede te zien. “er moet toch iets dat goed is voor de mens……Allah weet het”

Beste Surya, als dat zo is dan is er geen problemen meer in sharia landen, alle criminelen is uit de straatbeeld verdwenen.. In Amerika met de doodstraf is de misdaad niet uitgebannen alleen maar harder en meer.

Kortom je gedachte goed is geen vooruitgang maar achteruitgang van moraal. Omdat we weten dat zwaardere straffen niets oplost. Zelfs met handen afhakken of onthoofding, de geschiedenis boeken staan vol van……

Kortom religie is achterhaald door de wetenschap…..
Hitami
User
spacer line
 

Surya, de uitlating van YB was, we moeten niet bemoeien met Indonesië.... ik heb op reageert dat ik nog veel familie en vrinden heb.......

Je kunt wel aan YB verweten dat hij de Universele Rechten van de Mens vergeten mee te nemen in zijn gedachten....

Met andere woorden ik heb het recht om de kritiek te leveren en bestrijden van onderdrukking...Hitami
User
spacer line
 

Pesche en Elsbeth, van sharia krijg ik kippenveld van en dom maar dat betekent niet dat ik de moslims die voor sharia is, het land moet verlaten....... wat ik probeer te doen, zover dat mogelijk is, met argumenten te bestrijden...en de discussie niet uit de weg te gaan....Hitami
User
spacer line
 

Surya, zie mijn vorige posting over de Amerikaanse onderzoek bureau PEW, die kun je ook zoeken in Volkskrant begin van het jaar.......uit onderzoek blijkt dat rond 75% van de moslim (juiste aantal ben ik vergeten, maar het verschil niet zoveel) wil graag sharia invoeren...... voor mij, een deel van sharia invoeren is al brug te ver..... omdat eerst kleine deel en zonder te beseffen alles.... probeer in abstracte vorm te denken bijv. over de geschiedenis van de lantaarnpaal....

opvallend uit dat onderzoek, landen die de sharia hebben, willen juist minder sharia...

over jou 50 - 50 verhaal van erfrecht, is gewoon corruptie hahahah daarbij leer je kinderen munafik of hypocriet.... en je denk toch niet dat de mannen zo maar aanneem.....Hitami
User
spacer line
 

YB, over koran en het lezen, is gewoon slaap verwekkend.... bijv, hoe vaak wordt er geschreven over het doden van ongelovige... rond 200 x........het zou niet ver naast...

en moet ik dan als ongelovige respect tonen ???spacer line  


On 02-12-2013 06:24 Hitami wrote:
Surya: zware straffen tegen de corrupter volgens sharia methode. Dit is altijd al een probleem voor mensen die enige sympathieën over sharia , altijd proberen het goede te zien. “er moet toch iets dat goed is voor de mens……Allah weet het”

Beste Surya, als dat zo is dan is er geen problemen meer in sharia landen , alle criminelen is uit de straatbeeld verdwenen.. In Amerika met de doodstraf is de misdaad niet uitgebannen alleen maar harder en meer.

Kortom je gedachte goed is geen vooruitgang maar achteruitgang van moraal. Omdat we weten dat zwaardere straffen niets oplost. Zelfs met handen afhakken of onthoofding, de geschiedenis boeken staan vol van……

Kortom religie is achterhaald door de wetenschap…. .


Natuurlijk zullen overtredingen/misdaden niet 100% uitgebannen kunnen worden.
Dat is een utopie.
Maar stel eens voor ( let op voor mensen die gelijk naar anderen wijzen-het is een discussiestuk) dat het stelen van geld ( is corruptie ook stelen ? ,is er een verschil van stelen van 1000 rupiah of miljarden/triljarden van het , of weeshuis of van je oude , oma ? )streng bestraft moet worden (hoef niet gelijk afgehakt wordt) , of iemand doden ( per ongeluk =verkeersongeluk , of lustmoord , verkrachtingen ( van kleine kinderen- stel eens voor dat het je kleine kleindochter) .
Zou een gemiddelde mens ook mss een beetje eens kunnen zijn ?
Vroeger als je iemand per ongeluk doodt, moet de familie van de slachtoffer gecompenseerd worden, ik dacht met een kameel of geiten of stuk goud .
Precies weet ik ook niet meer.

