indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > In het nieuws > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

spacer line  


Op 07-12-2020 18:23 schreef madrotter:
W

Zou het die Rizieq in zijn bol zijn geslagen? Denkt hij dat hij nu machtig genoeg is met zijn honderduizenden (als het ondertussen niet al enkele miljoenen zijn) volgelingen dat hij de luitjes in de schaduw een dikke middel vinger kan geven? Dat hij daadwerkelijk machtig genoeg is nu om de macht te gaan grijpen en kalifaatje te gaan spelen? Of iets dergelijks?


Daar vreesde ik dus al voor toen ik vernam dat ie niet direct was opgepakt. Meneer en zijn volgelingen voelen zich boven de wet staan, wat ik kan begrijpen en wat ook zo is, omdat de politie niet heeft ingegrepen toen het moest.
Hem laten gaan na aankomst is al de doos van Pandora openen.


Heldere ziende

spacer line  


Op 08-12-2020 04:45 schreef jstar:
Er zijn volgens de Polri slechts drie schoten mee afgevuurd. Dat zegt wel wat als 6 personen zijn doodgeschoten natuurlijk. Het was een beetje Gunfight at OK Corral.

Die bewaking van Rizieq stelt natuurlijk ook niets voor.

Er zijn fotos in omloop van de doden maar die zal ik jullie besparen,

Of bedoelde men "3 salvo's"? Emoticon: Laugh out loud

Die "Gunfight at OK Corral" moest ik even opzoeken. Emoticon: Yes!
Een goeie, Jstar Emoticon: Shiny


Heldere ziende

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 08-12-2020 04:45 jstar wrote:
Er zijn volgens de Polri slechts drie schoten mee afgevuurd. Dat zegt wel wat als 6 personen zijn doodgeschoten natuurlijk. Het was een beetje Gunfight at OK Corral.

Die 'bewaking' van Rizieq stelt natuurlijk ook niets voor.
Zo maar speculatie van mij Jstar, de Indonesische politie loopt vaak achter de feiten aan en heeft in hun drang om toch zaken op te lossen in het verleden vele blunders gemaakt.

De beste voorbeelden zijn o.a. de moord op Mirna die in een café zou zijn vergiftigd door Jessica en de van ontucht beschuldigde leraar van de Jakarta International School (JIS) Neil Bantleman die overigens als pleister op de wond in juni 2019 clementie kreeg.

In beide zaken was de bewijslast flinter dun tot nihil en werden achteraf allerlei schimmige bewijzen aangevoerd/bij gemaakt om toch tot een veroordeling te komen, immers het woord blunderen bestaat niet in de vocabulaire van de Indonesische politie.

Ook in het geval Rizieq lopen ze weer achter de feiten aan, ze hebben verzaakt om hem gelijk bij aankomst op te pakken, toen het stuk schorem gelijk na zijn aankomst een bijeenkomst organiseerde waarin hij en zijn aanhangers lak hadden aan de Covid protocollen zag de politie een ideale kans om de smeerkees duidelijk te maken dat hij niet boven de wet staat door hem uit te nodigen voor verhoor.

Waar de grote imam tot twee keer toe schijt aan had, geen verrassing want voor hij naar Mekka vluchtte flikte hij precies hetzelfde, de politie heeft het niet aangedurfd hem op te halen uit zijn pesantren waar hij zich verschanst had met tientallen laskar soldaten om hem heen, dat had waarschijnlijk een bloedbad geworden.

Naar verluidt heeft de politie met een man of 30 de boel in de gaten gehouden, de gore flikker Munarman (partijsecretaris FPI) noemde dat stalkers, toen Rizieq en zijn familie zondagnacht in een konvooi van 8 auto's zijn pesantren verliet was wel duidelijk dat hij probeerde te vluchten.

Waarschijnlijk zag de politie dat moment als de ideale kans om Rizieq op te pakken en hebben met een aantal auto's getracht de auto waar Rizieq in zat te isoleren, daar staken zijn begeleiders een stokje voor en blokkeerden diverse malen de politie auto's waarbij ze zelfs de politie (in neutrale voertuigen) klem reden.

