indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (2 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


meer lullen hebben geslikt als dat er klinknagels in de Moerdijkbrug zaten.
Emoticon: Very funny

Malam, ze handelen hier in de grote boze stad zelfs schoolmeisjes (oh nee, nog stelliger: ze verhandelen zichzelf gewoon joh), die willen allemaal een BB met veel beltegoed hebben. En dan niet het goedkoopste modelletje BB, nee als het kan die van 4 miljoen, want die heeft het klasgenootje ook!

Liefde? Nee, gewoon zakenrelatie. Is wellicht nog netjes te declareren als zodoende ook! Heb ook niet het vermoeden dat ze enige belangstelling hebben 'ontvoert' te willen worden naar het buitenland. Ze zitten nog op school en wonen natuurlijk nog bij pa en ma thuis. En die weten van niets.. althans, niet zolang er ook voor hen voordelen aan kleven natuurlijk.


Ho Lee Fuk

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ja ok, dat zie ik niet zo in dit plattelands stadje.
Wat ik wel zie is, heren en dames die na een internet ontmoeting of in een karaokegelegenheid na twee of drie keer vakantie de liefde van hun leven ontmoeten Emoticon: Confused

Starten ogenblikkelijk met poen overmaken, immers hun liefde heeft het niet breed en vervolgens zie je als ze weer tandhakkellend in Nederland zitten hun liefde zich weer in het uitgaansleven storten met de centjes die uit Nederland komen Emoticon: Wink

Zou dat een uitzondering zijn dan zeg ik ala, maar het is in 90 % van de gevallen zo.
Ik zie ook de afgelopen week weer zo'n geval, hier op Indah, summiere gegevens, want ze weet in haar achterhoofd al dat het niet kosjer is, maar toch blijven proberen, al is het via de EU route, wat jeuk aan een geslachtsdeel allemaal niet kan veroorzaken Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Shut up!
Waarschuwen heeft geen zin meer, ze lopen er van zelf tegenaan, dan is IndonesiŽ gedaan en dan komen ze er achter dat ze in Marokko, TunesiŽ of Turkije hetzelfde kunnen vinden, goedkoper en dichter bij huis Emoticon: Wink

sabar2
User
User icon of sabar2
spacer line
 


Liefde is een raar begrip. Kun je echt alle kanten mee uit.
Als je ouder wordt dan leer je accepteren dat het leven kan bestaan uit meerdere relaties
alleen sommige mensen kennen het begrip serieel monogaam niet.
Alles is tijdelijk in het leven zo ook met de liefde alleen dat er zoveel verschillende landen / wetten / grenzen / regels zijn voorkomt een beetje dat iedereen overal het hoofd
stoot. Maar als je eenmaal A hebt gezegd dan moet je ook B en C zeggen en er een beetje moeite voor doen. Als het "de ware" is komt alles goed ondanks alle tegenslagen want dat maakt een relatie sterker en dan weet je wat echte liefde is Voor die mensen heb ik meer respect als voor die one-night-fun-figuren die eventjes iets oppikken tijdens hun vakanties en daarna weer hun weg gaan.


Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 14-05-2013 16:12 Serua wrote: Vergeten te vermelden: ik heb een christelijk huwelijk ondergaan. Moet nog geregistreerd worden bij de Catatan Sipil en er is idd niemand van de CS aanwezig geweest tijdens de religieuze plechtigheid. Daarom nog trouwen voor CS
Niks trouwen voor de Catatan Sipil, dat bestaat hier niet. Dat is iets Nederlands, niet Indonesisch. Het enige dat moet gebeuren is je kerkelijk huwelijk bij de Catatan Sipil laten registreren en dan krijg je een rechtsgeldige huwelijksakte erbij. Hier kan men niet bij de Burgerlijke Stand huwen, alleen in laten schrijven.sabar2
User
User icon of sabar2
spacer line
 


On 15-05-2013 17:22 Yogya-Bali wrote:

[quote removed]
Niks trouwen voor de Catatan Sipil, dat bestaat hier niet. Dat is iets Nederlands, niet Indonesisch. Het enige dat moet gebeuren is je kerkelijk huwelijk bij de Catatan Sipil laten registreren en dan krijg je een rechtsgeldige huwelijksakte erbij. Hier kan men niet bij de Burgerlijke Stand huwen, alleen in laten schrijven.


