indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > In het nieuws > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

harlys
User
User icon of harlys
spacer line
 


On 05-11-2013 13:39 Keduadam wrote:
Allen hartelijk dank voor feedback, ik maakte deze topic niet alleen voor mezelf, want ik geloof dat we hiermee veel onnozele, nieuwe gasten uit NL hierdoor ook nuttige hintjes kunnen geven!
TX!! uitgezonderd

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Harlys... nu dacht ik echt wat van de domme, negatieve, totaal niet opbouwende, meestal linkse en cynische babbelaars hier af te zijn - gewoon gegeseld met hun eigen domme prietpraat - en nu komt opa Harlys even kijken hier.
Wie ben jij eigenlijk? Ben jij echt zo'n stakker? Ga bougies schoonmaken als je een Harley hebt, of ga aan de afwas en ga aan het werk vlerk! Dan doe je nuttiger werk. Hoe oud ben je eigenlijk mopperpot? Bijna 90 of ben je al bijna daud?

Ik roep helemaal niets op me af ventje, nooit gedaan, integendeel.
Maar hoe komt het dat je zelf zoveel op je afroept in Amsterdam, naar je eigen zeggen? Psychosomatische problemen, traumatische erbaringen, blijven steken ergens jochie?...vast wel: want wie een ander bespreekt bespreekt zichzelf! Je hebt echt problemen joh... een injektie kan ook wel eens wonderen doen, maar let op de bijwerkingen, die zijn vaak nog erger dan de kwaal. En die is al behoorlijk, dus let op,
En vervuil me dan ook niet meer, na je dagelijkse injektie, met je betweterige prietpraat?

Trouwens, ken jij wel IETS van me, om zo te oordelen? Ik weet 100% zeker dat ik - zoals je nu oordelerig babbelt en je mindset en vuile was hier buitenhangt - dat ik veeeeel relaxter en veeel gelukkiger leef dan jij!! Voor mij is elk uur vakantie hier en geniet zeker weten -tig keren meer dan als de mensen jouw chagrijnige ouwe kop zien, uwe stresskip! Maak je over mij geen zorgen, aap, bemoeial! Emoticon: Laugh out loud

Ik had het plan om eens langs te wippen, maar nu neuh niet dus. Wil mijn dag niet verpesten! En zal ook zeker niet met vrienden komen, laat staan jouw tent ooit aan iemand te promoten... Emoticon: Bye bye

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Yerun, daarom noemde ik t hier ook even : idd nooit heuptasjes!
En ja, de ANWB hebben we hier niet, maar is in NL wel de grootste klup en dé autoriteit voor serieuze NL reizigers. En daar begint het, dus dat lijkt me nest van belang.
En ja, zo'n tasje lijkt me ook de beste oplossing.... Dat zei ik ook al. De ENIGE zelfs zo langzamerhand denk ik...? Hoewel de dames hebben allemaal hun handtasje... Als je die dicht tegen je aan hebt... en je hebt daat alles in geconcentreerd...

Donkere steegjes, ja ook in NL... liever niet, maar soms niet te vermijden. Maar ben geen halve zachte, dat scheelt ook weer Emoticon: Smile
Heb veel onder rovers, moordenaars, daklozen en prostituees gewerkt in de UK.

Tja en zo'n goedkoop Nokiaatje, heb ik altijd gedaan, sinds de uitvinding van die mobieltjes, tot nog toe. Maar ik koos nu echt een keer voor een iPhone, vnl vanwege het razendsnelle, probleemloze en 100% complete synchronisen vanuit mijn iPad EN iBook, van 900 internat. adressen, tel.nummers, e-mails, bankrekeningen, namen, titulatuur, hobbies, kinderen en leeftijden, verjaardagen, tweede huizen, bizz, enz.
Dat doe je niet na in nog geen vol jaar tijd: alles intikken met die grote kluiven van me, op dat minieme Nokiatje! Emoticon: Devil

Ik BEL weliswaar alleen nu met de iPhone, en smsen, en kleine dingetjes... maar ik denk dat dit een goed besluit was, voor 3,8 juta, een nieuwe iPhone4 met retinascherm en nieuw OS system... nou zelfs tweedehands is dan niet meer een optie, en ook niet die Nokiarommel meer. Vind ik. Met de iPad internet en email en download ik, en met mijn ouwe iBook het professionele artwork en design.

