indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > In het nieuws > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

spacer line  

In Jakarta had je vroeger(jaren 80) super rijke haji's die hun geerfde gronden vanaf Hotel Indonesia t/m de rotonde waar je linksaf naar blok M rijdt voor goud geld verkopen.
Links en recht wonen van de grote boulevard wonen gewone Indonesiers .
Tot dat hun grond opgekocht werd door developers , waar nu hoge gebouwen staan.
De eigenaar van Sahid Jaya kwam omstreeks 1957/1960 uit Jogja met bijna niks en ging vestigen in de plek die later beetje bij beetje opgekocht werd en groeide tot de huidige Sahid Jaya hotel.
In provincie Banten heb je vroeger 40 jr geleden plekken aan de strand waar alleen apen en vissen wonen in de mangrove bossen.
Nu staan 5 sterrenhotels .
Lebak is historisch gezien altijd een arme gebied geweest.
ZieMax Havelaar "De koffij-veilingen der Nederlandsche Handelmaatschappij ." van Multatuli .

Ik ken iemand persoonlijk die vroeger aanbiedingen kreeg van de arme bevolking( kleine vissers) om hun grond te kopen.

Een familie die al tientallen jaren tot de elite behoorde kon dan hun waardeloze grond nu in harde eurie verkopen , terwijl ze het vroeger het voor niks hebben gekocht.
bisa dicek of makemyday .

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 14-10-2013 13:49 Surya Atmadja wrote:

In provincie Banten heb je vroeger 40 jr geleden plekken aan de strand waar alleen apen en vissen wonen in de mangrove bossen.Niets veranderd Surya, door de corruptie in Banten is nu alles in handen van boomapen en goudvissen.
Tot in de hoogste regionen kijken ze toe en laten het gebeuren, ze hebben namelijk allemaal boter op hun hoofd.
Zonder uitzonderingMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Geef mij morgen als het geblér de hele nacht is afgelopen maar een boterham met suiker Emoticon: Blush
Ik heb even mijn zakken vol van dat hele gebeuren hier op dit moment.

zieleffe
User
spacer line
 


Ik zit boven op het gebouw en ik kijk over Jakarta maar het geluid is verschrikkelijk.
maar even doorbijten niet op die geit want die heb ik ook zien staan in het begin van de straat midden in Jakarta.
Waarom ik hier zit dat heeft vele redenen, maar dat kan ik zo niet openbaar maken.
We hebben over die politieke danisti gehad wat die Atut die trut verschuilt zich in moslim kledingen nu zwaar gesluierd en glimlachend de handen als Maria aan elkaar het volk te begroeten terwijl die mensen met spandoeken lopen te demonstreren.
Vandaag ook een staaltje mee gemaakt tussen al die kramen met waren, kwam er een vette Mercedes zijn vrouw afzetten voor een paar trappen waar je de pasar binnen kon komen, madam uitstapte en een kerel achter het stuur zo vet als die Akil Mochtar het leek hem wel.
De auto zijn spiegels ingeklapt iedereen moest opzij ik ook, dat deed ik later pas en hem in het gebrekkig Bahasa asociale kila orang genoemd.
Hij bleef maar voor zich staren want het volk was ook boos.
Ze blijven arrogant die gasten en zich van alles permitteren dat krijg je er niet zo maar er uit.
Afijn ik kom al jaren in Indonesië en zie nu pas Jakarta goed als zo kwaad hoe het leven hier er aan toe gaat, je moet het meemaken anders kan je niet echt zeggen dat je Indonesië goed kent.
En toch ik had mijn kinderen beloofd dat ik mij netjes zou gedragen, maar af en toe nog wel eens een uitglijer gemaakt, maar het gaat mij steeds beter af.
Alles wat ik nu mee maak nemen ze mij niet meer af…………… Emoticon: Shiny Emoticon: Wink Emoticon: Yeah right!Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

De politie heeft het er maar druk mee.