Misschien is het wel duidelijker zoals je het hier zegt YB
Wellicht begrijpt men het niet als ik aangeef dat het bij Catatan Sipil alleen registratie en formaliteiten zijn Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!


Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

jstar
User
spacer line
 

Toch even iets nuanceren:

Er is inderdaad geen 'waar zijn de ringen' en 'u mag nu de bruid kussen' bij de Catatan Sipil.

Maar: er is wel degelijk een moment dat men tekent met de getuigen (zoals in BE en NL op stadhuis bij plechtigheid) en waarop men verklaard wordt getrouwd te zijn.

Ook is het benodigde papierwerk voor de Catatan Sipil eigenlijk uitgebreider dan voor de kerk. Behalve doopbewijs e.d. natuurlijk.

Normaal gesproken is het perfect te regelen dat er een afgevaardigde direct na de religiueze ceremonie voorbij komt. Heeft ok weer met kontakten e.d. van de schoonfamilie te maken. Dan toch 2 vliegen in ťťn klap.Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 16-05-2013 07:40 jstar wrote: Normaal gesproken is het perfect te regelen dat er een afgevaardigde direct na de religiueze ceremonie voorbij komt. Heeft ok weer met kontakten e.d. van de schoonfamilie te maken. Dan toch 2 vliegen in ťťn klap.
Ik denk dat u hierbij aan een moslim-huwelijk denkt. Bij andere huwelijken komt er namelijk geen afgevaardigde langs. Het is uitsluitend registreren en geen getuigen erbij. Wel bij een moslim-huwelijk dat niet te worden aangegeven bij de Burgerlijke Stand want de KUA is de Burgerlijke Stand voor moslims.
Ook bij een christelijk huwelijk komen de getuigen uitsluitend bij het kerkelijk huwelijk en niemand bij de Catatan Sipil (BS) want dat is geen huwen maar registreren. Men hoeft er zelfs niet persoonlijk naar toe maar kan ook door een ander worden gedaan daar het puur om een registratie gaat......en niet meer (ook niet minder).Serua
User
spacer line
 


Op 15-05-2013 15:52 schreef Malam:
DAT is nu voor de Nederlander in Nergenshuizen ergens op het platte land van Nederland, die op vakantie gaat naar IndonesiŽ zo aantrekkelijk.
Dat maakt IndonesiŽ een paradijs

Vandaar alle vragen van mafkadetten om hun liefjes naar Nederland te halen.
Effe op vakantie, in een uitgaansgelegenheid een maagd tegen komen Emoticon: Blush

An me hoela, maagden komen hier niet in een cafe of bar, ook niet niet tot 1 uur snachts in een karaoke, dat zijn dames die meer lullen hebben geslikt als dat er klinknagels in de Moerdijkbrug zaten.

Je kan wel blijven waarschuwen, maar dat heeft geen zin.
Hele lieve vrouwen zat, zoals overal in de wereld, maar in dit derde wereld land niet uit een cafe, 99 % kans dat je een verkeerde hebt Emoticon: Angry

Recent weer een vraag van een dame genaamd Serua, voldoet niet aan de inkomen eis Nederland is hals over kop getrouwd, weet niet eens hoe of wat, komt met allerlei vragen en weet totaal niet waar ze mee bezig is.

Wil het via de BelgiŽ route doen, wat met kop en schouder boven alles uit steekt is de vraag over de kosten.
Tja ik zal wel weer grof zijn, maar ik voel op mijn klompen aan dat ze een gelukszoeker/loverboy op de kop getikt heeft en geen cent te makken heeft.
Laat staan dat het echte liefde is van zijn kant, zo voorspelbaar allemaal en zo zielig, waar heb ik dat nu meer gezien. Emoticon: Confused

