indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 22-07-2011 14:33 sapolidi wrote:

[quote removed]
Volgens mij valt er hier in het westen op het gebied van dierenleed ook nog al het een en ander te doen. Zorg eerst dat je het thuis op orde hebt, voordat je met je vinger naar een ander wijst.
Precies, dat bedoel ik...


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

paulana
User
spacer line
 


Op 21-07-2011 16:47 schreef accid:
Ik begrijp dat Paulana hier niet gekomen is om zich bezig te houden met de ongemakken van Bali en laat staan zich daar druk over te gaan maken.
Je bent hier naartoe gekomen om zo lang mogelijk te genieten van al het moois dat dit eiland en de moraal van zijn bewoners te bieden heeft en geen dus gezeik a.u.b. want dan moet mijn kop uit het zand.

Toch ga ik wat punten die je benoemd hebt uit je relaas halen om daar even gericht op te reageren.
Waarom? niet omdat ik zoals je in het andere topic vermeld en verwacht dat ik gefrustreerd ben om Bali maar wel een beetje om jou reactie Paulana.

Zoals ik al vermeld had waren de 3 mogelijkheden om de hondenstand onder controle te houden wat lossen flodders maar zoals in veel ontwikkelde Aziatische landen wel gewoongoed, dus dan zou je mogen hopen dat Indonesië daar ook bij zou mogen horen.

1. Weet je ik heb zelf Bali-doggies en kittens
maar die komen niet alleen meer buiten. En niet omdat ze wat zouden aanrichten, daarvoor kan men zich verzekeren, maar omdat er Medelanders zijn, die er lol in hebben die beesjes te vermoorden. Misschien een gebrek aan aandacht (lees Liefde) hun kinderen zien er wanstaltig uit een jongen van 8 jr wat vroeger een lief kindje was is nu een monster van over 110 kg, zijn zusje van 12jr idem dito.Kindermishandeling

Dit zijn nu van die opmerkingen die ik lees die gemaakt moeten zijn in staat van frustratie want dit is wel een serieuze hoop koeie stront bij elkaar zeg. Zie ik dat goed?:,, je hebt dus een huis met Bali honden en Bali poesjes en die mogen niet meer naar buiten want daar wonen vreselijke monsters (medelanders nog wel) die er op uit zijn om die beestjes te vermoorden (toch geen huis met hoge muren en gebroken glas op de randen hoop ik). Intussen heb je jezelf wel verzekerd voor het geval er een van die beestjes zou kunnen ontsnappen en alsnog wat aanricht zodat je dan als dat helaas zou gebeuren samen onder het genot van een bakkie koffie met het slachtoffer aan tafel gaat zitten om het schade formulier in te gaan vullen. Wat zielig voor die beestjes zeg dat ze niet meer naar buiten mogen, maar wel weer goed dat er dan weer iemand is die voor ze opkomt, net als in de dierentuin en/of vogelparken waar je Sophie45 naar toe wilt sturen als iets typisch Balinees, toch?


2. respect hebben de kinderen van de locale bevolking wel voor de dieren ,en dat ze gegeten worden en geofferd tsjaa lands wijs lands eer en het zijn niet alleen honden, alle dieren moeten eraan geloven zelfs schildpadden die daar extra voor worden gefokt.
respect hebben de kinderen van de locale bevolking wel voor de dieren ,

Weet je zeker dat je wel op Bali bent? Kinderen en de lokale bevolking hebben respect voor de dieren? Ben je wel helemaal lekker of steekt die kop aan de andere kant van de wereld uit het zand?! Er bestaat hier geen respect voor geen enkel dier (en insect) dan met uitzondering van een beetje voor de koe. Er blijven hier geen dieren in het wild meer over en zoals de bali honden hier leven zou geen een hond moeten leven. DE lokale bevolking rijdt hier op scooters door het land bewapend met luchtbuksen en telescoop om alles wat nog een beetje kleur heeft van de wereld af te schieten.
Een jaar geleden heb ik een personeelslid nog per direct ontslagen omdat hij in zijn eigen tijd ijsvogels kapot aan het schieten was naast mijn huis. Toen ik hem vroeg waarom, haalde hij zijn schouders op met die mooie Balinese glimlach weet je wel. Nou, die lach was snel vertrokken.
Gisteren loopt in de sawa een klein groepje jongens achter een vlieger aan en een van die kids heeft een puppie in zijn arm (ooooh het was zo’n lief gezicht joh) en maar rennen en dat hondje maar bengelen. Even later waren de jongens nog steeds aan het vliegeren maar het hondje had intussen al een pootje gebroken en mocht nog even met de stroom mee zwemmen in het riviertje, als je begrijpt wat ik bedoel. Op Zondag al eens op de dierenmarkt geweest net achter het bord waarop staat wat wel en niet mag, heeehh halloooo wakker worden of of kijk hier eens na als je het durft http://www.youtube.com/watch?v=6baDhDWxl


