indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

jomtien
User
spacer line
 

Vaste Thailand- gangers willen ook wel eens een andere omgeving.

Inderdaad, niet alleen een mooi strand, andere dis etc.

Mijn maat en ik zijn beiden hetero en zijn absoluut niet vies van de dames. Is bijvoorbeeld Kuta enigszins te vergelijken met Pattaya?

Zijn de dames makkelijk te vinden of moet je perse een club in?

Wie oh wie kan mij een eerlijk antwoord geven?

Jomjomtien
User
spacer line
 

Wie oh wie kan ons een en ander uitleggen?spacer line  

Kuta is (nog) geen Pattaya.

Maar, de "dames" zijn er makkelijk te vinden, de hele dag door van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en je hoeft er zeker niet perse een club voor in.

Je vindt ze op straat, op het strand, in hotel lobbies, in de shopping malls, in cafes en restaurants en OOK (maar dan alleen 's avonds en 's nachts) in de disco's en clubs.


If you have nothing to loose, you can risk everything

siebjans
User
User icon of siebjans
spacer line
 


Kuta is in de verste verte NIET te vergelijken met Pattaya Emoticon: Nooo Emoticon: Stupid

Wat zoek je precies Emoticon: Confusedhttp://www.nuafhalen.com (nieuwsgierig wat af te halen is? kijk zelf eens)

siebjans
User
User icon of siebjans
spacer line
 

Ik ben in het verleden "meerdere" keren in Pattaya geweest en ik ben ook in het "verleden" tig keren in Kuta geweest, het is totaal maar dan ook TOTAAL anders Emoticon: Bye bye


http://www.nuafhalen.com (nieuwsgierig wat af te halen is? kijk zelf eens)

jomtien
User
spacer line
 

Heel simpel....: Een gezellige sexy gezelschapsdame voor de sex. Kort maar krachtig gezegd. Niet moeilijk doen, heel simpel.

Niet vulgair of lullig bedoeld..., maar toch.

In Pattaya en omgeving hoef je maar je vinger op te steken om iemand mee te krijgen naar hotel etc.

Prijzen liggen daar tussen de 12 en 25 euro voor short of longtime.

Ben wel benieuwd hoe dit in Kuta is.....

In Pattaya struikel je haast over de dames. Ook in Kuta?

Iemand nog iets zinnigs te melden over dit onderwerp?

Jom

Ps. Ik ben geen ordinair type...,kom alleen een en ander te kort. Dus ik zoek mijn vakantie uit....etc.etc.
senior
User
User icon of senior
spacer line
 

En dat is nou net niet het soort toeristen waar Bali behoefte aan heeft, daar zijn er al genoeg van . Als je daar speciaal je vakanties voor uitstippelt.....


hati hati, pelan pelan

zieleffe
User
spacer line
 

Jomtiet je zit hier in de verkeerde site te proberen iets te weten te komen, wat al bestaat zo lang de mensheid bestaat.
Dat vind je in ieder land, waar ter wereld, maar je moet het niet in een fatsoenlijke site vragen naar de bekendste weg.............. Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Ik ken Thailand alleen van de verhalen, maar hier in Indonesie is het toch een andere wereld wat dat betreft; het is ten eerste illegaal, met alle gevolgen van dien. Deze gevolgen bestaan voor de buitenlander uit het feit dat dingen wat meer verstopt zijn. Dat is eigenlijk wel alles, want (vooral) vreemdgaan en (in mindere mate) naar de hoeren gaan is volkssport nummero 1 in dit land.

Denk je er om dat je niet per ongeluk iemand onder de 18 mee neemt? Daar staan zware celstraffen op (als je betrapt wordt natuurlijk, al is die kans klein tenzij het een syndicaat is dat samenwerkt met de politie).


