indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 10-05-2011 17:18 zieleffe wrote:
Dan hebben ze zogenaamd over de vergrijzingen, ja Paulana gewoon dieven zijn het.
dat hogere spul, heeft nooit van af hun 12 jaar gaan werken, wat K wel heb gedaan, voor en na schooltijd.
Zei hebben mogen studeren tot hun 27 jaar en toen de kantjes er af gelopen, die zitten nu alle zuur verdiende geld proberen aan het afpakken Honden zijn het.

Click to see original image

Nederland kan de concurrentie wereldwijd alleen aan met het verhogen van ons kennisniveau en een voortdurende innovatie en dat gaat niet lukken als iedereen vanaf zijn 12e jaar al gaat werken en niet doorleert. En de mensen die gestudeerd hebben zijn niet allemaal links hoor Zieleffe, het bedrijfsleven stikt van de rechtse figuren. Zelfs bij de PVV zitten erbij met meer dan lagere school.sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 ha, eindelijk een goed plaatje. Natuurlijk moet je tegenslag en ellende nooit op de rug van een bepaalde groep neer laten komen, maar die samen dragen. gelijk verdelen dus. En van die ongelijke verdeling van zegeningen die jij het kapitalisme toeschrijft kan ik me ook wel in vinden als ik kijk naar de bonussen die topfiguren in het bedrijfsleven en bankwezen elkaar toeschuiven of zich gewoon toe eigenen. Heel goed Zieleffe. Of had jij dit plaatje anders begrepen??? Ben zulke linkse gedachten namelijk niet van jou gewend. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loudpaulana
User
spacer line
 


Ja goed plaatje Om Ziel, sta jij daarachter, vast wel anders plaats je het niet Emoticon: Shiny


Om Swastiastu

zieleffe
User
spacer line
 

Ja daar sta K zeker achter heb het toch verduidelijkt met de ING bank.
Heb het ook vele keren er over gehad, zij die mij hebben gevolgd weten dat het begonnen is in de jaren van de Provo tijd, dat ze afspraken maakt op die hoge school Nijenrode.
Daar heeft Kok ook op gezeten.
Het zijn juist die mensen van linkse signaturen die laag afkomst kennen, die aan hun lot zijn overgeleverd, waar de ouders al blij waren dat ze te vreten hadden, die kinderen zijn nu de boos doeners die hun afkomst zijn vergeten.
Die ontwikkelen zich nu als buitengewoon zakkenvullers.
Kijk maar de gedachte van deze man

Niet vergeten dat Kok in zijn tijd als Vakbond bestuurder en zijn partij v/d Arbeid die tijd de ABP heeft geld weg gemoffeld.
Laat hij dan zorgen als commissaris nu, dat het geld weer terug gestort wordt.
OOk het kwartje weet u nog

Gokken op de beurzen is een onlogisch fijt.
Investeren in huizen was de goede manieren om geld voor lange tijd op te bouwen.
Die mensen zijn op hol geslagen dat je alleen afhankelijk ben van de beurzen.
Een ding kunnen ze ons wel van beschuldigen toen het in de jaren 70/80 zo goed ging op de beurzen hebben wij ons mond gehouden.
Pensioenfondsen zouden beter in grote gebouwen als de Empire State Building te New York dat waren goede investeringen, waar veel geld van te genereren was.

Na 40 jaren vakbond lid te zijn geweest heb K niets meer met hen te maken willen hebben.
Gelijk mijn lid schap opgezegd.
Door schandalige manier waarop zij dat afhandelen gelijk een incasso bureau inschakelen.
Zal de details u maar besparen.
Er heerst een vieze mentaliteit van een generatie die totaal zijn geloofwaardigheid hebben verloren.

