indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 


We gaan weer stemmen tenminste wij kunnen weer gaan stemmen.
Voorop gesteld is dat een democratisch recht, en daar kan je gebruik van maken.
Het is duidelijk dat velen landen hun vingers er bij zou aflikken, zo als wij bij ons omgaan met stellingen tegen en voor te zijn.

Voor deze regering en of tegen.
Als je ziet en hoort hoe het tegen beter weten in ze eigen soms voor de gek houden.
Er heeft al jaren een tendens een soort mythe waarin zo veel regelingen zijn ontstaan , in allerlei sectoren.
Het onderwijs die meer en meer geld vraagt voor kinderen die niet mee kunnen komen en waar zo veel mensen juist daardoor een dure baan vinden, veel geld kunnen verwerven, dan kan het niet anders dat daar een eind aan gemaakt gaat worden.

Ook wat K zag een interview van iemand die zich verontwaardigt sprak over een visakte.
Hij vergeleek in Spanje zitten 50.000 mensen te kijken hoe een stier afgeslacht wordt.
EN hij geen levend visje aan de haak mag hebben om een grote vis te vangen.
Kijk hoe belachelijk sommige mensen vooral van die milieu frikken, en de dieren partij.
Hoe onwerkelijk die mensen leven en anderen op een verkeerd spoor te willen brengen door nog mensen voor te liegen over dieren welzijn.

Nou dan kunnen ze beter eens naar Indonesië gaan, om te proeven hoe ze daar omgaan met dieren….. Emoticon: Stupid Emoticon: Devil Emoticon:

P.S. Mijn stem K ga strategisch stemmen.
Op de ouderen partij 50+ waarom?
Omdat K hoop dat de regering partijen net minder aan de meerderheid komt in de eerste kamer, waardoor de 50+ partij net de doorslag kan krijgen hen aan die meerderheid te helpen.
Waardoor ze tegen over hen eisen kunnen stellen om hun aan die meerderheid te helpen. Emoticon: Confused Emoticon: Devil Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sabar2
User
User icon of sabar2
spacer line
 

Ik begrijp het K.
Je gaat democratisch helpen om een rechtse dictatuur in het zadel te helpen Emoticon: Laugh out loud
Het gaat de dames/heren van partij 50+ enkel om het groene pluche onder hun billen
en wat extra flappies in hun portemonnee, voor de rest kijken ze gewoon wie hun (persoonlijk) het meeste biedt.
Het is al bekend dat er via manipulaties meerderheden zullen komen in de 1e kamer
t.a.v. "restzetel-verdeling" en stemmen uit ZH zijn ineens meer waard als Drentse stemmen. Volksverlakkerij dat hele democratische gedoe in NL gebeurd het stiekum
in Libya in het openbaar, wat is erger ???
Politiek bedrijven is gewoon koehandel en handjeklap of je er nu een democratisch of een ander sausje overgooid, dat weet ik ook uit mijn persoonlijke politieke ervaringen.
Toen ik jonger was dacht ik nog als een idealist maar hoe ouder ik word des te meer neig ik naar anarchie als oplossing voor dit politieke schimmenspel. Emoticon: Clown


Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Nederlanders moeten eens wijs worden en helemaal niet gaan stemmen, misschien dat de overbetaalde zogenaamde "politici " dan eens gaan luisteren naar de gewone man. Wat nu in de regering zit en in de 1e en 2e kamer,zit er alleen maar vanwege het geld dat ze krijgen voor hun nietsdoen....en het vooruitzicht op riant wachtgeld of een nog beter verdienende baan na hun vertrek.

Wij zijn de stem van het volk zeggen ze dan....nou niet mijn stem in ieder geval. Ik heb de hoop al lang opgegeven en stem al 20 jaar niet meer.


hati hati, pelan pelan

bambang
User
spacer line
 

Iedereen liegt, in de politiek en in het dagelijkse leven. In het dagelijkse leven wordt ook het gezegde gebruikt: leugentje om bestwil. Een vrouw heeft een rare kleding aan en ze is ook nog bij de kapper geweest. Voor het haar geef je een compliment, maar je zwijgt over de kleding of je geeft ook een compliment voor de kleding. Je wil de gevoelens van de persoon niet kwetsen.
Een grof voorbeeld in de politiek: de oorlog in Irak. Amerika beschuldigt Saddam van chemische en biologische wapenindustrie. Amerika wil ook democratie in Irak brengen. Alsof democratie een product is. Voor de democratie wordt een inval gedaan in Irak. Aan Irak is de oorlog verklaard.
Waarom Irak is aangevallen, is puur voor de olie. De olievoorraad in Irak is vele malen groter dan die in Saoedie Arabie. En Nederland? Die speelt het vieze spelletje mee.
Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