Zeg maar niets Malam je bent grof en liefde kent geen grenzen Emoticon: Bye bye


U bent idd grof Malam en u hebt uw oordeel snel geveld, terwijl u mijn situatie niet kent. Mijn man ken ik al enige jaren, dus hals over kop getrouwd, nee. Totdat hij mij ten huwelijk vroeg. Ik heb me nooit verdiept in het trouwen. Vandaar dat ik op deze site informatie vraag en vragen zijn vrij neem ik aan. Mijn loverboy, zoals u die noemt, verdient zijn eigen centen. De BE route, wie weet en anders reizen we heen en weer zoals we altijd gewend zijn. En wat betreft de vraag over de kosten, is denk ik vrij normaal. Als u een broodje bapao wilt kopen van de Albert Heijn, wilt u toch ook eert weten wat de kosten zijn. (Bij wijze van spreken)

Mvgsabar2
User
User icon of sabar2
spacer line
 

Ik hoop dat je in iedergeval dankzij de info hier eea qua formaliteiten mbt de registratie
kunt regelen bij de Catatan Sipil Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Serua het zou vervelend zijn wanneer door een procedurefoutje -tijdslimietprocedure- het kerkelijk huwelijk niet geregistreerd zou kunnen worden.

Wetten zijn vervelend en het is gemakkelijk gezegd dat iedere burger de wet dient te kennen, maar ik denk dat de meerderheid geeneens alle nederlandse wetten kent laat staan dat je dan ook nog alle indonesische wetten kent.
Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

spacer line  


On 18-05-2013 21:45 sabar2 wrote:

Ik hoop dat je in iedergeval dankzij de info hier eea qua formaliteiten mbt de registratie
kunt regelen bij de Catatan Sipil Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Serua het zou vervelend zijn wanneer door een procedurefoutje -tijdslimietprocedure- het kerkelijk huwelijk niet geregistreerd zou kunnen worden.


Ik dacht Serua over de mogelijkheid informeerde om haar toekomstige partner naar Nederland te halen ?
En echt informatie had ze voor zo ver ik het begrepen had heeft ze nog niet gekregen.


bisa dicek of makemyday .

sabar2
User
User icon of sabar2
spacer line
 


On 18-05-2013 21:49 Surya Atmadja wrote:

[quote removed]


Ik dacht Serua over de mogelijkheid informeerde om haar toekomstige partner naar Nederland te halen ?
En echt informatie had ze voor zo ver ik het begrepen had heeft ze nog niet gekregen.


Dat ook Surya maar dat was in een ander topic


Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

spacer line  


On 18-05-2013 21:53 sabar2 wrote:

[quote removed]


Dat ook Surya maar dat was in een ander topic

Nee hoor, in deze topic
Quote:
Recent weer een vraag van een dame genaamd Serua, voldoet niet aan de inkomen eis Nederland is hals over kop getrouwd, weet niet eens hoe of wat, komt met allerlei vragen en weet totaal niet waar ze mee bezig is.


bisa dicek of makemyday .

sabar2
User
User icon of sabar2
spacer line
 


On 18-05-2013 22:05 Surya Atmadja wrote:

[quote removed]

Nee hoor, in deze topic
Quote:
Recent weer een vraag van een dame genaamd Serua, voldoet niet aan de inkomen eis Nederland is hals over kop getrouwd, weet niet eens hoe of wat, komt met allerlei vragen en weet totaal niet waar ze mee bezig is.


Zie hier :

http://forum.indahnesia.com/to(...)e_-_route_gedaan.php

I rest my case Emoticon: Worship

Wellicht heb je nog wat relevante info voor Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.serua in dat topic
Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Komt er ook nog een handleiding voor wie aan scheiden denkt? Kan heel nuttig zijn, vooral als je denkt wat te bezitten in Indonesie...... Emoticon: Party!


hati hati, pelan pelan

sabar2
User
User icon of sabar2
spacer line
 


On 18-05-2013 22:16 senior wrote:
Komt er ook nog een handleiding voor wie aan scheiden denkt? Kan heel nuttig zijn, vooral als je denkt wat te bezitten in Indonesie...... Emoticon: Party!


