indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Heal Elsbeth, heal en nog eens heal.
Zoals bij Jomanda??????
Rot op joh, daar zijn al enkele mensen aan dood gegaan.
Pleur op Albert, waar ben je mee bezig.elsbeth
User
spacer line
 

Albert, ik ga er nog één keer op in. Al denk jij er geloof ik anders over, ik ben een zeer positief ingesteld mens. Daarom wil ik je een serieuze en welgemeende tip geven.
De reden dat ik in eerste instantie reageerde op je posting, was dat ik mij aangesproken voelde door je opmerking dat "velen blijkbaar nog niet zo ver waren". Daaruit spreekt een voor mijn gevoel volledig onterechte superieuriteit ten aanzien van mensen die geen heil zien in het initiatief waar jij sympathie voor voelt. In heel veel voor jou teleurstellend afgelopen topics heb je deze superieuriteit laten zien. Het eindigt altijd met :"wat jammer voor jou", of "jullie zijn nog niet zover", of woorden van gelijke strekking. Niet nodig. Probeer gewoon te accepteren dat mensen verschillen, ga eens op zoek naar de overeenkomsten en wees blij met de wetenschap dat er hier heel veel mensen rondlopen die een groot hart hebben voor anderen en daar op hun eigen manier wat mee doen. All the best verder.
songo
User
spacer line
 

Ik heb deze topic een beetje gevolgd en ik word een beetje erg moet van Albert. Prima als u een dergelijk initiatief neemt, maar probeer aub andere forumleden niet uw ideeen en initiatieven door de strot te drukken.
Natuurljik, een ieder heeft recht op zijn eigen mening, maar ik heb toch de indruk dat u vooral erg met u zelf bezig bent en de stoel naast Onze Lieve Heer probeert te claimen. Elsbeth heeft het zeer netjes verwoord; laat aub de anders denkenden in hun waarde en laat ze zelf beslissen wat voor hen waardevol is.tujuan sama jalan yang lain aja

songo
User
spacer line
 

Ik heb deze topic een beetje gevolgd en ik word een beetje erg moe van Albert. Prima als u een dergelijk initiatief neemt, maar probeer aub andere forumleden niet uw ideeen en initiatieven door de strot te drukken.
Natuurljik, een ieder heeft recht op zijn eigen mening, maar ik heb toch de indruk dat u vooral erg met u zelf bezig bent en de stoel naast Onze Lieve Heer probeert te claimen. Elsbeth heeft het zeer netjes verwoord; laat aub de anders denkenden in hun waarde en laat ze zelf beslissen wat voor hen waardevol is.tujuan sama jalan yang lain aja

songo
User
spacer line
 

Ik heb deze topic gevolgd en ik moet zeggen dat ik behoorljik moet word van Albert die zijn wellicht goed bedoelde ideeen en initiatieven aan andere, andersdenkende, forumleden probeert op te dringen. Natuurlijk, een ieder heeft recht op zijn eigen ideeen, maar laar anderen in hun waarde. Wat probeert u hiermee te bereiken. Ik heb stellig de indruk dat u probeert de stoel naast Onze Lieve Heer te claimen.
Of u bent wel zeer ingenomen met uzelf; heb ik ook geen moeite mee maar blijf andersdenkenden hier aub niet mee teisteren.tujuan sama jalan yang lain aja

songo
User
spacer line
 
tujuan sama jalan yang lain aja

songo
User
spacer line
 

Ik heb deze topic gevolgd en ik moet zeggen dat ik behoorljik moe word van Albert die zijn wellicht goed bedoelde ideeen en initiatieven aan andere, andersdenkende, forumleden probeert op te dringen. Natuurlijk, een ieder heeft recht op zijn eigen ideeen, maar laar anderen in hun waarde. Wat probeert u hiermee te bereiken. Ik heb stellig de indruk dat u probeert de stoel naast Onze Lieve Heer te claimen.
Of u bent wel zeer ingenomen met uzelf; heb ik ook geen moeite mee, maar blijf andersdenkenden hier aub niet mee teisteren.


