indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (2 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 

Vanmorgen plaatselijke tijd op het nieuws van RTL 4 was er een bericht dat een 57 jarige man was gearresteerd op verdenking van kinder misbruik.
Volgens zijn zeggen was hij naar Bali gekomen om een boek te schrijven.
http://www.ad.nl/ad/nl/1421/Ne(...)ofilie-op-Bali.dhtml
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

pierre
User
spacer line
 


Mocht hij schuldig worden bevonden, dan terecht een cel straf van ongeveer 15 jaar.
Totaal geen medelijden met zulke misselijkmakende figuren.
zieleffe
User
spacer line
 

Pierre helemaal mee eens.
Van kinderen moet je afblijven je maakt ze helemaal kapot en ze dragen hun hele leven dat met zich mee.
Ik heb een beter plan ze zijn daar niet zo bang voor bloed.
Gewoon dat ding afhakken, dat ze als vrouw door het leven moeten gaan.
Zullen ze dan andere driften krijgen??????............... Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: FrustratedVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Als hij schuldig is, dan 15 jaar Indonesische gevangenisstraf een goede straf inderdaad. Afblijven van kinderen. Ze kunnen hem daarna wat mij betreft ook de kosten in rekening brengen voor zijn tijd in de gevangenis en zijn overstay op z'n visum. Issie ook direct geplukt.


Ho Lee Fuk

Pamelabak
User
spacer line
 

Als hij inderdaad schuldig is, moet hij levenslang krijgen. De kinderen hebben namelijk door hem ook levenslang gekregen.Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 Met Pamelabak helemaal eens.... Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!

Kijkt maar naar die vuile pedofiel Robert M....mijn God wt heeft hij die baby's vanaf 9 weken aangedaan!!!!!! Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: AngryMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Doodschoppen dat kadaver, afijn n ding is zeker, hier is 15 jaar echt 15 jaar en hier opgesloten zitten is voor dat stuk ellende echt straf Emoticon: Yes!
Niks hotelkamer met TV en internet, niks recreatie ruimte met allerlei activiteiten, niks proefverlof.
Met velen in n cel, zijn witte poepertje ter beschikking stellen van zijn mede celgenoten om te overleven, want niet alleen de dames zijn hier gek op bleekgezichten, ook levenslang veroordeelden Emoticon: Yes!
Weet ie gelijk wat hij die kinderen heeft aangedaan. Emoticon: Angryspacer line  

dit heeft nog een staartje''dit geeft een heel slecht beeld voor de hollandse gemeenschap
op bali' dit soort gevallen' moet stevig aan gepakt worden ''kastereren'''en als honden voer af voeren''ik had zelf al geen contacten meer voor gemiddeld 5 jaar met hollandese gemeenschap' op bali allemaal afgunst 'en jaloesie 'de gemeenschap op bali ''is zwaar kloten'' afgunst .en arogant'' Emoticon: Stupidsimpati
User
spacer line
 

de gemeenschap op bali ''is zwaar kloten'' afgunst .en arogant''
Als dat maar niet de reden is dat ze die man hebben opgepakt, ik weet dat er in het verleden ook al eens Nederlander is opgepakt voor drugs omdat een medelander hem had aangegeven bij de politie.

Mocht hij werkelijk kinderen hebben misbruikt is er voor mij maar n straf: vonnis mati!spacer line  

En nu de man vastzit en er onderzoek plaatsvindt, treden er - buiten de 2 gevallen waarvoor hij aangehouden is - ook andere gevallen naar voren.

Gisteren zijn vier nieuwe gevallen gemeld bij de politie als slachtoffer van de 55-jarige Jan Jacobus Fogle / Fogel / Vogel.


If you have nothing to loose, you can risk everything

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Jan Jacobus Stinkvogel dus, nou die kan zijn borst nat maken hier, niks geen meelij mee.spacer line  

Als het waar is hoop ik dat hij lang weg blijft. Ik hoop dat hij degene is die het zeepje moet pakken als het gevallen is tijdens het douchen Emoticon: Smile hij zal vast moeite met zitten hebben op de stoel...


Het mooie van je eigen fouten is dat anderen er soms heel gelukkig van worden..

keizer
User
spacer line
 

De man komt uit Serooskerke, een leuk dorp in Nederland (Zeeland).
Deze man is al ruim 30 jaar betrokken bij de plaatselijke voetbal vereniging, ik kan u met zekerheid zeggen dat er nooit een seksueel misbruik hier heeft plaatsgevonden, anders had dit wel naar voren gekomen en bekend geweest onder de kleine gemeenschap in Nederland. Tevens ontvang ik persoonlijk e-mail van de man wat hij daar allemaal verricht en heeft zeker veel goede dingen daar gedaan, zoals een huis bouwen etc. De man is zeer gerespecteerd en hoog opgeleid. En zou zich denk ik niet verlagen tot deze gruwel daden.