Het zou zomaar kunnen dat een aantal woedende politie ambtenaren de auto hebben doorzeefd, de FPI soldaten wisten dat ze in de gaten werden gehouden c.q. gevolgd werden, ik kan mij nauwelijks voorstellen dat zo dom zijn geweest om wapens in hun auto's te hebben.

Dat de politie 6 ongewapende witjurken uit hun slippers schiet gaat zelfs in Indonesië te ver, dus er moest iets gefikst worden met wapens, daar heeft de politie weinig moeite mee, immers het doel heiligt de middelen en ze hebben Rizieq nu precies waar ze hem hebben willen, leiding geven aan een criminele organisatie die politie aanvalt.

Nogmaals ik speculeer, maar ik denk dat ik er niet ver naast zit, als het zo is gebeurd dan verdient dat natuurlijk geen schoonheidsprijs (zo als zo veel dingen in Indonesië) maar als dit tot gevolg heeft dat ze de witgejurkte rioolrat Rizieq een aantal jaren op kunnen sluiten, dan heb ik er geen moeite mee. Emoticon: Nooojstar
User
spacer line
 

Tja, men had natuurlijk inderdaad eerder moeten ingrijpen. Maar toch moeten er grote namen hun steun hebben gegeven (en dan heb ik het nog niet eens over een seniele Amien Rais).

En ook hier duikt een bekende naam weer op; volgens geruchten -die hij zelf ten stelligste ontkent- is Jusuf Kalla de man die de terugkeer van Rizieq heeft geregeld.

Een andere denkpiste is de Suharto familie, vnl. Tommy. Die blijkbaar ook de demonstraties flink sponsoren.jstar
User
spacer line
 

Vandaag is het trouwens een nationale vrije- of feestdag, omdat er in bepaalde regio's verkiezingen worden gehouden.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Nou vooruit dan maar, een beetje humor in deze donkere covid tijden voor kerst.

De drie grote stinkvogels van de FPI, te beginnen met de grote imam van de FPI Habib Rizieq, die de hele aanhang van de FPI aan zijn lippen heeft hangen (hij heeft overigens de zelfde lippen als mijn oma, maar die zat erop) Emoticon: Laugh out loud

Die dame naast hem, ooooh ja dat is Firza die hij smeekte om via Whats app naakt foto's te sturen, wat ze maar al te graag deed, waardoor de onbevlekte ontvangenis van Habib de mist in ging omdat hij door rukwerk vieze sperma vlekken in zijn witte jurk had en hij 3 jaar geleden hals over kop moest vluchten om aan vervolging voor pornografie te ontkomen. Emoticon: DevilDe rat Munarman, secretaris generaal en woordvoerder van de FPI, die dezelfde vieze vlekken als Rizieq in zijn witte jurk produceert bij het horen van de naam IS, er zijn zat filmpjes op Joetjoep te vinden waarin deze rat trouw zweert aan de terroristen organisatie IS. Emoticon: Angry
En als klap op de vuurpijl Ahmed Lubis, de algemeen voorzitter van de FPI met zoals zo vele topfiguren in de FPI roots uit de grote Midden Oosten zandbak. Emoticon: Wink

Deze geloofsidioot verklaarde vandaag dat ie de zes pakketjes van zijn dode strijders toen ze open waren gemaakt voor de wassing had gezien en dat hem opviel dat alle schotwonden precies in en rond het hart waren. Emoticon: Blush

Deze afstammeling van Bedoeïenen is waarschijnlijk nog steeds niet goed ingeburgerd in Indonesië en weet schijnbaar niet dat de Indonesische politie uit scherpschutters bestaat. Emoticon: Shiny

Wekelijks worden tientallen kippen en motordieven op de vlucht door deze scherpschutters in hun kuiten geschoten. Emoticon: Laugh out loud
Zoals deze drie onverlaten, knap werk van de scherpschutters toch.?
Zo zie je maar hoe belangrijk schietlessen zijn. Emoticon: Yes!
En hoe sociaal, eerst weglopen, door je twee poten geschoten worden en dan nog een vip behandeling krijgen op een luxe brancard om je voor te stellen aan de pers. Emoticon: Yummie!spacer line  