tujuan sama jalan yang lain aja

dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 

Hier kan wat tegengas geen kwaad denk ik. Één van de redenen dat ik hier sowieso nog kom is namelijk aan Albert te danken. Anders zou ik me totaal wereldvreemd voelen in een forum als deze. Zolang hier nog mensen zijn die geloven in een betere wereld blijf ik nog hangen.
Meestal meng ik me niet in de vele discussies, voel me niet thuis in een wereld waar voornamelijk interesse is in balspelletjes, Dancing With The Stars, vette vreetwaren en bier.
Ik heb hier nooit durven ventileren dat ik wel eens een joint rook, want ze zouden wel eens kunnen denken dat die Dangdude alleen verhaaltjes kan schrijven als ie high is. Over biermerken kunnen ze hier oneindig lang ouwehoeren, terwijl Koning Alcohol toch de gevaarlijkste drug van allemaal is.
Ik drink vanaf mijn tienerjaren regelmatig kruidenthee, vaak zelf geplukt. Gewone plantjes zoals brandnetels, weegbree, duizendblad en vlier die Moeder Natuur gratis aan ons aanbiedt. Mijn dokter kent me niet, en ik slik geen enkele pil. Die plantjes kunnen helaas geen ernstige ziektes genezen, maar wél voorkomen! Zweverig? Het zal wel. Ik bezit in ieder geval geen bierbuik en lijd niet aan overgewicht.
Om me heen zie ik mensen alleen maar dikker worden en lijden aan welvaartsziekten. Dat zou kunnen komen van op de bank hangen en kijken naar balspelletjes en Dancing With The Stars op tv met vette vreetwaren en bier op het bijzettafeltje onder handbereik. Als je daardoor ziek wordt helpt een Jomanda ook niet meer.

Dan deel ik mezelf maar in bij de Luchtfietsers en Zweefteven, het is niet anders.
Het idee van de topicstarter doet me denken aan de waanzinnige mooie ideeën van een John Lennon (Imagine), het witte fietsenplan, korte rokjesdag en al die andere geniale initiatieven
van verlichtte geesten die de wereld mooier proberen te maken.
Give Peace A Change!

Bij de Albert Hein zie ik altijd een zwerver met zijn daklozen krant staan. Ik heb hem een paar keer al mijn wisselgeld gegeven omdat hij me van gezicht begon te herkennen. Hij zei toen: ‘Dankuwelalstublief’ en dat zegt hij nu iedere keer tegen me, ook als ik hem niets geef. Ik denk dan: man, ga eens wat nuttigs doen joh.
Maar ik zit zelf in dat wereldje, doe al zo’n tien jaar vrijwilligerswerk in de natuur waar ik met daklozen, drugsverslaafden en mensen met psychische handicap samenwerk.
Aanvankelijk doe ik dat uit liefde voor de natuur, maar het sociale aspect is steeds belangrijker voor me geworden. En ik kan u vertellen dat deze mensen stuk voor stuk mooie en lieve mensen zijn die een steuntje in de rug best kunnen gebruiken.
senior
User
User icon of senior
spacer line
 

"" Ik heb n.l. ivm vrijwilligerswerk, 1 jaar en 7 maanden in dat wereldje verkeert. En geloof me, jouw 99% is voor meer dan 50% te hoog.
Het zijn mensen die hun huis vergokt hebben,
gescheiden en man lief moest de straat op,
mensen die terugkeren uit de gevangenis,
uithuiszetting door huurachterstand,
schulden door te hoge levenstandaard,
jongeren die het thuis niet meer uithouden en weg lopen (geweld thuis),
brand je bent alles kwijt,
Zzp’er, die geen opdrachten meer krijgt, geen financiële steun krijgt en al je spaargeld is inmiddels opgebruikt,
Hij/zij wordt uit zijn sociale woning gezet wegens veroorzaken van overlast. hij zoekt de maanden voordien naarstig naar een woning, maar hij vindt niets dat hij met zijn leefloon kan betalen.

Het overgrote deel van de daklozen hadden een normaal leven net als de meesten hier. En door nu zomaar te roepen dat 99% drugs gebruikers zijn, laat zien dat je je er nooit in verdiept hebt.

Het zou je geen kwaad doen een naar zo'n opvang te gaan en de mensen aan te horen ""

Aldus een reply van Albert.

