indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login
Xandria
User
spacer line
 

= edit: offtopic =EricYen
User
spacer line
 


On 08-02-2005 13:36 Rahwana wrote:
jongens doe eens aardig zeg !!! ik hou er niet van dat menzen gemeen doen hij bedoelt het goed als julie wat aardiger tegen hem zijn doed hij dat ook tegen julie !


Tja... de omgekeerde wereld...

Nergens wordt er ook maar een onbeargumenteerd negatief woord over deze B. gebezigd. B. zelf is racistisch, xenofoob, kwetsend en beledigend in zijn commentaar en berichten.

Maar van de dader wordt hij nu een slachtoffer en moeten we dus medelijden tonen met hem?

Sorry mensen, laten we de wereld niet omdraaien. ALLE mensen die reageren op B.'s berichten, hebben het juist goed voor met ALLE slachtoffers van de ramp.

Het gevoel van compassie en medeleven zit bij alle overige prikkers, niet bij het gezwets en de kwetsende onzin van B.

Jeroen, dank je voor de actie om B. te bannen,

Groet,
EricRahwana
User
spacer line
 

ik weet niet wat hier precies aan de hant is maar van wat ik heb gelezen zijn julie als eerst begonen door tegen hem comentaar te leveren en wat mij is opgevallen hoe meer comentaar julie leveren hoe kwader en woester hij word ! het is mij opgevallen dat Budowono zelf heel onbegrepen en kwaat is door hem van alle kanten aan te vallen maak je hem aleen maar kwaat luister eerst naar hem voor je comentaargeeft ik weet zeker dat hij eigenlijk wel een goeden jongen is wat ik gelezen heb is dat deze jongen het wel goed bedoel ik probeer niets goed te praten maar ik probeer hem aleen tebegrijpen


stacy Soetardjo

JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Rahwana,
Onze Joseph/Budowono is inderdaad een onbegrepen jochie dat wat wild om zich heen praat. Maar om dan maar alles goed te praten wat ie schrijft.....
Doe eerst eens wat voorwerk voordat u de socialist uit gaat hangen en automatisch de minderheid verdedigd (o wacht, dat is het uitgangspunt van democratie: de minderheid dicteert... Emoticon: Wink ) Lees dit maar eens:
http://www.superdudes.nl/showtopic/11087 en de hele tread (= rits van replies) die eraan hangt.
En deze:
http://www.asiaroom.com/dll/ls(...)onal&member=Budowono

Of check zijn neef shuisheng maar eens:
http://www.asiaroom.com/dll/ls(...)llery&member=trouble
En klik links in het menu op de webpage maar eens op 'gallery'. Foto´s inladen duurt even, maar dan heb je ook wat.
Let ook vooral op de foto´s van hemzelf.
Je hebt Budowono en Shuisheng, ik weet niet meer wie wie is, maar ze lijken wel op elkaar. Volgens mij is het wel familie.
Shuisheng is al een tijdje van het prikbord weg, maar was hier ook al eens te gast.
Groetjes,


Begin de details te vergeten

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Johan,

Shuisheng komt ook niet meer terug, ik kon niet van het knopje afblijven. Mijn handen leuken trouwens nog altijd.. Emoticon: So funnyJohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Je gaat mij toch niet bannen? Emoticon: Wink Emoticon: Shut up!Begin de details te vergeten

Rahwana
User
spacer line
 

inderdaad ik heb meerderekeren gehoord dat het zijn neef is
ik probeer niets goed te praten ik zeg aleen als je wat minder fell
reageer op zijn topics dan reageerd hij niet zo ik heb in andere topics gelezen dat hij ook een heel aardig gevoelige jongen kan zijn
meshien he ik gewoon medelijden voor hem.
maar ja dat krijg je nou als je sphychologie studeert dan ga jeanders tegen situaties aan kijken maar kan iedereen niet gewoon een nieuwe start maken en aardig tegen elkaar doen ?
meschien ben ik wel een beetje naif maar ik hou er niet van als mensen onaardig tegen elkaar doen .
ik vind dat iedereen een kans verdient ongeacht wat hij gedaan heeft
maar ja dat ben ik maar .

meschien Ben ik gewoon dom dat ik wil geloven in de goedheid van elk mens en niet wil geloven datmensen slecht kunnen zijn daar ben ik van mening over dat elk mens goed van aard is.

maar ik ben niet gekomen om ruzie te maken ik probeer aleen aardig te zijn tegen iedereen maar ja ik zall die links en topics van Budowono en shuisheng bekijkenstacy Soetardjo

EricYen
User
spacer line
 

Hoi Rahwana,

Ik vind het juist bewonderingswaardig van je dat je ten allen tijde tracht het goede in mensen te blijven zien.

