indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login
Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 

Pierre....een geweldige zoon hebt je.....niet vanwege de straf denk ik, maar het ook
over het goed ná denken wat een ellende en gevolgen hiervan is....
Helaas is 80% van onze jeugd domme schapen die met de meute meelopen.... Emoticon: Frustrated


Toen mijn dochter 16 jaar was, wilde haar school "vriendinnen" haar leren stelen in de winkels....dat heeft mijn dochter niet aan meegedaan, zei ook tegen die vriendinnen, ik geef mijn ouders veel verdriet wat niet hoeft...als ik iets wil hebben kan ik het ook krijgen...waarom dan snoepgoed stelen in de winkel???
Al dank werd mijn dochter op 30 april in elkaar geslagen en liep ruim 12 weken met gips rond..... Emoticon: Cry Emoticon: Cry Emoticon: Cry Emoticon: Angry Op school werd ze daarna uiteraard gepest en getreiterd....dát is de jeugd van de toekomst Emoticon: Cry Emoticon: Confused Emoticon: Angryzieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Kembang
Het ergste is dat de school en of de leiding hier niets aan doet.
Ze zijn zo druk bezig???, met wat!!, ik weet het niet, want daar kan ik geen beeld van krijgen.
Als ik gisteravond, bij Pauw en Witteman die mannen hoor, die de leiding hadden in het begeleiden van een politiekorps, dan is het geen wonder dat elke keer achteraf geconstateerd moet worden, van het falen van de top.
Je hoort ze zeggen, dat ze pas om 8 uur opgeschaald hebben, om de ME in te zetten.
En als je dan hoor dat de ME 2 uur nodig heeft om in Haren te komen, dan is dit weer een duidelijke beeld, van het falen van de korpschefs en de burgemeester.
Maar telkens hoor je ze zeggen als sociaal media dit en de jongeren dat, dan begrijp ik dat het verantwoordelijkheid worden afgeschoven naar die andere en niet naar hun zelf.

Ze hebben 50 jongeren in beeld.
Wat gaan ze daarmee doen?
En nu komt de clou, niets!!!, boete en of celstraf en dat is het.
I.P.V. hen verplicht scholing, in het leren van bijvoorbeeld maatschappij leer.
Laten ze maar dagelijks en met dwang, die lessen verplichten mee te maken.
Wat de kosten zijn van wat ze uitvreten en dat ze daar ook in hun toekomst in hun eigen neerwaartse spiraal daarmee terecht komen.
Ze vernietigen hun eigen toekomst.
Maar NEEN ze worden gewoon aan hun lot over gelaten.
Een mismanagement van de grootste plank.
Dat hebben we allemaal te danken aan de Universiteiten, het systeem van juridisch-technisch, die de studenten er niet op te wijzen, dat je naar een systeem moet, om de toekomstige van de kinderen en de gevolgen van hun handelen zijn.............. Emoticon: Emoticon: Confused Emoticon: Blush


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 

Ziel...volgens mij hebben zij de maatschappijenleer allang eruit gehaald!!!

Mijn zoon is bij de rellen Utrecht/ Enschede in Utrecht via video-systeem op de TV "gezocht" - foto erbij en hij stond notabene gewoon in zijn vak in het Utrectsestadion Emoticon: Angry Emoticon: Angry Hij is verstandig geweest om zélf naar de politie te gaan. om zich aan te geven.
Bij de rechtbank werd hij massaal veroordeeld van 800 euro boete, 8 jaar stadion verbod.en 80 uur werkstraf......én 400 euro boete van KNVB opgelegd ....hoewel hij niets had gedaan. Wordt alleen gezegd dat Utrecht een VOORBEELD wil stellen..grrrrrr Emoticon: Angry Emoticon: Angry Hij is met zijn advocaat nu in hoger beroep gegaan met andere jongelui die op de verkeerde plaats en tijd stonden, hoewel de éche Hooligans een véél mindere straf hebben gekregen....hoezó rechtvaardig??? Als het de Marokanen betreft wordt het meteen in de doofstop gestopt omdat die politie-luizen bang zijn dat ze daarna door hun worden dood gedrukt...tttsssjjjj Dát is nu NEDERLAND Emoticon: Frustrated Emoticon: StupidMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 25-09-2012 16:56 pierre wrote:

[quote removed]


Malam
Inhakend op het feit van ouderlijke opvoeding van kinderen, kreeg ik gisteravond een leuke anekdote te horen.
Ondanks dat ik 12 jaar geleden ben gescheiden van de moeder van mijn jongens zie ik ze toch regelmatig en probeer ik ze nog enige normen en waarden mee te geven in dit leven. ( ook de moeder doet hieraan mee hoor)

Mijn oudste ( ruim 18 jaar) bleek door zijn vrienden gevraagd te zijn om mee te gaan naar Haren, nu wat blijkt, mijn zoon bleek gezegd te hebben " ikke niet, hier komt gegarandeerd heibel van en als mijn vader hier achter komt, kan ik de komende weken niet meer op een normale manier zitten, daarbij krijg ik nog weleens wat extra centjes van mijn vader, nou ik weet zeker dat ik hierin gekort zal gaan worden, ik kijk wel uit om met jullie mee te gaan" aldus de uitspraak van mijn zoon, dus nu mag ik toch wel zeggen dat mijn opvoeding enig nut heeft gehad.


Pierre, hier is maar één opmerking op zijn plaats.
Malam is godvergeten trots op je Emoticon: Laugh out loud
Maar dat wist je al Emoticon: WinkYogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 25-09-2012 15:12 zieleffe wrote: Bij die ontwikkeling hoort dat kinderen, goede scholing krijgen.
Dat is onderzocht, bij veel kinderen, die uit armoede gezinnen komen, dat heeft men kunnen constateren, dat hun hersenen niet goed ontwikkeld zijn.
Zij hebben niet goed getraind, om hun hersenen te gebruiken, zodat ze stil zijn blijven staan........
Dus goede voeding en scholing....
Voeding is heeeeeel belangrijk. Zelfs nog meer dan op voeding.

Malam wrote:
Kinderen zijn inderdaad een product van hun opvoeding.
Dat was de kreet uit de 60-er t/m 80-er jaren. Maar inmiddels is er men er achter dat voeding meer bepalend is. Het schijnt dat eenzijdige, slechte voeding een soort "kortsluiting" kan veroorzaken in de hersenen van kinderen dat onherstelbaar is. Zo hebben ook kinderen uit de hongerwinter of uit een Jappenkamp een behoorlijke "storing" opgelopen in hun psyche waaruit karakterstoornissen, concentratieproblemen, etc. voort komen. Idem dito ziet men dat ook in RI waar hele generaties een "levenslang" probleem hebben met logica, organisatie en concentratie.....ondanks een goede opvoeding en voldoende voedsel, maar door een deficiëntie aan voedingsstoffen, oorzaak van eenzijdige voeding.Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Vroeger,toen alles beter was,kreeg ik een klap met een end hout of een draai om mijn oren,of werd ik meegesleept naar de slachtoffers van mijn misdragingen om excuus aan te bieden als ik wat geflikt had,dan leerde je het wel af!Nu mag je geen corrigerende tik meer uitdelen,alleen foei zeggen.Geen wonder dat we een generatie hersenloze figuren hebben rondlopen die er nu een zootje van maken. Emoticon: Angrysapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 26-09-2012 11:48 Kembang wrote:
Ziel...volgens mij hebben zij de maatschappijenleer allang eruit gehaald!!!
Mijn zoon is bij de rellen Utrecht/ Enschede in Utrecht via video-systeem op de TV "gezocht" - foto erbij en hij stond notabene gewoon in zijn vak in het Utrectsestadion Emoticon: Angry Emoticon: Angry Hij is verstandig geweest om naar de politie te gaan. om zich aan te geven.
Bij de rechtbank werd hij massaal veroordeeld van 800 euro boete, 8 jaar stadion verbod.en 80 uur werkstraf......400 euro boete van KNVB opgelegd ....hoewel hij niets had gedaan.Wordt alleen gezegd dat Utrecht een VOORBEELD wil stellen..grrrrrr : Hij is met zijn advocaat nu in hoger beroep gegaan met andere jongelui die op de verkeerde plaats en tijd stonden, hoewel de Hooligans een mindere straf hebben gekregen....hoezochtvaardig???

