indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login
diederick
User
User icon of diederick
spacer line
 

Budowono,

Thailand heeft al diverse keren gezegd, dat ze geen geld nodig hebben, dus daar gaat het geld dan ook niet naartoe. De beving was in de Indische oceaan, dat is geen Indonesische zee. Kun je nog tzt een foto sturen waar je dat geld overhandigt aan ambassadeur Yusuf (graag duidelijk in beeld de biljetten!). Dank alvastephie
User
spacer line
 

ik heb ook wat geld overgemaakt naar giro 555, maar zeker weet ik niet of het geld naar Aceh gaat of naar de portomonne van de regering, zo veel vertrouwen heb ik niet ,,,,,
een ding weet ik zeker de mensen hebben heel veel ondergeleden,,.maar ff eerlijk he,,die mensen zijn ook niet rijk geweest...dus ze hebben ook niet zoveel gemist, dus om te zeggen dat ze hebben heel veel verloren..met hulp van ons kunnen ze tenminste aan iets beginnen....ff niet eigenwijs doen alle hup accepteren,,,,,,beginnen met wederopbouw en denk aan je naasten, niet aan je eigen portomonne....dusbudowono1
User
spacer line
 


On 21-01-2005 17:34 ephie wrote:
....ff niet eigenwijs doen alle hup accepteren,,,,,,beginnen met wederopbouw en denk aan je naasten, niet aan je eigen portomonne....dus


Ha ik denk toevalig well aan mijn naaste mijn Volk is voor mij op eerste plaats ! ik denk niet aan mijn portomonÚ ik ben geen capitalist geld doed mij niets ! wederopbou da's bull wat Speel goed waarvoor ? Kleren de mense hebben kleren wat hun nodig hebben is eten/Drinkwater en Medicijnen zowat ik zie menzen die organisren zo's bullsh!t mensen opvang dat heeft de regrering algedaan we hebben hun niet nodig faksinasi en voeding dat is wat ze nodig hebben Overleving. leven is hard maar het is Serfival of the Fitest.
zo is de natuur kunnen we niets aan doen !!

Je heb Yudhuyono gehoord dit is straf van God !!
geen van deze landen deugde in Aceh voghten Broeder tegen broeder eigen volk tegen elkaar. Thailan Prositusi ontucht Drugs moord korupsi . India die zijn ook broeder tegen broeder ontucht kinder handel prostitusi Bakwan sektes ofgoden. Srilanka zelfde als india. De president zij het zelf

Maar ik geef geld aleen voor RI en aleen RI mijn land Mijn bangsa no1# Soekarno zij ooit Indonesia heeft niemand nodig wij zijn serk wij delen onzen eigen verdriet die wij als een vereenigde volk met ons mee zullen dragen. Indonesia heeft geen medelijden nodig wij dragen het ons eigen gewicht op onze schouders en dragen onze eigen verdriet met ons mee ! Het volk van indonesia is sterk en trots onze tragedie zall ons aleen sterker maken en de band van het volk van Republik Indonesia versterken en wij zullen een en mekaar troosten en elkaars verdriet meedragen wezulen bidden als een volk naar god (Tuhanya yang maha esa) en bidden als een Indonesia 12mrt 1956 .

het punt is ik geef aleen om RIbudowono1
User
spacer line
 

Geld heeft voor mij geen waarde ik hecht waarde aan mijn Volk
aan het Moederland en ik gect waarde aan indonesia .
jij zeg tegen mij denk aan medemens ik denk aan mijn mede mens
Mijn Volk ....!!! Geld betekend helemaal niets voor mij !
en jij spreek over armoede waar kijk rond iedereen heeft eten iedereen heeft kleren iedereen heeft een dak boven hoof de 3 primairen levens behoeften die andere materialisticeh dingen zijn onbelangrijkhagen763
User
User icon of hagen763
spacer line
 

Mag ook zonder verplichting naar de rekening van Yayasan Sidhi Astu
enne binnen 2 dagen wordt er tenminste wat gedaan aan de opvang!!!!!Schultz
User
spacer line
 

Ja,ja Budowono zal wel zo zijn,maar een dak,eten en kleren alleen zou dat nu echt voldoende zijn om een beetje gelukkig te zijn?Hechten aan je land is geweldig,maar gaat dat boven je eigen iets -meer -dan- eten-kleren-dak?Natuurlijk "Sengsara membawa nikmat"Jij zegt : Ik denk aan mijn medemens",maar is denken alleen voldoende?Kan je met denken aan iemand zijn maag vullen?Vertel dat maar aan een vader die geen baan heeft,een vrouw die een hartkwaal heeft,maar geen geld om medicijnen te kopen,de kinderen zijn van school (universiteit) moeten gaan ,gewoon omdat er geen schoolgeld kan worden betaald,.....gemakkelijk gezegd "ik denk aan de armen",wanneer jezelf wel te eten hebt,wel kleren en een dak hebt en een pc om mee te doen met dit forum.Jangan menjadi "tebal telinga", maafyaTuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Mag ook zonder verplichting naar de rekening van Yayasan Sidhi Astu
enne binnen 2 dagen wordt er tenminste wat gedaan aan de opvang!!!!!