Als ik zo'n peci en jilbab zie, dan weet ik al hoe ver het is.......niet te vertrouwen. Het zijn vnl. de politieke gladderikken die dergelijke religieuze onderscheidingstekenen moeten gebruiken om geloofwaardig over te komen. Elke werkelijk gelovige heeft die attributen niet nodig.
Op dat punt steun ik de Nederlandse politici die religieuze attributen willen verbieden op scholen (= opvoedingsinstituten). Walgelijke prostitutie en pornografie van geloof is het. Of het nou om een joods, hindoe, christelijk of moslim-attribuut gaat; doesn't matter .
Hier in RI neemt het inmiddels ook onappetijtelijke vormen aan. Alles wat god/allah verboden heeft wordt gedaan met zo'n attribuut op de kop. Kortgeleden was er in Yogya een bijeenkomst van een of andere moslim-sjeik. De weg zag zwart van de jilbabs en hoog-water-broeken. Bij een rood stoplicht reden allen - werkelijk allen, geen enkel uitgezonderd - van deze "gelovigen" met een arrogantie door het rode stoplicht, per motor (allen zonder helm maar met peci ), fiets of auto. Andere weggebruikers moesten snel aan de kant stuiven om het vege lijf te kunnen redden. Blijkbaar gelden "wereldse" ge- en verboden niet voor degenen die een religieus attribuut op de kop dragen (in Bali hetzelfde als men naar een ceremonie gaat......geen helm over de haarband en door rode stoplichten).zieleffe
User
spacer line
 


Even verduidelijken

de zwart getypt woorden komen van HIER NUjij en de antwoorden van mij

PVV: Geen geld meer naar 'liegend'...
De PVV wil in navolging van Amerika de subsidie aan het klimaatinstituut van de Verenigde Naties, de IPCC, stopzetten. Het klimaatpanel raakte in opspraak toen er in een hoofdstuk over opwarming van de aarde diverse fouten bleken te staan.


Dit is duidelijk, we worden overstelpt met leugens, waar geen draagkracht voor is, maar door enkel idealisten gebruikt word, de mens bang te maken .
Dit is door en door doortrapt en al langer niet meer serieus te noemen.PVV GEEFT TOE 60 VERKIEZINGSBELOFTEN TE HEBBEN INGELEVERD
Tja, in het vuur van het debat gaf de PVV'er toe dat de (60) verkiezingsbeloften werden ingeleverd.

het zal hen zeker geen voordelen opleveren voor de volgende verkiezingen.
Maar nu even wel want het moet gezegd worden er is moed voor nodig om onpopulere maatregelingen uit te voeren.


Cohen de Hakkelaar
Cohen was duidelijk zijn tekst kwijt in het weinig opwindende debat dat eigenlijk geen winnaars kende.

Dit vind ik een smerige insinuatie, Nou is het wel zo dat Cohen geen goede politiker is, wel bestuurder.Rutte's gebroken beloftes Drie beloftes die Rutte aan Nederland maakte tijdens de presentatie van het regeerakkoord, heeft hij gebroken zonder blikken of blozen.

Dat zal hem zeker nu nog niet deren, maar straks als je de mensen zo veel hebt afgepakt, ja dan kan jet het schudde bij de volgende tweede kamer verkiezingen.
Want alles wordt door de kiezers afgestraft.
Ze moeten nu wel goed de zaken aan pakken dat zijn ze verplicht tegen over de potentiële kiezers.
WILT U DE TOTALE VVD?
Bij de komende Statenverkiezingen dreigt de VVD in een aantal provincies (met afstand) de grootste te worden, gevolgd door de PVV. Dat zal op één terrein op termijn rampzalig uitpakken: op dat van de ruimtelijke ordening, want daar zijn beide partijen twee handen op één buik.