De chauffeur Daryono van rechter Akil Mochtar is van de aardbodem verdwenen, de KPK wil hem graag horen, naar verluid is Daryono die ook de Mercedes 350S van Akil op zijn naam had staan niet zomaar een chauffie, maar een maatje.
Hij heeft miljarden overgemaakt naar het bedrijf van de echtgenote van Akil.
Bovendien is hij bij verschillende partijen die een geschil hadden die Akil moest beoordelen met de collectebus langs geweest.

Dan hebben we ene Bunda Putri, die volgens Luthfi Hasan die vast zit voor de vleesimportfraude nauwe banden zou hebben met de nationale knuffelbeer SBY.
SBY was hevig op zijn besneden zeen getrapt en ontkent in alle toonaarden.
Aangezien er nog twijfel bestaat wie Bunda werkelijk is en ook omdat ze van de aardbodem is verdwenen, heeft SBY de politie opdracht gegeven Bunda Putri op te sporen.

Inmiddels is er sinds enkele dagen een nieuwe spannende zaak aan de gang.
Vorige week is ene Holly Angela in haar appartement afgeslacht er zijn enkel verdachten opgepakt, nu blijkt Holly sinds twee jaar de tweede echtgenote te zijn van ene meneer Gatot Supiartono.

Deze meneer is staatsaccountant die overheidsdiensten doorlicht.
Wat blijkt hij heeft het project van de sim simulatoren waar miljarden zijn verdwenen en waar Djoko Susilo voor vast zit doorgelicht, zonder dat hem iets was opgevallen.
Één en één is dan al snel twee hier in Indonesië, er gaan geruchten dat Holly te veel wist.
Holly is inmiddels begraven en Gatot schitterde van afwezigheid.
Ook Gatot is van de aardbodem verdwenen en de politie is naarstig op zoek.
Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Zelf heb ik Indonesia - als ontwerper van beroep geweest - als één van de minst creatieve landen op aarde gevonden. Afgezien van een hoop culturele krullendraaierij (de vele kitse herhalingen in je artwork, wat op de Kon. Academie te Den Haag van mijn docent verboden was! ; ) en prachtige batikwerken, en wayangpoppen, de Borobudur (onee, sorry, import en ook best veel kitserig herhaalwerk) en de Gedung Sateh in Bandung (oh nee, dit staaltje van wereldtop architectuur is ook import; van Hollands Glorie), e.d.

Nu moet ik mijn visie toch wat bijsturen?

Want met dat Rupiahs gedoe noemen dat hier: 'Corruptie'.
Nee foei toch, ik zou het 'Creatief Boekhouden' noemen.
Is dat woord hier nog niet uitgevonden? Of, op zijn minst geïmiteerd, waar ze hier (na China) wereldkampioen in zijn? Emoticon: Worship


Your attitude determines your altitude

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Mochten we denken dat er alleen in Indonesië achterlijke extreme moslim organisaties bestaan zoals de FPI, dan kunnen we ons troosten met de gedachte dat ze ook in Maleisië bestaan.

Uitspraak van de rechter in Maleisië, een katholieke krant die God ook wel Allah noemt, met de achterliggende gedachte dat God of Allah hetzelfde is voor gelovigen is dit verboden.
De naam Allah is alleen voorbehouden aan moslims, opzouten dus, zoek maar een andere naam voor je eigen opperwezen. Emoticon: Confused

Gekker moet het niet worden Emoticon: Laugh out loudYogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

De islam wordt vervelend. Als je je eigen maffe geloof wilt uitvoeren, ga je gang. Maar douw dat domme gedoe toch niet een ander door de strot.
Een deel van de moslims is behoorlijk gestoord aan het worden en wordt met de dag primitiever. Toevallig net thuis er nog over: de dochters en zoons van nu zijn conservatiever in het geloof dan hun ouders. Waar moeder vroeger nog met een minirok liep en hoge hakken, heeft dochterlief een zak over haar hoofd en lichaam en draagt sandalen om er zo min mogelijk feminiem uit te zien.
What the hell is going on with that religion?Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Gisteren nog een hapje gegeten met een uiterst charmante jongedame van 22 jaar,moeders heeft inderdaad nog nooit zo'n ding over haar aardappel gehad.
Dochterlief barst nog liever als dat ze zonder kredung naar buiten gaat, maar wel met een hele strakke legging en zwaar opgemaakt, de logica ontgaat me.Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 


Op 15-10-2013 14:15 schreef Malam:
Mochten we denken dat er alleen in Indonesië achterlijke extreme moslim organisaties bestaan zoals de FPI, dan kunnen we ons troosten met de gedachte dat ze ook in Maleisië bestaan.