Kan nog meer voorbeelden noemen hoe het wereldje van tegenwoordig er uit ziet.
Maar dat bespaar K u nu maar mee, komt wel als het zich voor doet.
De subsidie kraan dicht, in plaats van AOWers te korten, want die kosten zijn te veel geworden.
Hulp verlening stoppen en noem ze maar op, waar te veel geld nu naar toe gaat, stoppen er mee.
Gewoon zorgen dat ze hun eigen verantwoordelijkheid weer terug nemen.
Als K zo door gaat, dan kom K aan een a4 te kort
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 


Nederland kan de concurrentie wereldwijd alleen aan met het verhogen van ons kennisniveau en een voortdurende innovatie en dat gaat niet lukken als iedereen vanaf zijn 12e jaar al gaat werken en niet doorleert.

Ja dat begrijp K ook wel.
Heb je dan niet iets vergeten IN Holland waar de diploma's gewoon uit gegeven werd, want de daarna subsidie te innen, is te aantrekkelijk, dan het niveau te halen.
Wat konden die bestuurders het schelen als zij het geld maar kunnen binnen halen.
Ben helemaal geen PVV voorstander ook geen liberaalist ook geen socialist een ergonomisch die op zich eigen benen hebt gestaan en dat blijft doen.
Een keer op de Partij van Pim Fortuijn gestemd na zijn dood.
Weet dat er op verschillende wijze getrokken wordt aan overheid instantie waar je eigen afvraag is dat nog redelijk.
In mijn kennis kring huis verkopen maar wel van de gemeenschap een rollator aanvragen, en zo’n invalide lectrices kar aangevraagd en gekregen.
Ze is niet ziek wel slecht ter been, maar wel eigenschuld op die levens wijze te leven.
Geld zelf zat, maar de gemeenschap mag het betalen.
Heb voor mijn schoonmoeder zelf een rollator gekocht, alleen heb de pech dat ze op haar 86 jarige leeftijd eigen wijs is en het niet wil gebruiken.
Wij verzorgen dat mensje toch ook voor het zelfde kan ze naar een tehuis gedaan worden.
Daar heb k tegen over mijn en haar familie een schaamte gevoel van over dus zorg dat ze de laatste levens jaren nog een beetje gelukkig kan blijven wonen bij ons een half jaar hier en half jaar daar.

Ondanks dat durf k de stelling aan dat het goed fout zit met de velen buitenlanders die hier ons geld kosten en dat er te veel lieden hier de boel komen frustreren.
Voorbeelden genoeg op te noemen Taxi in Amsterdam/ Brussel is zo’n voorbeeld.

Nog even terug komend op de AOW.

Mark is geboren in Nederland en heeft tot zijn 40e in Nederland gewoond en gewerkt. Daarna heeft hij een aantal jaar in het buitenland gewoond voor zijn werk. Heeft hij nu recht op AOW? En zo ja, hoeveel? Pensioenexpert Rogier Kerkhof geeft antwoord.

Vraag
'Ik heb tot mijn 40e in Nederland gewoond en gewerkt. Daarna ben ik verhuisd naar Spanje voor mijn werk en sinds kort in Brazilië. Hoe kom ik erachter of ik AOW aanspraak heb?'

Antwoord
In Nederland bouw je AOW 'rechten' op voorzover je in Nederland woonachtig bent. Een volledige AOW (100%) bouw je op vanaf je 15e tot je 65e. Ieder jaar wordt dus 2% van de AOW opgebouwd. Het is niet relevant welke nationaliteit je hebt, wel relevant is óf je in Nederland woonachtig bent (behoudens enkele uitzonderingen, deze zijn na te lezen op svb.nl).

Je geeft aan dat je woonachtig bent geweest in Nederland tot je 40e. Als we er vanuit gaan dat je niet voor je 65e in Nederland gaat wonen ontvang je 25 * 2% = 50% van de AOW uitkering. (opgebouwd van je 15e tot 40e levensjaar).

De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van je burgelijke staat. De gehele AOW uitkering bedraagt voor gehuwden 50% (per persoon) van het netto minimumloon. Een stel ontvangt dus samen 100% van het netto minimumloon. Woon je alleen dan ontvang je 50% in plaats van 70% van het netto minimumloon.

In jouw situatie zal je de bedragen dus moeten delen door 2 (immers, je hebt maar 50% van een AOW uitkering 'opgebouwd').