IK DURFDE EN VIND HET MEER DAN PERVERS< IS DAT JOUW AVOND VERTIER Emoticon: Nooo Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye

• en dat ze gegeten worden en geofferd tsjaa lands wijs lands eer

Als ik dit leest dan trek ik altijd mijn broekriem nog even wat strakker want serieus zeg!! En dan maak je het nog even extra smeuïg, want hup alle dieren kunnen op een hoop en die schildpadden die extra gefokt worden (op dat eiland waar jij die Sophie45 naar toe wil sturen als toeristische attractie toch hé) en dan alleen maar die extra gefokt worden mogen allemaal ter gratie van s-lands wijs s-land eer ter ziele.
Maar als we het dan over s-lands wijs s-lands eer hebben zullen we dan
-de vrouwen die in het verleden geofferd werden ook maar op die hoop gooien.
- moeten we dan het vissen met cyaankali ook maar gewoon toelaten
- het vervuilen van de zeeën en grondwater met afval en het geloosde water vol met pesticiden
- En nog eentje maar dan meestal buiten Bali: het besnijden van meisjes.
- ik kan nog wel even verder hoor maar dan ga je misschien huilen.

Of gaan we nu toch proberen om dit aan te pakken met gezond verstand want ook daar mag gezien de opvoeding en opleiding van de meeste eilandbewoners (en sommige medelanders ook verwacht ik nu) aan getwijfeld worden.

3. Wil Acid nu de gewoontes gaan veranderen IP huizen verkopen/verhuren, dat zal niet lukken na eeuwen en eeuwen

Ja ! Ik wil die gewoontes gaan veranderen en dat lukt bij tijd en wijle ook al is dat vaak in een sprong vooruit en een halve achteruit. De Nederlanders is het de laatste eeuwen en eeuwen ook aardig gelukt mag ik zeggen als je naar de eilanden kijkt waar ze flink huisgehouden hebben en zeker Java dat in feite ook een hele lange tijd Hindu onderlegd is geweest.


En zoals ik bij het vorige topic al vermeld heb: Ik woon niet en werk niet op Bali. Ben er wel vaak en al heel erg lang. Ik heb geen activiteiten meer op Bali en zal ook geen een relatie nog aanraden om Bali als uitgangsbasis te gebruiken voor een gezonde investering.

Maar als je me cynisch onder een groepje wilt plaatsen vind ik dat best hoor want zo ken ik er nog wel een paar.

Het zou echter een mooi gebaar zijn nu je voor de rest van leven zo een beetje gratis mag wonen ( 1 miljoen per maand , toch?) om een gedeelte van wat er daardoor over blijft aan een fonds te schenken die er wat gewoontes mee kan veranderen ten goede van…… En dan bedoel ik niet die schattige respectvolle dierenvriendjes naar een school sturen maar bijvoorbeeld de WSPA die wel het lef hebben om wat aan de slechte gewoontes te doen. www.wspa.nl


Uiteindelijk krijg je wat je geeft, ook jij !! Emoticon: Bye byeOm Swastiastu

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Onzinnige reacties verwijderd.accid
User
User icon of accid
spacer line
 

Volgens mij valt er hier in het westen op het gebied van dierenleed ook nog al het een en ander te doen. Zorg eerst dat je het thuis op orde hebt, voordat je met je vinger naar een ander wijst.

Zitten we hier nu op een forum van Indonesie of op een forum van het westen of hoe je het noemen wilt. Gaan we op dit forum kwesties van andere landen bespreken of Indonesie.

Paulana , als jij denkt dat het filmpje van you tube avondvertier is voor mensen dan heb je het niet helemaal door.
Komt uiteindelijk goed hoor.
Van hen die zeggen dat zij mij kennen weet ik dat ze mij niet kennen.

paulana
User
spacer line
 Emoticon: Bye bye -------------- Emoticon: Yawn ----------------- Emoticon: Bye bye


Om Swastiastu

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


Kunnen we het onderwerp verder laten rusten???? Selamat tidur Emoticon: Yawn Emoticon: Yawn Emoticon: Yeah right! Emoticon: Yeah right!

Overal ter wereld zijn dieren en kinderen hulpeloos als er wrede mensen op deze
aarde rondlopen....helaas worden deze " rottige wezens" door ( bijna) niemand terecht gewezen c.q. gesteld....Het liefst zou ik deze mensen dezelfde pijn laten voelen wat zij de dieren en kinderen hebben aangedaan......

Het is nu oftopic.....

Groetjes Emoticon: Bye bye
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,198,145 topic views - 240,782 posts - 13,734 topics - 34,298 members - last post @ 27-01-2021 13:39 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,708,319 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com