indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

senior
User
User icon of senior
spacer line
 

(nou ik zeg liever: Leve Geert Wilders trouwens! Wel zo nuchter. De enige partij de PVV die deze wereldwijde leugen doorheeft. EN het bij name noemt! En blijft noemen! Chapeau!)


Jezus,Keduadam....blijf je propaganda verspreiden en het geblondeerde aapje Wilders ophemelen? We weten het hier nu wel. Ook als die vreemde vrucht ooit aan de macht komt,... wat niet zal gebeuren want Nederlanders zijn misschien stom en meeloperig maar niet helemaal gestoord,... zal je zien dat dat figuur net zo hard bezig zal zijn om Nederland naar de verdommenis te helpen,Gelijk nu zijn kameraden in de regering doen.

Zo , dat was off topic > moge de moderator het mij vergeven.

On topic> zondag zal ik de nacht temperatuur zelf even opmeten op Bali. met een natte vinger weliswaar.... Het is een tussenstop van twee weken op weg naar mijn nieuwe homeland > Zaterdag, de 14e verlaat ik voorgoed dit kikkerlandje.

Het gaat u allen voorspoedig verder...........ik lees wel mee in den verre en wellicht kan ik nog reageren ook, soms...... Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party!
hati hati, pelan pelan

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.senior het ging hier over temps, klimaat (en uitgebreid over CO2 en 'global warming door Zieleffe). Zelfs dat laatste was m.i. niet echt off-topic.

Ikzelf gaf - twee zinnetjes in een heel verhaal - en bovendien in het verband even de correcte verhoudingen neer hoe 'de gevestigde orde' over dingen denkt, maar het gros langzamerhand heel anders! Wetenschappelijk, populair en politiek. En noemde eventjes daarbij de PVV. Geheel in het verband dus.

De enige die off topic was ben jij Senior (met kruiperig vergiffenis zoekend, wel wat terecht misschien); je wijdt nu hier zeven zinnen aan, ook weer het demoniseren van Geert (for president), uit het verband. Met neerbuigend en oppervlakkig gescheld op het uiterlijk van een politicus van de allergrootste partij van NL. Niet echt origineel bovendien. Inclusief daarbij geknetter; wat ook totaal overbodig was, en sommige mensen kwetst Emoticon: Blush


Your attitude determines your altitude

Keduadam
User
User icon of Keduadam
spacer line
 

Heerlijk zo'n es jeruk op een tropisch terrasje!

En je krijgt altijd inspiratie daarvan. Zo zelfs dat ik wou dat die Al Gore tegenover me zat nu, om mijn licht door te geven aan zijn verwarde denken over zijn 'Global Warming'.
Verward, hoewel 't hem met zijn mafia wel miljarden dollars heeft opgeleverd... Emoticon: Blush
In mijn ogen een arme man, weliswaar.

Voor mij stond een glas tot op het randje gevuld met ijs. Er was wel een derde ijs in, en het ijs kwam zelfs boven de rand uit.

Ik mijmerde daarover, en dacht, is er ooit iemand geweest die zei dat het ijs in zijn glas voor overstroming zorgde? Neen, nada, noppes, zero kans.
En de waiter vroeg om die mess op te ruimen?
Neen dus.

Maar voor Al Gore met zijn rijkbetaalde 'wetenschappers' gaat niets te ver!
Help! Want het zee niveau wordt hoger!
Help, paniek!

Paniek voor miljoenen - vooral linkse en groene betweters - wel ja.
Niet voor deze simpele ziel. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud

MMMmm,muah. Heerlijk zo'n es jeruk. Sedikit gula, yah?

(En gelukkig maar trouwens, dat er opnieuw nieuwe, groeiende massa's ijsbergen in Alaska zijn ontdekt, die die het tegendeel weer bewijzen van die Global Warme hetze) Emoticon: Yeah right!


Your attitude determines your altitude


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,132,028 topic views - 240,775 posts - 13,734 topics - 34,296 members - last post @ 25-01-2021 11:49 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,612,743 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com