Uitspraak van de rechter in Maleisië, een katholieke krant die God ook wel Allah noemt, met de achterliggende gedachte dat God of Allah hetzelfde is voor gelovigen is dit verboden.
De naam Allah is alleen voorbehouden aan moslims, opzouten dus, zoek maar een andere naam voor je eigen opperwezen. Emoticon: Confused

Gekker moet het niet worden Emoticon: Laugh out loud


Tja het historisch besef van dat achterlijke geloof is altijd ver beneden peil geweest, Bovendien de uitdrukking 'Allah' bestaat allang voordat Moham het 'licht' zag, en het is zelfs verwant aan 'Eloh' (Meervoud 'Elohim') uit het Hebreeuws, 3000 jaar geleden.

Moham pikte ook het gros van zijn 'denk'beelden van de Joods Christelijke verhalen en denkbeelden, maar begreep de cloe totaal niet en vervalste/verwisselde complete verhalen en Bijbelse namen (bijv. 'Mirjam'- zus van Mozes ipv Maria, 1000 jaar later Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud ).
Ennnnnzovoort.

Zelfs de naam 'Isa' stamt af van langstrekkende Joden (handelslieden) in Medina, die vertelden (sarcastisch!) aan Moham over Esau, de broer van Jacob, die 'wonderen' deed en zelfs 'op was gestaan uit de dood', en niet helemaal zuiver was... De haat is altijd duidelijk geweest t.o. Jezus, die hun hele wettisisme en vreselijke straffen (oog om oog, net als de Muslims) overhoop gooide...
Moham heeft nooit dat Joodse cynisme doorgehad, en te goeder trouw die naam aangenomen; terwijl in het Arabisch de naam 'Yesus' geen enkel probleem zou geweest zijn!
Lust je nog peultjes, boevenroversbendes uit de zandbak. Emoticon: Yeah right!


Your attitude determines your altitude

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Weinig nieuws vandaag, de boel heeft stil gelegen vanwege het strottensnijdersfeest gisteren.
Haast allemaal ouwe koek en speculaties heel veel speculaties, als je het nieuws hier volgt dan is het soms heel moeilijk het kaf van het koren te scheiden.

Hele volksstammen die elkaar staan te vertrappelen om allerlei kulverhalen en insinuaties te ventileren in de media, de verslaggevers duiken er op als vliegen op een rokende hoop hondenuitwerpselen, want sensatie en gossip staat hier met stip op één.

Feit is dan Bunda Putri nog niet is gelokaliseerd, dat is raar, er verschijnen namelijk steeds meer foto's in de media waar ze op staat met gezagsdragers Emoticon: Confused

Het chauffie van Akil Mochtdat, meneer Haryono is ook nog in geen velden of wegen te bekennen.
Wel heeft de advocaat van Akil verklaard dat het heel logisch is dat hij de Mercedes 230S van Akil op zijn naam had staan, dat is normaal hier, om de progressieve belastingen te ontlopen.
Tja, dus ook de logica van de hoogste rechter van het land, tuuuuuurlijk Emoticon: Yeah right!

Inmiddels is de senior staatsaccountant Gatot vanochtend wel op komen dagen met 7 advocaten, ik heb vernomen dat Bram Moscowitz er niet bij was. Emoticon: Wink
Inmiddels is wel duidelijk geworden dat Gatot stiekem gnentot Holly, zij was zijn istri siri, dat had meneer gemakshalve niet gemeld (wel verplicht)

Gatot wordt op dit moment al 10 uur op het politiebureau verhoord, inmiddels is ook duidelijk dat hij één van de gearresteerden op verdenking van medeplichtigheid aan de moord ene Surya (tja kan er ook niks aan doen) al een jaar kon.