Dat zal nog blijken, want je kan dit of dat willen, maar er is nog zo iets als kunnen we dat wel opbrengen en is het betaalbaar.COALITIE VVD-PVV-CDA: LINKS MANIFEST DEUGD NIET. MILJOENENBEZUINIGING NIET VOELBAAR!
Cohen en zijn bende houden de mensen voor de gek”, reageert PVV-leider Wilders. Hij noemt de PvdA-voorman en zijn SP-collega Roemer ’de firma List en Bedrog’. VVD-fractieleider Blok vindt het manifest „schandalig en asociaal”. Ook het CDA hekelt het pamflet.


Hier hebben ze wel een punt:. Je kan altijd wel blijven schreeuwen dat deugd niet maar geef het ook eens aan wat beter en anders kan.
Blijven roepen dat die beleid niet deugd, en je afzet tegen een bepaalde politieke partij, waar je dagelijks in de tweede kamer wel met hen in discussie gaat en soms ook samen mee werkt.
Dan kom je ongelofelijk niet serieus over bij de kiezers, en je bewerkt dat steeds meer kiezers naar zo’n partij gaat omdat het onderbuik gevoel boven komt en men uit medelijden op die mensen gaan stemmen.' Ik toon leiderschap' CDA-vicepremier Maxime Verhagen denkt dat de mensen in het land behoefte hebben aan sterke leiders en vindt dat hij aan het profiel van een leider voldoet.
Ja je moet wel anders is de gehele partij straks weg gevaagd.
In die partij zitten te veel ouderen die teveel vast houden aan het etablissement, waardoor ze niet meer met een mond spreken.
Ook hun religieuze achterban zit met een onwezelijk gebeuren waar ze niet in mee kunnen gaan.
het is moeilijk zo iets te leiden naar een eenheid, en dat zal hun de das omdoen.
Ze zijn zelf schuldig aan dat de parij gehelveerd word en ze moeten oppassen dat ze niet nog meer stemmers verliezen.
Want ze verliezen aan de PVV, en de ouderen partijen hun kiezers.


PECHTOLD: PVV SCHULDIG AAN MASSAHYSTERIE OVER IMMIGRATIE
De PVV maakt zich schuldig aan massahysterie op het gebied van immigratie. Daarvan beschuldigde D66-leider Alexander Pechtold de partij van Geert Wilders tijdens het verkiezingsdebat maandagavond bij Eenvandaag.


Kijk dit is werkelijk een staaltje van leugens en bedrog.
Dat is te bewijzen als pechtholt goed had geluisterd naar Leers minister van immigratie bij Uitgesproken vara, dan had hij kunnen weten wat een vluchteling kost en gekost heeft.
Als je per jaar 100.000€ kwijt bent en +/- 170miljoen€ aan advocaten kosten, dan zit je toch wel aardig in de buurt van 7,5 miljard€ euro per jaar…
Uit gebreid discussiëren heeft geen zin, de minister komt met de cijfers.DIT KABINET HAKT DE NATUUR FLUITEND IN STUKKEN
Natuurmonumenten heeft een kieswijzer voor de Statenverkiezingen gemaakt waaruit blijkt dat het CDA bijna overal op bijna alle punten anti-natuurstandpunten inneemt. Tijdens de kabinetten Balkenende heeft het CDA knarsetandend allerlei door D66, de PvdA en de ChristenUnie aangedragen, boer-onvriendelijke natuurbeleidsmaatregelen moeten tolereren. Maar nu hoeft dat niet meer, want ook de provinciale afdelingen van de VVD en de PVV zijn tegen bijna alles wat natuur is, blijkt uit de kieswijzer.

Kijk er is al te veel schaarse aan voedsel, moet je dan goede landbouwgronden opheffen ten koste van natuur, en of dieren, K dacht het niet, we hebben die boeren hard nodig ons dagelijkse voedsel te blijven kunnen behouden wat is belangrijker je dagelijkse boterham of je zogenaamde natuur behoud, die al genoeg braak liggende gronden hebben liggen.Fiscus onderzoekt spaargeld Nederlandse EU-ambtenaren
De Belastingdienst gaat kijken of Nederlandse ambtenaren bij de EU wel hun spaargeld hebben opgegeven.