En op onverklaarbare wijze zullen er rond elke wond een klets kruitresten gevonden worden. Op mirakuleuze van een fikse afstand meegevlogen Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud .
Indonesië heeft de beste scherpschutters ter wereld.
Manmanman, Malam, ik moest zo lachen.. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud


Heldere ziende

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Vandaag was de grote imam Rizieq alweer voor de derde keer opgeroepen voor verhoor t.a.v. het overtreden van de Covid protocollen op de dag van het huwelijk van zijn dochter.

Het lijkt erop dat de soepkip zoals zoveel keren in het verleden met behulp van zijn achterban en een snavel waar alleen maar vuil uit komt onder vervolging uit tracht te komen, maar ik heb de indruk dat dit nu niet gaat lukken. Emoticon: Nooo

Als de politie het nu weer over hun kant laat gaan, dan gaat het stuk schorem echt denken dat hij boven de wet staat en zal zijn FPI steeds gewelddadiger worden. Emoticon: Angry

Rizieq en 5 hotemetoten van de FPI die de verboden bijeenkomst op touw hadden gezet ter ere van de verjaardag van Mohammed en het huwelijk van Rizieqs dochter waar duizenden FPI klanten voor uit waren genodigd hebben inmiddels de status van verdachte.

Voor het geval dat Rizieq weer de ondeugende gedachte heeft naar het buitenland te vluchten heeft de politie Rizieq en zijn kornuiten een uitreis verbod op hun witte jurken gesmeerd, ze maakten tevens bekend dat ze Joep Meloen gaan arresteren.

Wordt vervolgd. Emoticon: ShinyMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Zie hier een groepsfoto van de 6 voortvluchtige verdachten. Emoticon: Laugh out loudZe hebben in één klap de 6 belangrijkste leiders van de FPI roedel op de korrel. Emoticon: Yummie!

1. Habib Rizieq Shihab organisator
2. Haris Ubaidillah commissievoorzitter
3. Ali bin Alwi Alatas commissiesecretaris.
4. Maman Suryadi, de commandant van FPI en die verantwoordelijk was voor de evenementenbeveiliging.
5. Sobri Lubis die de leiding had over het evenement.
6. Habib Idrus, hoofd van de evenementensectie.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Vandaag was er ook een hoorzitting van de DPR commissie III die o.a. de KPK, politie en justitie in hun pakket hebben met familieleden en woordvoerders van de 6 doodgeschoten FPI soldaten.

Normaal gesproken zijn DPR leden zo lui als een pak katoen, maar met dit soort incidenten worden ze uit sensatie lust ineens hyper actief, de Propam (soort rijksrecherche) is nauwelijks met een onderzoek begonnen en deze commissie wil er al het zijne van weten. Emoticon: Confused

Zou het met een juist motief zijn dan zou ik er alle begrip voor hebben, maar dit is pure sensatie lust en de kans om de naamsbekendheid van de commissie leden op te vijzelen, door die arme slachtoffers van die vermaledijde politie te horen, wat breed wordt uitgemeten in de pers. Jammieeeee Emoticon: Yummie!

Huiverend van genot hebben de commissie leden de verhalen aangehoord, waar de persmuskieten dan weer een smeuïg verhaal van kunnen maken, als je niet beter zou weten dan zou je denken dat de politie een paar kampbeulen van Auschwitz uit het hellevuur heeft gehaald om deze 6 FPI klanten te bewerken. Emoticon: Angry

Een paar details die het bij het publiek goed doen, van dichtbij dood geschoten, lichamen doorzeefd, hoofden als kapot geschopte meloenen, open ruggen door het slepen van slachtoffers en als kers op de taart, tot moes geschopte edele delen.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