Dat er zo snel verdachten konden worden opgepakt ligt aan het feit dat Holly aan het telefoneren was met haar moeder, die hoorde haar geschreeuw.
Die heeft ogenblikkelijk de security gebeld en die heeft op zijn beurt de politie gewaarschuwd.

Één van de verdachten hebben ze dood in de tuin van het flatgebouw gevonden, die heeft getracht vanuit een ander appartement met aan elkaar geknoopte lakens te vluchten.
Het blijkt dus dat als je een moordzuchtige boomaap bent dat het niet vanzelfsprekend is dat je ook kan klimmen Emoticon: Smile

Op dit moment is het programma "Lawyers Club "op TV One bezig (uiterst kritisch programma).
Daar wordt het opperhoofd van de KPK Abraham Samad doorgezaagd, men wil weten hoe het Godsnaam mogelijk is dat de Gouverneur van Banten Atut en de Burgemeester van West Tanggerang Airin nog vrij rondlopen. Emoticon: Confused

Er liggen stapels aanklachten van corruptie er zijn miljarden verdwenen, meneer Abraham draait als een paling in een emmer behangstijfsel, waarschijnlijk is Golkar toch machtiger dan de KPK Emoticon: Blush

N.B Abraham verklaarde net op de tv dat het chauffie van Akil de Mercedes van 2 miljard niet enkel op zijn naam had staan, hij had hem gekregen Emoticon: Yummie!
Nu maar hopen dat Akil snel vrij komt, dan ga ik als een raket solliciteren, laten we eerlijk zijn, een corrupte klootzak of niet, maar een knappe blonde chauf als Malam geeft extra aanzien Emoticon: Laugh out loudzieleffe
User
spacer line
 

We kijken wel eens in de avond TV.
maar wat wordt er geouwehoerd op alle zenders wat een gedoe allemaal over die corrupte.
Ik vind de TV hier echt een nationalistische gedoe, ze hebben het alleen over zich zelf en niet wat er in de wereld gebeurd.
Ja Kompas heeft af en toe nieuws uit de wereld,maar het gaat snel weer over Indonesië., omdat ze alleen zien wat er hier gebeurd maar geen wereld gebeuren.
Het is dan ook te begrijpen dat ze hier dom volk mee veroorzaken.
Daar hebben we al eens een hele topic mee vol geschreven en hoe houden ze de bevolking gedesinteresseerd op wat er allemaal te koop is.
Te koop is hier zo veel, je kan het allemaal niet opnoemen, het is er, of het overdreven is?? ja het is erg overdreven, wat ze hier allemaal aan bisnis hebben....
Daar zou een verhaal apart zijn, omdat is te gaan uitzoeken, wat nodig is en overdreven is, wat de vraag zou kunnen zijn, is het milieu vriendelijk, ik weet dan dat je me uitlacht, want van milieu hebben ze niets van begrepen, hoe zouden ze dat ook, geld verdienen is het middel, om alles te permitteren, want dat is de dagelijkse behoefte geld.
Ondanks bergen plastiek die hier rond gaat............................... Emoticon: Wink Emoticon: Sadley Emoticon: Shut up!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Op zich niet zo vreemd Ziel, als je Nederland vergelijkt met Indonesië zijn we een speldenknop op de kaart met nog geen 17 miljoen inwoners.
Gaat die paardenpikkenpoetser Rutte de spacetower van de Euromast op dan kan ie heel Nederland over zien (En nog verpest ie de boel)

Indonesië is een land met meer dan 16000 eilanden en meer dan 240 miljoen inwoners.
De binnenlandse problemen zijn als derde wereldland zo enorm groot, dat buitenlands nieuws helemaal niet belangrijk is.

Komt nog bij dat tientallen miljoenen kampungbewoners nog niet eens weten dat er buiten Indonesië nog andere landen zijn, die hebben een hut, een lamp en een tv, die kijken sinetron.
Ik ben inmiddels diverse malen op middelbare scholen uitgenodigd voor praktijkles Engels, die billenbijters weten werkelijk niets over het buitenland.
Er wordt geen reet gedaan aan algemene ontwikkeling, het blijft beperkt tot Indonesië en het liefst ook nog Java.