Kijk hier is duidelijk hoe was die spreekwoord ook al weer wie de waard is vertrouwd hij zijn gasten.
We weten al langer dat er veel gesjoemeld word in die Europese gemeenschap.
Ze hebben onze vertrouwen niet meer, en waarom door die verrijking van die lieden en nog wel van de afgelopen meerderheid van linkse lieden in de Europese gemeenschap.Rutte geeft Oosterhuis veeg uit pan "Fout." "Verkeerd." "Uiterst ongepast." Dat waren de woorden die de meestal zo terughoudende Mark Rutte gebruikte in het programma Pauw & Witteman.
Hier heeft hij een punt door het systeem mag en kan je niets zeggen of schrijven over de koningin.
Maar enkel jaren gelden had de koningin wel iets uit gelaten over internet, dat het zo onpersoonlijk was, en ze had er verschrikkelijke ouderwets idee er over.
Nu is ze een beetje bij gespijkerd, en is het leuk gaan vinden om internet te onderzoeken.
Daar kan je alleen maar wijzer van worden , en ook je komt dan dichter bij de mensen te staan.
Maar het blijft een ongelofelijke instituut te zijn die ver van de werkelijk leven staat.
Dat zie je aan alle leiders van de wereld, ze worden verrast door de gewone vrouw/man op de straat die in opstand zijn gekomen.
Een voorbeeld is nu wel kaddafi.
Nu om Kaddafi te vergelijken met onze koningin, dat gaat te ver, maar ze zou zich meer en meer op de site van Geenstijl en NUjij dagelijks de reacties moeten toetsen, dan kan ze beter mee komen met de menselijkheid.
Een verkeerde signaal is het om naar Oman te gaan om ook zo’n gek te gaan ontmoeten.
Dat ook het bedrijfsleven nu nog boter op hun hoofd hebben is een vast staan fijt Emoticon: I love it Emoticon: Cooool Emoticon: Stupid Emoticon: Bye bye .

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 


Op 01-03-2011 10:02 schreef Yogya-Bali:
[BR

Als ik zon peci en jilbab zie, dan weet ik al hoe ver het is.......niet te vertrouwen. Het zijn vnl. de politieke gladderikken die dergelijke religieuze onderscheidingstekenen moeten gebruiken om geloofwaardig over te komen. Elke werkelijk gelovige heeft die attributen niet nodig.
Op dat punt steun ik de Nederlandse politici die religieuze attributen willen verbieden op scholen (= opvoedingsinstituten). Walgelijke prostitutie en pornografie van geloof is het. Of het nou om een joods, hindoe, christelijk of moslim-attribuut gaat; doesnt matter .
Hier in RI neemt het inmiddels ook onappetijtelijke vormen aan. Alles wat god/allah verboden heeft wordt gedaan met zon attribuut op de kop. Kortgeleden was er in Yogya een bijeenkomst van een of andere moslim-sjeik. De weg zag zwart van de jilbabs en hoog-water-broeken. Bij een rood stoplicht reden allen - werkelijk allen, geen enkel uitgezonderd - van deze "gelovigen" met een arrogantie door het rode stoplicht, per motor (allen zonder helm maar met peci ), fiets of auto. Andere weggebruikers moesten snel aan de kant stuiven om het vege lijf te kunnen redden. Blijkbaar gelden "wereldse" ge- en verboden niet voor degenen die een religieus attribuut op de kop dragen (in Bali hetzelfde als men naar een ceremonie gaat......geen helm over de haarband en door rode stoplichten).


Helemaal mee eens Yogya-Bali.
Ben benieuwd of ze komen te weten dat er in de Arabische wereld aan de hand is.
Meestal worden die aanhangers dom gehouden, en je kan merken dat in die gemeenschap geen Internet word gevolgd.
Het is nu nog te vroeg om er iets over te verzinnen wat er in die Arabische landen aan de hand is.
in iedergeval zijn de mensen beu zo langer te moeten leven.

Hoever zijn de Moslims in Indonesië , moeten de westerse mensen dan ook vluchten?????
Maar de Al-Qaeda en Binladen zullen nu wel een poepje anders gaan ruiken, of ze worden niet op de hoogte gehouden wat er in de wereld gebeurd.