De grote gruwelijke griezel Rizieq heeft eieren voor zijn geld gekozen, na een aantal keren opgeroepen te zijn voor verhoor waar deze imam schijt aan had, kreeg hij donderdag de status verdachte en was de politie op zoek naar hem. Emoticon: Devil

Oeps heeft de griezel waarschijnlijk gedacht, het is echt menens, als ze me vinden dan zetten ze mij gelijk vast, dus ik kan maar beter zelf gaan, dussssss vanochtend de gruwelijke griezel op de stoep van het politiebureau in de hoop arrestatie te ontlopen, jammer maar helaas. Emoticon: Blush

Tijdens zijn verhoor kreeg de griezel de mededeling dat ie was gearresteerd, ik weet niet of het in Indonesië ook zo is dat ze nog één telefoontje mogen plegen, want dan kan ie zijn toverbal thuis bellen dat ie tijdens het avond eten niet thuis is. Emoticon: Laugh out loudjstar
User
spacer line
 

Het is allemaal wel een beetje los zand natuurlijk. Die pornografie zaak hebben ze al laten liggen. Dus dan hebben ze nog opruiing, en dat is natuurlijk door het huwelijk van zijn dochter waar zo'n 10.000 mensen aanwezig waren.

Daarvoor blijk je dan 6 jaar of 4,5 maand te kunnen krijgen:

Artikel 160 van het Wetboek van Strafrecht luidt: "Elke persoon die in het openbaar mondeling of schriftelijk aanzet tot een strafbaar feit, geweld pleegt tegen een algemeen gezag of niet voldoet aan zowel de bepalingen van de wet als een op grond van de bepalingen van de wet gegeven mandaat, zes jaar of een boete van maximaal vierduizend vijfhonderd roepia. "

En artikel 216 van het Wetboek van Strafrecht: (1) Degene die opzettelijk geen gehoor geeft aan bevelen of verzoeken die volgens de wet zijn gedaan door een ambtenaar wiens taak het is om toezicht te houden op iets, of door een ambtenaar op basis van zijn taken, evenals degenen die bevoegd zijn om een ​​strafbaar feit te onderzoeken of te onderzoeken. ; evenzo wordt elke persoon die opzettelijk maatregelen ter uitvoering van de bepalingen van de wet door een van de functionarissen verhindert, belemmert of dwarsboomt, wordt gestraft met een maximale gevangenisstraf van vier maanden en twee weken of een maximale boete van negenduizend roepia.

Volgens dat eerste artikel moet het halve land de bak in.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

De coördinerende minister van Politieke, Juridische en Veiligheidszaken Mahfud MD verklaarde vandaag dat er geen sprake is van reconciliatie (een soort van verzoening) tussen de regering en Habib Rizieq met zijn FPI. Emoticon: Talk to the hand

Mahfud had tijdens de terugkeer van Habib aan zijn juridisch team aangegeven wel met Rizieq te willen praten om te kijken of er mogelijkheden zijn om de lucht een beetje te klaren en een aantal tegenstellingen op te lossen.

Dat is door Rizieq die met enkele miljoenen aanhangers aan grenzeloze overschatting lijdt opgevat dat de regering bakzeil wilde halen, de man heeft door dat hij keer op keer duizenden aanhangers op de been kan krijgen de gedachte dat het merendeel van de Indonesische volk achter hem staat. Emoticon: Stupid

Hij maakte vol trots bekend dat de regering verzoening wilde, maar dat hij daar alleen op in zou gaan als de regering een aantal terroristen (waaronder Bashir) vrij zou laten, ja doeiiiii witgejurkte gek.

Vandaag maakte Mahfud MD bekend dat er geen sprake is van verzoening of communicatie tussen de regering en Rizieq en dat ie de pleuris kan krijgen (in iets andere woorden. Emoticon: Wink )

Oi oi oi oi, Widodo die een DPR meerderheid heeft weigert zich uit te laten, het recht moet zijn loop hebben, maar Indonesië kennende worden de duimschroeven nu zeker aangedraaid en dat heeft wel degelijk resultaat want de gekkies Ahmad Dhani en Ratna Sarumpaet die zeer storend ondeugend waren, werden veroordeeld en zijn nu poepie rustig. Emoticon: Yes!Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 12-12-2020 18:00 jstar wrote:
Het is allemaal wel een beetje los zand natuurlijk. Die pornografie zaak hebben ze al laten liggen. Dus dan hebben ze nog opruiing, en dat is natuurlijk door het huwelijk van zijn dochter waar zo'n 10.000 mensen aanwezig waren.