Zelfs praktijk Engels kennen ze hier niet, allemaal theorie ook de nationale testen bij het verlaten van de school, schrijven en lezen ja, spreken? Neh neh neh dat is hier schijnbaar niet belangrijk.

Werkelijk geweldig, kom ik een klas binnen dan laat de docent Engels zich als een raket zakken, bang dat hij in het gesprek wordt betrokken, hij spreekt namelijk geen Engels Emoticon: Laugh out loud
Laat staan dat ie iets weet over Amerika, Australië of Engeland waar Engels wordt gesproken. Emoticon: Blusherwin
User
User icon of erwin
spacer line
 

Zonet gelezen dat ene Erick Thohir, een Indonesische mediamagnaat, even Inter Milaan heeft opgekocht. Hij zou 70% van de aandelen gekocht hebben voor 300 miljoen euro.

Dat zal ook wel eerlijk verdiend geld zijn!


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

spacer line  


On 16-10-2013 18:59 erwin wrote:
Zonet gelezen dat ene Erick Thohir, een Indonesische mediamagnaat, even Inter Milaan heeft opgekocht. Hij zou 70% van de aandelen gekocht hebben voor 300 miljoen euro.

Dat zal ook wel eerlijk verdiend geld zijn !

Waarom niet ?
Geld trekt geld , en zeker als je ook de wegen weet , de juiste deuren kan openen met behulp van netwerken.

Je kan veel van de conglomeraats lezen hoe ze hun vermogen hadden bij elkaar gesprokkeld .
40-50 jaar geleden heb je al de zgn rijke dynasties .
Sommigen omdat ze kunnen aanschurken bij de plaatselijke of landelijke politici .


bisa dicek of makemyday .

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Waarom niet?
Komkom Surya.

Als multimiljonair, kan je dan eerlijk zijn, Emoticon: I love it Emoticon: Cooool Emoticon: Eerie denk je?
Nou ja, in elk geval egoïstisch, lijkt me. En wat van die twee is erger.

Misschien heb ik nog teveel links wantrouwen in mijn bloed.
Toch nog van vroeguh overgehouden.


Your attitude determines your altitude

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

In de moordzaak Holly (istri siri Gatot) is gisteren na een verhoor van 12 uur de echtgenoot van Holly, de senior staatsaccountant Gatot gearresteerd als hoofdverdachte/opdrachtgever.
Gatot had volgens de politiewoordvoerder verklaard dat zijn echtgenote buiten een appartement, auto en buitenlandse reizen steeds meer wilde.
Ook drong zij aan dat hij zou gaan scheiden van zijn officiële echtgenote.

Tussen de de regels door valt te lezen dat Gatot werd gechanteerd, de link met de vleesimport fraudezaak die Gatot als accountant heeft getoetst zou hier een rol in kunnen spelen.

Jakarta Globe: Onderzoek naar de familie van de gouverneur van Banten Ratu Atut.

Banten Gouverneur Ratu Atut Chosiyah en haar familie beheersen minstens 175 provinciale projecten die tussen 2011 tot 2013 ter waarde van $ 100.000.000 zijn aanbesteed, heeft de anticorruptie waakhond (ICW) woensdag verklaard.

"De totale kosten kunnen nog hoger zijn als we dieper gaan graven," vertelde de ICW coördinator Firdaus Ilyas de Jakarta Globe op woensdag. "We zijn nog steeds aan het verzamelen en bijwerken van de gegevens."

ICW zei dat de 175 contracten werden verdeeld onder 10 bedrijven die rechtstreeks eigendom zijn van leden van de familie van de gouverneur en 24 aangesloten bedrijven. De anticorruptie waarnemer zei dat de bevindingen afkomstig zijn uit de gegevens van de overheid in Banten alsmede de registers van het centrale ministerie van Openbare Werken.

Firdaus zei dat de resultaten van het vooronderzoek van de ICW hadden aangetoond dat de familie betrokken is geweest in elke fase van het aanbestedingsproces - van de planning tot inkoop.