Hoewel ik ook wel eens denk van Albert waar ben je mee bezig, geloof je zelf nu echt in alles wat je opschrijft...moet ik hem voor wat betreft hetgeen hij hierboven heeft neergeschreven volkomen gelijk geven.

Dak en thuislozen, illigalen, psych gestoorden, klaplopers ,zwervers, heroinehoertjes , drugsverslaafden etc zijn namelijk al meer dan 25 jaar de personen waar ik mee en voor werk.

Beslist niet altijd een leuk beroep, lichamelijk niet zwaar, geestelijk des te meer...

Inderdaad zou het voor enige forumleden hier wellicht een optie zijn om eens een tijdje als vrijwilliger in een sociale opvang te gaan meehelpen. Dan gaan wellicht hun ogen open en zien ze de keerzijde van de zg welvaart in Nederland, en van het beleid in ons k#t landje.

Nog een paar weken en ik stap eruit ( uit het werk , niet uit het leven ) en zal ik het missen? Nee...ik heb teveel gezien en meegemaakt aan de zelfkant van de maatschappij.


hati hati, pelan pelan

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Niets tegen in te brengen Dangdude.
Mooi werk en mooie gedachten, ik neem er mijn pet voor af.
Ook heel veel respect voor jouw manier van denken en leven, niet dat dit nieuw voor mij is.
Ik heb jouw reisverhalen gelezen en voor iemand die enige aandacht heeft voor wat hij leest is het niet zo moeilijk jouw denkwijze te begrijpen.
Punt
Het wil nog niet zeggen dat we er allemaal hetzelfde over denken.
Veel mensen doen iets en een ieder op zijn manier en in zijn doelgroep.
De dwingende manier van Albert, die na jaren van stilte "out of de blue" nu het geweten wil zijn van mensen komt niet zo best over, zeker niet na een aantal jaren van af en toe een zweverige posting of een complot theorie.
Althans bij mij niet, zeker niet vanuit de spirituele overwegingen die Albert in het verleden tentoon heeft gespreid.
Ieder zijn meug, laat dat duidelijk zijn.
Iedereen heeft de vrijheid er in mee te gaan of het af te wijzen.
Of Albert dat nu leuk vind of niet, zo steekt de werkelijkheid in elkaar.elsbeth
User
spacer line
 

Ik geloof dat mijn punt niet helemaal begrepen wordt, want ik heb niks tegen het initiatief. Ik ga er alleen niks mee doen. Klaar, ik geef geen gehoor aan zijn verzoek. Prachtig als anderen dat wel doen, prima, ook niks op tegen. En ja, ik heb meerdere malen, niet zo vaak als jullie, te maken gehad met zwervers. Een zwerver die in een portiek in Amsterdam West 's nachts bijna ligt dood te vriezen, hijs ik in mijn auto en breng ik naar huis. Een dronken zwerver die bij mij voor de deur, ook in Amsterdam West destijds, naar het kanaal loopt om er in te pissen, daar ren ik achteraan om hem bij zijn broek vast te houden zodat hij niet in het water flikkert.
Niet om mijzelf op de borst te kloppen, want ik vind het volkomen normaal.
Ik ben niet vies van zwervers en daarom word ik behoorlijk pissig als er zo wordt gereageerd.
Bij vele postings van Albert heb ik de moeite genomen om serieus te reageren. Omdat ik hem in principe ook serieus neem. Het enige, daar gaan we weer, het enige waar ik moeite mee heb, is dat ik het gevoel heb dat ik ergens ingetrokken word en dat ik als een beetje een sneu type wordt beschouwd omdat ik niks met zijn oproep doe. Daar pas ik voor en ik wil zo ook niet aangesproken worden. Zo spreek ik anderen ook niet aan. Volgens mij onderbouw ik mijn bezwaren altijd vrij duidelijk. Albert en wie dan ook is vrij te leven zoals hij wil, te leven met wie hij wil, volgens welke leer dan ook, het bed te delen met wie hij wil (kinderen en dieren uitgezonderd). Ik wil niet op mijn nummer gezet worden als ik op een andere manier dan hij mijn bijdrage aan de samenleving geef. Ben je nou helemaal besodemieterd?Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 08-04-2013 22:42 senior wrote:
"" Ik heb n.l. ivm vrijwilligerswerk, 1 jaar en 7 maanden in dat wereldje verkeert. En geloof me, jouw 99% is voor meer dan 50% te hoog.
Het zijn mensen die hun huis vergokt hebben,
gescheiden en man lief moest de straat op,
mensen die terugkeren uit de gevangenis,
uithuiszetting door huurachterstand,
schulden door te hoge levenstandaard,
jongeren die het thuis niet meer uithouden en weg lopen (geweld thuis),
brand je bent alles kwijt,
Zzp’er, die geen opdrachten meer krijgt, geen financiële steun krijgt en al je spaargeld is inmiddels opgebruikt,
Hij/zij wordt uit zijn sociale woning gezet wegens veroorzaken van overlast. hij zoekt de maanden voordien naarstig naar een woning, maar hij vindt niets dat hij met zijn leefloon kan betalen.