Daarvoor blijk je dan 6 jaar of 4,5 maand te kunnen krijgen:

Artikel 160 van het Wetboek van Strafrecht luidt: "Elke persoon die in het openbaar mondeling of schriftelijk aanzet tot een strafbaar feit, geweld pleegt tegen een algemeen gezag of niet voldoet aan zowel de bepalingen van de wet als een op grond van de bepalingen van de wet gegeven mandaat, zes jaar of een boete van maximaal vierduizend vijfhonderd roepia. "

En artikel 216 van het Wetboek van Strafrecht: (1) Degene die opzettelijk geen gehoor geeft aan bevelen of verzoeken die volgens de wet zijn gedaan door een ambtenaar wiens taak het is om toezicht te houden op iets, of door een ambtenaar op basis van zijn taken, evenals degenen die bevoegd zijn om een ​​strafbaar feit te onderzoeken of te onderzoeken. ; evenzo wordt elke persoon die opzettelijk maatregelen ter uitvoering van de bepalingen van de wet door een van de functionarissen verhindert, belemmert of dwarsboomt, wordt gestraft met een maximale gevangenisstraf van vier maanden en twee weken of een maximale boete van negenduizend roepia.

Volgens dat eerste artikel moet het halve land de bak in.
Ik ben het volledig met je eens Jstar, het stelt allemaal geen ruk voor er wordt gewoon een stok gezocht om de hond te slaan, maar als ze nu niet gaan knuppelen dan wordt het van kwaad tot erger en zijn toestanden als in Irak en Syrië niet uitgesloten.spacer line  

Houdt dus waarschijnlijk geen stand.
Meneer denkt wederom boven de wet te staan.
Zijn kliek ook.
Zo wordt het gebracht dan.
Gillen, opruien tot men een ons weegt.
Afdwingen.
En ja... Historie heeft geleerd dat ook slechts een relatief klein groepje hele rare dingen met een land en haar inwoners kan doen.Heldere ziende

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Buiten Rizieq waren er nog 5 verdachten, 3 daarvan hebben zich vandaag vrijwillig gemeld en zijn ondervraagd, paard in de wieg kind in de wei, die drie vogels hebben gevraagd om ook aangehouden te worden net als hun grote idool Rizieq. Emoticon: Stupid

Nee joh gekkies zegt de politie, ga na verhoor maar lekker terug naar je toverbal, de twee die zich nog verstoppen voorzitter FPI Sobri Lubis en aanvoerder van de FPI troepen Maman Suryadi hebben van de politie wel het advies gehad voor de dag te komen willen ze niet gearresteerd worden. Emoticon: Shiny

Tja die 2 zijn iets hogere goden op de FPI ladder dan de drie die zo graag de bajes in willen.jstar
User
spacer line
 

Er is heisa met Duitsland.

In een topic over Indonesië en met een link naar de FPI? Jazeker.

Iemand van de Duitse ambassade heeft blijkbaar een bezoek aan het FPI kantoor afgelegd. Volgens de FPI om condoleances over te maken voor de slachtoffers, volgens de Duitsers slechts om informatie in te winnen. In deze sinetron / Seifenoper ging zelfs het gerucht de ronde dat de ambassadeur zelf aanwezig was. Dit wordt nu officieel ontkend en de Duitsers stellen dan een medewerkster op eigen houtje gehandeld heeft. In een officiële dienstwagen. Emoticon: Confused

Dit kan natuurlijk niet, voor informatie-inwinning ga je naar de overheid en dit komt over als inmenging in interne aangelegenheden van een ander land. Emoticon: Talk to the hand

De medewerkster wordt naar huis gestuurd, het lijkt wel een deal met haar om het boetekleed aan te trekken, maar ja.jstar
User
spacer line
 

Een forse opfrissing van het kabinet van Jokowi. Er waren al maandenlang geruchten dat er nieuwe ministers zouden worden aangesteld.

