indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

paulana
User
spacer line
 

Dacht al dat het aan mij lag, omdat ik de humor er niet van kan inzien, die vorige foto's trouwens ook niet. Willem lacht zich een bult en gaat lekker zijn gangetje Emoticon: Yes!


Om Swastiastu

Pamelabak
User
spacer line
 

Kleding inzamelen

Wij, de stichting dus, is nog steeds kleding aan het inzamelen. Deze kleding wordt door ons op diverse braderieŽn verkocht. Aan de gevers wordt ook duidelijk verteld wat wij er mee gaan doen en zij hebben daar totaal geen moeite mee. Het verkopen van de kleding is voordeliger, dan het mee te nemen naar IndonesiŽ.
Binnenkort heb ik een garageverkoop t.b.v. de stichting, daar wordt alles verkocht wat ik tot nu toe heb ingezameld, zoals kleding, prullaria etc. etc. De gekste dingen zijn ingezameld. Binnenkort hebben wij in de buurt braderieŽn waar ik samen met mijn dochter op sta t.b.v. de stichting.

De kleding van jou Merapi, die je een hele tijd geleden aan Willem hebt gegeven, is op een goede plaats in IndonesiŽ beland. Die mensen waren er heel blij mee. Willem heeft je daarvoor per mail bedankt, weliswaar aan de late kant. Ik heb de bedank-mail aan jou bij Willem in zijn systeem gezien.


paulana
User
spacer line
 

Oh Pamela, ook daar krijg je een ellenlange reactie op van haar en dan schrijft Willem niet meer op het forum. Emoticon: Sadley Emoticon: Shut up! Emoticon: Sadley zijn woorden aan de telefoon, dat zou zo jammer zijn


Om Swastiastu

Pamelabak
User
spacer line
 


On 06-04-2011 14:26 paulana wrote:
Oh Pamela, ook daar krijg je een ellenlange reactie op van haar en dan schrijft Willem niet meer op het forum. Emoticon: Sadley Emoticon: Shut up! Emoticon: Sadley zijn woorden aan de telefoon, dat zou zo jammer zijn


Willem blijft gewoon op het forum schrijven. Hij laat zich niet zo gauw uit het veld slaan, hij is een doordouwer.paulana
User
spacer line
 


Ja dat hij een doordouwer is weet ik, maar ik heb bijna een half uur met hem gesproken
vanmiddag. Vandaar dat ik dit ook kan schrijven! Voor hem is er 1 grens nu.


Om Swastiastu

elsbeth
User
spacer line
 

Willem, dat ik kritiek heb op bepaalde dingen, betekent niet dat ik geen waardering heb voor wat je doet in Padang. Ik ben ook blij voor je dat je weer een zinvolle wending aan je leven hebt kunnen geven. Ik wens je daarom oprecht sterkte met je project.Pamelabak
User
spacer line
 


On 06-04-2011 14:33 paulana wrote:

Ja dat hij een doordouwer is weet ik, maar ik heb bijna een half uur met hem gesproken
vanmiddag. Vandaar dat ik dit ook kan schrijven! Voor hem is er 1 grens nu.


Als men geÔnteresseerd is in zijn reisverhalen dan kan men het ook volgen op onze website: www.cahaya-anak.
En ik kan me reuze goed voorstellen van Willem dat hij onderhand genoeg van krijgt, maar hij krijgt ook heel veel goede en leuke reacties van de forumleden. En deze reacties hebben de overhand, dus Willem rustig doorgaan met je reisverslag. Laat je er niet onderkrijgen!!!!!!! Er zijn genoeg mensen die het leuk vinden.
paulana
User
spacer line
 


Natuurlijk dat is zo ik help het je hopen Pamela. Emoticon: Shiny

Groet Paulana


Om Swastiastu

Pamelabak
User
spacer line
 


On 06-04-2011 15:28 paulana wrote:

Natuurlijk dat is zo ik help het je hopen Pamela. Emoticon: Shiny

Groet Paulana


Ik ook, Paulana

Groetjes,
Pamelaspacer line  

volgens mij is het reisverslag op de website niet bijgewerkt. JammerPamelabak
User
spacer line
 

Oyibo en Yerun,

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn deze topic op te schonen, zodat het weer een leuk reisverslag van Willem wordt?