"Al-Qaeda zit achter protesten in Libië", volgens Gaddafi

Die man spoort gewoon niet en met hem velen anderen niet........ Emoticon: Cooool Emoticon: Stupid Emoticon: Frustrated Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 


sabar2[/url]:
Ik begrijp het K.
Je gaat democratisch helpen om een rechtse dictatuur in het zadel te helpen Emoticon: Laugh out loud
Het gaat de dames/heren van partij 50+ enkel om het groene pluche onder hun billen
en wat extra flappies in hun portemonnee, voor de rest kijken ze gewoon wie hun (persoonlijk) het meeste biedt.
Het is al bekend dat er via manipulaties meerderheden zullen komen in de 1e kamer
t.a.v. "restzetel-verdeling" en stemmen uit ZH zijn ineens meer waard als Drentse stemmen. Volksverlakkerij dat hele democratische gedoe in NL gebeurd het stiekum
in Libya in het openbaar, wat is erger ???
Politiek bedrijven is gewoon koehandel en handjeklap of je er nu een democratisch of een ander sausje overgooid, dat weet ik ook uit mijn persoonlijke politieke ervaringen.
Toen ik jonger was dacht ik nog als een idealist maar hoe ouder ik word des te meer neig ik naar anarchie als oplossing voor dit politieke schimmenspel. Emoticon: Clown


K ga altijd stemmen dat is mijn democratische recht, en nu mijnheer Sabar2 u wilt iets in mijn schoot leggen, terwijl dat een insinuatie is om een rechts dictatuur in stand te houden.
Is ergens een misplaatste suggestie, want als K eerlijk aankondigt dat K op 50+ ga stemmen, dan is dat zo geen rechts dictatuur.
Een mens kan overdrijven.
Ja als je jonger ben, heb je nog niet genoeg ervaringen op gedaan, is waar je afkomstig je wieg heeft gestaan, van afkomst bent, dat geeft de doorslag en kom je te laat er achter dat ideologie geen goede inbreng is geweest.
K heb ook niet de pretentie om daarmee door mijn stem op een partij te geven, dat het systeem niet deugd , daar een verandering in zal komen.
Als het aan mij lag zou K die eerste kamer opheffen en ook de provincies.
Zoals ze dat doen en hebben gedaan in Denemarken.
Wat u in een keer wilt is niet mogelijk, toch heb K de hoop dat de jongeren het nog eens assertieve mannier . dat zullen veranderen.
Moet u vergelijken met Libië dat nu pas na 41 jaar er achter kom, een idioot aan de macht heeft geholpen, door dat ze nog niet zo ver waren een beschaafd land te zijn.
Maar door de technische mogelijkheid nu meer komen te weten van een wereld waar ze voorheen geen beeld van hadden.
Dat is gelukkig niet meer terug te draaien, alhoewel die idioten van lijders zie in Iran als voor beeld ingrepen doen om het internet plat te leggen.
Die ouwe lullen met die grijze baarden hebben er geen flauw benul van .
Het is nu wel duidelijk, uit mijn schrijven hoe je in een spagaat terecht komt, stem op die ouwe lullen, maar heb ze liever niet gehad.
Als er een alleen jongere partij zonder kleuring zonder een verzuiling systeem er was, dan zou K daarop stemmen.
Gezien mijn strategisch stemmen om te hopen dat die rechtse partijen geen meerderheid in de eerste kamer kan bemachtigen, zodat ze altijd naar andere, een gunst moeten gaan vragen, buiten die linkse partijen om.
Gezien de voorspellingen kunnen ze 2 zetels halen. Emoticon: Blush Emoticon: Very funny Emoticon: ShinyVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

De verkiezingern hebben weer laten zien hoe we allen van links naar rechts hollen en terug,ze liegen allemaal,komt weer niks van regeren terecht straksd Emoticon: Stupidmerapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

En dit dan: het Europees parlement krijgt extra 1500 euro per maand, boven de 1500 die ze al kregen.
Wanneer wordt deze graai cultuur stopgezet??merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Politiek bedrijven betekent goede connnecties hebben , en vooral op geld belust zijn.
Zie al die commisariaten van de parlementsleden!
Nee,Nederland heeft geen democratie, dit is een facade.
De modale burger levert voortdurend in om de graai klasse te onderhouden...
Om Ziel: een anarchie lost niets op; denk aan Duitsland in de jaren 30!
De opkomst van Hitler en de genocidesabar2
User
User icon of sabar2
spacer line
 