Hij is op dit moment verdachte, e.a. moet dan ook eerst uitgezocht worden.
Het zou mij niet verbazen als hij er is ingeluisd. Deze arme families gaan ver als het om geld gaat...Dus oordeel niet te snel. Mocht hij veroordeelt worden, dan zit hij daar op zijn plaats. Persoonlijk geef ik hem op dit moment het voordeel van de twijfel.elsbeth
User
spacer line
 

Alhoewel ik het met je eens ben dat je niemand aan de paal mag nagelen voordat er echt bewijzen zijn, moet ik toch kwijt dat er nogal een verschil zit tussen" ik kan u met zekerheid zeggen dat er nooit......" (alinea 1) en "ik geef hem het voordeel van de twijfel" (alinea 2).
Bij het laatste heb je het over iets wat in het buitenland plaatsgevonden zou hebben, het eerste in een kleine gemeenschap in Nederland.
Heel erg lastig om dergelijke beschuldigingen te ontkrachten danwel bewijzen.
Dat hij "al ruim 30 jaar betrokken is bij de plaatselijke voetbalvereniging", zie ik overigens niet als een belemmerende factor bij dit soort activiteiten, meer als faciliterend.
Dat deze zaken jaren, tientallen jaren kunnen voortsudderen, heeft te maken met diepgewortelde schaamte, die volgens mij in een gesloten gemeenschap veel groter kan zijn dan in een grote stad. Maar ik ben het met je eens, tot de veroordeling moet je iemand het voordeel van de twijfel geven.
Toch verbazen je argumenten mij wel. Dat hij vele goede dingen heeft gedaan en jij persoonlijk contact met hem hebt, zegt helaas niet zoveel.
Ik hoop van harte voor jou en voor hem dat de beschuldigingen aan zijn adres niet juist zijn.Pamelabak
User
spacer line
 

Het zegt totaal niets dat deze man al ruim 30 jaar betrokken is bij de plaatselijke voetbalvereniging. Kijk maar naar die meneer die al ik weet niet hoe lang zweminstructeur is geweest bij geestelijk gehandicapte kinderen en ontucht heeft gepleegd met hen.
En wat betreft hoog opgeleid, dat zegt mij niets. In die kringen komen ook deze toestanden voor, meer dan men het kan voorstellen.

Ik hoop echter voor zijn familie en voor hem dat hij onschuldig is.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Sorry Pamela ik denk dat het bericht van Elsbeth iets genuanceerder is.
Het bericht van Keizer moet zeker serieus worden genomen, Serooskerke is inderdaad een hele kleine Zeeuwse gemeenschap, als de man inderdaad het foute pad is opgegaan dan zijn er in die gemeenschap zeker volwassenen die nu aan de bel zouden trekken.

Laten we vooropstellen dat de politie hier ogenblikkelijk reageert als de plaatselijke bevolking iets tegen een bule heeft, dat schijnt op Bali volksport nummer n te zijn, als ik de verhalen moet geloven, ook op deze manier kan je een geschil beslechten.
Achtergrond informatie zou interessant kunnen zijn, had deze meneer een meningsverschil omtrent eigendom enz. enz.
In eerste instantie dacht ik ook, zo weer zon smeerpijp te pakken, maar als ik het dan laat bezinken dan denk ik toch, wat steekt hier achter Emoticon: Confused
Misschien toch beter om maar is af te wachten voor we oordelen Emoticon: Blush
Misschien kan Amed Bali, wat meer informatie geven, die is goed ingevoerd op Bali en geeft altijd zeer betrouwbare informatie Emoticon: Winkfatima
User
spacer line
 


Op 13-10-2012 16:55 schreef Pamelabak:
Het zegt totaal niets dat deze man al ruim 30 jaar betrokken is bij de plaatselijke voetbalvereniging. Kijk maar naar die meneer die al ik weet niet hoe lang zweminstructeur is geweest bij geestelijk gehandicapte kinderen en ontucht heeft gepleegd met hen.
En wat betreft hoog opgeleid, dat zegt mij niets. In die kringen komen ook deze toestanden voor, meer dan men het kan voorstellen.