Een tas, idd dat noemde mijn Indonesische vriend ook; beter niet doen.
En ja Yerun, heb geen auto (nog?) dus die optie van jou heb ik niet, om even iets weg te leggen, dus ik noemde al, ja de angkot dus:

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.YB, ja zo verschillen we weer van elkaar! Ik juist haast uit principe Emoticon: Shiny kies ik wel voor de Angkot, heeft voor mij meer voordelen, en veel meer dagelijkse lol! Naast mensen- en cultuurkennis, je taal wat kunnen bijwerken, en niet alleen ik, maar de mensen en kids genieten zichtbaar van die bule naast hen!! Dus ik voel me een koning te rijk in zo'n schicht... ook al kunnen de supirs vaak echt niet goed rijden. Lachen is dat vaak wel.
Bovendien je hebt contact met iedereen dagelijks, daar wil ik alleen al het dubbele voor betalen, je betaalt geen benzine en zorgen en verzekeringen, en bent niet verantwoordelijk voor als er iets gebeurt (dan kan al heel gauw in de knettergekke stad!), waarbij de politie je dan nog verder van huis brengt, enz. Laatst ging die angkot niet meer... was denk ik op.
Nou wat let je, gewoon overstappen en die kerel achterlaten met zijn probleem.
Een enorm voordeel is ook, ik hou van wandelen. Dan zie je en hoor je nog eens echt wat ook. Is zelfs gezonder ook als al dat hollen en gestress langs de wegen... en dat doe je veel eerder als je geen auto of motor hebt!
Ach, je bent niet zo vrij, maar neemt wel deel aan het echte leven!
Melde toch al laat je na kijken lucht fietser en een fantast ben je en dat allemaal van af je zolder kamertje


De tijd gaat snel.

harlys
User
User icon of harlys
spacer line
 


On 08-11-2013 17:14 harlys wrote:

[quote removed]


Melde toch al laat je na kijken lucht fietser en een fantast ben je. En dat allemaal van af je zolder kamertje beetje lullen dat het levens gevaarlijk is op jouw korte vakanties .
Wij leven hier 20 jaar ga iemand anders afzeiken en indonesie en de indonesiers als levens gevaar lijk afschilderenDe tijd gaat snel.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Zo dan, Om Malam die niet voor de poes is staat even paf Emoticon: Blush
Lijkt mij geen goede benadering Harlys.
Ik ben het zeker niet altijd eens met Keduadam, een discussie moet en mag er zijn.
Maar niet op deze manier Emoticon: Bye byeelsbeth
User
spacer line
 

Nou, ik vind het anders erg mild vergeleken met de rotzooi die Keduadam zelf over Harlys uitstrooit. Harlys had kunnen verwachten dat zijn eerste reactie wel wat tegengas zou oproepen, maar dat Keduadam dan zo door z'n remmen heen schiet...erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 

Het is de enige taal die Keduadam verstaat/spreekt.


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

harlys
User
User icon of harlys
spacer line
 

Lees al zijn comments eens goed en vergeet vooral niet dat hij meer heeft meegemaakt dan 20 mensen op dit forum !

Met dieven en moordenaars om gaat (maar niet aan ze gevraagd heeft hoe hij niet bestolen kan worden)

Een nokia een K.T toestel is en zijn I phone een deel van zijn leven was

Aan een indonesier om raad vraagt hoe zich te beveiligen ?

Dat hij nooit zal langs komen in Harly's god zij dank moet ik met een ( typ graag) paranoide klant in de zaak

90 % van mijn klanten zijn indos straks is ie wat kwijt hebben we ellende in de zaak ook nog

Sorry hoor maar de mannier hoe hij doelt op de onveiligheid in Indonesie maakt mij misselijk

Doei van mij krijgt ie geen reactie meer ben heel duidelijk Emoticon: Bye bye


De tijd gaat snel.

harlys
User
User icon of harlys
spacer line
 


On 08-11-2013 17:37 elsbeth wrote:
Nou, ik vind het anders erg mild vergeleken met de rotzooi die Keduadam zelf over Harlys uitstrooit. Harlys had kunnen verwachten dat zijn eerste reactie wel wat tegengas zou oproepen, maar dat Keduadam dan zo door z'n remmen heen schiet...