Over de erfrecht , huwelijksgoederenrecht , vrouwenrechten(Islam heeft het ook ) etc en andere positieve dingen, die kan men omarmen als men het wil.
Zelfs handelen (muamallah) werd goed geregeld.
Kijk naar Syariah bankieren
Zelfs de "oorlogsrecht"is beschreven , de Jihadplicht , je land en geloof verdedigen.
Daarom heeft de M.U.I (Majelis Ulama Indonesia) ook een fatwa verordonneerd , dat Bali bom als fout werd gezien .
Dat er kleine splintergroepjes dat niet volgen is ook bekend.
Maar dan moet men niet alle Moslims aanspreken of toedichten. laat staan individuen die je men niet kent.

Wat USA betreft, tya de gevangenissen puilen uit , is ook bekend.
Of men moet gaan gedogen , taakstraffen geven( klinkt het bekend ?)
Dat wil niet zeggen dat de misdaad niet aanwezig is, het wordt erkent .

Over moraal , wat bedoel je er mee ?
Buiten dat het jou persoonlijke mening is .

Of de religie achterhaald is door wetenschap is het mss jou mening , dat mag , je weet wel de Nederlandse grondwet.
Dus anderen kunnen andere mening hebben , en hun mening zo lang het niet in strijd is met de Nederlandse Grondwet kunnen ze ook hebben.

Je hebt ergens over S.A.R.A , we moeten oppassen dat deze topic ondanks het geplaats wordt bij een Nederlandse site N IET tot een SARA discussies gaat leiden.
Dus gewoon zakelijk blijven , elkaar informeren .


bisa dicek of makemyday .

Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 


On 02-12-2013 09:19 Surya Atmadja wrote:

[quote removed]
Over moraal , wat bedoel je er mee ?
.


Duidelijker kan het niet toch?

Waarmee ik voorlopig het laatste wel gezegd heb.

Zoals Malam al aangaf, volledig zinloos deze discussie.
Het werkt echter wel zeer verhelderend wie U werkelijk bent.


Where there is a will there will be relatives.

guna2
User
User icon of guna2
spacer line
 


On 02-12-2013 09:30 Anorak wrote:[/]Het werkt echter wel zeer verhelderend wie U werkelijk bent.

Dat geldt in dezen mutatis mutandis in nog veel sterkere mate voor jou, en daar laat ik het bij.zieleffe
User
spacer line
 


Op 02-12-2013 09:50 schreef guna2:

[quote verwijderd]

Dat geldt in dezen mutatis mutandis in nog veel sterkere mate voor jou, en daar laat ik het bij.

He hé wat een geleerdheid mijn beste, je bent weer op de hoogste toer bezig, mag ik je een wetenschaps vraag stellen, weet u zelf wat die woorden betekend?.
Als het betekend wat je denk, dan geld dat zeker voor jou dat we weten wie wie is.
Maar even googlen en zie zelfs velen weten niet wat die woorden betekend!!!
http://www.wetenschapsforum.nl(...)volgende-uitspraken/

Dit zijn mijn laatste posting in deze topic, op die andere blaas ik de aftocht.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee........... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye .

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

elsbeth
User
spacer line
 

[quote] Op 02-12-2013 05:40 schreef Anorak:
.

"Ik verafschuw mensen als U uit het diepste van mijn mens zijn en ben van mening dat mensen die Uw barbaarse gedachten goed voorstaan geen plek mogen hebben in een maatschappij zoals een Nederlandse democratie. U hoort hier in niet thuis.

Ik ben geen Wilders fan, integendeel, maar mensen als U met uw gedachten goed horen uit Nederland verwijdert te worden, naar een oort waar U een berevel en knots krijgt bij aankomst en Uw goddelijke gang kan gaan met het barbaarse."