Met dank en groet,

PamelaBintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 

Ik heb me buiten deze, wederom zinloze, discussie gehouden, maar steun Pam in haar verzoek het topic op te schonen. Anderen, die over het doen en laten van Willem opmerkingen willen maken raad ik aan het topic Andere Praat (Omong Omong) te gebruiken. Alleen op deze wijze kunnen wij genieten van de verhalen van Willem.

Willem, blijf schrijven. Wij vinden het geweldig wat je doet.

Anneke en Jan


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

spacer line  

ook ik sluit me helemaal aan bij Pam, Paulana, Anneke en Jan.
Inderdaad Willem blijf schrijven, gelukkig zijn er nog mensen die dit alles wel kunnen waarderenMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 06-04-2011 14:41 elsbeth wrote:
Willem, dat ik kritiek heb op bepaalde dingen, betekent niet dat ik geen waardering heb voor wat je doet in Padang. Ik ben ook blij voor je dat je weer een zinvolle wending aan je leven hebt kunnen geven. Ik wens je daarom oprecht sterkte met je project.


Kritiek mag, maar hoe kan jij in Godsnaam weten dat Willem voorheen geen zinvol leven heeft gehad.
Weer zo'n ongeloofelijke graf opmerking van jou Elsbeth, of moet ik je Merapi 2 noemen.
Arrogantie ten top , had niets anders van jouw verwacht gezien jouw arrogante postings. Je mag dan een goed ontwikkelde dame zijn, maar je mentaliteit is omstreeks het nulpunt t.a.v. wat in jouw ogen lager staat, afijn heb ik je al eens verteld Elsbeth Einstein.

Willem ga door, laat je niet uit het veld slaan, ik geniet van je zinvolle acties.4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 

Ook van mij mag Willem zijn reisverhaal zonder onderbrekingen schrijven.
Laten ze het topic maar opschonen.

helemaal toppi Willem!


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Mooi, dan zijn we het daar over eens: de meeste staan achter onze Willem, dus alle rotzooi even uit het topic graag.Doorgaan Willem!!


hati hati, pelan pelan

elsbeth
User
spacer line
 

Wiilem's eigen woorden in zijn posting 5/4 19.02: ik kopieer:

"Ik wil geen grote stichting want dan blijft er geld aan de strijkstok hangen want kom je toch al gauw voor ander kosten te staan ik vind het prima zo het geeft mijn leven weer zin en vult alle dagen op. Vooral het gevoel erbij nogmaals dat is wel zo heerlijk dat kan ik niet omschrijven en negative reactie's leg ik naast me neer al sta ik natuurlijk wel open voor opbouwende kritiek".

Nou Malam, is het het duidelijk zo dat ik niet zomaar wat roep. Bovendien< ik meen mijn woorden oprecht. Willem geniet hier duidelijk van en dat gun ik hem van harte. Maar dan kan je nog wel kritiek hebben. Malam, dat jij je nogal aangesproken voelt, of meent je namens anderen aangesproken te voelen, heeft niet zozeer met mij te maken maar met jou zelf. Dat jij aanstoot neemt aan mijn posting(s), prima, maar voer de discussie dan als een vent, zeg. Mijn woorden meteen zo interpreteren zonder dat je blijkbaar even checkt waar ik ze vandaan haal. Ik voel mij aan niemand meerderwaardig, helemaal aan niemand. Het lijkt er wel op dat jouw reacties voorkomen uit een behoorlijk minderwaardigheidscomplex. Dat is verder jouw zaak, maar lijkt me totaal onnodig.