De bedragen (2011) per maand zijn:

Alleenstaanden:
Bruto: € 1.067,47
Netto: € 984,75

Gehuwden:
Bruto: € 743,60
Netto: € 685,98

Je zal dus moeten beoordelen of je op de dag dat je de uitkering gaat ontvangen (nu nog 65, straks wellicht 66 of 67), samenwoont of niet. De bedragen zal je dan, afhankelijk van je situatie, moeten delen door 2. Meer informatie hierover is te vinden op svb.nl of pensioenkijker.nl.

Rogier Kerkhof is directeur pensioen en actuarieel advies bij Hay Group. Op VKbanen.nl beantwoordt hij regelmatig vragen over pensioenen. Heb je ook een vraag? Stuur een e-mail naar banenRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.volkskrant.nl (Foto getty)

Dit geeft wel een goede voorbeeld, een ding vergeten ze als je voor een Nederlands bedrijf bent uit gezonden, dan bataal je Nederlandse premies.
Dus dan ontvang je gewoon die 50 jaren AOW


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-05-2011 10:53 zieleffe wrote:
Ja daar sta K zeker achter heb het toch verduidelijkt met de ING bank.
Heb het ook vele keren er over gehad, zij die mij hebben gevolgd weten dat het begonnen is in de jaren van de Provo tijd, dat ze afspraken maakt op die hoge school Nijenrode. Daar heeft Kok ook op gezeten.


Is dit weer zo’n kreet of heb je hier duidelijk aantoonbaar bewijs voor. En wat hebben ze daar dan precies afgesproken?


Het zijn juist die mensen van linkse signaturen die laag afkomst kennen, die aan hun lot zijn overgeleverd, waar de ouders al blij waren dat ze te vreten hadden, die kinderen zijn nu de boos doeners die hun afkomst zijn vergeten.
Die ontwikkelen zich nu als buitengewoon zakkenvullers.
Kijk maar de gedachte van deze man

Is iedereen die zich economisch en maatschappelijk ontwikkeld heeft in jouw ogen een zakkenvuller, of geldt dit alleen voor personen waarvan jij de indruk hebt dat ze linkse sympathieën hebben.

Niet vergeten dat Kok in zijn tijd als Vakbond bestuurder en zijn partij v/d Arbeid die tijd de ABP heeft geld weg gemoffeld.
Laat hij dan zorgen als commissaris nu, dat het geld weer terug gestort wordt.

Als vakbondbestuurder en leider van een politieke partij heb je helemaal niet de macht om geld bij een pensioenfonds weg te halen. Of beschik jij over inside informatie die het grote publiek niet kent. of heb je weer de klok horen luiden en weet je voor de zoveelste keer niet waar de klepel hangt.
Je bedoelt natuurlijk het kabinet Kok (waar trouwens ook de VVD inzat). Wat jij uiteraard niet erbij vermeldt is dat met name Lubbers (CDA) geld ontrok aan het pensioenfonds ABP! Die reserves werden gebruikt om de tekorten terug te dringen.
Kok & Co weigerden dat geld weer terug te betalen, ondanks het feit dat het met de economie toen beter ging. Dat valt de PvdA, Kok c.s. zeker kwalijk te nemen.
Op deze link kun je het allemaal nog eens keurig, overzichtelijk nalezen:
Het ABP en het mysterie van de verdwenen miljarden
http://www.pensioenbelangen.nl(...)dwenen_miljarden.pdf
Het is bekend dat je alles wat een beetje naar links ruikt haat, maar je moet geen halve waarheden vertellen Zieleffe, komt zo onbetrouwbaar over. Maar haat verblindt zal ik maar zeggen. Emoticon: Laugh out loud
OOk het kwartje weet u nog

Is mij bekend Zieleffe. Maar ook weet ik dat Zalm (VVD) later dat kwartje nooit teruggestort heeft. Moet je er ook even bij vermelden.


Gokken op de beurzen is een onlogisch fijt.
Investeren in huizen was de goede manieren om geld voor lange tijd op te bouwen.
Die mensen zijn op hol geslagen dat je alleen afhankelijk ben van de beurzen.
Een ding kunnen ze ons wel van beschuldigen toen het in de jaren 70/80 zo goed ging op de beurzen hebben wij ons mond gehouden.
Pensioenfondsen zouden beter in grote gebouwen als de Empire State Building te New York dat waren goede investeringen, waar veel geld van te genereren was.