Wat kunnen jullie binnen 2 dagen betekenen voor de slachtoffertjes uit Aceh wat andere organisaties niet kunnen in 1 maand, aub duidelijk toelichten en geen loze kreten.
Tuti & Janspacer line  

Tja dat begin ik me ook af tevragen !?

M-Solo.


Live life to the max.......

hagen763
User
User icon of hagen763
spacer line
 

De weeskinderen opvangen !!!! Er zij er inmiddels geariveerd in Java.Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Geachte heer Umberto,
Uw antwoord stelt ons niet tevreden, wij weten dat er inmiddels kinderen zijn geariveerd in Java om opgevangen te worden.
Wij willen graag weten wat de rol van uw organisatie daar in was, duidelijk en zonder grappen of onduidelijkheden.
U geeft op dit forum aan dat het gemakkelijker is om aan uw organisatie geld te schenken dan aan GIRO 555 en de mensen hebben gewoon recht op een open en duidelijk antwoord voordat ze besluiten waar ze eventueel geld aan willen schenken.
Kunt U dat niet geven laat dan AUB opmerkingen als: Mag ook zonder verplichting naar de rekening van Yayasan Sidhi Astu
enne binnen 2 dagen wordt er tenminste wat gedaan aan de opvang!!!!!
Ik neem deze zaak zeer serieus en laat het er niet bij zitten als u zich weer met een of andere leuk bedoelde opmerking er zich vanaf wil maken.
Groetjes,
Jan
Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

budo:


Je heb Yudhuyono gehoord dit is straf van God !!


Dat is natuurlijk onzin Emoticon: Talk to the hand Iemand zei iets en je schuift het meteen toe aan Yudhoyono, dat is niet alleen onzin, maar kan ook nog eens laster zijn als je ooit in het leger komt.spacer line  

Budowono,

ik vind niet dat je dit forum moet gebruiken als uithangbord van jou politiek/religieuze meningen. Ik las ook dat jij iets schreef over een terrorist uit Aceh en dat jij de soldaten die nu humanitaire hulp verlenen daar "kakkerlakken" noemt. Als jij zo overtuigd bent van je mening moet je maar zendtijd voor politieke partijen kopen of een moslimpartij oprichten. Daarnaast vind ik het nogal eng wat jij schrijft in dat andere topic. Mohammed B. van de Hofstadgroep schreef ook zulke taal op forums. Peace please ya! We hebben al genoeg extremisme in de wereld! Oh ja, een extra taalcursus zou ook geen kwaad kunnen voor jou!EricYen
User
spacer line
 

Budowono toch...

Wat een agressie. De Tsunami heeft naar schatting aan 294.000 mensen het leven gekost, het merendeel in Aceh, maar ook in de andere landen. Bij da achterblijvenden, nog eens een veelvoud van deze 294.000 is het leven een grote ellende. En die mensen hebben echt geen sticker op hun hoofd met de letters "RI" als teken dat ze meer hulp nodig hebben.

Je schrijven is xenofoob en getuigt van weinig gevoel voor je medemensen, ongeacht nationaliteit, huidskleur of religie.

Zoals jeroen terecht opmerkt, houdt die idiotie van de straf van God alsjeblieft voor je, daar zit niemand op te wachten. Je weet niets van kinderprostitutie in Thailand of Indie, en de gedachte dat ene God hier nu wraak neemt is te gek voor woorden.

Je teksten zijn walgelijk en smakeloos, los nog van het feit dat ze van geen enkel intellect en inschattingsvermogen getuigen.

Ik ben wezen helpen in Phuket en omgeving enkele weken terug, het valt bij mij totaal in het verkeerde keelgat om nu jouw nonsens daarover te moeten lezen. Je weet niet waar je het over hebt.

Op zijn Nederlands; Om te kotsen, je berichten.

Politiek heeft hier niets mee van doen, laat die er buiten en gedraag je fatsoenlijk op dit forum.

EricTuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Wij sluiten ons helemaal aan bij wat Jeroen, Philip en Eric hier schrijven.
Neem van ons aan dat de nieuwe president Susilo Bambang Yudhoyono niet van dat soort uitspreken doet.
Dit soort berichtgeving is gewoon een rechtstreeks belediging aan zijn adres en Budowono mag voor ons bij zijn eerst volgende bezoek aan Indonesie verantwoording afleggen voor zijn taalgebruik!!!
Tuti & Jan
JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Luitjes,
Budowono is natuurlijk ook nog maar een kindje, dat blijkt uit alles. Ik denk dat we zijn opmerkingen wel met een korreltje zout moeten nemen.


Begin de details te vergeten

Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Beste Johan,
Als die Budowono nog een kindje is vind ik het onze plicht om hem terecht te wijzen en hopelijk denkt hij de volgende keer eens goed na over het gene hij schrijft.

Wij wachten nog op uitleg van de heer Umberto op de eerder gestelde vraag op welke manier zijn Yayasan Sidhi Astu positief heeft meegewerkt aan opvang van kinderen uit Aceh, duidelijk en voor iedereen leesbaar.
Krijgen we geen antwoord gaan we ernstig twijfelen of zijn stichting datgene waar kan maken wat hij even vlug meenden te schrijven en moeten we vaststellen dat het beter is om geld over te maken aan GIRO 555 of andere organisaties.
Over al dan niet geld geven aan GIRO 555 ging dit topic over.
Tuti & Janbudowono1
User
spacer line
 

denk maar wat julie denken intereseerd mij niets !
maar om mij met een minderwaardig insect genaamd Muhamad b tevergelijken vat ik als een beledeging op ik ben Rooms katholiek
ik veracht de islam en veracht de arabiche ras zelfs erger hun zijn niets meer als kakerlakken die onder een steen vandaan komen .
ik ben voor niemand bang en val gelijk aan en zeg mijn mening voluit
ik geef geen geld aan 555 omdat ik die westerlingen niet vertrouw om dat ik geloof in de princiepe van Panca sila indonesia heeft niemand nodig Soekarno zou dit nooit geacepteerd hebben ik dus ook niet die andere landen laten mij koud ik intereseer mij over Mijn Folk Mijn Ras . en zo wat Jenderal Surat zij toh 3 ss20 raketten hebben gestuurd Allah betekend niets voor mij .
de eerste wet Van Ri is Tuhan Yang maha esa.
zoek de betekenis maar op als julie hollanders daar te dom voor zijn.
julie beginnen met de beledegingen ik maak het dus af als automatic reacsi dit hebben julie aan je zelf te danken.

en wat Yudhoyono betreft hij is een lafaard Golkar hat moeten winnen
oh ya voor die jerks met julie comentaar het enige dat ik hier op te zeggen heb is :

Lei Sei Ngo Mo sei ! chŘ !!!!
Mengerti ............!!!

oh Bahasa Hokien te moeilijk voor julie onderontwikkelde !
hahaha Emoticon: Yes!

Ok Cho gien ..........................!Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

goed, je mag echt even weg Budo...EricYen
User
spacer line
 

Jeroen,

Ik neem aan dat je dit soort onzin blokkeert?

groet,

EricRahwana
User
spacer line
 

je heb wel gelijk budowono Indonesia heeft het geld veel harder nodig


stacy Soetardjo

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 


On 07-02-2005 15:22 EricYen wrote:
Jeroen,

Ik neem aan dat je dit soort onzin blokkeert?

groet,

Eric


Blokkeren niet, dat kan technisch moeilijk. Opruimen en bannen van users kan. Hij heeft nu een waarschuwingsban gehad. Opruimen doe ik voor deze niet, nu kan iedereen zien hoe belachelijk hij bezig is.Rahwana
User
spacer line
 

jongens doe eens aardig zeg !!! ik hou er niet van dat menzen gemeen doen hij bedoelt het goed als julie wat aardiger tegen hem zijn doed hij dat ook tegen julie !


stacy Soetardjo

Jantje
User
spacer line
 


On 08-02-2005 13:23 Jeroen wrote:
[...]


nu kan iedereen zien hoe belachelijk hij bezig is.

nu ??Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 


On 08-02-2005 13:36 Jantje wrote:
[...]

nu ??


nu en vroeger dan... jij je zin Emoticon: WinkJeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 


On 08-02-2005 13:36 Rahwana wrote:
jongens doe eens aardig zeg !!! ik hou er niet van dat menzen gemeen doen hij bedoelt het goed als julie wat aardiger tegen hem zijn doed hij dat ook tegen julie !


Ik heb mijn best gedaan, maar heb daar niets van gemerkt hier op het forum helaas.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.


open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login

76,937,086 topic views - 234,974 posts - 13,697 topics - 25,709 members - last post @ 17-11-2019 06:57 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2019
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

125,784,773 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com