Hier klopt echt helemaal niets van. Van een massaal oordeel was geen enkele sprake. Tijdens die rellen werden er 74 verdachten opgepakt die allemaal waren geďdentificeerd op basis van beeldmateriaal en zich hadden schuldig gemaakt aan openbare geweldpleging. De mensen in het stadion die veroordeeld werden hadden zich schuldig gemaakt aan het bestormen van het vak met Twente supporters en het belagen van de stewards. En degenen die buiten opgepakt werden bekogelden de politie met vuurwerk, fietsen en stenen. En als jouw zoon zo’n hoge boete heeft gehad dan moet je echt eens met hem gaan praten, want als je behalve zo’n hoge geldelijke boete, werkstraf er ook nog eens een 8-jarig stadionverbod bij krijgt dan heeft die zich echt als een beest misdragen. Dat hooligans een mindere straf kregen is dan ook de grootst mogelijke onzin. Er werd gestraft naarmate de overtreding.

Als het de Marokanen betreft wordt het meteen in de doofstop gestopt omdat die politie-luizen bang zijn dat ze daarna door hun worden dood gedrukt...tttsssjjjj Dit is nu NEDERLAND Emoticon: Frustrated 8)

Bij zo’n belangrijke wedstrijd als Utrecht tegen Twente staan er tientallen camera’s van TV-stations en wemelt het er van de reporters van diverse kranten. Als het Marokkanen waren geweest dan had de media dit toch ook meteen opgemerkt en valt er door de politie helemaal niets in de doofpot te stoppen ook al hadden ze dat misschien graag gewild (wat ik trouwens betwijfel). Je fantasie gaat weer met je op de loop Kembang. Ik weet dat je een hekel hebt aan Marokkanen, maar deze keer ligt de schuld toch echt bij je eigen zoon. Foute vrienden en sensatiezucht is ook vaak de oorzaak van crimineel gedrag en daar kan geen opvoeding tegenop.
elsbeth
User
spacer line
 

Ik moet zeggen, Kembang, dat mij een soortgelijke reactie bekroop als Sapolidi hier nu geeft. Ik vind het een heel vreemd verhaal. Ik ken jou niet, ik ken je zoon niet, maar iemand in Nederland wordt niet zomaar zo zwaar veroordeeld. Ik weet best dat er hier in Nederland rechterlijke dwalingen mogelijk zijn, maar zo'n zware veroordeling krijg je niet als je niets gedaan hebt. En wat die Marokkanen er nou inderdaad weer mee te maken hebben?Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 

