indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Tickets, luchtvaart en vervoer > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (2 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

PetraS
User
spacer line
 

Thanks! dat klinkt inderdaad als een goede optie voor een betaalbare vlucht!jupje
User
User icon of jupje
spacer line
 

Waar de concurentie (Emirates) komt met met een relatief lage prijs voor een retourvlucht, reageert KLM schijnbaar direct met een vergelijkbare prijs.
Zo zag ik naast de Emirates-vlucht Singapore-Amsterdam €650 een KLM-vlucht voo €661.
Dat verschil is uiteraard te verwaarlozen, en dan heb je een non-stop vlucht, dus sneller en comfortabel, zeker voor iemand die het vliegen en vreemde luchthavens niet gewend is. Overigens is de rechtstreekse vlucht van Yogja naar Singapore aan de pittige kant, dus het blijft de vraag, of een vlucht Jakarta-Amsterdam dan toch niet gunstiger is.


FAR FROM THE MADDING CROWD

jupje
User
User icon of jupje
spacer line
 

Ik heb de ervaring, dat Air-Asia vluchten pas echt interessant zijn, als je gebruik maakt van stuntprijzen, en/of heel ver van te voren boekt, n.l. al, zodra de vliegtijden worden verlengd.
Dan krijg je soms ongelooflijk lage super promotie prijzen (vergelijkbaar met Ryan Air in Europa). Boeken op het allerlaatste moment is vaak vreselijk duur., en dan kun je vaak beter met een andere maatschappij vliegen.


FAR FROM THE MADDING CROWD

Willow
User
spacer line
 

Met vliegtickets zoeken moet je gewoon een beetje geluk hebben want elke dag veranderen de prijzen.De ene keer is een jaar van te voren boeken het goedkoopst en een andere keer een paar maand van te voren goedkoper.Verleden jaar ook heb ik gewacht tot op de laatste maand en was nog geen 700 euro's kwijt,maar zal dat risico niet nemen met een gezin of met meerdere personen.Dus mijn advies gewoon blijven zoeken hier of in NLen met de juiste prijs gelijk boeken Emoticon: Yes!jstar
User
spacer line
 

Wilde gisteren voor ons een retourvlucht op één en dezelfde dag naar Semarang boeken en zag een Air Asia van nog geen 60.000 per trip p.p.!! Kwam dus neer op 230.000 IDR voor twee.

Moest een half uurtje wachten op akkoord van Zij die alles beslist en toen was het al te laat: Boem, voor dezelfde vlucht 330.000 per trip, 1,3 miljoen totaal... Shit.milaniR
User
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Jupje

Waar heb je de reis van KLM voor € 661.= gezien? Kan hem echt niet vinden. Emoticon: Shinyjupje
User
User icon of jupje
spacer line
 

Gevonden op www.skyscanner.de.
Singapore-Amsterdam v.v. € 658 (momenteel dus nog iets lager, zal aan de koers van de euro liggen), met vertrekdatum 3 februari, en terug 25 februari. Is m.i. alleen gunstiger als de ticketprijs naar Singapore zeer laag is.
De duitse versie van skyscanner werkt vaak met andere internet-reisburo's als de nederlandse versie, die o.a. met tix samenwekt. Soms zijn de prijzen net iets lager.


FAR FROM THE MADDING CROWD

Pamelabak
User
spacer line
 

Wij hebben via TIX.nl geboekt: Amsterdam - Jakarta. Kosten: € 698. Naar Denpassar was het zelfs goedkoper. We gaan dan met Malaysia Air.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.66,873,533 topic views - 229,848 posts - 13,652 topics - 20,226 members - last post @ 21-01-2019 10:20 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2019
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

112,009,342 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com