indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Geen idee waar Willem over praat Yoke!Wat bedoel je met een exodus Willem?
Over onzin uitkramen gesproken..
Zo als gewoonlijk licht je nooit iets toe, laat staan dat je iets uitlegt....
Uitleggen kun je wel , je hebt inmiddels een one men show op het forum gecreeerd, leuk voor even, maar er zijn ook anderen.spacer line  

Nogmaals de buurt waar jij woont bestaat voor het grootste deel uit criminele buitenlandse uitkeringtrekkers en is echt niet gezellig.
Daarom ben ik weer naar Breda verhuisd.
Dat is anderhalf jaar geleden en ik geloof niet dat daar veel verandering heeft plaatsgevonden in zo'n korte tijd.
Dus de buurt waar jij woont is naar mijn mening alleen gezellig als je bij die groepering hoort.
Exodus betekent uittocht...ja ik heb geen diploma maar mijn Nederlands is uitstekend net als mijn talen en wiskunde....
Maar goed het doet er verder niet toe...maar ze moeten daar eens een schoonmaak houden het fraudeteam van de uitkering instantie's
zieleffe
User
spacer line
 

Ja dat kan je wel zo schrijven ze moeten dit en dat, maar de mensen die zich opwerpen als hulp instantie die maken het soms niet het er gemakkelijker op.
Want juist die mensen die u aanwijs die leren al die truckjes van de mensen waar ze mee omgaan en dicht bij hen staan.
Je ziet het wat er in Alphen aan de Rijn weer is gebeurd, aan iemand een vergunning verlenen en er geen controller er op na te houden.
Zo zit het gehele bestel in Nederland er uit, het handhaven en het gemak dat alles maar kan en moet.
Alles wat met bijstand te maken heeft, is soms meer een bange mannier, om toe te geven, zodat ze op een wijze die bijstand verleend, maar niet controleert of ze er recht op hebben.
Ook bang dat men discrimineert, en ga zo maar door.
Daar zijn de Nederlanders zelf schuldig aan, het loopt vrezelijk uit de hand.
In Nederland is zo beetje alles verziekt door lieden die het niet zo nauw meer nemen, en als je goed overal lees en ziet gebeuren, dan lijkt het of de bovenlaag van onze samenleving een totaal crimineel organisatie is geworden.

Bij de verzekeringen en bij de banken bij de bestuurslagen van de pensioenfondsen ze lijken het geld als bakken weg te moffelen, of dat het gewoonste van de wereld is.
Nederland zie je langzaamaan afglijden naar een bananenrepubliek.
http://www.managementsite.nl/5(...)lijden-behoeden.html
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Helemaal mee eens, bonussen, fraude met onkosten enz de grootste boeven staan meestal aan de top.
Drugs is ook een oorzaak van alle elllende en wordt door de regering oogluikend toe gestaan,
Alcohol is een grote bron van inkomsten en als dat verboden zou worden dan zullen er veel mensen werkloos raken zowel in de fabrieken waar dat gemaakt wordt als in de hulpverlening.
Vele mensen misbruiken hun uitkering, en daarom ben ik een stichting op gaan zetten zodat ik het mes aan twee kanten snij, nl Ik misbruik mijn uitkering niet maar maak er gebruik van en de andere kant is dat ik hulpbehoevende kinderen hier help.paulana
User
spacer line
 


Op 12-04-2011 23:56 schreef willemgeheim:
Nogmaals de buurt waar jij woont bestaat voor het grootste deel uit criminele buitenlandse uitkeringtrekkers en is echt niet gezellig.
Daarom ben ik weer naar Breda verhuisd.
Dat is anderhalf jaar geleden en ik geloof niet dat daar veel verandering heeft plaatsgevonden in zon korte tijd.
Dus de buurt waar jij woont is naar mijn mening alleen gezellig als je bij die groepering hoort.
Exodus betekent uittocht...ja ik heb geen diploma maar mijn Nederlands is uitstekend net als mijn talen en wiskunde....
Maar goed het doet er verder niet toe...maar ze moeten daar eens een schoonmaak houden het fraudeteam van de uitkering instantiesuitkeringtrekkers- criminelen - exodus -zo zo Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party! er wordt een heleboel duidelijk Willem kan me voorstellen dat jij daar bent weggegaan!! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!


Om Swastiastu

paulana
User
spacer line
 


Op 12-04-2011 21:31 schreef 4yoke4:

[quote verwijderd]


Ze zijn allemaal op vakantie naar het buitenland. Emoticon: Bye bye
Ja Yoke , Kuta eo zit vol, en niet te vergeten de Turkse en Spaanse costa's. Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Om Swastiastu

barubagus
User
spacer line
 

Toch kan ik me het volgende voorstellen.;Je betaalt 52% belasting plus 1,2% over je vermogen en dan zie je zo'n oude kale bule man met uitkering en een jonge Indonesische vrouw met 3 jonge kinderen in het vliegtuig naar Nl komen?? vrouw spreekt alleen maar Javaans laatstaan Nederlands. Je Komt ermee aan de praat blijkt man WAO te hebben, maar vanwege de korting later op z'n AOW komt het gezin toch maar naar NL.
Wie gaat dat later betalen na het overlijden van deze meneer?
De belastinbetalers dus. Dit is geen jaloezie, maar gewoon constateren dat de regels niet deugen. In Duitsland worden de naaste famileden aangesproken als iemand een beroep doet op een sociale uitkering. Dat zou hier ook moeten.paulana
User
spacer line
 


Dat vind ik niet zo.n goed idee, mijn man is Duitser en dan zou hij voor zijn verslaafde zoon van bijna 50 moeten betalen...die 4-5 maal in een afkik kliniek zat en toch elke keer weer drinkt (zuipt) iedere keer weer terugvallen in die verslaving, laat de staat de accijns hoger maken zodat ze niet in elke supermarkt die goedkope zooi kunnen kopen.

