indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Het visumgebeuren > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ook t.a.v. Thailand was de uitspraak over koppel verkoop natuurlijk ook niet zo heel erg netjes toh?
Als IndonesiŽ zich met man en macht zich zou storten op toerisme met alle faciliteiten die Surya al opgenoemd heeft (hij weet het wel Emoticon: Wink ) en de regels zou versoepelen dan zouden heel wat Hans en Grietjes (huisje boompje beestje) i.p.v. Thailand, IndonesiŽ kiezen. ( Ik bedoel niet Bali)

Maar ja dan moet je bewegen en er iets voor doen, niet de sterkste kant van IndonesiŽ, miljoenen mannen die de hele dag op hun hurken langs de weg zitten en apatisch voor zich uitkijken en denken dat dit hun lot is.
Een overheid die in Jakarta in het pluche zit en alleen maar kunnen denken hoe ze hun bankrekening aan kunnen vullen, staat er ťťn op met een visie, dan wordt ie als een raket weg gewerkt, want dan moet er iets worden gedaan en daar hebben we dus effe geen zin in.

Pattaya en Bali lijken inmiddels veel op elkaar.
Malam is met zijn 64 lentes echt niet vies van een groen blaadje, mocht ik de kans krijgen van Lady Malam dan zou ik er ťťn van een jaar of 45 zoeken, groen genoeg voor mij Emoticon: Nice
Ik word kotsmisselijk als ik op Bali ouwe lullen van 60 met een meid van 18 ziet sjouwen, die toestanden zie je in Pattaya ook Emoticon: Angry
Dat zie ik buiten Bali in IndonesiŽ niet zo snel gebeuren, al hoe wel hoeren kan je overal vinden, ook op Java en andere eilanden, met dit oudste beroep ter wereld vormt ook IndonesiŽ geen uitzondering, vele meiden trachten zich een weg naar het welvarende Europa te wippen.

Toeristen? In zo'n groot land als IndonesiŽ zou je zelfs 20 miljoen toeristen niet eens zien mits verspreid Emoticon: Nooo

Terug naar Indonesia, de Minister Mari Eka Pangestu had al haar conclussies getrokken na de T20 conferentie.
Ik denk dat er over 10-15 jaar een betere verdeling zal komen tussen Java-Bali-Sumatra en de rest.
Surya?
Over 10 tot 15 jaar met nog wat jam karet erbij dus 20 jaar?
Dan heeft IndonesiŽ dus inmiddels pakweg zo'n 200 miljard Euro laten liggen/weggegooid Emoticon: Yes!

Zo dit was mijn beurt, nu mag jij weer Surya, maar alstublieft wel met steekhoudende argumenten Emoticon: Wink
Misschien zou het ook goed zijn je postings t.a.v. het toerisme even terug te lezen, zodat je nog weet hoe je begon en wat je mening nu is.
Fout hebben is geen fout, niet toegeven aan keiharde feiten is een fout Emoticon: Shut up!


barubagus
User
spacer line
 

Middels het hele visa gedoe, zie je hoe RI achterloopt. Geen excuses van hun koloniale verleden. Daar hebben ze ook zo'n handje van in Afrika.
Loopt iets niet, dan hebben de Engelsen of de Fransen het gedaan...terwijl ze al tig jaren onafhankelijk zijn. Als je naar Taiwan/Thailand gaat zijn de visa regels ook makkelijker, terwijl het nooit een bezetter had gehad.
In Nigeria door de Britten "losgelaten" is het ook een puinhoop. ze doen het toch echt zelf. Dus Om Sid, ieder land verdient zijn bestuur of regering die het zelf kiest.

Ze hebben hier gewoon otak ayam, gewoon van inderdaad teveel kip eten.
Zit ik hier gvd op die verdomde Pelni boot te wachten naar Alor. Zou vertrekken 07.00 uur werd 12.00 uur nu weten ze het zelf niet meer.
Wordt misschien 17.00 uur.

Was ik gsiteren in een redelijk restaurant, je gelooft het niet, mieteren ze gewoon de vuilnis van de keuken voor je tafeltje de zee in!!
Het was een mooi restaurant, maar ik zei het al, Indo's bouwen, onderhouden niet, laten de boel verkrotten, en houden niet van repareren.
Als het te erg wordt komt de buldozer eraan te pas, maar tijdens dat proces zit je dus in de rotzooi... rotte daken, vochtige muren, lekkende AC...name it.....Dan noem ik nou otak ayam...

You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,119,724 topic views - 240,769 posts - 13,734 topics - 34,294 members - last post @ 24-01-2021 05:08 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,571,236 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com