indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Het visumgebeuren > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

jurryt
User
spacer line
 

Hallo daar,

Door onfortuinlijke redenen in de familie ga ik dit weekend waarschijnlijk last minute naar Nederland toe. Voor mij is dit geen probleem, alleen als ik mijn vriendin mee wil nemen, komen er wellicht problemen om de hoek. Ik wil ongeveer 3 weken in NL blijven, om vervolgens weer terug te gaan.

Mijn vriendin is dus Indonesisch en morgen is de laatste werkdag. Is het mogelijk om een visum op zo'n kort dag te verkrijgen voor haar? Of heeft Nederland een Singapore systeem? Of een VOA?

Graag spoed! Dankjewel!Michel
User
spacer line
 

Hallo Jurryt,

Wij hebben nu een Indonesisch meisje op vakantie hier.

Het kostte mij ongeveer 2 weken vůŲr alle papieren verzameld in ingevuld waren (b.v. bankafschrijften, bewijs van voldoende vermogen,uitnodigingspapier + garantieverklaring (sinds 1-1-2011 is dat een E.U. formulier), een bewijs dat de uitgenodigde voldoende verzekerd is ETC. ETC.

Bovendien moet de uitgenodigde bij het Nederlandse consulaat (of beter de ambassade) inleveren : paspoort + 2 kopieŽn, 2 pasfoto's (die aan bepaalde eisen moeten voldoen), 2 kopieŽn van de Karta Keluarga, 2 kopieŽn van de "akte kelahiran" Emoticon: Wink ETC. ETC,

Een VAO bestaat niet in Nederland, integendeel.
Als men met een Schengen visum in het paspoort naar NL. komt (wat ongeveer 2 tot 3 weken kan duren) moet men zich in Nederland binnen 3 dagen melden bij de vreemdelingenpolitie.

Ik wil je met dit schrijven niet ontmoedigen, maar volgens mij is het onmogelijk om Nederland binnen te komen in een paar dagen.

Michel.jurryt
User
spacer line
 

Hartelijk dank Michel, daar was ik al bang voor. Mocht iemand anders andere informatie hebben, hoor ik het graag. Jammer dat NL niet zoals Singapore is: Korte termijn verblijven is gewoon een stempel.Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Op dit moment, juli, midden in het het hoogseizoen is nog maar de vraag of 2 weken genoeg zijn. Realistischer is 3 weken of meer. In elk geval niet overmorgen of zo.

gr
Anne Mieke


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

spacer line  

Is er geen kans op een stunt als je de situatie uitlegt op de ambassade ?
(telefonisch dan)


"Bhinneka Tunggal Ika"

wimkadek
User
spacer line
 

weet niet hoe in nl maar ik heb het verleden jaar op 4 uur kunnen regelen voor belgieibusas
User
User icon of ibusas
spacer line
 

De verwerkingstijd voor Nederland is in elk geval 3 weken. Ik heb net zelf 3 weken geleden de uitnodiging gedaan, maar tot nu nog geen bericht. Voorheen was het via Frankrijk ook sneller, maar ook dat is sinds dit jaar verleden tijd...Misschien dat BelgiŽ ook strenger is geworden.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.80,686,044 topic views - 237,917 posts - 13,715 topics - 29,375 members - last post @ 29-03-2020 20:35 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

131,597,885 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com