Het overgrote deel van de daklozen hadden een normaal leven net als de meesten hier. En door nu zomaar te roepen dat 99% drugs gebruikers zijn, laat zien dat je je er nooit in verdiept hebt.

Het zou je geen kwaad doen een naar zo'n opvang te gaan en de mensen aan te horen ""

Aldus een reply van Albert.

Hoewel ik ook wel eens denk van Albert waar ben je mee bezig, geloof je zelf nu echt in alles wat je opschrijft...moet ik hem voor wat betreft hetgeen hij hierboven heeft neergeschreven volkomen gelijk geven.

Dak en thuislozen, illigalen, psych gestoorden, klaplopers ,zwervers, heroinehoertjes , drugsverslaafden etc zijn namelijk al meer dan 25 jaar de personen waar ik mee en voor werk.

Beslist niet altijd een leuk beroep, lichamelijk niet zwaar, geestelijk des te meer...

Inderdaad zou het voor enige forumleden hier wellicht een optie zijn om eens een tijdje als vrijwilliger in een sociale opvang te gaan meehelpen. Dan gaan wellicht hun ogen open en zien ze de keerzijde van de zg welvaart in Nederland, en van het beleid in ons k#t landje.

Nog een paar weken en ik stap eruit ( uit het werk , niet uit het leven ) en zal ik het missen? Nee...ik heb teveel gezien en meegemaakt aan de zelfkant van de maatschappij.


Pffffff uiterst confronterend Senior, een nadenkertje (voor mij althans Emoticon: Blush )
dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 

De voet tussen de deur van de Jehova Getuige, daar moet ik ook niets van hebben Malam. Ik geloof meer in het principe van: If you can’t beat them, join them . Of: The Sandwich Methode .(een stukje info presenteren in hapklare brokken) Ik weet dat je mijn verhaaltjes leest en die waardeert zoals wel meer mensen hier. Dit forum met haar leden hebben mij daarbij zeker gemotiveerd.
Toch zijn er vaak leden geweest (zoals L, Anis en ook de topicstarter) die juist mijn aandacht trokken door hun andere kijk op de zaken. Niet dat ik lid zou willen worden van hun club en ook kon ik niet altijd achter alle ideeën en methoden staan (zoals het stalken van een forum en haar leden door L) Ze brachten dingen aan het licht die anders onbesproken zouden blijven en dat maakt deze mensen interessant.
Die zogenaamde zweverige postings en complot theorieën boeien mij wel omdat het in de ‘normale media’ niet aan bod komt en ik er veel in herken vanuit mijn eigen bevindingen. Dus inderdaad, ieder zijn meug. Het is goed dat we er hier over kunnen discussiëren zonder elkaar de grond in te trappen. Houden zo!
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Duidelijk Dangdude.
Je zal ook hebben begrepen dat ik een man ben van feiten, redelijk veel gelezen en actualiteiten op tv boeien me meer dan films of " The voice" of hoe die programma's dan ook mogen heten.
Ik ben ook niet zo bezig met spirituele dingen/gedachten, ik wijs ze ook niet af, laten we daar duidelijk over zijn, ik ben opgegroeid met flower power hahaha.
Lang haar, bloemetjes overhemd, leven en laten leven Emoticon: Wink

