indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Idem dito the Beachboys; doorgaans niet van Bali maar uit Banyuwangi/Jember. Enkele Balinese getrouwde mannen fungeren ook als gigolo met (gedwongen) goedkeuring van "vrouwlief". Paar maanden geleden zo'n echtgenote ontmoet. Enerzijds keurde ze het "werk" van haar man nog goed ook want het brengt brood (uh, rijst) op de plank. Anderzijds moest ze het wel accepteren want anders werd ze afgerost. Geen doekjes om winden: binnen het (Balinees) hindoeisme is een vrouw nog minder waard dan een dier. De vechthaan wordt beter verzorgd en behandeld dan de echtgenote. En dan loopt een ieder maar over de positie van de vrouw binnen de islam te tetteren.Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 28-10-2011 11:59 Yogya-Bali wrote:
Idem dito the Beachboys; doorgaans niet van Bali maar uit Banyuwangi/Jember. Enkele Balinese getrouwde mannen fungeren ook als gigolo met (gedwongen) goedkeuring van "vrouwlief". Paar maanden geleden zo'n echtgenote ontmoet. Enerzijds keurde ze het "werk" van haar man nog goed ook want het brengt brood (uh, rijst) op de plank. Anderzijds moest ze het wel accepteren want anders werd ze afgerost. .
Ik ben van mening dat als twee mensen iets willen wie is dan de derde om er een oordeel over te geven. En dan moeten ze zelf maar bepalen wat de condities zijn.
Dat van hierboven is wel triest. Het is al erg genoeg dat de echtgenote hierin geen keuze heeft en blijkbaar ook geen waarde heeft. Vreemdgaan en je eigen vrouw nog een pak slaag geven ook....Ongelooflijk.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Jammer, niet gelukt blijkbaar, ik had graag een discussie op gang willen brengen over mannelijke prostitutie (gigolo's) in Azie, een zwaar onderbelicht en duidelijk minder aangevallen vorm van prostitutie dan de vrouwelijke prostitutie.
Thailand (m.n. Bangkok en Pattaya) heeft een zeer negatieve naam daar waar het vrouwelijke prostitutie betreft (alleenstaande mannen die naar Thailand gaan worden enigszins meewarig bespot), maar vreemd genoeg blijft Bali het paradijs waarover geen kwaad woord mag worden gerept ondanks het predicaat tot de wereldse top te behoren als het gaat om mannelijke prostitutie (zowel voor vrouwen als mannen).Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 


On 28-10-2011 13:40 Anne Mieke wrote: Ik ben van mening dat als twee mensen iets willen wie is dan de derde om er een oordeel over te geven.

Als evident is dat een van die twee mensen die iets willen niet op de hoogte is van de algemeen geldende feiten, dan hoeft die derde z'n bek nog steeds niet open te trekken (welhaast altijd verstandiger), maar diens oordeel kan wel eens de spijker op z'n kop slaan.


MAD

monyet
User
User icon of monyet
spacer line
 

Handen af van minderjarige meisjes kun je wel zeggen, maar hoeveel van die hoerenlopers vragen er om identificatie? De meesten gaan echt niet voor vrouwen van 40, die willen ze allemaal zo jong mogelijk hebben, dat kun je aflezen aan het type vrouwen dat je ziet in die hoerenbuurten, net als in Surabaya.
Ikzelf zie dat soort toeristen liever in de gevangenis belanden. Als je zo nodig een hoer wil hebben, dan doe je dat maar in een land waar prostitutie legaal is. Ik reis voor mijn werk de hele wereld rond maar ik zou me kapot schamen als ik op zo'n manier zou profiteren van de armoede in een derdewereldland. Ik ga naar IndonesiŽ met het idee respect te hebben voor de lokale cultuur en de mensen en waar mogelijk iets bij te dragen. Het is een andere insteek, maar jomtien heeft het waarschijnlijk al zo vaak in Thailand gedaan dat hij zijn scrupules is verloren.


From Dayeuhkolot with love

monyet
User
User icon of monyet
spacer line
 


On 01-11-2011 07:22 Yogya-Bali wrote:
Jammer, niet gelukt blijkbaar, ik had graag een discussie op gang willen brengen over mannelijke prostitutie (gigolo's) in Azie, een zwaar onderbelicht en duidelijk minder aangevallen vorm van prostitutie dan de vrouwelijke prostitutie.


Mannelijke prostitutie is doorgaans meer geaccepteerd omdat er niet of nauwelijk sprake is van uitbuiting. De Balinese mannen (laatst nog een docu over op Russia Today) maken er geen geheim van en hun familie vindt het vaak zelfs goed dat ze het doen.


From Dayeuhkolot with love

Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 

Wat hier nog niet te berde is gebracht is dat veel hoertjes hier helemaal niet de indruk wekken dat ze hoertjes zijn. Ze hebben er lol in, ze lusten er wel pap van. Ze lijken wel gelegenheidshoertjes, en ik denk dat ze dat ook zijn. Leuke meiden. Er zijn wel degelijk `echte' hoertjes, en volgens mij kun je die herkennen: ze roken en drinken (alcohol) in het openbaar. En ze gebruiken vaak ook wat andere middelen.


MAD

Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 

Enige kanttekeningen bij de opmerkingen van Monyet:

Handen af van minderjarige meisjes
Natuurlijk, ik zie er bovendien de lol niet van in. Enige ervaring is gewenst. Maar da's persoonlijk. Van de andere kant zijn er zelfs op Java nog talloze kampungs waar een meisje als ouwe vrijster wordt gezien als ze niet voor haar vijftiende is getrouwd.

dan doe je dat maar in een land waar prostitutie legaal is
Dan ben je snel `klaar.' Dat zijn er volgens mij niet echt veel. in IndonesiŽ is prostitutie weliswaar illegaal, maar wordt gedoogd - zelfs uitgebuit - door de overheid. Vergeet ook niet dat de prostitutie nou bepaald niet is `uitgevonden' voor geile bleekgezichten. De IndonesiŽrs kunnen er ook wat van. Op alle plaatsen voor lokale toeristen - en waar je zelden of nooit witneuzen ziet - barst het van de dames van lichte zeden.

ik zou me kapot schamen als ik op zo'n manier zou profiteren van de armoede in een derdewereldland
We doen weinig anders. Of wil je je smartphone, laptop, scheerapparaat en noem maar op inleveren omdat die dingen tegen een hongerloontje in derdewereldlanden worden gemaakt?

en waar mogelijk iets bij te dragen
En dat is vreselijk veel moeilijker dan de meeste mensen beseffen.


MAD

erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 


On 05-11-2011 15:17 monyet wrote:
ik zou me kapot schamen als ik op zo'n manier zou profiteren van de armoede in een derdewereldland.


Begin je alvast maar te schamen. Neem hier: www.slaveryfootprint.org/ eens een kijkje en doe zeker de test! Benieuwd hoeveel tientallen slaven er voor je aan het werk zijn op dit moment.


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 


On 06-11-2011 10:23 erwin wrote: en doe zeker de test!

Ik zit zwaar onder het gemiddelde. Shit!MAD


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.81,010,649 topic views - 238,410 posts - 13,717 topics - 29,706 members - last post @ 10-04-2020 10:07 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

132,113,965 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com