indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Neuh, alles niet, maar wel graag wat bewijs voor al dat UFO believing. Laten we het zo maar noemen. Zou toch zonde zijn als je ET op de koffie hebt en je opent geen topic bambang. Emoticon: Party! En natuurlijk een foto van de dan niet meer UFO waar hij mee kwam. Ik hoop dat ET of een creditcard of euro's heeft. Want anders kan hij dat ding niet parkeren zonder de kans op een boete.

In Rotterdam wil het niet meer met muntjes begreep ik.
Da's toch een probleem, als de politie zijn inmiddels dan IFO afsleept.

Maar ik denk dat het bewijs niet komt. Geeft ook niet. Die verandering in December dit jaar ook niet. Wel lekker rustig op het forum met dit soort topics dan Emoticon: Laugh out loud
It's only kinky the first time.

bambang
User
spacer line
 

Wees maar niet bang Oyibo. Ik kom op het onderwerp UFO erop terug. Ik moet het nog uitzoeken. Er is veel informatie.

Ik heb al info gegeven over de echte UFO (filmpje) en de getuigenissen. De andere forumleden zullen hun eigen gedachten erover hebben. De forumleden zijn intelligente mensen en niet gek.

Oyibo hoef ik niet te overtuigen. Hij zal het 100% afwijzen. Het liefst zou Oyibo mij monddood maken.

De info die ik geef, is meer bestemd voor ge´nteresseerden. Zoveel opzienbarend is het ook niet, omdat de meesten toch wel het een en ander al weten. Het wordt dan een bevestiging over het bestaan van UFO┤s uit betrouwbare en geloofwaardige bronnen.

Sabar ya.
oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Kom je er op terug? Graag, overtuig me en kom met ET. Er zijn andere voorbeelden, Albert is er daar 1 van. Gooit met Maya Kalenders, nibiru, een denkbeeldige planeet! Met een niet bestaande planeet die ook niet botste met de aarde, hij is al voorbij. En schroomt ook niet complot theorien op het forum te zettem. Deze site gaat over Indonesie, voor en door voor forummers. Niet over iemand zijn brainfarts en hoaxes die allang achterhaald zijn.

Bij zulke gelijke denkers moet je jezelf ernstig achter je oren krabben, zoals komen met een stuk van een jaar oud,die volledig onjuist is ook nog. Daarvoor moet je op andre sites zijn. Gelijkgestemden die een youtube filmpje als bewijs zien, niet eens de elctronica van een vliegtuig begrijpen en domweg wat op het forum plempen, waarschijnlijk uit gebrek aan aandacht of zo. Een andere motivatie kan ik niet verzinnen. Ik noem zo iets waanzinnig.
Je kunt je nog jaren verdiepen in vliegende schotels, en zelfs sites aantreffen die al meer als een decennia geleden als hoax werden ontmaskerd en hier ook nog eens als bewijs voor hum stelling worden gebracht. Gekker moet en kun je het niet maken.

Ik zou het vooral in de wetenschap zoeken. Ik heb heel lang mijn internetverbinding en computer snachts voor SETI beschikbaar gesteld. Heel lang zelfs, die hebben dat geaccumuleerd die hebben veel, heel veel computers nodig gehad. Daar zit meer als 25 jaar kennis. Als die al niks op kunnen pikken, en die zoeken in veeeeel bandbreedtes en alle technologie die we in huis hebben, die in 1 enkel geval iets opleverde maar nooit meer voorkwam? Dat zijn onderzoekers en wetenschappers. Niet een onder curatele gestelde sterrenkundige die zijn brainfarts loslaat tijdens een seminar. Dat is iets anders. Een waarneming van iets vpwat op dat oment niet verklaarbaar is betekent automatisch niet dat het iets buitenaards is. En als je nou nog gelooft in ruimmteschotels? Dat model is meer dan 50 jaar oud. Een forummer hier noemde ze ruimte lada's. Gek toch dat elke keer weer in meer dan 50 jaar hetzelfde model opduikt. Daar weleens aan gedacht? De mens is weinig creatief wat hoaxes betreft. Buiten dat 25 jaar geleden doken de eerste graancirkels op. Ook hoax en daar is de lol wel vanaf. Ik denk zelf dat een groep mensen, zeg maar gelijkgestemde af en toe ter bewijs een filmpje maakt waar in je vliegende schotels kan zien. Zoals die op youtube. Ik noem ze kwajongens streken en niet meer dan dat.

Ik denk niet dat we alleen zijn in dit universum. Maar vliegende schotels en alle kul er omheen? Volslagen flauwe kul.en niks meer als dat. Als er in welke vorm dan ook contact is gemaakt met ET, en de eerste Eurofighters en F24 aanpuin zijn geschoten door een vliegend voorwerp van bestuurd door een groen marsmannetje? Hoor je dat echt snel genoeg in de media. Ik acht de kans erg klein dat deze wezens zich voortbewegen in een vliegende schotel. Emoticon: Yeah right!
It's only kinky the first time.


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,152,038 topic views - 240,776 posts - 13,734 topics - 34,296 members - last post @ 25-01-2021 21:57 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,625,121 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com