Ho Lee Fuk

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Op zich vind ik het al een schande om op een forum van Indah waar, best wel stevige discussies plaats vinden, maar waar mensen ook vele goede tips kunnen vinden als ze naar Indonesië willen één of andere klootzak gaat vragen of er in Indonesië wat te neuken is, ik kan er maar één antwoord op geven, rot op en hou je bezig met meisjes in Thailand, laat Indonesië met rust, al voldoende viespeuken die jagen op kleine meisjes in Indonesië.
Misschien is dit duidelijk genoeg.jomtien
User
spacer line
 

Beste Malam,

Ergens begrijp ik best Uw reactie. Ik was er al bang voor dat er mensen zijn die mijn manier van schrijven ( hoe eerlijk bedoeld dan ook) niet kunnen waarderen.
Mijn excuses dan bij deze.

Ik zou niet weten via welke site ik info zou kunnen vergaren omtrent onze wensen etc.
Sterker nog, deze site is mij juist aanbevolen..., dus....Misschien had ik een en ander anders moeten formuleren achteraf. Maar gedane zaken ......etc.

Overigens jaag ik niet op jonge meisjes. Ik weet niet waar U deze informatie vandaan haalt. Beetje bekrompen zo een reactie!Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Niet bekrompen maar dat is wat je heel vaak kan zien op Bali.
Anders formuleren of niet, duidelijk is dat je naar een Aziatisch land wil om wat te wippen te vinden, dan kan deze site je misschien aanbevolen zijn door één of ander ziekelijk brein, maar voor mij ben je hier duidelijk niet op je plaats.
Om dan nog even aan te geven dat je het één en ander te kort kom, slaat helemaal alles.
Voor mij ben je ziek en hoe eerder deze topic gesloten wordt des te beter.
Er gebeuren hier al teveel rottige dingen, ze zitten hier helemaal niet te wachten op personen die thuis wat tekort komen.
Prostitutie is hier verboden, probeer het maar, misschien sluiten ze je wel op, lijkt me best leuk.Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Als je puur voor de makkelijke dames gaat kun je beter in Pattaya blijven en zit je echt op de verkeerde site hier. Emoticon: Bye byejomtien
User
spacer line
 

Hoi Veer,

Aan jouw reactie heb ik tenminste wat. Bedankt. Weet tenminste wat ik zou kunnen verwachten.

Van Malam krijg ik alleen maar uitslag. Volgens mij een volwaardig lid van de EO of een enge nicht.senior
User
User icon of senior
spacer line
 


On 25-10-2011 19:05 jomtien wrote:


Van Malam krijg ik alleen maar uitslag. Volgens mij een volwaardig lid van de EO of een enge nicht.


Denk dat jij eerder iets oploopt in Kuta dan dat Malam lid word van de EO Emoticon: Yes! Emoticon: Laugh out loud .


hati hati, pelan pelan

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 25-10-2011 19:05 jomtien wrote:


Van Malam krijg ik alleen maar uitslag. Volgens mij een volwaardig lid van de EO of een enge nicht.


Die uitslag ga je vandaag of morgen zo wie zo vanzelf wel hier of daar oplopen, ik ben ook duidelijk niet heiliger als de paus, maar mensen die welbewust op een seksvakantie naar Azië gaan daar heb ik een schurft aan.Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Nou nou, ik vind dat Jomtien een beetje teveel wordt verguisd. Hij is tenminste eerlijk. RI is nog geen Thailand maar dat er hier tig mensen komen voor een sex-vakantie is buiten kijf. Zowel in Yogya als Bali zie ik jaarlijks hele hordes Nederlandse vrijgezellen op bezoek komen........en echt niet voor de Borobudur of Balinese tempels. Gewoon voor 1 ding: sex. En hopelijk nog een vrouw tegenkomen voor een huwelijk.
In Indonesia is het wellicht niet zo openlijk als in Thailand maar het is bijna net zo erg; het gaat hier alleen weer op de typische schimmenspel-manier. De schijnt wordt opgehouden als zijnde een preutse natie en cultuur maar het tegendeel is waar. Ken beide landen en betreffende commerciele sex doet Indonesia niet veel onder voor Thailand. Doorgaans is het hier niet zo op de buitenlander gericht (wel op Bali) maar op de "binnenlander" of op de Arabier.
Jonge meisjes in Kuta valt ook wel mee. De meesten daar zijn dames die al met pensioen horen te gaan. Ik zie nog dezelfde hookers rondhangen van 20 jaar geleden. Dus die moeten wel ongeveer de menopauze hebben bereikt. De dames zijn meester(essen) in het verbloemen en maskeren van hun leeftijd.
spacer line  