Ben je helemaal vergeten dat de huidige economische crisis te wijten is aan de ineenstorting van de huizenmarkt in de VS?De subsidie kraan dicht, in plaats van AOWers te korten , want die kosten zijn te veel geworden.
Hulp verlening stoppen en noem ze maar op, waar te veel geld nu naar toe gaat, stoppen er mee.

Dat is Zieleffe ten voeten uit. Eigenbelang eerst
En natuurlijk moet er gezocht worden naar zondebokken om je eigen frustraties en onmacht op af te reageren. En dat zijn in de ogen van Zieleffe altijd de allochtonen en met name de moslims die hij in zijn plaatje bestempelt als maatschappij vervuiler .
zieleffe
User
spacer line
 

Gevolgen van he Het Rijk

Het Rijk heeft zijn achterstallige rekening van bijna 33 miljard gulden niet voldaan. Premiegelden ter grootte van dat bedrag zijn voor de begroting gebruikt

Dus de staat heeft nog te betalen een achterstand + de weggehaalde te goeden van 30 miljard gulden.
Dat is samen 63 miljard gulden gedeeld door 2,20 euro is 28,5 miljard €.
Die ze nu nog zouden moeten betalen.
Dus Nederland heeft geen 450 miljard € schuld, maar 478,5 miljard € schuld.
Lekker landje die toch gewoon de grote broek aan trekt en Griekenland te hulp schiet met te goeden die ze niet hebben.
Lucht fietserij................. Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Shiny
Elk jaar Miljarden te kort komen om al die ellende te moeten betalen die eigenlijk het volk toe komt die het hards voor gewerkt hebben.
Of zie K dit weer verkeerd, door de rode bril van Sapolidi die graag ook mee ruift in die grote hoop.

Laten we ook eens kijken naar de banken, er is maar een grote en een kleine bank die zich wel zuiver aan hun verantwoordelijkheid houden.
Noem geen namen maar men kan het wel zelf bedenken wie dat zijn.
Afijn we verschillen nu eenmaal van meningen, je kan mij beschuldigen, weet niet wat, maar zat er toch dicht bij, die mening die ons allemaal aan gaat, en dat is het failliet van Nederland........... Emoticon: I love it Emoticon: Cooool Emoticon: StupidZo maar enkel citaten uit dat rapport

Gevolgen voor de pensioengerechtigden De privatisering is een noodzakelijke stap geweest, maar heeft de ABP-pensioenverzekerden veel gekost namelijk: schrapping van de welvaartsvastheid, verslechtering van het weduwepensioen, verslechtering van de arbeidsongeschiktheidsverzekering, financiering van de VUT door het ABP in de plaats van door het Rijk en een aderlating van het vermogen van het ABP. De totale omvang van die aderlating kan bij gebreke aan gegevens over de kosten van de VUT die bij het ABP in rekening zijn gebracht, niet bepaald worden. Los van de VUT-effecten is in ieder geval 32,86 miljard gulden, ofwel 15 miljard euro, aan de kas van het ABP onttrokken.


Dat waren beslissingen waar de P.v/d A ook mede verantwoordelijkheid hadden.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-05-2011 17:24 zieleffe wrote:
Dat waren beslissingen waar de P.v/d A ook mede verantwoordelijkheid hadden.