Mijn reactie op deze uitlating van jou, Anorak: wat vind je van het feit dat Wilders op grond van zijn uitlatingen al jaren streng beveiligd moet worden? Hoezeer ik Wilders en zijn gedachtengoed verafschuw, hij moet de mogelijkheid krijgen te zeggen wat hij vindt.
Gaat hij over de schreef, dan kan hij worden aangeklaagd (is gebeurd) en na toetsing door de rechter worden veroordeeld (is niet gebeurd, en terecht!).
Het is een schande dat Wilders beveiligd moet worden. Ik voel dezelfde schande als ik lees hoe jij iemand die je in het diepst van je mens zijn verafschuwt (dat mag en begrijp ik deels ook nog) de Nederlandse deur uitwijst. Dat zie ik als een volstrekte minachting van de Nederlandse rechtstaat. Persoonlijke voor- en afkeur doet niet ter zake in een rechtspraak (niet in de NL. althans).Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Hans, allereerrst off topic, Weing indrukwekkend overigens ook nog.
Als je echt een grote jongen bent geworden? Horen we het wel.
Nu weer on topic.

Elsbeth, ik begrijp je heel goed. Maar geef je nogmaals mee dat die houding met zich mee brengt dat welke samenleving dan ook ten onder gaat aan het accepteren. Meer als een decennia geleden opende ik in topic, hoe tolerant zijn we tegen intolerantie op een ander forum. De discussie was een mooie. Feitelijk is invoering van sharia een intolerantie tegenover onze samenleving, of beter de Nederlandse. Ofwel een volslagen respectloos voor de vrijheden die we in Nederland hebben. In de 2e wereldoorlog alleen hebben velen hun leven gelaten. Een forummer hier gaat met zijn gedachten goed iets met voeten betreden. Juist, dat wat die fundamentele waarde heeft. Dat mag beschermd worden tegen waanzinnigen. Wilders en ...... Vul maar in. Zoals Malam al zei? Zinloze discussie verder.

Where there is a will there will be relatives.

elsbeth
User
spacer line
 

Natuurlijk is de sharia een intolerantie tegenover onze samenleving.
Net als een voorstander zijn van de doodstraf (jaaaa, alleen onder bepaalde omstandigheden). En het willen afhakken van een lul en die aan de honden voeren.
Die hebben we hier laatst ook voorbij zien komen en o, o,wat vond iedereen dat grappig. Zo leuk, dat iemand er nog van maakte: eerst rukken, dan hebben de honden er nog wat meer aan, hahaha. Maar goed, ik neem aan dat je die figuren dan ook meteen mee wilt sturen?
Laten we er inderdaad maar over ophouden, het is zinloos. Over de sharia denken we hetzelfde, over vrijheid van meningsuiting niet. Laten we het daar maar bij laten.Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Gelukkig Elsbeth.


Where there is a will there will be relatives.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Zo'n discussie volgen en mijn snavel dicht houden is mij niet op het lijf geschreven, neem mij elke keer weer voor niet te reageren, maar het vlees is zwak. Emoticon: Blush
Sommige richtlijnen van de shariah zijn rechtvaardiger dan de wet, laat ik nu zeker weten dat het Surya zijn bedoeling was dit kenbaar te maken. Emoticon: Yes!

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

HE POPPELEPEEE!?... nou lees
Ik net van Anorak een stukje, waarin weer dat smerige en leugenachtige gedemoniseer van Geert Wilders, en FLOEPPPP, WEG!!?

Nou is je geraden ook, want opnieuw met de domme massa mee schreeuwen dat Wilders 'teuguh muslims' is (de mensen dus, de muzelmannen en muzelvrouwen), is weer die ongelofelijke leugenachtige, linkse HETZE die niet uit te roeien is in het denken van linkschmenschen.
Wilders is hooguit tegen Islamisering, Islamisme en het GEDRAG van bepaalde Muslims, die zich niet (WILLEN) aanpassen aan ons rechtvaardige en hoogst mogelijk beschaafde Joods-Christelijke rechtsbestel, incl. haatpredikers enz...
EN zeer terecht, hallelujah! Emoticon: Worship Emoticon: Worship Emoticon: Worship

NB. De muslims - reeds in NL gevestigd - heeft ie trouwens niets op tegen. Kan ook niet, wil hij ook niet, mag ook niet! Heeeeeeeeeeeel normaal allemaal.
Maar het nieuwe tuig wat Nederland blijft binnenstromen, net als Bulgaren en Turkse Grijze Wolven en economische vluchtelingen en weet ik allemaal wat voor tuig wat zich niet wil aanpassen: WEGBLIJVEN! Oprotten.