On 26-10-2011 04:24 Yogya-Bali wrote:

Ik zie nog dezelfde hookers rondhangen van 20 jaar geleden. Dus die moeten wel ongeveer de menopauze hebben bereikt. De dames zijn meester(essen) in het verbloemen en maskeren van hun leeftijd.


En dan komen er :
Quote>>>Zowel in Yogya als Bali zie ik jaarlijks hele hordes Nederlandse vrijgezellen op bezoek komen........en echt niet voor de Borobudur of Balinese tempels. Gewoon voor 1 ding: sex

. En hopelijk nog een vrouw tegenkomen voor een huwelijk.

No comment Emoticon: Shut up! Emoticon: Wink


bisa dicek of makemyday .

SanderBali
User
spacer line
 

Je bent echt een vies ventje als je naar Pattaya gaat voor de hoeren. Ik ben er nooit geweest maar ken wel die beelden. Gatverdemme, wat een stelletje viespeuken.

Als je er een beetje fatsoenlijk uit ziet (maar denk het niet anders ga je niet naar Pattaya voor sex) kan je elke Indonesische vrouw in je bed krijgen. Die zijn zo makkelijk wat dat betreft. Hoef je echt niet naar de hoeren.Wat dat betreft hebben ze echt geen schaamte. Ze zijn zelfs in staat om jouw (proberen) te verleiden terwijl je eigen vriendin/vrouw erbij zit, dat maakt ze echt niet uit.

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Iedereen zijn eigen meug, en die vrouwen (en bijbehorende families) in Thailand moeten toch ook eten op de tafel krijgen, dus het is soms gewoon een vorm van ontwikkelingssamenwerking, niet?

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.SanderBali; inderdaad, sommige vrouwen hier doen er geen enkele moeite voor te verbloemen dat ze je wel een nachtje willen gebruiken al zit vrouwlief naast je. Je moet het lef maar hebben. Maar of dit een regel is? Ik denk het niet. Maar dat wil niet zeggen dat mensen niet kunnen genieten van de uitzonderingen, toch?

Maar zoals ik eerder al zei, men gaat nog niet specifiek naar Indonesie voor sekstoerisme, al is het wel sterk groeiende. Iedere keer als ik weer eens op Bali ben zie ik steeds meer mensen die op de loer liggen, het gaat hierbij om mannen die vrouwen zoeken en vrouwen die mannen zoeken... want Kenya wordt steeds onveiliger kennelijk en Bali zit ook vol met bruine jongemannen.


