indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Het visumgebeuren > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (2 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Ik zou willen zeggen dat we, (je) als klant best rekening mag houden met de hedendaagse houding van mensen. Ik neem aan dat niet alleen ambulance personeel last heeft van dergelijke ongewenste praktijken. Neemt niet weg dat de een dergelijk houding van Ambassade staff zoals ik aantrof in Jakarta geen wenselijke is, waarbij opgemerkt dat ik in het beschreven geval een telefoontje ontving met een excuus. van de attaché die het dossier onder zich had. Ze begreep de situatie wel degelijk. Ik mag zeggen dat het netjes was. Dan nog een opmerking over mixed couples en hun aanvragen. We hebben de omstandigheden van een dergelijk relatie hier op dit forum werkelijk op elke vierkante millimeter besproken. Over een lengte van vele jaren. En het blijkt gewoon dat daar geen kruid is tegen opgewassen. Laat onverlet dat Ambassade staff, net als elk gezond denkend mens daar een mening over heeft, echter................ zijn dat nou net niet de aangewezen mensen een waarde oordeel te geven over enige omstandigheid in een prive situatie. En dus een afwijzing met als argument kans op niet terugkeren niet gebruikt zou mogen worden. Let wel, iedereen heeft gewoon het recht, al dan niet willens en wetens de bietenboot in te gaan. Een getoonde houding aan een loket is dan ook weinig relevant en zeker niet wenselijk. Immers, het staat de klant vrij een fout te maken. Ongeacht wat een paardestaart brilletje daarvan denkt. Een Ambassade medewerker op geen enkele rechtsgrond de mogelijkheid heeft een oordeel te geven over een mogelijke prive omstandigheid van de klant, laat staan er een oordeel over te hebben. Hierin gaat kennelijk nog veel mis.

Dat in veel Ambassades er een houding is om op te schieten, is wel genoegelijk bekent, echter zijn er uit in iedergeval ook mij ervaring, heel zeker Ambassades waar je prima en uitstekend geholpen wordt, waarbij ik uit ervaring kan zeggen dat in Vietnam, zowel consulaat als Ambassade een dikke pluim verdienen.


Where there is a will there will be relatives.


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.85,341,468 topic views - 240,165 posts - 13,729 topics - 33,261 members - last post @ 25-09-2020 14:11 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

139,100,559 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com