indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Blog @ indonesiepagina.nl > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

BlogBlot
User
spacer line
 

FPI dreigt met omverwerping president Yudhoyono
Gepubliceerd op 10 februari 2011 09:29
De clowns van de radicaal Islamitische wereld in IndonesiŽ hebben dreigementen tegen de staat geuit. Het Islamitisch Verdedigingsfront FPI waarschuwde dat ze de Indonesische president Susilo Bambang Yudhoyono zullen omverwerpen als hij het waagt om een zogenaamde massaorganisatie te ontbinden, inclusief de FPI zelf.
Lees verder , klik op de titelzieleffe
User
spacer line
 

Het is toch steeds weer duidelijk dat er wetenschappelijk is bewezen, de Islam met de koran als boek, geen religie is maar een Ideologie.
Dat altijd thuis heeft gehoord in de Arabische landen, maar nu geŽxporteerd naar Europa, AziŽ en bijna verspreid over de gehele wereld.

Door massa immigratie ontstaan en als je dan zo van dichtbij er over leest en ziet dan kan je niet anders zeggen (schrijven), dat het elke keer duidelijker wordt het een politiek uitlaat klep heeft.
Dus het is een politiek ideologie die zelfs door de moslims zelf uitgelegd word als een ononsmakelijk deel is van hun leef gewoontes.
Vooral de christelijke ontkennen het en aanvaarden het als zijnde een religie, maar dat doen ze uit lijfsbehoud, daar ze anders hun eigen geloof moeten ontkrachten aan het fijt dat ze de tekst in de bijbel zoals ook in de koran het in een uitleg gebracht word dat het vredelievende teksten zijn die niet meer in deze tijden horen.
Ja zo veel gekken lopen er hier ook, die alles omver willen helpen hier in Nederland BelgiŽ en in Duitsland als ook Engeland het is ook Shariawet invoeren.
Het islamitsche recht is geen recht in westerse zin en het moet er ook nooit komen terwijl het al in Engeland ingevoerd is onder de Islam bevolking.
Maar ja ze komen er langzaamaan er achter,, dat hun land zo verdeeld is, dat ze zover van elkaar afstaan, dat die samenleving ook niet meer goed functioneert.
Dat zie je heel duidelijk ook in IndonesiŽ, en dat kost toerisme, ze gaan liever nu naar een andere land ook al door die schermutselingen op JavaKaplan: Egypte zal het spoor van IndonesiŽ volgenRobert D. Kaplan (New York, 1952) is verbonden aan de denktank New American Security in Washington. Hij schrijft voor The Atlantic Monthly en publiceert regelmatig op de opiniepaginaís van de belangrijkste dagbladen. Kaplan werd door de Amerikaanse minister Robert Gates van defensie benoemd als adviseur en hij wordt regelmatig geraadpleegd als deskundige op het gebied van internationale politiek en defensie. Hij schreef meer dan tien boeken, waarvan íBalkanschimmení (1993) zijn doorbraak betekende. Andere bekende titels zijn: íHet einde van Amerikaí, íReis naar het einde van de wereldí, íSoldaten van Godí, íAan de grenzen van het Amerikaanse imperiumí


HIER te lezen


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.95,519,366 topic views - 242,162 posts - 13,759 topics - 35,541 members - last post @ 03-12-2021 00:48 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

156,299,491 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com