Daar is niets mis mee, lijkt me juist een basis voor ieder mens. Ook voor Budowono zou dit een goed idee zijn, om te trachten het goede van ALLE mensen in te zien, niet alleen voor degenen die hij voorstaat.

groet,

EricRahwana
User
spacer line
 

ik ben het helemaal met je eens .
ik hoop zo tot hem door te kunnen dringen ik weet ook hoe indonesia is en de geschiedenis ik zeg niet dat we dit moeten vergeten er is daarvoor teveel gebuerd maar we moeten vergeven al doe je het niet voor de ander maar voor je zelf anders word je op het laatst helemaal gek van het denken ik denk dat Budowono en shuisheng gedat nu meemaken omdat hun zo gefocust zijn op haat voor de vijanden en op de gescgiedenis dat ze de realiteit omzich heen verliezen en aleen dat gene waar ze hun zintuigen op zetten zien ..!
ik ben er van overtuigd dat deze jongens niet slecht zij of het zo bedoelen maar hun zijn zo gefocust of dat gene waar hun al hun aandagt en al hun energie in stoppen dat de wereld om hun heen niet meer mee teld en ze niet zien waar ze mee beziegzijn ze denken goed to doen maar zijn verblind door hun amitie en dat verbitterd hun.
ik weet gewoon zeker dat hun niet zo zijn als ze lijken ik zeg dit als een student pshychologie .

ik kan gewoon niet geloven dat hun echt slecht zijn ik zal proberen met hem te praten en te kijken of ik hem kan helpen omgaan met deze emoties die hij heeft


stacy Soetardjo

budowono1
User
spacer line
 

haha psycologi wat een bull .
ik hoef geen medelijden maar ja als je will praten praat !
ik sta open voor praat chi !
dus ik bedoel niet slech maar jullie begrijpe toch niet hebben aleen maar comentaar met mij over alles wat ik doe ik maak een serieus topic hun begin met comentar niet ik .

ik doe gewoon serieus maar hun komen en kraken mij af over alles wat ik doe tog niet normaal moet ik deze beledigingen dan nemen ?

wil weet waar om ik zo ik vertel jou !

omdat ik groei op zonder vader mij daddy vermoord door zijn eigen manen. in 1993 toen hun hun wapens tegen hem keren en hem schieten hij was hun instrukter en ze schoten hem ik was 9 bijna 10.
om dat ik sins die dag aleen maar bezig was om net als hem te woorden en me wreken tegen iedereen die mij oit dwars zat dat niemand over mij heen kan lopen .
mijn grootvader was wel gearesteerd door de nederlanders in Irian hij heeft zich met zijn broekriem opgehangen in zijn cel veroorzaakt door de hollanders omdat hij claustrofiby heeft en wist dat als de hollanders wisten wie hij was en wat hij gedaan had ze hem zouden dood martelen zo hij deed het zelf en ontnoom hen de eerom hem tedoden. maar was door hun veroorzaakt dat hij gek werd en uiteindelijk stierf en mijn vader geen vader had dus waarom ben ik kwaat omdat ik geen gezichts verzies wil lijden zoals mijn family voor mijspacer line  

Oh gee, we hebben hier te maken met een jeugdtrauma. Is there a doctor in the room??

Budowono, sorry voor jouw slechte jeugd etc. maar ga je woede niet op zo'n manier uitten. Doe aan Pencak Silat of ga het indonesische leger in en meld je aan bij de troepen die in Aceh gelegerd zijn. Maar je maakt jezelf belachelijk door op zo'n manier dingen in dit forum te zetten! En ga jezelf vooral afschilderen als schlemiel, dan krijg je nou eenmaal zulk soort reacties!!Schultz
User
spacer line
 

IK dacht,dat het ging om "Ik geef niets aan giro 555"Nou,wie wil geven die geeft en wie niet wil geven die geeft niet.Zo simpel is dat.Laten we elkaar niet verketteren,toch proberen respect voor elkaar te hebben.Want mis je dat dan is het hek van de dam.Probeer te overtuigen door argumenten.Je uitspraak is zo sterk als de argumenten zijn.Zo nu ben ik psychologisch.Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Ik sluit me helemaal bij Schultz aan, vaak word er wel afgedwaald dat is niet erg zolang de kern in het verhaal blijft.
Van begin af aan is het het onderwerp Ik geef niets aan giro 555 vragen om onnodige discusssies, iedereen is vrij om te geven en zeker ook vrij aan welke instantie.
Het onderwerp had beter de titel kunnen hebben van hoe kunnen we iets betekenen voor Aceh
Nu na bijna 2 maanden horen we bijna niets meer over de ramp en wij zijn erg benieuwd naar de reacties van mensen die aktief hebben meegeholpen en hoe de situatie nu ter plekke is.
Tuti & JanJeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Met een aantao mooie slotbetogen gaat deze ook op slot.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.


open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login

95,560,374 topic views - 242,178 posts - 13,760 topics - 35,541 members - last post @ 06-12-2021 18:03 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

156,480,465 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com