De 10 bedrijven, behoren rechtstreeks tot 25 erfgenamen van Chasan Sochib, Ratu Atut's vader, aldus Firdaus.
De 25 erfgenamen zijn drie van Chasan's weduwen en 22 van zijn kinderen.

"Wij vragen transparantie in de aanbesteding van diensten en goederen in de provincie Banten," zei Firdaus. "We vermoeden dat veel projecten niet goed werden uitgevoerd, en dat de aanbesteding een formaliteit was, omdat de winnaar al was bepaald.

Van de 24 aangesloten bedrijven wordt ook vermoed dat ze gekoppeld zijn aan de familie.

Atut werd ondervraagd als getuige door de KPK afgelopen vrijdag vanwege haar jongere broer, Tubagus Chaeri Wardana, ook wel bekend als Wawan, die verdachte is in de omkoping zaak van de Grondwettelijk Hof opperrechter Akil Mochtar.

"Wij dringen er bij de KPK op aan om dit omkoping geval te gebruiken als startpunt van waaruit ze meer gevallen van corruptie in Banten kunnen onthullen," zei Firdaus. "Er zijn veel rapporten en bevindingen dat het algemeen belang in Banten is geschaad"


Tubagus de jongere broer van Ratu Atut en Atut zelf hebben een bespreking gehad met Akil Mochtar in het Marriott Hotel , Singapore , om de lokale verkiezingen te bespreken .
Dit heeft Pia Akbar Nasution , een advocaat Tubagus verklaard.
Volgens Pia nam Atut het initiatief om Akil te ontmoeten om hem te raadplegen over het verkiezingsprobleem in Banten.

Tubagus was in Singapore voor de Formule 1 race .
Het was de bedoeling dat alleen Atut Akil zou ontmoeten, maar omdat Atut aan de late kant was heeft ze Tubagus gevraagd Akil op te vangen.
Het was slechts een korte ontmoeting, Atut wilde alleen maar wat algemene informatie t.a.v. het verkiezingsgeschil in Banten.

Kaboem Ratu, je broertje begint zijn eigen straatje schoon te vegen ten koste van jou lief hè.
Troost je lieverd, een beetje handigheid met naald en draad dan is zelfs van zo'n streepjespak iets leuks te maken. Emoticon: Laugh out loud


spacer line  

Beste lezers,

Ik wil jullie graag even wijzen op het volgende leuke stukje over recycling in Indonesie:

http://www.totally-indonesia.c(...)otally-recyclet.html

Ik ben benieuwd naar jullie reactie.


Het mooie van je eigen fouten is dat anderen er soms heel gelukkig van worden..

spacer line  

Leuke topic , in een nieuwe website over Indonesia.

Ik dacht dat Indonesiers niet aan recycling doen of dat ze milieubewust zijn .
Een verademing om een nieuwe website te lezen die zakelijk over Indonesia schrijf.


bisa dicek of makemyday .

zieleffe
User
spacer line
 

Het is leuk mooi en goed bedoeld.
maar daarmee heb je de sampa niet mee opgelost in Indonesië.
Je zou er geld voor moeten krijgen om elk kilo afval ergens naar toe brengen, zodat het afval niet meer op straat of in de kali terecht komt maar op een hoop gebracht word .
Wat ze dan moeten doen met die hoop verbranden in ovens en zo energie mee opwekken.
Dat zet meer zoden aan de dijk
Ja in Indonesië zijn ze vindingrijk, wat ze toch niet zo goed lig is, dat men deze : innovatieve gewoon niet bij de mensen zal doorslaan geld wel en daar zou Indonesië kunnen gebruiken om dan elektriciteit op te wekken en daarmee is de cirkel rond.
ook gaat er veel plastiek om hier, bij elk boodschap krijg je een zak mee.
Vanmorgen nog iemand gezien op TV die mieren kweekte en die plastieken liter flessen gebruikte om die beestjes te kweken , voor de consumptie...... Emoticon: Wink Emoticon: Yeah right!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 17-10-2013 07:26 Surya Atmadja wrote:
Leuke topic , in een nieuwe website over Indonesia.

Ik dacht dat Indonesiers niet aan recycling doen of dat ze milieubewust zijn .
Een verademing om een nieuwe website te lezen die zakelijk over Indonesia schrijf.