spacer line  

Vandaag ben ik bij drie weeshuizen geweest en heb nu een beter overzicht van wat er moet gebeuren.
Het laatste weeshuis daar hoef ik niks aan te doen want dat is naar de maatstaven die hier gelden dik in orde.
Ze hebben zelfs airco daar in het kantoor en dat zegt voor mijn ook genoeg.
Ook een engelse leraar is daar aanwezig want dat weeshuis zit aan een school verbonden.
Natuurlijk werden we wel hartelijk begroet en ontvangen maar ze hebben gewoon geen hulp nodig.Bij het weeshuis met de keuken stond mamma nog steeds in de oude keuken te koken maar daar ga ik vandaag verandering in brengen want anders kunnen we niet aan de gang daar.
Ik was daar alleen naar toe gegaan dus dan loopt de communicatie niet.
Daarna zijn we naar de winkel gereden van de matrassen gereden maar de eigenaaresse was er niet die zou er om 3 uur weer zijn dus met de schoonmaakspullen die we gekocht hebben zijn we toen naar het weeshuis van de bedden gereden waar ze net gingen lunchen.
Na de lunch zijn de jongens gaan schoonmaken en niemand wilde de toilet doen totdat ik zei dat degene die de toilet schoonmaakt bij de 20 kinderen zullen horen die op ons trouwfeest mochten komen en toen was die ruimte in eens te klein.. Emoticon: Smile
Om 3 uur was de eigenaaresse weer aanwezige en we wilde ook stoelen kopen en jawel die had ze dus ik mee naar beneden met een van die verkoopsters en vroeg wat ze kostte en dat was 60.000 rph per stuk dus ik denk da's ok.
Toen weer naar de eigenaaresse en jawel we keregen ze voor 42.500 ...20 stoelen van plastic zodat de kinderen niet altijd op de vloer hoeven te zitten.
Herb ook nog 5 kilo sinasappels gekocht voor de kinderen iets wat ze normaal niet krijgen...110.000 rph is voor hier best veel geld voor zo iets.(Bijna 10 euro)
Het tehuis van de bedden ligt achteraf en er zitten veel kinderen met een stoornis zoals adhd enz.
Eentje was ongelooflijk lastig ook tegen mij en hij sloeg een ander jongetrje bijna door de ruit heen met zijn hoofd.
Hij luisterde voor geen meter en zelfs een draai om zijn oren hielp niet.
Uiteraard een corrigerende tik want ik ben zelf tegen dat soort dingen maar soms kan je niet anders.
Die komt zeker niet op mijn trouwfeest.Maar de doelstelling van deze reis is nu duidelijk de twee weeshuizen waar ik de projekten al in Nederland had voorbereid was een schot in de roos want daar gaat deze reis al het geld naar toe.
Ga ook nog verf en zo kopen voor het weeshuis van de bedden voor de slaapzaal en de toiletten en tafels voor bij de stoelen wat posters want het is er zo ongezellig in de recreatieruimte helemaal leeg 1 tafel in de hoek en drie oude plastic stoelen nee daar moet echt wat aan gebeuren en o ja heb de jongens natuurlijk ook een bal gegeven...net als in het weeshuis van de keuken.
Als ik weg ga naar huis hebben we zelfs nog een paar honderd euro over denk ik of wie weet kan ik ze nog ergens mee verassen maar het moeten wel noodzakelijke dingen zijn waar ze wat aan hebben zoals bv een TV want ze hebben daar een tv van 35cm pffffffff....maar nogmaals eerst de ruimte opknappen van de toilet en de slaapzaal....