Tuurlijk wist ik dat Emoticon: Cooool LOL

Malam is weer effe gevat ?


De tijd gaat snel.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Nee joh Harlys Emoticon: Smile
Niet gevat maar verbazing Emoticon: Wink
Malam moet je soms laten lullen, Keduadam ook dus Emoticon: Laugh out loudKeduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Harlys je kunt niet lezen, halve analfabeet, je insinueert, vult dingen in voor anderen, breekt alleen maar af en bent nergens opbouwend bezig, wat een stakker bij jij zeg!
Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Clown Emoticon: Frustrated

En Elsbeth, je moet altijd even kijken naar de rest van iemands inbreng hier, en de geschiedenis. Wordt een forum, en nieuwelingen hier, echt gediend met zo iemand?

Enne, ook nuttig. Gewoon even kijken wie er begint met mensen hier af te zeiken, met negatief te doen, en afbreken, cynisme, op de man spelen...

Juist dan kom je bij dit ventje terecht. Deze pruts fietsenmaker uit Bogor.
Wat is dan de medicijn? Juist; met zijn eigen domme nietsnuttige leegheid en negativiteit, terug geselen. Daar is zo'n duistere geest net goed genoeg voor.

Als jij braaf blijft tegen mij, en me respecteert zoals ik jou ook doe, kunnen we verder hier.
Nee, veel meer dan dat... waar dit forum ook voor bedoeld is... niet voor je eiguh ego, maar in DIENST ook voor anderen. En wat plezier met elkaar hebben. Maar vooral respect! Simple is that.
Maar als je dezelfde hufterige mentaliteit laat zien, krijg je er net zo van mij flink langs.
Dit gajus hoort hier niet thuis. Niemand is met dit tuig gediend! Amen.


Your attitude determines your altitude

harlys
User
User icon of harlys
spacer line
 


On 08-11-2013 18:23 Keduadam wrote:
Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Harlys je kunt niet lezen, halve analfabeet, je insinueert, vult dingen in voor anderen, breekt alleen maar af en bent nergens opbouwend bezig, wat een stakker bij jij zeg!
Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Clown Emoticon: Frustrated

En Elsbeth, je moet altijd even kijken naar de rest van iemands inbreng hier, en de geschiedenis. Wordt een forum, en nieuwelingen hier, echt gediend met zo iemand?

Enne, ook nuttig. Gewoon even kijken wie er begint met mensen hier af te zeiken, met negatief te doen, en afbreken, cynisme, op de man spelen...

Juist dan kom je bij dit ventje terecht. Deze pruts fietsenmaker uit Bogor.
Wat is dan de medicijn? Juist; met zijn eigen domme nietsnuttige leegheid en negativiteit, terug geselen. Daar is zo'n duistere geest net goed genoeg voor.

Als jij braaf blijft tegen mij, en me respecteert zoals ik jou ook doe, kunnen we verder hier.
Nee, veel meer dan dat... waar dit forum ook voor bedoeld is... niet voor je eiguh ego, maar in DIENST ook voor anderen. En wat plezier met elkaar hebben. Maar vooral respect! Simple is that.
Maar als je dezelfde hufterige mentaliteit laat zien, krijg je er net zo van mij flink langs.
Dit gajus hoort hier niet thuis. Niemand is met dit tuig gediend! Amen.


Van langs ? zie alleen maar gestoord gebrabbel en word er echt niet wijzer van Emoticon: Confused


De tijd gaat snel.

elsbeth
User
spacer line
 

Keduadam, als je je begeeft op het openbare pad, dan kom je mensen tegen die een ander taal spreken dan jij, zo simpel is het. Waar de een zich kapot aan ergert, stoort een ander zich helemaal niet aan. Sommige reacties vind ik onnodig onaardig en agressief. Soms ga ik daar tegenin, vaak trek ik m'n schouders op en denk ik: laat van je afglijden., het zal niet zo bedoeld zijn. Ik geloof dat ik niet vaak dat doe waar ik zelf zo'n hekel aan heb: op een grove manier tekeer gaan tegen iemand, alles erbij halen, blijven hakken etc. Ik vind dat jij dat af en toe wel doet en dan denk ik: neem het wat luchtiger en ga desnoods in gesprek met iemand: "waarom zeg je dat zo agressief, hou eens rekening met hoe je uitspraak overkomt etc". Dan heb je een aanknopingspunt om hier weer op een leuke manier verder te gaan.
Ga je keihard terug slaan, dan is het einde zoek.harlys
User
User icon of harlys
spacer line
 