Het woord mede geeft aan dat de schuld niet alleen bij de PvdA lag, zoals jij elke keer maar beweert. En dat wilde ik met mijn reactie zeggen. Maar zo te zien ben je er ook achter gekomen. Dus eerst nadenken voordat je iets schreeuwt.zieleffe
User
spacer line
 

Maar juist zij die het vertrouwen van de arbeiders ambtenaren hadden, zijn in de fout gegaan en hebben Jan met de pet bedrogen........
Dat is zeer kwalijk dat je als partij op zou moeten komen voor die werkende massa die ze vertegenwoordigde.
Maar hun beleid tenopzichte van de werkelijkheid heeft dat doel nooit bereikt.
Die A heeft nu een andere betekenis....................... Emoticon: Stupid Emoticon: CoooolVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-05-2011 17:24 zieleffe wrote:
Gevolgen van he Het Rijk

[quote removed]

Elk jaar Miljarden te kort komen om al die ellende te moeten betalen die eigenlijk het volk toe komt die het hards voor gewerkt hebben.
Of zie K dit weer verkeerd, door de rode bril van Sapolidi die graag ook mee ruift in die grote hoop.

Ik heb lagere school gehad. Ben na de middelbare school gaan studeren en heb die studie afgerond met een diploma. Heb daarna passend werk gevonden en ga volgend jaar na bijna 40 jaar gewerkt te hebben met pensioen. Heb altijd trouw mijn premies, belastingen etc. afgedragen. Dat ik dus meeruif uit de grote hoop snap ik niet. Leg uit Zieleffe. Je gaat me toch niet wijsmaken dat alleen lichamelijke arbeid werk is wel of is het gewoon jouw afkeer voor iedereen die doorgeleerd heeft?sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-05-2011 17:42 zieleffe wrote:
Maar juist zij die het vertrouwen van de arbeiders ambtenaren hadden, zijn in de fout gegaan en hebben Jan met de pet bedrogen........
Dat is zeer kwalijk dat je als partij op zou moeten komen voor die werkende massa die ze vertegenwoordigde.
Maar hun beleid tenopzichte van de werkelijkheid heeft dat doel nooit bereikt.

Een Nederlandse regering bestaat altijd uit een coalitie van meerdere partijen. Er zal dus altijd water bij de wijn gedaan moeten worden.

Die A heeft nu een andere betekenis....................... Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool

Ha, een quize. Hoef ik eigenlijk niet over na te denken. Het komt van Zieleffe af dus moet het de A zijn van Arabier of Allochtoon. Kom eens met iets originelers Zieleffe.
paulana
User
spacer line
 


Over Lubbers geschreven: hij kwam in 2004 in opspraak, Ongewenste intimiteiten aan /bij een vrouwelijke VN medewerkster, onderzoek was gegrond.
Wat echter bijna niemand weet is dat Ruud Lubbers ten tijde dat hij Hoge Commisaris was (UNHCR) geen loon, gage of hoe je het wil noemen heeft aangenomen, maar doorsluisde naar goede doelen.!!


Om Swastiastu

paulana
User
spacer line
 

Lijkt wel of hier een andere forummer iemand van repliek dient, terecht of niet maar dat analiseren van een posting komt zo bekend voor Emoticon: Shut up!

Is dit Omong-omong of ....
Ieder heeft zijn mening, maar als je het ventileren wil stuit je gelijk op weerstand en er is altijd wel iemand die het ontleden wil.


Om Swastiastu

senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Links is links, rechts is rechts en beide kanten grijpen en graaien en belazeren hun kierzers...zoals altijd Emoticon: Yes!


hati hati, pelan pelan

paulana
User
spacer line
 


Jazeker ,daar ben ik het volkomen mee eens Senior.
Er worden beloftes gedaan en die worden niet nagekomen, niets nieuws onder de zon.
Ik zelf kan terug verlangen naar de debatten waar Marcus Bakker mee deed.
Misschien ook omdat het een persoonlijke vriend van mijn vader was.
Marcus heeft destijds ook zijn lidmaatschap van de CPN opgegeven omdat het niet strookte met zijn opvattingen. Terecht.


Om Swastiastu

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-05-2011 19:24 paulana wrote:
Lijkt wel of hier een andere forummer iemand van repliek dient, terecht of niet maar dat analiseren van een posting komt zo bekend voor Emoticon: Shut up!

Oh ja, leg eens uit dan. Emoticon: Confused Emoticon: Confused
Is dit Omong-omong of ....

Ieder heeft zijn mening, maar als je het ventileren wil stuit je gelijk op weerstand en er is altijd wel iemand die het ontleden wil.

