indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Hotels in Indonesië > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

karma
User
spacer line
 

Heeft iemand ervaring met het Aston hotel?BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 

Karma,

Begin vorig jaar waren ze nog aan het bouwen en de prijs is behoorlijk hoog. Rond 1 miljoen rupiah. Baguala Bay Resort is ook leuk en goed. Het enige onderkomen op Ambon met een zwembad. Vlakbij Aston.


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

_Jarno_
User
User icon of _Jarno_
spacer line
 

Afgelopen augustus 1 nacht verbleven. De kamers zijn prima in orde evenals het zwembad. Het restaurant was echter bijzonder matig, de bediening was akelig traag, vele producten/gerechten waren niet beschikbaar en de prijzen van het restaurant waren ook redelijk hoog, zelfs voor de 10% service charge en 10% tax.


Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Ermin
User
spacer line
 

Je kunt hier wat meer informatie over het hotel vinden:www.triptom.nl/NL/Hotel/Aston_(...)epa_Resort_Ambon.htmpelaut
User
spacer line
 

Wij hebben al enige keren in het Aston verbleven, en ook in het bijna naastgelegen Baguala resort. Baguala was mijns inziens ver beneden peil, doorgelegen bedden, 2 uur wachten voor er avond eten op tafel kwam, zeer matig ontbijt, ongeinteresseerde bediening, vieze badkamer en ga zo maar door. Toen we daarna naar het Aston verhuisden was het een ware verademing: schone, grote, koele kamer, zwembadje voor de deur, internetverbinding, televisie, prachtige badkamer, heerlijk en uitgebreid ontbijt (kleine ontploffing tijdens reparatie van het gasstelletje van de eierenkok daar gelaten). Ik betaal liever een paar tientjes meer voor de luxe van het Aston dan me te ergeren aan het Baguala. Dat het eten in het Aston ook van matige kwaliteit is (ook lang wachten) neem ik op de koop toe, plenty goede restaurant in Ambon City of Paso. Alleen jammer dat er haast geen toerist info te verkrijgen is, voor duik- en snorkeltrips etc moet je zelf op pad, van een hotel als het Aston zou je meer verwachten. Wel heel goede service: als je belt naar de receptie staat er 5 minuten later een reparateur met gereeedschapskist voor de deur. Zeer vriendelijke bediening, al ben ik bang dat als het allemaal in het Engels moet het niveau ook niet al best is. Na afloop bracht men onze groep gratis met de Aston bus naar het vliegveld. Als je ging klagen bij Baguala stonden ze je haast uit te lachen. s'Avonds zag ik ook mannen inchecken met meisjes die beslist niet hun vrouw danwel dochter waren, in combinatie met de wat vieze bedden / beddengoed heb ik dan alweer gegeten en gedronken.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.83,432,873 topic views - 239,785 posts - 13,723 topics - 32,145 members - last post @ 11-07-2020 00:43 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

136,045,952 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com