[quote] On 02-03-2011 11:00 zieleffe


K ga altijd stemmen dat is mijn democratische recht, en nu mijnheer Sabar2 u wilt iets in mijn schoot leggen, terwijl dat een insinuatie is om een rechts dictatuur in stand te houden.
Is ergens een misplaatste suggestie, want als K eerlijk aankondigt dat K op 50+ ga stemmen, dan is dat zo geen rechts dictatuur.
Een mens kan overdrijven.
[/br]

Beste K je interpreteert het als een insinuatie, da's verkeerd begrepen.
Ik begrijp dat je tactisch wilde gaan stemmen, ik waarschuwde je echter met je keus op 50+ omdat dat een verkapte vorm van op rechts stemmen is, Jan Nagel staat bekend om zijn "handelspraktijken"

Overigens ik heb begrepen dat ze er in Holland nog niet uit zijn zelfs na de verkiezingen is het nog afwachten tot eind mei voordat de "koehandel"/manipulatie is voltooid.
Gewoon simpeler bom erop Emoticon: Laugh out loud Rutte en Co GO GO GO
Welcome to Indonesia Take it as it is or leave it if you don't like it

zieleffe
User
spacer line
 


Beste K je interpreteert het als een insinuatie, da's verkeerd begrepen.
Ik begrijp dat je tactisch wilde gaan stemmen, ik waarschuwde je echter met je keus op 50+ omdat dat een verkapte vorm van op rechts stemmen is, Jan Nagel staat bekend om zijn "handelspraktijken"

K kreeg gelijk!!!, regering deelneemers, 37 zetels en als een bijwagen 50+ of SGP, van die laatste moet je niet blij mee zijn.

Over Jan Nagel gesproken dit is dan wel iemand die steeds geprobeerd heeft aan de weg te timmeren.
Tussen dit kwaad en het andere regering beleid, moet ook even iets tussen zitten, waarop ze niet zelf overhoop besluiten maken, waardoor ze te veel naar een makkelijke prooi kunnen grijpen, zodat er iemand er is die hen even met de neus op de feiten drukt.
Dat is mijn stratigie te veel macht is niet goed, gescheiden machten is beter.
Het is goed dat er bezuinigd moet gaan worden, op te veel en overdreven subsidie en zorg verlening, waar die plaats vinden om daar orde op zaken te stellen.
Heb zo idee dat er te veel mensen snoepen en onnodige hulp verlening plegen, om meer hun eigen zakken te vullen, dan wat ze gaan aanrichten op die markt.
Dat daarop gesaneerd gaat worden is duidelijk, maar niet mensen iets afpakken, die al hun sporen hebben verdiend, en die nu met een laag inkomen, AOW of klein pensioentje hebben, die te minderen, en geld af te pakken.
Een beschaafde natie weet hun ouderen te blijven waarderen voor de verleende diensten die ze in hun leven hebben gegeven.
Daarop wil K niet zeggen dat ze het allemaal verdienen, maar niet gewoon als een botte bijl hakken in die verzorging en inkomen.Ik lees graag zijn columns, die man weet waarover hij het heeft.
Hij is zeer duidelijk in zijn stellingen, niet in kennis op sociale vlak, maar meer politiek bedrijven.


K begrijp nog steeds niet dat P.vd.A steeds weet te mannuvreren, op dat sociale vlak, dan met goede zorg, dat ieder een steentje bij gaat dragen, aan wat zij/hij doet.
Kok was daar de voorloper van
Dan gewoon de hand op houden, en roepen kom maar mensen hier krijg je een menslijk behandeling en als je niet kan, krijg je gewoon je geld.
Dat kan een land nooit lang volhouden, je mag best wel wat verlangen van mensen als ze hier komen om dat ze in hun eigenland vluchten oké, maar dat je na het verblijf vergunning te hebben gekregen, je gewoon weer naar je eigen land op vakantie gaat, dat kan er bij mij er niet in.
Dat er nu eindelijk eens de mensen met vluchteling status, gescheiden worden door economische vluchtelingen.
Het verkeerde aan die hulp is dat ze in opvang centra’s opgevangen worden en daar gewoon niets mogen doen.