On 08-11-2013 18:52 elsbeth wrote:
Keduadam, als je je begeeft op het openbare pad, dan kom je mensen tegen die een ander taal spreken dan jij, zo simpel is het. Waar de een zich kapot aan ergert, stoort een ander zich helemaal niet aan. Sommige reacties vind ik onnodig onaardig en agressief. Soms ga ik daar tegenin, vaak trek ik m'n schouders op en denk ik: laat van je afglijden., het zal niet zo bedoeld zijn. Ik geloof dat ik niet vaak dat doe waar ik zelf zo'n hekel aan heb: op een grove manier tekeer gaan tegen iemand, alles erbij halen, blijven hakken etc. Ik vind dat jij dat af en toe wel doet en dan denk ik: neem het wat luchtiger en ga desnoods in gesprek met iemand: "waarom zeg je dat zo agressief, hou eens rekening met hoe je uitspraak overkomt etc". Dan heb je een aanknopingspunt om hier weer op een leuke manier verder te gaan.
Ga je keihard terug slaan, dan is het einde zoek.


Misschien is een 24 uur forum psycholoog wel een idee op dit forum?

Kan die gelijk kuda raad geven over zijn heup tassie en zijn mobiele (zeker geen nokia) telefoontje

Vind je niet elsbeth Emoticon: Worship


De tijd gaat snel.

elsbeth
User
spacer line
 

Haha, nou, dat kunnen we toch zelf wel af?
Mijn lijfspreuk blijft: "wir sehen die Dinge nicht so wie sie sind, sondern wie wir sind".
We zien de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals wij zijn.
Daar kom ik altijd een heel eind mee.
We zullen altijd verschillend tegen dingen aankijken, ook hier op het forum.elsbeth
User
spacer line
 

Dat laatste wat je er nou later nog bijgezet hebt, dan denk ik : moet dat nou??harlys
User
User icon of harlys
spacer line
 

Ja kon het niet laten

Zoist Emoticon: Wink


De tijd gaat snel.

RPeetoom
User
spacer line
 

Is er nou niemand die begrijpt dat het gewoon de drank is?harlys
User
User icon of harlys
spacer line
 


On 08-11-2013 19:09 RPeetoom wrote:
Is er nou niemand die begrijpt dat het gewoon de drank is?


Hij is niet bij ons in Harly's (enig nederlands ) Cafe
JL dadali 10 in bogor langs geweest.

Althans ik heb hem geen druppel verkocht Emoticon: Party!


De tijd gaat snel.

RPeetoom
User
spacer line
 

Misschien een schichtig type die ze liever bij de indomaret haalt en dan in zijn eentje op de kamar opdrinktKeduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 


Op 08-11-2013 17:48 schreef harlys:

Doei van mij krijgt ie geen reactie meer ben heel duidelijk Emoticon: Bye bye


Ach, naast steeds draaien met zijn woorden, ".. geun reaksie mehr" - nou integendeel dus - Emoticon: Stupid stiekum oude wijvengepraat en openlijke brani brabbel onzinroddel, liegt de fietsenmaker barkruk ook nog eens dat ie van zijn 20 jaar oude barkruk aftolt, en zijn troost meisjes hem ook reeds lang niet meer kunnen volgen.

Want ook als hij zegt: "... ben heul duidelijk" Emoticon: Bye bye dan weet ook daar iedereen dat hij allang dubbel ziet, en zijn nachtelijke trieste gestrompel gaat afleggen naar zijn gedwongen nachtelijke rust, totdat hij na de ochtendkater opnieuw zijn omgeving bedreigt met leugens, leuter en branitaal: ".. Hueh, hik, maar ik zei toch, gamma, ik ben altijd heul duidelijk!?"