Ten eerste Elsbeth als er vuurwerk wordt gegooid naar een familievak waar kinderen zitten is al laf en zéker door van fans uit ENSCHEDE ....ná de 3e /4e vuurwerkklap toen pas werd het vak van Twente bestorm!!! Vanuit de anderen vakken wilden ze snel wegkomen, en vrienden van mijn zoon besloten de gang in te lopen om via de WC weg te komen,,,alles liep tegen. Buiten gekomen kon hij nergens heen gezien omdat de politie een gorden om het plein heeft gezet en hij zag gooiende jongeren en liep weg om richting station te lopen...was ondertussen zijn vrienden kwijtgeraakt....belde mij nog intussen op en ik zei dat hij DIRECT weg moest lopen .....Volgende dag het hele verhaal gehoord wát er precies was gebeurd. Als je dan over afstraffen hebt...waarom Utrechtsefans en NIET als 1e de Twensefans die uiteindelijk met vuurwerk zijn begonnen????
Maar Utrecht moest als VOORBEELD dienen....en ze zochten via de camerabeelden op naar gezichten... en van één kwam het ander...Het was juiste de bedoeling geweest om deze jongelui met hoge boetes af te straffen Elsbeth....en dát is niet eerlijk en zeer zeker niet tegenover Twense hooligans....Mijn zoon is écht geen lieverdje maar er zijn ergens grenzen om zulke jongens te straffen...zelfs de advocaten van deze jongens die net als mijn zoon op de verkeerde plaats en tijdstip hebben gestaan...hebben die beeldmateriaal én verslagen gezien. Hij heeft ook geen stenen gegooid naar de politie maar keek alleen maar toe....Maar enfin Elsbeth we wachten het proces maar af...... Nederland heeft al meerdere rechterlijke dwalingen bewandelt en dat is ook bewezen Elsbeth....en zijn nu ondertussen 10 tallen jongens gerehabileerd.....
Hoeveel Marokaanse bende's hebben we hier al gehad??? Ooit opsporing met foto's op de TV naar deze mensen gezocht????? Hoge boete's gekregen....maar dat kunnen ze natuurlijk NIET betalen en waarom ook wél hé, in het land van melk en honing,....daarom kan de Ned.volk het wel voor hun opdraaien, toch??? Ja....ik heb écht een hekel aan deze verderf zaaiende, ellendige marokanen en niemand luistert naar Wilders om ze naar hun land terug te sturen......kolfje naar de hand voor Sapolidi die voor hun in de bres springen, toch?????? Emoticon: Frustrated Emoticon: FrustratedMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Als bepaalde dingen escaleren, dan gebeuren er met brave jongeren en ook huisvaders soms rare dingen, ze worden meegesleept, dat heb ik aan de lijve ondervonden.

Rond 1979 de laatste grote havenstaking en de langste ooit, het begon bij de slepers van Smit Internationale en sloeg over naar de havens, laag loon, hard en vies werk, bovendien veel overwerken om aan een fatsoenlijk katje te komen.
Zelfs de containergigant ECT lag stil.

Het personeel van Unit Centre was een mooie loonsverhoging in het vooruitzicht gesteld en bleven doorwerken, dat schoot in het verkeerde keelgat.
Er trokken duizenden havenwerkers naar Heyplaat en blokkeerden de poort, er werd keihard ingegrepen door de ME toen stakers het terrein op wilden om de boel stil te leggen, het werd een veldslag.

Ik stond honderd procent achter de staking, ben geen vechtersbaas of relnicht, vertrouw meer op mijn grote bek Emoticon: Wink
Maar dan sta je daar in de massa, je ziet een collega in elkaar geslagen worden door twee politieagenten te paard, dan gebeurd er iets met je waardoor je een waas voor ogen krijgt en wordt meegesleept in de massa, (ik was een brave huisvader van 32 jaar) ik heb gevochten als een leeuw. Emoticon: Blush

Heyplaat was een pier/schiereiland, slechts één uitgang er werden tientallen gearresteerd bij het verlaten van de pier, om Malam is er over water weggekomen met een sleper van Smit Emoticon: Smile
Dan zit je later thuis en dan denk je, wat heeft jou in Godsnaam bezield mafkees.
Psychologen zullen er best wel een verklaring voor hebben.

Overigens heb ik alle stakingen vanaf 1970 meegemaakt, ik durf te stellen dat in alle stakingen de havenwerkers met hun poten van eigendommen van onschuldige burgers/wijkbewoners zijn afgebleven.
Ik denk dat het nu niet veel anders is, brave jongelingen en huisvaders die mee worden getrokken door de massa Emoticon: Yes!Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


Inderdaad Malam....en zo is het ook eigenlijk gebeurd met mijn zoon...alléén hij heeft

de politie NIET belaagd om stenen te gooien...Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

hmm.. nu hebben we dus twee praat-onderwerpen. Dat zie ik niet echt zitten. Dus vooralsnog gaat deze op slot. Uiteraard kan je gewoon in het omong-omong onderwerp terecht, daar zal niets aan veranderen.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.


open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login

79,699,150 topic views - 236,686 posts - 13,710 topics - 28,464 members - last post @ 22-02-2020 05:28 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

130,018,701 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com