Ik kan alleen niet tegen onrechtvaardigheid en mensen die hun eigen ego op poetsen in de anonimiteit van het internet Emoticon: Angry
Ik heb met mijn leeftijd net de boot (internet) gemist om dat normaal te vinden.
Discussiëren ja, open staan voor andere meningen ja, jokkenbrokken nee, luchtballonnen nee, ik zal niet meer leren dat te accepteren.
De generatie na mij zal waarschijnlijk beter met de digitale snelweg omgaan als ik.
Die zijn meer gewend aan de virtuele wereld die internet heet.

spacer line  


On 08-04-2013 23:34 dangdude03 wrote:
Of: The Sandwich Methode .(een stukje info presenteren in hapklare brokken)


In discussie en vergadertechniek heb je ook de zogenaamde "Hang Your self"methode .
Over de Jehova Getuige, ik heb vaak met hun koffie gedronken en gediscussieerd over de ware geloof , tijdens mijn studententijd en tot een paar jaren geleden.
Je kan met hun echt over de ware geloof praten, urenlang onder genot van kopi etc.

Van die flowerpower beweging , ik kan alleen zeggen dat ik de resten had meegemaakt .
In Indonesia was toen not done , en we kunnen alleen verhalen horen van vrienden die in het buitenland studeren.
In 1968 heb ik dus de resten meegepikt , Paradiso Amsterdam , Melkweg ,John en Yoko in Hilton , we woonden toen bij de Beethovenstraat Adam N.Z , Vondel Park happening.
Introductie avonden van COC / NVSH tijdens ontgroeningsweek , met Albert Mol en zijn Bill , een Amerikaanse reus .
Of de lange zomeravonden in de Vondel Park( was openbare hotel).
Veel blonde Skandinavische meisjes , looking for fun .
(Alleen toechouwer , ik drink en blow ook niet Emoticon: Yes! )
Wat hadden we toen lol , feesten, kretek roken in bioscoop Roxy Nieuwendijk , die 2 kleine "sex"bioscopen in Nieuwendijk (doorlopend voorstelling , oh la la wat een pikanterie , nu val ik in slaap , maar toen was het pikant -de Tirol filmpjes) .

Een ding moet ik toegeven dat Albert in de loop der jaren echt gegroeid is in de positieve kant , ik heb vroeger vaak met hem gediscussieerd .
Dus , hou dese koers vast Albert .


bisa dicek of makemyday .

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 09-04-2013 09:22 Surya Atmadja wrote:

[quote removed]


Over de Jehova Getuige, ik heb vaak met hun koffie gedronken en gediscussieerd over de ware geloof , tijdens mijn studententijd en tot een paar jaren geleden.
Je kan met hun echt over de ware geloof praten, urenlang onder genot van kopi etc.

Heb ik ook gedaan, alleen maar omdat de getuige indisch was. Ook van tijd tot tijd bij hen thuis geweest. Ondanks dat ik hen vertelde aan het begin, dat ik nooit hun geloof zou aannemen. Probeerden ze me toch lekker te maken voor de gemeenschap.
Wat ik dan weer mis bij al die groeperingen die hard op Liefde prediken, het goede voorbeeld.
Vb. Meisje in haar hart Jahova getuige, wil des ondanks gaan samen wonen met haar ander Jahova getuige vriendje. Ze wordt verstoten door haar eigen familie en moet gaan wonen bij oma. Ondanks al die Liefde.


Een ding moet ik toegeven dat Albert in de loop der jaren echt gegroeid is in de positieve kant , ik heb vroeger vaak met hem gediscussieerd .
Dus , hou dese koers vast Albert .

Thanks man. Wie weet kom ik je nog wel eens tegen tussen die 17 miljoen. Emoticon: Smile


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 08-04-2013 18:30 Malam wrote:
Heal Elsbeth, heal en nog eens heal.
Zoals bij Jomanda??????
Rot op joh, daar zijn al enkele mensen aan dood gegaan.
Pleur op Albert, waar ben je mee bezig.

Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 08-04-2013 18:30 Malam wrote:
Heal Elsbeth, heal en nog eens heal.
Zoals bij Jomanda??????
Rot op joh, daar zijn al enkele mensen aan dood gegaan.
Pleur op Albert, waar ben je mee bezig.