Ho Lee Fuk

zieleffe
User
spacer line
 

Ja Y-B je hebt gelijk op die wijze ben ik toevallig in 1994 naar mijn 8 jarige echtscheiding ook naar Bali geweest om te kijken voor een nieuwe relatie.
Ik wilde geen Hollandse vrouw meer daar had ik genoeg van.
Het toeval wilde dat mijn wijlen oudste broer toen nog leefde die getrouwd was met een Indonesische, zij niet kon door ziekte en mij gevraagd had hem te begeleiden.
Hij was al een beetje aan het aftakelen ziekte van Alzheimer.
Heb 5 weken daar rond Sanur en Kuta gezeten met hem en ben in de avond naar zo'n Discotheek geweest heb gezocht en kon wel met een hoertje mee, maar ik zocht naar iets anders.
Ben helemaal met hem rond gereden door Bali auto met chauffeur je weet wel tanah lot temple, en alle bekende toeristische gebieden, met sawa's en zo
Heb op het strand nog wel eens gevraagd aan een leuk meisje, u weet wel nagels verzorgsters, maar toen was het uit verlegenheid niet durfde?, haar moeder was er bij maar ze wilde niet.
In een supermarkt ook gekeken of er wel een vrouwtje behoefte had aan een relatie, maar niets gevonden.
Ik was toen nog zo groen als gras, en heb daar heel wat meegemaakt, maar ik wilde wel een relatie ben zelfs nog eens met een bloemetje in Den Passar geweest.
Heb daar ook kennissen op gedaan en een man die daar een vrouw met een kind had zitten (kind was niet van hem alleen staande moeder) die in een kampong leefde en hij daar ook onderdak gevonden had.
Hij heeft die vrouw helemaal gek gemaakt.
Maar hij heeft ze wel laten zitten, omdat de andere kennis elk jaar daar naar toe gingen naar Bali en haar later nog had gesproken.
In ieder geval hij had een leuk verzetje gehad en was goedkoop onder de pannen

Neen als je op zoek bent, dan komt het niet en als je niet zoekt je komt toevallig een jaar later bij een kennis, zie daar ze zat daar het klikte, zij was hier voor drie maanden op zoek gegaan naar een man.
Zo zie je maar, ben je op zoek dan lukt het niet.
Toeval is dan het succes van een relatie........................ Emoticon: Shiny Emoticon: Nice Emoticon: WinkVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

elsbeth
User
spacer line
 

Ik ben het met YB eens hoor.
Vertelt er eindelijk iemand eerlijk dat hij graag een hoertje zoekt, (i.p.v. een gezelschapsdame, een callgirl of onder wat voor naam hetzelfde bedekt wordt) is het weer niet goed.
Begrijp me goed: ik heb helemaal niks met dit soort mannen/jongens, maar ze zijn er.
En deze meneer zegt tenminste eerlijk waar het op staat. Ik hoor van jullie (langverblijvers) zo vaak dat heren graag voor de dames komen (nee, jullie natuurlijk allemaal niet, de anderen) en nu opeens die verontwaardiging. Snap ik niet helemaal.
Maar goed, ik ben er zoals gezegd niet in thuis en weet ook niet precies hoe in het RI werkt. Maar als ik jullie eigen verhalen moet geloven, is Jomtien niet de eerste (en laatste) die in RI zijn pleziertjes komt halen. Vingers af van minderjarige meisjes, daar ben ik wel heel fel in, maar daar gaat het volgens mij nu niet over.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ok Elsbeth, als jij het er ook mee eens bent dat één of andere hampel hier komt vragen of je in Indonesië net zo gemakkelijk wat te neuken kan vinden als in Thailand.
En dat het normaal is voor de langverblijvers dat (niet allemaal) dan zijn we snel klaar'
Dan maken we er een leuk onderonsje van.

Kan iemand mij vertellen waar ik een lekkere wip kan vinden tussen de 25 en 35 in Sukabumi?

senior
User
User icon of senior
spacer line
 


On 26-10-2011 15:03 Malam wrote:

Kan iemand mij vertellen waar ik een lekkere wip kan vinden tussen de 25 en 35 in Sukabumi?
Helaas Malam, in die streek heb ik geen contacten Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Smile


hati hati, pelan pelan

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 26-10-2011 15:08 senior wrote:

[quote removed]Helaas Malam, in die streek heb ik geen contacten Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Smile


Verdorrie weer mislukt, denk dat ik maar iets moet verzinnen om Pop om de tuin te leiden en en naar Thailand te gaan Senior

You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.81,010,649 topic views - 238,415 posts - 13,717 topics - 29,708 members - last post @ 10-04-2020 12:30 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

132,116,792 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com