Dat is nu juist de bedoeling van een forum, het ventileren van verschillende opvattingen.sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-05-2011 19:48 paulana wrote:

Marcus heeft destijds ook zijn lidmaatschap van de CPN opgegeven omdat het niet strookte met zijn opvattingen. Terecht.

De CPN is opgegaan in GroenLinks. In 1999 zegde hij zijn lidmaatschap van GroenLinks op, toen die partij akkoord ging met de NAVO-bombardementen op Joegoslavië. Bakker betuigde nooit spijt voor zijn radicale ideeën.
En dit heeft niets te maken met het analyseren van jouw reactie, maar gewoon het weergeven van dorre feiten.paulana
User
spacer line
 

Sapoldi dat is jouw opvatting , Bakker was een huisvriend van, ons en ik weet dat hij wel degelijk in een persconferentie zijn uitleg gegeven heeft. Het was deze week te zien op BVN - andere tijden. Groen links moest hij niets van hebben ,hij noemde het een replica en terecht . ook de heren Gortzak waren die mening.

Jij noemt het radicale ideeen , ik en anderen denken daar anders over!
Feit is dat men graag naar hem luisterde en hij heeft ook een ereplaats gekregen in de kamer na zijn overlijden, Verder wil ik me niet over politiek uitlaten, de CPN van de jaren 50 was voor velen een ideaal wat ze nastreefden , tot Honnecker door de mand viel, en de DDR toch niet het beloofde land bleek te zijn.

Waarom Zou Bakker spijt betuigen voor iets waar hij 1000% achter stond.....
Er waren ook anderen, dat strijd ik niet af, maar de vaste kern blijft wel, zover ik weet hier op Bali. Zelf heb ik daar geen interesse meer aan sinds onze emigratie, je leest wat in de kranten -internet ,het is echter ver weg, heeel ver weg die poppenkast wat ze er nu van maken.


Om Swastiastu

paulana
User
spacer line
 

En wat ik bedoel met analiseren van een posting moest jij toch als geen ander weten
Een naam hoef ik niet te noemen toch...


Het ventileren van opvattingen kan ook mensen kwetsen, en dat laat ik graag aan iemand anders over, die daar meer verstand van heeft als je dat leest.


Om Swastiastu

paulana
User
spacer line
 


Op 11-05-2011 03:14 schreef sapolidi:

[quote verwijderd]

Nederland kan de concurrentie wereldwijd alleen aan met het verhogen van ons kennisniveau en een voortdurende innovatie en dat gaat niet lukken als iedereen vanaf zijn 12e jaar al gaat werken en niet doorleert. En de mensen die gestudeerd hebben zijn niet allemaal links hoor Zieleffe, het bedrijfsleven stikt van de rechtse figuren. Zelfs bij de PVV zitten erbij met meer dan lagere school.


Oh ja , wie dan bv ?? lijkt een stelletje kleuters die zonder hun "baas" niets mogen zeggen, het wordt eerst gescreend= hersenspoeling.


Om Swastiastu

paulana
User
spacer line
 


Dit vind ik iets wat niet bij Sapoldi past, er waren meer jongelui die het jaartal van Om Ziel hebben ,en daar was het geld om te studeren niet. Zelfs in deze tijd in Sanur werkt een jonge man in Trophy restaurant die zijn studie voor arts bijna had afgemaakt. Pa betaalde die studie, pa wordt ziek = gevolg zoon moet studie opgeven en voor de familie zorgen= geen uitzondering, jonge man teleurgesteld maar het is niet anders: papa heeft vroeger voor ons de zorg gedragen en nu ben ik aan de beurt.... ,
Teleurstelling maar geen verwijt oid.
Jammer en zonde van de ambitieuse jonge man ,maar hij draagt het als een kerel een volwassen mens. Dit jaar gaat hij trouwen, als kelner in een restaurant en zijn verloofde brengt hem iedere dag van Bangli naar Sanur vise versa, tussendoor werkt ze ook nog


Om Swastiastu

paulana
User
spacer line
 


Op 11-05-2011 02:59 schreef sapolidi:

[quote verwijderd]


Dit verschil wordt veroorzaakt doordat alle werknemers een vast percentage van hun salaris aan pensioenpremie betalen, de zogeheten doorsneepremie. Maar mensen met lagere opleidingen en inkomens leven gemiddeld een paar jaar korter dan hoger opgeleide en beter verdienende collegas. Per saldo ontvangen ze daardoor minder pensioen.