Zet ze aan het werk als je hun status goed hebt kunnen vast stellen en laat ze midden in de samenleving vakken vullen in winkels of rond om tuinen verzorgen of koffie uit delen in bejaarden tehuizen.
Dan ze gewoon opsluiten, belachelijk.
Kijk ook door deze man Piet Hein Donner die totaal niet begrijpt wat sociaal is, hebben we verkeerde beslissingen genomen en nog steeds worden er verkeerde beslissingen gemaakt.
Meestal zullen door eigen initiatief mensen door stromen naar hogere functiesToen mijn vriendin, moet er wel even bij vermelden chinees Indonesisch, wilde ze gelijk aan de slag terwijl ze universiteit diploma had, ging ze in een glasfabriek werken.
Daar was k niet gelukkig mee want er zat er meer in dat vrouwtje, ze wilde van haar eigen, zo snel mogelijk aan de slag.
En dat was alleen toen voor handen, later is ze bij een computer bedrijf tercht gekomen waar ze jaren heeft gewerkt, tot dat die bedrijven ook hun fabrieken sloten.
Kwam ze even in de WW, en ze zit nu elke avond in te pakken, die pakketjes die de mensen bestellen via internet.
Kijk waar een wil is, is er een weg, maar niet de mensen afzwakken dat ze geen baan kunnen vinden, en ze dan maar een levenslange uitkering geven.
Kijk dat is belachelijk en dat doen die linkse lieden wel en daardoor krijg je wrijvingen in die sociale gedoe, tot bijstand uitkering toe.
Allemaal verziekt zowel door partijen in het midden als links.
Eindelijk wordt daar aan gewerkt, als je kan werken, dan ook werken, daar is niets mis mee…….. Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool Emoticon: Confused


Overigens ik heb begrepen dat ze er in Holland nog niet uit zijn zelfs na de verkiezingen is het nog afwachten tot eind mei voordat de "koehandel"/manipulatie is voltooid.
Gewoon simpeler bom erop Rutte en Co GO GO GO

Op de eerst plaats is het niet Holland maar Nederland.
Je hebt wel zuid en noord Holland.
Die koe handel bestaat al zolang, die eerste kamer bestaat.
Allemaal gekomen door die familie van Oranje en daar kan je niet zo maar een einde aan komen.
Moeilijk heel moeilijk de eerst kamer af te schaffen, en ook die provincies, de mensen die dat kunnen hebben zelf baat bij die instituten.
En nu al gelijk als die mafkees van een kaddafi bommen gaan gooien:, ja dan, VRAAG k MIJ WEL AF WAAR ZIT U MET UW VERSTAND .
We kennen hier gelukkig stem recht en daarmee kan je ze bestrijden, niet met bommen.
Te lang in het buitenland!!, ja dan kan je zo iets wel mooie schrijven, je heb zeker geen familie hier meer wonen???? Emoticon: I love it Emoticon: Cooool Emoticon: Stupid Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

simpati
User
spacer line
 

Op de eerst plaats is het niet Holland maar Nederland.
Eindelijk, ik voel mij niet meer eenzaam op dit forum met die denkwijze!

Die koe handel bestaat al zolang, die eerste kamer bestaat.
Ik durf nu al te voorspellen waar het deze keer op uitdraait.
Salam,
Jan
Malangzieleffe
User
spacer line
 

Ja Jan kan je dat?
Maurice de Hond voorspelt ook en die voorspelt een goede afloop voor het kabinet.

Dat zou betekenen dat er ook door mij strategische stem niet werkt.

- Als 50PLUS niet aan de verkiezingen had deelgenomen dan zouden PVV+CDA+VVD wel de meerderheid hebben gehaald

Ja als je zo hier en daar lees dan kan het wel eens zo zijn dat het CDA in de problemen kan komen door die halve gare man die Zeeuw Koppejan en nog die onbeholpen iemand die vrouw hoe heet ze ook weer???

Dat zou wel eens het kabinet kunnen kosten dat ze de stekker er uit trekken.
Maar het is koffiedik kijken, hoe zo iets te voorspellen valt..... Emoticon: Yummie! Emoticon: Sadley Emoticon: Wink Emoticon: Shut up!Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,176,956 topic views - 240,778 posts - 13,734 topics - 34,296 members - last post @ 26-01-2021 21:34 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,683,800 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com