[/img]


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 08-04-2013 18:57 elsbeth wrote:
Albert, ik ga er nog één keer op in. Al denk jij er geloof ik anders over, ik ben een zeer positief ingesteld mens.


Tis niet te merken in je reacties.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 08-04-2013 20:34 songo wrote:
Ik heb deze topic gevolgd en ik moet zeggen dat ik behoorljik moe word van Albert die zijn wellicht goed bedoelde ideeen en initiatieven aan andere, andersdenkende, forumleden probeert op te dringen. Natuurlijk, een ieder heeft recht op zijn eigen ideeen, maar laar anderen in hun waarde. Wat probeert u hiermee te bereiken. Ik heb stellig de indruk dat u probeert de stoel naast Onze Lieve Heer te claimen.
Of u bent wel zeer ingenomen met uzelf; heb ik ook geen moeite mee, maar blijf andersdenkenden hier aub niet mee teisteren.

Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 08-04-2013 22:48 Malam wrote:
Niets tegen in te brengen Dangdude.
Mooi werk en mooie gedachten, ik neem er mijn pet voor af.
Ook heel veel respect voor jouw manier van denken en leven, niet dat dit nieuw voor mij is.
Punt
Het wil nog niet zeggen dat we er allemaal hetzelfde over denken.
Nee, maar domweg allemaal over een kam scheren omdat je ooit iets gelezen danwel gehoord hebt over daklozen. Vreemd jullie beschuldigen mij van van alles en nog wat. Terwijl je het niet eens door hebt dat je het zelf ook doet.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 En het eerste is zo moeilijk uit te dragen. Mensen zijn er bang voor om anders te zijn dan de rest. Zitten vast in hun eigen werkelijkheid en bang voor vernieuwing. Of hebben genoeg aan huisje boompje beestje. Daana vallen ze in slaap.

Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

elsbeth
User
spacer line
 

Dat laatste zinnetje is precies wat ik bedoel, dat veroordelende: "ga je niet mee in mijn wereld dan ben je toch een beetje minder dan ik, daar kijk ik toch op neer". Of bedoel je het anders, Albert? Waarom denk je dat jij niet in je eigen werkelijkheid vast zit? Omdat jij in andere dingen gelooft dan ik? Omdat jij veronderstelt dat ik uberhaupt niet beweeg als ik niet jouw kant op beweeg?
Wat betreft (mijn) positiviteit: het feit alleen al dat ik het nu al 2 dagen serieus op jou in ga, lijkt mij toch een vrij positieve daad, of zie je daar iets negatiefs in? Jij wilt toch zo graag over een onderwerp praten? Albert, dat is geen praten wat jij doet, het is trekken.Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


Ik heb dit even gevolgd......

Albert...láát iedereen in zijn waarde, goed?? Je bedoelt het goed, maar je brengt het
verkeerd over !!! Emoticon: Nooo Inderdaad....de meeste doen al véél vrijwilligerswerk zónder dat
jij daarvan iets weet.....dus veroordeelt hierover géén mensen!! Emoticon:

Groetjes Emoticon: Bye byeMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 09-04-2013 14:47 elsbeth wrote:

Wat betreft (mijn) positiviteit: het feit alleen al dat ik het nu al 2 dagen serieus op jou in ga, lijkt mij toch een vrij positieve daad, of zie je daar iets negatiefs in? Jij wilt toch zo graag over een onderwerp praten? Albert, dat is geen praten wat jij doet, het is trekken.


Je doet ongeveer hetzelfde als Malam, Elsbeth Emoticon: Blush
Een hoog eigen ik gehalte, m.a.w. doe jij je ding en ik voel me niet geroepen daar in mee te doen ondanks de druk die je vanuit jouw eigen mening en postings op anderen wil uitoefenen. Emoticon: Wink
Ik ben trots op je, nu nog accepteren dat andere mensen ook zo denken, ondanks dat ze zich anders uitdrukken Emoticon: Shut up!

You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.87,962,803 topic views - 240,754 posts - 13,734 topics - 34,238 members - last post @ 18-01-2021 13:08 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,315,570 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com