elsbeth
User
spacer line
 

Mooi Willem, wat zullen ze lekker slapen (en jij ook). Denk je nog wel een beetje aan je vrouw?Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Nee het is maar net hoe je het bekijkt, de nadruk op iemand zijn woorden leggen is niet kies mevrouw Elsbeth.
Iemand die op het puntje van zijn stoel zit om met een posting uit het verleden iemand een sneer te geven is nu precies waar je voor op het forum zit, een beetje eng, ik zie namelijk voor de rest niet zoveel zinnigs uit je computer komen behalve rot opmerkingen.
Minderwaardigheidscomplex Elsbeth?????? Neen, ik zit inmiddels 3 jaar hier in IndonesiŽ en niet op een stoffig kantoortje in Nederland commentaar te leveren. Inschattingsfout hoog ontwikkelde alles wetende Elsbeth, ik heb ook geen zin alle rot opmerkingen uit het verleden op te zoeken, al hoe wel ik dan niet ver hoef te zoeken Merapi ehhhh sorry Elsbeth.


Opschonen die hap ben ik het helemaal mee eens.
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Heeeee Willem wat zie ik op de achtergrond bij die gabbertjes?
Matrassen?
Geweldig man, ga zo door.elsbeth
User
spacer line
 

Malam, ik kan er maar ťťn ding over zeggen: zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.
Als jij mijn opmerking als sneer opvat (of liever gezegd : als Willem het zo op heeft gevat) dan spijt mij dat zeer. Dat is zo niet bedoeld. Ik wens Willem het allerbeste, hoop dat hij nog veel kan doen voor het weeshuis, hoop dat hij heel gelukkig wordt/blijft met zijn a.s. vrouw. Of jij dat verder gelooft, Malam, interesseert me niet, ik hoop wel dat Willem dit van mij aanneemt.paulana
User
spacer line
 


Op 06-04-2011 21:49 schreef Malam:
Heeeee Willem wat zie ik op de achtergrond bij die gabbertjes?
Matrassen?
Geweldig man, ga zo door.Ja onze Willem gaat als een speer en zoals ik vanmiddag begrepen heb uit het tel. gesprek, medewerking daar van alle kanten!! Het is ook niet nix wat hij voorelkaar gekregen heeft in zo'n korte tijd en wat hij nog van plan is.
Tijd om te trouwen, ff tussendoor denk ik Willem en dan weer samen met Elsi aan de slag voor de kindjes. Emoticon: Party!


Om Swastiastu

paulana
User
spacer line
 

Kijk nou die gezichten van de kinderen daar wordt je toch helemaal blij van als je die foto's ziet. kan je nagaan hoe Elsi en Willem zich daarbij voelen. Emoticon: Shiny

Een zege Willem dat je zo'n vrouw hebt die 4kant achter je staat, en blijft steunen Emoticon: Yes!


Om Swastiastu

spacer line  

Wat is dat internet slecht hier ik word er soms niet goed van ga zo ff naar een internetcafe want dit kost zeeŽn van tijd en wil de website ook bijwerken want daar lig ik ver mee achter.
Vandaag doe ik rustig aan, ga kijken hoe het met de bedden staat en naar de keuken kijken direct naar de sholat da's om 5 uur.
Verder kijken of ik nog wat spullen kan vinden voor de kaarten die we zondag gaan maken.
Verder doe ik niks maar ja da's alweer een halve dag werken moet ook de flyers afmaken vandaag want dat zat tegen gisteren.
O, ja moet nog wat collectebussen ophalen, en wegzetten ....ja toch weer meer werk als ik dacht want alles gaat erg traag hier niet net als in Nederland.
O, ja ga vandaag tickets kopen want we gaan naar Bali kijken in het huis van Frits en Diana en wat forumleden bezoeken.
Ook Putuh waar ik kleertjes heb afgegeven die ik van Merapie heb gehad bezoeken natuurlijk.
Deze reis wordt er een om nooit meer te vergeten.
Ja het is al weer 04.00 uur dus dat bijwerken komt later doe alleen het forum zo meteen...

Zo alle fotootjes staan er bij en loop weer helemaal bij..
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.90,770,513 topic views - 241,433 posts - 13,740 topics - 34,988 members - last post @ 07-05-2021 17:16 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

147,942,006 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com