Blijf dan hier weg Surya, ga naar je verademing met BG en zoek of open een ander topic.
Ik geef hier nieuws, heb geen behoefte aan ene Surya of BG, ik heb al teveel luchtfietsers gezien hier.
Wegwezen hier.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

De soap (sinetron) t.a.v. Bunda Putri, die naar zeggen (katanya) aan de politieke touwtjes trekt in Jakarta wordt steeds leuker en spannender.
Met een satèstokje in een beerput roeren lukt in Indonesië niet, zit er éénmaal poepiedrukkie aan de knikker dan is het net of er een meteoor inslaat in de beerput, dan blijft er niets verborgen.

Inmiddels zijn er al hele albums met foto's in de media verschenen, vaak anoniem naar de media verstuurd, ideaal om een politieke tegenstander in diskrediet te brengen. Emoticon: Yes!
Bundaatje met politieke leiders, (ex)ministers en aanverwante artikelen.
Geweldig, al die (ex)gezagdragers vallen over elkaar heen om te verklaren dat ze niet weten wanneer en waar de foto is gemaakt en ook niet weten wie ze nu werkelijk is of waar ze woont Emoticon: Confused

Dat noemen ze in de wetenschap amnesie, als je alle berichten van de KPK leest dan krijg je de indruk dat dit volksziekte nummer één is hier Emoticon: Shut up!

Bundaaaaaaa wie ben je nou en waar zit je?
Maak een einde aan de onzekerheid lieverd.
Anders is het straks " Knibbel knabbel knuisje, wie klopt er aan mijn huisje? "
De KPK mevrouwtje Emoticon: Laugh out loudJe zou toch als geen ander moeten weten hoe het werkt hier in Indonesië lieve Bunda.
Dit is een Islamitisch land met eigen regels.
Kippendieven, insluipers, motordieven worden eerst in elkaar geslagen door de plaatselijke bevolking voor dat ze worden overgeleverd aan de politie, op zich geen slechte zaak.
Maar emancipatie van de vrouw is hier ook nog ver te zoeken, dat is dan weer een minpunt.

Voor het zelfde geld loop je hier tegenaan, een mafkadaver met mata gelap die zegt "waar was je, waar was je, waar was je"


Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Meneer Tri Dianto, die voorheen hoog in de boom zat voor de Partai Demokrat was opgeroepen om te getuigen in de zaak Hambalang.
Aangezien de KPK niet wist welke van de drie echtgenote's meneer lag te kieren hebben ze naar alle drie zijn echtgenote's een brief gestuurd.

Dit beviel meneer niet en vond dat een aantasting van zijn privacy en is dus niet op komen dagen.
Lijkt mij niet verstandig, de KPK kennende krijgen de drie echtgenote's van deze geilzak nogmaals een brief, komt hij niet opdagen dan gaan ze hem halen.

Ik snap hem trouwens niet, wat nu privacy, hij verklaarde enkele maanden geleden open en bloot in de krant dat met sporten en gezond eten, drie vrouwen totaal geen probleem was.
Knap hoor, ik denk dat ik maar gezonder moet gaan eten en wat meer moet gaan sporten Emoticon: Yummie! Emoticon: Laugh out loud

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Er schoot mij trouwens bij het zien van de foto van Tri Dianto met zijn drie echtgenote's een reclame slogan van Hoover uit de vijftiger jaren te binnen, waarom weet ik ook niet.
Het klopt, het veegt en het zuigt Emoticon: Laugh out loudYerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Ik denk dat drie knakker binnenkort enkele vrouwen moet 'lozen' vanwege niet genoeg geld. Verder is het hebben van meerdere vrouwen toch maar pure gengsi van een doodnormale corruptelink (financieel of religieus gezien), want wie denkt dat zijn huis nu 3x zo schoon is, of dat hij nu 3x zoveel seks hebt die kan ik gerust stellen: zeker niet het geval.

...

Vooral dat eerste niet. Emoticon: Puh!


Ho Lee Fuk


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,716,369 topic views - 242,044 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 20-10-2021 20:21 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,446,896 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com