Maar ik wist nog net iets te knippen uit het originele - nu wijselijk verdwenen - hetze stukje van Anorak:

"...Elsbeth, ik begrijp je heel goed. Maar geef je nogmaals mee dat die houding met zich mee brengt dat welke samenleving dan ook ten onder gaat aan het accepteren" .

Nou gelukkig dan maar dat je ZELF op het laatste moment, in een vlaag van bedachtzaamheid beste Anorak, je stukje dan maar opeens hebt laten "verdwijnen"? Emoticon: Shut up! Emoticon: Shut up!
je accepteerde dus je zelf niet meer voordat anderen dat zouden doen.
Razendsnelle, preventieve non-acceptatie van het eigen ego, leek mij dat? Emoticon: Laugh out loud

Maar ach, het is die Keduadam maar weer... die 'enige' persoon hier, wat 'rechts' van het midden - ach wat heet 'rechts': hij is praktisch 'linkser', eenvoudiger, soberder, alles weggevend ipv hebberig te zijn enz - dan al die salonsocialistische schreeuwers hier - die eerlijk voor de dingen durft uit te komen, tegen alle nablaters in. Papagaaien, fietsemakers, linkse ophitsers hier.

Lastig mannetje, die Keduadam. Niet echt goed te peilen steeds. geen allemansvriendje, geen menpleaser. Laat zich nergens in een bepaald hoekje duwen. En blijft DE focus van leugens, hetzes en demoniseren hier.
Omdat hij toevallig niet politiek korrekt is, en altijd eerlijk blijft. Emoticon: Party!

Your attitude determines your altitude

spacer line  


On 02-12-2013 15:45 Malam wrote:
Zo'n discussie volgen en mijn snavel dicht houden is mij niet op het lijf geschreven, neem mij elke keer weer voor niet te reageren, maar het vlees is zwak. Emoticon: Blush
Sommige richtlijnen van de shariah zijn rechtvaardiger dan de wet, laat ik nu zeker weten dat het Surya zijn bedoeling was dit kenbaar te maken. Emoticon: Yes!


Je hebt mij goed begrepen. Emoticon: Shiny


bisa dicek of makemyday .

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 02-12-2013 16:16 Surya Atmadja wrote:

[quote removed]

Je hebt mij goed begrepen. Emoticon: Shiny


Ja Surya, we mogen het zeker niet altijd met elkaar eens zijn, maar recht is recht en krom is krom.elsbeth
User
spacer line
 

Mag ik mij daar bij aansluiten?pesche
User
spacer line
 

Als Anorak zoiets schrijft "goed voorstaan geen plek mogen hebben in een maatschappij zoals een Nederlandse democratie. U hoort hier in niet thuis" dan weet hij hoegenaamd niet wat democratie is Dan weet hij wel dat hij uit zijn nek spreekt.

En Oh wee daar wordt Wilders, onze blonde Indo naar voren gehaald, waarom toch, die werd toch vrijgesproken op basis van vrijheid van meningsuiting, welke goedbedoelde dwaas haalt hem van stal. Dat bevestigt toch d estelling dat we niemand maar dan ook niemand in Nederland zo maar terug kunnen sturen naar Indonesie.

Vrijheid van meningsuiting staat nog altijd geschreven in art 7 van mijn Grondwet maar dat weet Anorak niet want hij weet nog geeneens dat er een Grondwet ueberhaupt bestaat , dat wordt wel duidelijk als hij over de mening van een ander over een andere godsdienst heeft.

En vrijheid van Godsdienst wordt ook in onze Grondwetgenoemd , waarvan vele bovenstaande schrijvers het bestaan danwel betekenis gewoonweg ontkennen. om hun ongelijk te bewijzen .