Dat staat al in het topic Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.senior in 2 versies:

- flitsscheiding en vechtscheiding

Maar ik ken een paar mensen die hebben het ook zonder vechtscheiding gedaan, via een "afkoopsom" (2,5,10 of 25 juta)


Qua bezit da's duidelijk met de huidige wetgeving is een buitenlander nooit eigenaar
en kan eea formeel hoogstens 1 jaar in bezit hebben (gebruik) of men moet een van de
niet-rechtsgeldige sluipwegen bewandelen.
Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Sorry, had er effe over heen gelezen.......Vroeg het me even af, vanmiddag een vriend gesproken die van zijn Indonesische partner gaat scheiden en maar volhield dat "zijn " bezittingen in Indonesie voor hem waren wat er ook zou gebeuren.....Niet uit zijn hoofd te praten dat idee. Nou ja, hij merkt het vanzelf wel.


hati hati, pelan pelan

sabar2
User
User icon of sabar2
spacer line
 


On 18-05-2013 22:32 senior wrote:
Sorry, had er effe over heen gelezen.......Vroeg het me even af, vanmiddag een vriend gesproken die van zijn Indonesische partner gaat scheiden en maar volhield dat "zijn " bezittingen in Indonesie voor hem waren wat er ook zou gebeuren.....Niet uit zijn hoofd te praten dat idee. Nou ja, hij merkt het vanzelf wel.


Hij mag waarschijnlijk nog wel wat achterstallige belastingen betalen maar daarna pikt of zijn eega(+familie) alles in of de indonesische overheid confisceerd alles.
Als hij dat niet wil dan kan hij enige jaren gratis nasi krijgen in de petoet (nadat hij de zaak in de fik heeft gezet) en dan krijgt hij daarna een stempel in zijn paspoort;
nooit meer welkom in Indonesie. Tsja ... was hij nuchter toen hij met je sprak Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud

Of waarschijnlijk heeft hij zo'n Balinees "dromen zijn te koop" certificaat
Dreamland in Bali te koop Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Nou ja, nuchter?....Hij had wel teveel van mijn afscheidsborrels op, ik ook overigens, maar kon nog wel denken. Ik weet dat hij zo'n 100.000 euro heeft geinvesteerd in het stulpje op Noord Bali ( niet al te ver vanwaar ik tot voor kort ook wat had staan) , en dat zal dus weggegooid geld blijken te zijn, gezien de haaibaaien in de familie van zijn (Javaanse) schone.


hati hati, pelan pelan

sabar2
User
User icon of sabar2
spacer line
 

Tsja .. trouwen in Indonesie Het is net auto rijden.
eerst moet je een rijbewijs regelen en dan mag je pas gas geven en met de versnellingspook spelen
onderweg betaal je wat boetes voor overtredingen en je hebt links en rechts wat krasjes
en deukjes Totdat je hem totalloss rijdt en dan ben je alles kwijt.
Moet je weer een nieuwe kopen Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud

dure auto 100.000 euro, maar ik weet niet hoeveel jaar hij met die auto heeft gereden (qua afschrijvingen en kilometerstand) Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Wanneer hij in Indonesie blijft wordt het nu een goedkopere occassion als hij verstandig is Emoticon: Clown

ps Noord-Bali .... een kalende amerikaan ??Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

pierre
User
spacer line
 


Op 18-05-2013 21:32 schreef Serua:

[quote verwijderd]


De BE route, wie weet en anders reizen we heen en weer zoals we altijd gewend zijn.


Beste Serua.

Doordat ik momenteel in Indonesie vertoef, heb ik niet altijd de mogelijkheid om het world wide web te bezoeken, zodat ik net pas jou berichten in dit topic lees.
wellicht zijn er nog andere berichten maar het ontbreekt me even aan tijd om alle topics die ik nog niet gelezen hebt te bekijken.