En laat ie hier opnieuw zien dat onze drank adverterende haram Muzelman geen volwassen en stevige ruggengraat bezit bovendien maar waait met alle populaire winden mee, zoals zijn barkruk al 20 jaren rondjes draait maar nooit van zijn vadsige plaats komt. Emoticon: Talk to the hand

Een loslopend digitaal troostmeisje hier heeft hem al meteen verlaten na wat beginnende aandacht, toen ze haar zonde spoedig en wijselijk inzag. Plus nog een verdwaald kind dat luistert naar de naam Erwin, de schat die hier ook steeds tussen door hoopt te komen en zoals een verwend opgevoede kind steeds zijn (negatieve) aandacht vraagt.

Verder is Harlys motto te vinden op een van zijn tientallen geprinte, net echte kitstegeltjes:
'Vergeet dat je drinkt om te vergeten dat je drinkt om te vergeten...' zoals Antoine de Saint-Exupéry zo treffend dit saikobabble brani machogedrag beschreef. Emoticon: Blush


Your attitude determines your altitude

erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 

Keduadam,

Als er hier op dit forum iemand is die (negatieve) aandacht vraagt dan ben jij het wel! Ik moet jou eerste positieve bijdrage nog altijd lezen. Moslims afzeiken en forumleden beledigen die een andere visie hebben over iets, dat is de inhoud van 99% van je postings. Dat je geilt op Wilders heb je al -tig keer geschreven, wat er op wijst dat je IQ niet groter is dan je schoenmaat.

Ja, ik zal weer een klein verwend kind zijn, en bla bla bla Emoticon: Party!


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Erwin jochie, je kan echt nog steeds niet lezen, en je leest dan met jouw uiterst negatieve, bevoorordeelde linkse jampotglazen fiets op. Je eigen traumatisch probleem zie je niet eens, en niemand heeft je daarop ooit in je armoedige, verwende opvoeding attent gemaakt.

Het is precies het tegenovergestelde, en ach, kom ik wilde 95% noemen, maar overdrijven moet, vinden kids altijd om grote mensen te overtuigen.

Nee, het is nl. 95% (okay voor jou 99%) wat allemaal positief, bemoedigend en opbouwend is wat ik zelf schrijf. Check it!
Soms met wat relativerende knipogen, naar die heerlijke cultuur en mindsets hier, maar altijd opbouwend en nooit op de man af zoals jij en anderen hier doen en de sfeer totaal bederven hier!
Uitgezonderd dus als je je zonder enkele reden' je gaat misdragen hier, en op de man gaat sneren... Dan moeten ook, naast linkse haram barkrukken, verwende kids als jij flink aangepakt soms.

Een andere zaak is, als je mij zonder enige grond, van de aanvang af, dommig de grond in wil boren, met geen enkele bemoediging of opbouwing, met ook daarbij nog eens geen enkele kennis van zaken o.i.d. Check again op elke pleck!

DAT is wat de sfeer hier verziekt Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party! En dan krijg je van mij op zijn tijd flink tegengas. Niet alleen voor mijzelf, who cares - ben volwassen joh, maar ook voor eenlingen die hier soms flink de zeik in worden genomen, en niet gerespecteerd worden, pak ik aan - ongeacht ik hier het hele forum van menpleasers tegen me krijg. Check!

En zodra er iemand hier soms ervoor uitkomt - zoals steeds meer gezonde Nederlanders die de linkse kerk zoooo spuugzat zijn - dat de grootste politieke partij gelukkig eindelijk, in de PVV een goed, opbouwend, creatief, praktisch en positief alternatief vindt tot nog toe, dan wordt hij ook door meeprater Erwin neergepapagaait hier. En beoordeeld als 'negatief' Emoticon: Laugh out loud Check!
Omdat ook jij hier opnieuw niet het uiterst positieve van deze visie inziet (alleen al om het feit dat deze moedig is!) - en dat kan ook niet met je getraumatiseerde donkere jampotglazen fiets op - wordt je als geïndroctineerd linkschmenschje zijnde, steeds negatiever in je drammerigheid hier! Emoticon: Confused Emoticon: Frustrated Check! Misschien idd wel 99% van je postings. Shockin' but suckin' for you...
Zonder dat je het zelf door hebt! Ga aan je werk, vlerk, en vermoei ons niet meer met je kinderachtige eis om aandacht!

En dan kunnen we weer verder met nuttiger en ontopic info hier.
Zonder lawaai-na-papagaai time-snatchers. Schiet niet op hier zo!?