[quote verwijderd]


Kok kon moeilijk van de hoger opgeleiden eisen dat ze eerder een eind maakten aan hun leven. Dat zou pas een schandaal zijn. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loudSapoldi schreef het bovenstaande, maar dat Kok nu hetzelfde doet bij zichzelf daar staat hij niet bij stil, of vindt het de moeite niet waard.

Sapoldi ,ik heb je postings gelezen ook de reply's op enkele postings, en had daar over het algemeen een heel goed gevoel bij, dacht te weten wat jouw opvattingen zijn.
Maar wat je nu produceerde ivm Om Ziel daar kan ik me niet in vinden.!
We weten allen dat Ziel ietwat probleempjes heeft met de taal, neem dan ook het geduld hotperdom perdom nog aan toe ....We zijn niet allen hoogbegaafd in taal. Lezen en nog eens te lezen. In de z..k nemen gaat zo makkelijk, maar om dat weer recht te breien daar hebben vele problemen mee Emoticon: Shut up! en dan is het verdomde makkelijk om geen correctie aan te brengen., of anderzijds te laten merken dat het wel begrepen is,
Iemand omlaag halen tsjaa waarom niet , tis zo brrrrr


Paulana


Om Swastiastu

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-05-2011 20:52 paulana wrote:
Sapoldi dat is jouw opvatting , Bakker was een huisvriend van, ons en ik weet dat hij wel degelijk in een persconferentie zijn uitleg gegeven heeft.

Een persconferentie in jullie huiskamer zeker in besloten sfeer. En het is niet mijn opvatting, maar gewoon feiten die overal op het internet te vinden zijn.

Het was deze week te zien op BVN - andere tijden.

De uitzending van deze week ging over NSB-kinderen en in uitzendingen gemist kan ik niets vinden over een item met Marcus Bakker.


Jij noemt het radicale ideeen , ik en anderen denken daar anders over! Waarom Zou Bakker spijt betuigen voor iets waar hij 1000% achter stond.....

Nou wordt ie mooi. Eerder zei je letterlijk: ” Marcus heeft destijds ook zijn lidmaatschap van de CPN opgegeven omdat het niet strookte met zijn opvattingen. Terecht.”
En opeens heeft hij er weer geen spijt over. Beetje tegenstrijdig, vind je niet? Emoticon: Confused
paulana
User
spacer line
 

Ja maar niet ivm Groen Links ,Sapoldi weet je hoe oud die man was, mijn vader van 1911 moeder van 1908 het waren vrienden van ongeveer dezelfde leeftijd, zoek je het nu bij mij omdat een ander geen antwoord geeft..Zwak ik had je me heeeeel anders voorgesteld, maar je hebt een stok om mee te slaan , ga je gang /silakan


Om Swastiastu

paulana
User
spacer line
 

En tenslotte Marcus Bakker heeft bzijn lidmaatschap van de CPN, dus niet groen links
opgezegt samen met mij en mijn moeder in Felix Meritus in Amsterdam. Na lang overleg en dat was niet eind jaren 90 maar daarvoor, hij was ziek en dat wisten ingewijden, wil je hem nu nog besmeuren ...beetje laat Sapoldi of linkse rakker zoals ze je zo graag noemen.

Waar ben je op uit nu YB niet ter beschikking is neem je mij als OH partner, sorry ik leen me daar niet voor,, zoek een ander...

Een ding wil ik wel kwijt Om Ziel komt wel met bewijzen en jij niet zo, je neemt het meeste over van de andere gebruikers,heb je dan zelf geen inbreng=triest
Om Swastiastu


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.86,788,270 topic views - 240,499 posts - 13,735 topics - 34,012 members - last post @ 26-11-2020 22:06 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

141,483,011 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com