Wat het IND betreft ben ik door de tijd genomen een expert in geworden.
Ik weet jullie situatie niet betreffende een MVV aanvreaag, maar de zogenaamde EU route is ook niet echt makkelijk te noemen, vooral de BE route zal zeer binnenkort aan zeer strenge regels onderworpen worden, de Belgische regering is deze MVV omzeilroute een beetje zat. en zal hierdoor binnen afzienbare tijd de teugels flink strakker gaan aantrekken. Momenteel ondervinden mensen die de BE route zijn gaan doen al veel hinder hiervan.
Ik weet niet in welk deel van Nederland je woont maar de DE route is momenteel heel populair en de duitsers zijn "nog" niet moeilijk hierin.
Maar ook de DE zal over enige tijd moeilijker worden.
Wat ook interessant is te noemen om de MVV te omzeilen is de denemarken route of nog makkelijker de spaanse route.

Ik weet even niet de hoed en de rand waarom je de MVV niet kunt aanvragen, maar dat zal wel een geldige reden hebben anders overdenk je niet de EU route.
Maar nogmaals deze route is zeker niet makkelijker te noemen dan de regulieren MVV route.
verdiep je hier goed in want er zijn vele valkuilen.
neem anders even een kijkje op de site van www.buitenlandsepartners.nl hier is zeer veel informatie te verkrijgen betreffende het hele immigratie gebeuren.


Voor de rest klopt hetgeen hierboven is geschreven, je trouwt niet voor de CS, je registreert alleen maar je huwelijk.
Ikzelf ben eerst voor de Nederlandse wet getrouwd, en pas daarna ons kerkelijk huwelijk in Medan, Sumatra.
Buiten mijn familie bezoek alhier in Medan en java, hebben we geprobeerd om ons huwelijk in te laten schrijven bij het CS, maar op een of andere manier krijgen we het niet voor elkaar. waarom is nog niet helemaal duidelijk. het bekende kastje naar de muur verhaal.spacer line  


On 19-05-2013 10:12 pierre wrote:

[quote removed]


Buiten mijn familie bezoek alhier in Medan en java, hebben we geprobeerd om ons huwelijk in te laten schrijven bij het CS, maar op een of andere manier krijgen we het niet voor elkaar. waarom is nog niet helemaal duidelijk. het bekende kastje naar de muur verhaal.

Omdat het mss procedureel niet juist is .
Zie de betreffende artikelen.


bisa dicek of makemyday .

pierre
User
spacer line
 


Op 19-05-2013 10:55 schreef Surya Atmadja:

[quote verwijderd]

Omdat het mss procedureel niet juist is .
Zie de betreffende artikelen.


Ik heb dat allemaal gelezen Surya.
Documenten zijn volgens mij in orde,

Maar het is volgens mij meer onwil.
Het CS eiste een stempel voor het een en ander van het consulaat, het consulaat wilde deze niet geven en stuurde ons door naar de ambassade, maar tja medan --Jakarta Dat doe je dus niet eventjes. dus besloten om onze rondreis te vervolgen.
van Medan naar Bandung vandaar naar logeeradres in Lembang vandaar uit met prive auto (met chauffeur) richting yokja en daar een aantal dagen in de rondte gebanjerd ( waaronder nog vrienden uit Nederland ontmoet)
Terug naar lembang en een paar dagen later door naar familie in Jakarta. tijd vrij moeten maken om naar de ambassade te hobbelen. waar we dus ook van een koude kermis thuis kwamen.
Deze gaf gewoon aan dat ze hier niet aan konden meewerken omdat ik geen toestemming aan de ambassade had gevraagd ( middels het bekende formulier) om in indonesie te kunnen trouwen. maar ik kreeg het de dame maar niet uitgelegd dat ik al in Nederland voor de wet was getrouwd, voordat ik het kerkelijk huwelijk in Medan ging voltrekken en dat ik nu alleen maar mijn huwelijk wilde registreren bij het CS waar ik dus zg een bepaalde stempel voor nodig had.
of dat stomme mens had nergens zin in of ze had er geen verstand van, enfin nadat ik eiste om een hogere geplaatste figuur, en dat ik over haar werk een klacht zou gaan indienen in Nederland bij de overheid ging ze overstag en haalde haar chef.
die was erg kort, ga maar naar het consulaat in Medan die behoren die stempel te geven en dat was het. pffff klote zooi. ( die klacht gaat straks zo wie zo zodra ik thuis ben de deur uit)
Eenmaal terug in Medan, door naar het consulaat, maar negatief. geen stempel dus.
toch nog maar even naar het CS. maar die gaven uiteraard geen thuis, niet alleen de missende benodigde stempel, maar nu eiste hij ook nog een ongehuwdverklaring van mij ...pfffff.
Hoe kan ik die in vredesnaam krijgen als ik al getrouwd ben.
Dit alles komt bij mij over als onwil ( onkunde) van alle kanten