Je kan toch iemand niet op basis van een andere mening het land uitschoppen, dat gebeurde wel in fascistische landen, zoals Nazi-Duitsland dat verkeerd geciteerd wordt. Anorak moet daarvoor de wet veranderen maar voor fascisten is dat geen probleem
Dus Anorak is een doodgewone fascist , een onbeholpen NSBer van het laagste soort. Van mij mag hij onze onbesneden Uebermensch best blijven in Nederland want er wonen hier wel meer andersdenkenden.

Er wordt zoveel over Sharia wordt zo in zijn algemeenheid geschreeuwd maar ze vergeten dat Sharia al in Engeland en Canada is ingevoerd. Loopt Koningin Elisabeth in een Burka, nee toch, maar de bovenstaande intellectuelen roepen wel moord en brand maar stellen zich niet de onbenullige vraag welke sharia is ingevoerd, maar dat ik deze vraag al stel, geeft aan dat ik wel erg bekrompen ben met oogkleppenen bord

En dan al die extremisten van ik weet niet wie die heel indonesie veroverd hebben, er wordt mood en brand geschreeuw. Dan zijn de Hoge Heren Intellectuelen misschien vergeten maar dat heeft te maken met het zeer Korte Termijn geheugen of dementie dat het zeer kort geleden is dat pogroms en genocide werd gepleegd op moslims in ex-Joegoslavie, misschien herinnert U Sbrenica, waar Nederland een vooraanstaande rol heeft gespeeld. Maar dat past natuurlijk niet in het wereldbeeld van die Sharialatanten

Apropos: er schijnt in de 8ste eeuw een vrouwelijke Paus, Johanna geweest te zijn. Er zijn maar 12 imams, de laatste in de 9de eeuw, geweest dus daartussen een vrouwelijke te vinden is statistisch moeilijk. Er zijn naar mijn mening vrouwelijke predikanten in Protestantse kerken. De Anglicaanse kerk zal op termijn ook vrouwelijke bisschoppen hebben. Dus de uitspraak dat monotheistische godsdiensten vrouwonvriendelijk zijn kunnen we naar het bos der sprookjes verwijzen. Het is weer zo'n onbeholpen uitspraak om te huilen die slaat als een tang op een varken. De man begrijpt nul.

Apropos, ik heb wat aangekaart over vrijheid van meningsuiting. Daar hebben de Hoge Heren geen woord over losgelaten terwijl ze de hele tijd hebben over de beknotting van meningsuiting.... Toch opmerkelijk dat wel de grote broek wordt aangetrokken maar geen stap vooruit wordt gedaan........ En met zulke mensnen moeten we de oorlog tegen de Sharia voeren......Wie zonder schuld is werpe de eerste steen Jesus Christus).

Regelmatig hebben ik discussies met Jehovagetuigen en met mijn Islamvriendjes. De Jehovagetuige met de bijbel op zijn schoot, mijn Islamvriendje is een kenner van zowel de Islam als de bijbel. Ik zit er maar een beetje bij en stel gemene vragen en geef door mijn intelligente antwoorden aan dat ik er ook niks van snap.... Toch zijn het geanimeerde discussies en geen onvertogen woord. ... Wel is er een stopwoord...als je niet ophoudt dan gooi ik je over de grens.... Wij zijn van plan ons met Carnaval in Burkah te kleden, dan voelt die Islamiet zich een beetje thuis.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 02-12-2013 16:49 elsbeth wrote:
Mag ik mij daar bij aansluiten?


Tuuurlijk Elsbeth, ook ik had niet anders van jou verwacht Emoticon: Yes!zieleffe
User
spacer line
 

Ik wilde eigenlijk niet reageren, maar zoals Malam al schreef hij kon het niet laten om te reageren en heeft het toch gedaan.
Ik ben ook zo iemand en ik roep hard dat ik het niet met hem eens ben......
EEN WET KAN JE VERANDEREN IN DIE GEEST VAN DIE TIJD
EEN SHARIAH NIET DAT STAAT VAST OF HET NU EEN GERECHTVAARDIGD WET IS OF NIET HEEFT DAAR NIETS MEE TE MAKEN......... Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.82,427,091 topic views - 239,307 posts - 13,720 topics - 31,336 members - last post @ 31-05-2020 17:43 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

134,414,518 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com