Ik hoop echter voor zijn familie en voor hem dat hij onschuldig is.
Dat is appels met peren vergelijken.

In iedere laag van de bevolking komt dit voor ,maar als deze heer 30 jaar in een kleine gemeente in Nederland actief geweest is ,en niemand heeft ooit wat gemerkt, dan geef ook ik hem het voordeel van de twijfel.

Een goede naam is snel kapot ,zowel in RI als in NL


Let it be

senior
User
User icon of senior
spacer line
 


On 13-10-2012 17:54 Malam wrote:
S

Het bericht van Keizer moet zeker serieus worden genomen, Serooskerke is inderdaad een hele kleine Zeeuwse gemeenschap, als de man inderdaad het foute pad is opgegaan dan zijn er in die gemeenschap zeker volwassenen die nu aan de bel zouden trekken


Wellicht wel, misschien ook niet. Er staat mij iets bij van iets dergelijks in Nederland, niet al te lang geleden, waarbij de gemeenschap er wel van wist en/of sterke vermoedens had maar waar het met de mantel der liefde bedekt werd...

Het is ergens in het nieuws geweest en / of in de krant, maar aangezien ik vrijwel geen tv kijk en het nieuws slechts op internet volg weet ik bij God niet meer waar het was. Wellicht weet Zieleffe het, die houdt alles goed bij....??


hati hati, pelan pelan

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ja Senior, ik weet wat bedoelt, is inderdaad niet zo lang geleden.
Maaaaaar, 30 jaar met jeugd werken, nu op Bali in eens een halve Robert M zijn Emoticon: Confused
Ik heb er even over na moeten denken ,maar ik zou eerlijkheidshalve wat meer achtergronden willen weten.Pamelabak
User
spacer line
 

In iedere laag van de bevolking komt dit voor ,maar als deze heer 30 jaar in een kleine gemeente in Nederland actief geweest is ,en niemand heeft ooit wat gemerkt, dan geef ook ik hem het voordeel van de twijfel.

Die zweminstructeur gaf ook al heel veel jaren zwemles zonder dat men iets bemerkt heeft en hij stond ook te goeder trouw.

Ik zeg ook helemaal niet dat die man schuldig is, maar mocht hij schuldig zijn, dan vind ik dat hij zijn hele leven lang moet boeten, want het kind is voor zijn/haar hele leven getekend.keizer
User
spacer line
 

volgens berichtgeving plaatselijke zeeuwse krant;
heeft hij toegegeven de meisjes te hebben aangeraakt.
Dit kan op verschillende mannieren zijn gebeurd, het is een vrij makkelijke prater..en geeft graag een schouder klopje. Maar is dit hetzelfde als betasten van meisjes?
E.a. zal uitgezocht worden, de familie is inmiddels diep geschokt. ook gezien de veroordelingen al op het internet.

En inderdaad 30 jaar lang geeft deze man al voetbal training in Nederland, en sinds enkele jaren ook op bali.simpati
User
spacer line
 

de familie is inmiddels diep geschokt.
Ik denk dat je beter dit soort onzin weg kan laten tot er duidelijkheid komt, hier wordt niemand wijzer van.zieleffe
User
spacer line
 

Jan ik had het geplaatst. het was een item. die nog al ophef heeft gehad. in verschillende nieuwsgaring.
Ja de voordeel van de twijfel. is zeker op zijn plaatst.
Het is jammer. dat je niet meer een kind. over hun bol kan en mag aaien.
Het word gezien als intimiteit.
Het gevolg van mensen. die misbruik gemaakt hebben. van vriendelijke manier met kinderen om gaan.
Het komt te veel voor en daarom die zwaai naar een mentaliteit, die onder het gedrag van serieus en misplaatste ontucht.
Het is ook onderschat, jaren lang heeft die misbruik voort kunnen woekeren en daarom nu zo hype geworden.
Maar dat is met alles, de minderheid heeft de meerderheid in hun houtgreep. Emoticon: Emoticon: Eerie Emoticon: Angry
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

We kennen de feiten niet en zou het op prijs stellen dat we hier stoppen met veronderstellingen. En dat we weer reageren op de feiten die wel naar buiten komen.


It's only kinky the first time.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Heeeeee ben je wakker??????, Natuurlijk heb je gelijk, maar een beetje laat Emoticon: Blush
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.85,962,080 topic views - 240,271 posts - 13,732 topics - 33,685 members - last post @ 22-10-2020 04:12 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

140,228,818 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com