Maar we zijn nu 9 jaar weg uit Duisburg, en daarvoor als zelfstandig ondernemer, wordt je er niet mee geconfronteerd


Om Swastiastu

barubagus
User
spacer line
 

Paulana, dat is de andere kant v.d medaille. De maatschappij (belastingbetaler) hoeft toch niet op te draaien voor die individuele gevallen.
Ik heb een Duitse kennis, die weinig rente heeft en geen beroep wil doen op de sociale
verzekering in Dts, want anders wordt haar zoon aansprakelijk gesteld.

Het schijnt zo in Dts land te werken. ouders moeten voor klinderen zorgen, en de kinderen later voor de ouders. als die een beroep moeten doen op de sociale verzekeringen,komen ze zo wie in the picture.
In Nl gaat het gelukkig niet zo ver, maar soms denk ik weleens waar gaat mijn belastingencen aan op.paulana
User
spacer line
 

Precies er zijn 2 kanten aan het verhaal, in Nederland krijg je dat bedrag helemaal uitgekeerd, in Duitsland wordt de huur er van betaald door de instanties, en de overige sociale verzekeringen, Frank (Rainer's zoon) heeft per maand nog geen 350 euro te besteden, maar genoeg om zijn dagelijkse flessen bij Aldi of Lidl te halen en eten ,ach voedselbanken hebben ze daar ook.

Zij hebben recht op 35 sqm woonruimte, dat ook wordt gerenoveerd door de gemeente
en verder meer voorzieningen zoals gratis -gereduceerd OV ,breek me de b.k niet open.

Voor mij is het systeem wat in Nederland is ook niet goed , ook omdat het heel vaak om volwassen mensen gaat die te beroerd zijn om te werken (een neef van mij) die het volgende zei :waarom werken ik red het best zo, nu moet hij werken 3 dagen per week, een aantal uren in een supermarkt met behoud van uitkering zegt hij


Als je dan hier hoort dua anak cukup, en de meeste gezinnen hebben 4 of meer kinderen, kan ik daar begrip voor hebben ,hier zijn de kinderen de AOW voor hun ouders en ook andere oudere familieleden.Om Swastiastu

paulana
User
spacer line
 

Die hele situatie in Nederland en Duitsland stond ons zo tegen, met resultaat emigreren, en als je hier helpen kan met opleidingen ,een schoolopleiding financieren
en wat dies meer zij, weet je dat het goed terecht komt .

Die hele Bijstand moesten ze kappen, aan de andere kant er zijn ook mensen die deze uitkering terecht ontvangen, en die ook de premies daarvoor hebben betaald.

Vroeger was het steun , nu heet het bijstand waarom niet een andere naam aan dit gebeuren geven. De mensen die hierop aangewezen zijn, worden gelijk in een hokje gestopt. En dat is in Duitsland nog erger als in Nederland. AOW kennen ze in Duitsland ook niet, en of dat nou zo goed is, daardoor moeten veel oudere mensen aankloppen bij de gemeente om wat geld te krijgen ,te veel om van te sterven en te weinig om van te leven.


Om Swastiastu

barubagus
User
spacer line
 

Ja het is een dilemma. Ik betaal me blauw aan belastingen hier, Ze moesten alle uitkeringen stop zetten, de mensen moeten maar zichzelf partikulier verzekeren.
waarom moet ik betalen voor iemand die een beroep moet doen op de wao,bijstand etc??? Het woonlandprnicipe invoeren. Want waarom moeten we meebetalen als
die wao ers zonodig in de tropen willen wonen. Ik betaal ook zelf als ik daar ben,
De AOW mag wat mij betreft blijven. Ik wordt ook t.z.t gekort op mijn AOW, vanwege verblijf in Indonesie als tiener, maar daar hou je rekening mee, hard werken en veel sparen. That's it Gewoon voedselbonnen en wat zakgeld voor de rest.

Aan de andere kant misscien stijgt de criminaliteit dan weer, als de uitkeringen worden afgeschaft. dat woonlandprincipe hadden ze allang moeten invoeren.
Dus in de R! krijg je pakweg 2/3 Juta. Dat is een goed salaris voor een doorsnee
persoon.In Thailand zoveel Baht etc Daar heb je in de kampung een mooi huisje voor.paulana
User
spacer line
 

Particulier verzekeren is voor mensen boven de 60 onbetaalbaar geworden.

Mijn idee over uitkeringen ligt iets anders, WAO het lijkt me vreselijk als je niet meer kan en mag werken, maar er worden premies voor betaald , ook voor alle andere sociale uitkeringen. Natuurlijk zijn er mensen die daar misbruik van maken

Verder weet ik nog dat Drees de AOW invoerde,het was geen vette pot maar een uitkomst voor velen. In 1964 was er nog geen weduwe- wezen uitkering.
Wij hebben het toch wel zwaar gehad in die tijd en er werden 2 kamers verhuurt
Mijn moeder kon nog werk vinden in een bejaardenhuis voor halve dagen. En zo kwamen we die tijd door. Ze was 56 jaar .

Voor 2-3 juta werken per maand een Westerling kan dat niet want je visa-kitas-kitap
kosten een vermogen, wij hebben geen moeite om dat te betalen, we zijn hier uit vrije wil en willen niet meer terug naar Europa.
en zien deze bedragen als een soort belasting aan de staat RI

Ook was de voorwaarde om personeel te nemen. Hebben we ook voor de verbouwing.
En div.


Om Swastiastu


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,176,956 topic views - 240,778 posts - 13,734 topics - 34,296 members - last post @ 26-01-2021 21:34 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,683,930 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com