Maar goed morgen maar weer eens het CS proberen en mijn gevulde dompet maar meenemen ( wellicht is hij hier wel gevoelig voor) en anders houd het op en is mijn huwelijk maar niet ingeschreven.
spacer line  


On 19-05-2013 12:57 pierre wrote:

[quote removed]


Maar goed morgen maar weer eens het CS proberen en mijn gevulde dompet maar meenemen ( wellicht is hij hier wel gevoelig voor) en anders houd het op en is mijn huwelijk maar niet ingeschreven.

Kan ook.
Alleen is de ambtenaar en jullie beiden strafbaar ( boete of gevangenisstraf).
En zeker als er een verkeerde procedure gevolgd is.
Jullie kunnen (nog niet) inschrijven omdat jullie nog steeds in buitenland wonen (is het zo ?).
Jullie huwelijk in Nederland is al rechtsgeldig, Indonesia moet het erkennen !!
Tenminste als het volgens de regels van Nederland plaatsvond.
Zie ook de artikelen van U.U. Perkawinan campuran.


bisa dicek of makemyday .

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Niet doen joh Pierre, laat de boel barsten, laat je ook niet verleiden je zelf te verdedigen tegen over Surya met zijn kennis, die weet er geen ruk van, wel opnaaien maar niet de juiste weg geven, Javanen eigen.

Je bent in Nederland getrouwd met Elly, je hebt een trouwboekje, ga naar het gemeentehuis in Nederland en haal een Internationaal trouwbewijs, dat is een A4 in het Engels opgesteld, geldig in de hele wereld, ook in IndonesiŽ.
Wat heb je voor de rest met die corrupte rukkers hier te maken, officiŽler als getrouwd zijn voor de Nederlandse wet kan niet.

Is er wat loos dan kan dat worden getoetst aan de overeenkomst van IndonesiŽ met Nederland, daar kan zelfs hier niet ťťn corrupte rukker onderuit.
Met die A4 samen met mijn trouwboekje kreeg ik ook Poppy op mijn werkvergunning, waarom hier inschrijven en met welk doel?

Volgend jaar ga je bijvoorbeeld met je wettige echtgenote naar Thailand, moet je je daar dan ook in laten schrijven?
Of is het omdat Elly nog Indonesische is?
Maakt geen ruk uit Pierre, je bent wettelijk getrouwd, daar kan geen corrupte klootzak hier iets tegen inbrengen.
spacer line  


On 19-05-2013 13:36 Malam wrote:
Niet doen joh Pierre, laat de boel barsten, laat je ook niet verleiden je zelf te verdedigen tegen over Surya met zijn kennis, die weet er geen ruk van, wel opnaaien maar niet de juiste weg geven, Javanen eigen.


Voordat velen van jullie (sorry, is gewoon een feit) trouwden volgens de UU Perkawinan (campuran )1974 ben ik in 1979 al getrouwd met een Nederlandse schone.
Andere nationaliteit en andere geloof.

Wat Malam betreft, tya hij heeft geen Perkawinan Campuran gesloten ( in 2010 ?) .

Weet niet of Om P en Tante E een perkawinan campuran hebben, als ze andere nationaliteiten hebben is het een perkawinan campuran.
Het huwelijk MITS niet in strijd is met de Nederlandse en Indonesische wetten wordt door beide landen erkend (moet wel de juiste procedure volgen).
Geen Frans of Chinees , toch ?

Ik heb sinds 1979 in diverse landen gereisd en hoeft nooit mijn buku nikah (trouwboekje) te laten zien . Effe afkloppen.


bisa dicek of makemyday .


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.84,181,303 topic views - 240,034 posts - 13,725 topics - 32,691 members - last post @ 10-08-2020 14:02 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

137,340,964 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com