Your attitude determines your altitude

erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 

Ik links? Hahahaha, ik lig in een deuk van het lachen, trouwens met al wat je hierboven schrijft, laat je zien dat je veel humor hebt, mijn beste Keduadam.

En de PVV, ach. Nederland holt 20 jaar achter de feiten aan. Toen hadden wij hier in Vlaanderen het Vlaams Blok (nu Vlaams Belang). Dat koelt wel zonder blazen. Ze krijgen het steeds moeilijker om op veel plaatsen de kiesdrempel te halen. Emoticon: Party!

Het is niet omdat ik zoals jij, uiterst rechts ben, dat ik links ben. Er zit nog heel veel tussenin! Emoticon: Bye bye


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

harlys
User
User icon of harlys
spacer line
 


On 09-11-2013 00:22 Keduadam wrote:
Erwin jochie, je kan echt nog steeds niet lezen, en je leest dan met jouw uiterst negatieve, bevoorordeelde linkse jampotglazen fiets op. Je eigen traumatisch probleem zie je niet eens, en niemand heeft je daarop ooit in je armoedige, verwende opvoeding attent gemaakt.

Het is precies het tegenovergestelde, en ach, kom ik wilde 95% noemen, maar overdrijven moet, vinden kids altijd om grote mensen te overtuigen.

Nee, het is nl. 95% (okay voor jou 99%) wat allemaal positief, bemoedigend en opbouwend is wat ik zelf schrijf. Check it!
Soms met wat relativerende knipogen, naar die heerlijke cultuur en mindsets hier, maar altijd opbouwend en nooit op de man af zoals jij en anderen hier doen en de sfeer totaal bederven hier!
Uitgezonderd dus als je je zonder enkele reden' je gaat misdragen hier, en op de man gaat sneren... Dan moeten ook, naast linkse haram barkrukken, verwende kids als jij flink aangepakt soms.

Een andere zaak is, als je mij zonder enige grond, van de aanvang af, dommig de grond in wil boren, met geen enkele bemoediging of opbouwing, met ook daarbij nog eens geen enkele kennis van zaken o.i.d. Check again op elke pleck!

DAT is wat de sfeer hier verziekt Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party! En dan krijg je van mij op zijn tijd flink tegengas. Niet alleen voor mijzelf, who cares - ben volwassen joh, maar ook voor eenlingen die hier soms flink de zeik in worden genomen, en niet gerespecteerd worden, pak ik aan - ongeacht ik hier het hele forum van menpleasers tegen me krijg. Check!

En zodra er iemand hier soms ervoor uitkomt - zoals steeds meer gezonde Nederlanders die de linkse kerk zoooo spuugzat zijn - dat de grootste politieke partij gelukkig eindelijk, in de PVV een goed, opbouwend, creatief, praktisch en positief alternatief vindt tot nog toe, dan wordt hij ook door meeprater Erwin neergepapagaait hier. En beoordeeld als 'negatief' Emoticon: Laugh out loud Check!
Omdat ook jij hier opnieuw niet het uiterst positieve van deze visie inziet (alleen al om het feit dat deze moedig is!) - en dat kan ook niet met je getraumatiseerde donkere jampotglazen fiets op - wordt je als geïndroctineerd linkschmenschje zijnde, steeds negatiever in je drammerigheid hier! Emoticon: Confused Emoticon: Frustrated Check! Misschien idd wel 99% van je postings. Shockin' but suckin' for you...
Zonder dat je het zelf door hebt! Ga aan je werk, vlerk, en vermoei ons niet meer met je kinderachtige eis om aandacht!

En dan kunnen we weer verder met nuttiger en ontopic info hier.
Zonder lawaai-na-papagaai time-snatchers. Schiet niet op hier zo!?


Ben je ook nog beroofd van je pillen doos Keduadam ? Emoticon: Bye bye

Word moeilijk om hier goede medicijnen van een zenuw arts te krijgen en het zijn indo's
voor je weet word je ook nog berooft van je laatste stukje verstand hier in Indonesie zou zeggen kijk uit m8 Emoticon: Bye bye

Wie weet heeft je beste indonesie vriend (moslim?) nog een goed adres Emoticon: Worship


De tijd gaat snel.


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.82,340,031 topic views - 239,285 posts - 13,720 topics - 31,174 members - last post @ 27-05-2020 16:54 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

134,223,936 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com