Een opvallende is dat eindelijk geen dokter maar een econoom is aangesteld aan het hoofd van Gezondheidszorg.

En de meest in het oog springende is toch wel de aanstelling van Sandiaga Uno. Kent u hem nog, de Vice President kandidaat die met Prabowo een tandem vormde? Hij wordt nu minister van Tourisme en Creatief (nee niet met kurk maar met) Economie. Dus nu zitten ze beiden in de regering.

spacer line  

Bu Risma Walikota Surabaya dipilih menjadi Menteri Sosial (Mensos) di Kabinet baru. Pelantikan akan dilangsungkan besok 23/12 di istana Negara

En Risma gaat dus ook een ministerpost bekleden.spacer line  

Deze "Fransman", Rayan Jawad Endri Bitar, is dus ook voorlopig niet meer op tijd thuis voor zijn gehaktballetje bakso als avondeten.

1) meth 4,8 gram
2) drie vuurwapens met ammo...

Wordt 20+ jaar of wie weet wel de doodstraf.
Bali, dus zeer waarschijnlijk wel de beruchte Kerobokan gevangenis.

Bittere pil voor meneer Bitar.

thebalisun.com/expat-arrested-(...)d-narcotics-in-bali/


Heldere ziende

spacer line  

Er gaan plaatjes rond op social media van een brief van hoofd politie aan politie departementen (o.i.d.) dat de FPI een verboden organisatie is?

Er wordt blijkbaar instructie gegeven dat (nu verboden) FPI extra in de gaten gehouden moet worden ivm mogelijk rellen, chaos etc.

Iemand meer info?


Heldere ziende

45havana
User
spacer line
 

Volgens mij hebben ze geen nieuwe vergunning gekregen, maar werden hun acties met de mantel der liefde toegedekt. Nu er stront aan de knikker is gaan ze de puntjes op de I zetten. Eindelijk. Je bezeft niet half hoeveel winkels,bars en karaoke gelegenheden,zakenlieden bedreigd en afgeperst worden door deze lieden. Ik lees ook dat ze nu het stuk grond in Bogor waar een pesantren op gebouwd is , moeten terug geven aan de rechtmatige eigenaar. Hadden ze ook zomaar ingepikt. Grote sponsors zoals de zoon van de vorige president (T***y) heeft zich ook al terug getrokken. Deze zal ongetwijfeld een tip van hogerhand gekregen hebben om het brandende huis zo snel mogelijk te verlaten of zijn billen branden. Dusss..... Er wordt gezegd dat de 210kg aan drugs bedoelt was voor terroristische activiteiten in het midden oosten, nou neem maar van mij aan dat het om lokale activiteiten gaat en financiering van de advocaten voor die kakkerlak die uit de zandbak terug is gekomen.spacer line  

Ik weet niet of ik moet lachen of huilen van deze onvoorstelbare stupiditeit..

Zoveel geld....
Kind erbij (extra afleiding)
2 tussenstops maken....
Geld achterop....
Open tas....

Je verzint dit niet. Gewoon niet..

thebalisun.com/woman-loses-mor(...)torbike-in-denpasar/


Heldere ziende

spacer line  

Ik vernam dat meneer Sandiago op een soort van kruistocht is in Bali?
Aankomend halaleiland?

Snapt men niet dat Bali al op haar tandvlees loopt, Hindu is en ietsiepietsie afhankelijk is van toerisme?Heldere ziende

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

De minister van Buitenlandse zaken Retno Marsudi maakte vandaag bekend dat van 1 januari t/m 14 januari Indonesië is gesloten voor alle buitenlanders i.v.m. de nieuwe variant van het corona virus.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,143,259 topic views - 241,948 posts - 13,754 topics - 35,357 members - last post @ 27-09-2021 16:05 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

153,478,398 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com